Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο μου ειπε κ η κολλητη μου που γεννησε πριν 2 χρονια.δεν πηρε αλλα βολευτηκε μια χαρα.

θα δεις τις τιμες και θα συγκρινεις!! μπορει να συμφερει..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αυτο μου ειπε κ η κολλητη μου που γεννησε πριν 2 χρονια.δεν πηρε αλλα βολευτηκε μια χαρα.

να σου πω νομιζω το πορτ μπεμπε είναι αχρειαστο...και στο κατω κατω το μωρο μονο για 1-2 μηνες θα κοιματε εκει μέσα.. δεν εδεινα τα λεφτα μου άδικα για 2 μήνες.. μου είχαν κάνει δώρο καλαθα την οποία όπως είπα χρησιμοποιησα πολύ λιγο.. τωρα μπορει να μην την χρησιμοποιησω καθόλου. Θα μεταφερω προσωρινα το κρεβατακι στο δωμάτιο μου και θα στήσω και το παρκοκρεβατο στο σαλονι και όταν θέλω να τον μεταφερω θα τον βαζω στο παρκοκρεβατο.. θα έχω και το ριλαξ που μετακινειτε ανετα οποτε βολευομαστε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

θα δεις τις τιμες και θα συγκρινεις!! μπορει να συμφερει..

μπορει και αυτό.. αν θεωρείς ότι δεν θα έχει πολυ διφορα στην τιμη μπορεις να το πάρεις.. εγω π.χ με αυτά τα λεφτά πήρα κατι άλλο:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια πάω να κάνω καμιά δουλίτσα, γιατί επικρατεί πανικός! Που να έρθει και ο μπέμπης..! :D Ευτυχώς έχω φασολάδα από την Τετάρτη και θα βολευτούμε μια χαρούλα!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

να σου πω νομιζω το πορτ μπεμπε είναι αχρειαστο...και στο κατω κατω το μωρο μονο για 1-2 μηνες θα κοιματε εκει μέσα.. δεν εδεινα τα λεφτα μου άδικα για 2 μήνες.. μου είχαν κάνει δώρο καλαθα την οποία όπως είπα χρησιμοποιησα πολύ λιγο.. τωρα μπορει να μην την χρησιμοποιησω καθόλου. Θα μεταφερω προσωρινα το κρεβατακι στο δωμάτιο μου και θα στήσω και το παρκοκρεβατο στο σαλονι και όταν θέλω να τον μεταφερω θα τον βαζω στο παρκοκρεβατο.. θα έχω και το ριλαξ που μετακινειτε ανετα οποτε βολευομαστε...

εγω π.χ. στη κρεβατοκαμαρα δεν εχω καθολου χωρο... χωραει ισα ισα πορτ μπεμπε κ στην αρχη θελω να ειναι κοντα μου! κ μια φιλη ετσι εκανε και το ειχε κοντα της 3-4 μηνες..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπορει και αυτό.. αν θεωρείς ότι δεν θα έχει πολυ διφορα στην τιμη μπορεις να το πάρεις.. εγω π.χ με αυτά τα λεφτά πήρα κατι άλλο:rolleyes:

Αντωνία ποιο έχεις εσύ και πόσο έκανε αν θυμάσαι?

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Αντωνία ποιο έχεις εσύ και πόσο έκανε αν θυμάσαι?

Μιλάμε για καροτσάκι ναι;

εγω οπως ξαναειπα στην αρχή έκανα λάθος επιλογή.. πήρα ένα το οποίο ήταν το σετ 700 ευρω νομιζω... φυσικα δεν πήρα το σετ...

Το δευτερο που πήρα είναι peg perego απαιχτο, πολύ ευχαριστημένη είμαι.

Ξέρω ότι περίπου το καριτσάκι είναι γύρω στα 400 το καθησμα αυτοκινητου γυρω στα 180 για το πορτ μπεμπε δεν ξερω δεν ρωτησα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμενα το δωματιο ειναι μεγαλο κ χωραει την κουνια αλλα προτιμω να παρω ενα καλαθι με βαση για να το εχω διπλα μου κ να το μεταφερω σε ολο το σπιτι κ την κουνια να την εχω μονιμα στο δωματιο του. ετσι λεω,τωρα θα δω!

BJVqp3.png

εμενα το δωματιο ειναι μεγαλο κ χωραει την κουνια αλλα προτιμω να παρω ενα καλαθι με βαση για να το εχω διπλα μου κ να το μεταφερω σε ολο το σπιτι κ την κουνια να την εχω μονιμα στο δωματιο του. ετσι λεω,τωρα θα δω!

εμενα το καροτσι ειχε το πορτ μπεμπε μαζι κ ετσι πηρα τη βαση του κ ενα στρωματακι.. στην αρχη θα το βαζω κ στο καροτσι για τις βολτες.. το συγκεκριμενο εχει το μεγαλυτερο πορτ μπεμπε της peg perego. ειναι πολυ ανετο

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

και εγω ετσι είπα. και στην πραξη είδα οτι τελικα μονο στο σαλονι ή στην κουζίνα το έπερνα που ημουν την παραπανω ώρα. Βέβαια εμενα η κουζίνα μου και το σαλονι μου είναι ενωμένα σε σχημα Γ οποτε με βολευε.. τώρα απλα θα το σηκώνω και θα το βάζω στο παρκοκρεβατο που εχει και περισσότερο χώρο... φυσικα η καθεμια στην πραξη βλέπει τι την βολεύει και η καθεμια έχει τον τρόπο της.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμενα το καροτσι ειχε το πορτ μπεμπε μαζι κ ετσι πηρα τη βαση του κ ενα στρωματακι.. στην αρχη θα το βαζω κ στο καροτσι για τις βολτες.. το συγκεκριμενο εχει το μεγαλυτερο πορτ μπεμπε της peg perego. ειναι πολυ ανετο

να σου πω την αληθεια απο κοντα δεν εχω δει τιποτα ακομα, μονο απο κατι προσπ. που μου δωσανε ! ειναι νωρις ακομα για μενα, να κανω και β' επιπεδου κ μετα θα αρχισω πιο οργανωμενο ψαξιμο!

BJVqp3.png

και εγω ετσι είπα. και στην πραξη είδα οτι τελικα μονο στο σαλονι ή στην κουζίνα το έπερνα που ημουν την παραπανω ώρα. Βέβαια εμενα η κουζίνα μου και το σαλονι μου είναι ενωμένα σε σχημα Γ οποτε με βολευε.. τώρα απλα θα το σηκώνω και θα το βάζω στο παρκοκρεβατο που εχει και περισσότερο χώρο... φυσικα η καθεμια στην πραξη βλέπει τι την βολεύει και η καθεμια έχει τον τρόπο της.

παρκοκρεβατο λεω να παρω για τη μανα μου για να κοιμαται οταν το αφηνω εκει!

BJVqp3.png

εγω π.χ. στη κρεβατοκαμαρα δεν εχω καθολου χωρο... χωραει ισα ισα πορτ μπεμπε κ στην αρχη θελω να ειναι κοντα μου! κ μια φιλη ετσι εκανε και το ειχε κοντα της 3-4 μηνες..

εγω εχω αρκετο χωρο οποτε βολευομαι.. κοιτα αν δεν έχει χώρο θα βολευτείς όπως μπορεις..σιγουρα θα το έχουμε μαζι μας στην αρχή.. Ρώτα όμως και για καλαθα..ισως να έρχονται πιο φτηνα παρα το πορτ μπεμπε.... εμενα η καλαθα ήταν 130 μαζι με την βάση.. μου την εκανε δωρο η μαμα μου.. το πορτ μπεμπε ήταν πιο ακριβο όμως....δεν θυμαμαι ποσο..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

παρκοκρεβατο λεω να παρω για τη μανα μου για να κοιμαται οταν το αφηνω εκει!

σωστα..εμας μας έδωσαν και 1 δωρο μια θεια μου και το πηραμε στη μαμα μου..

εμενα ο γιος μου τις παραπανω ώρες τισ περνουσε στο ριλαξ.. εξαρτατε και απο το παιδι φυσικα. ο γιος μιας φιλης δεν καθετε λεπτο στο ριλαξ.. φυσικα αυτη τον έμαθε στα χέρια οποτε οπου και να τον βάλει κλαίει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...