Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ακριβως!

σιγουρα αν δεν εχεις περιθωριο αναγκαζεσε. και εγω στεναχωρεθηκα που δεν θα μπορεσει η αδελφη μου τελικα να μου το δώσει.. θα ήταν μεγαλη ευκολια για μενα. πήγα στο τζαμπο και είδα ΄κάποια αλλα δεν έχουν βαση.. ξερεις επειδη μόνο το καθησματακι θέλω δεν πολυψαχνω..

την πρώτη φορα είναι όλα διαφορετικα.. πρωτόγνωρα...χαζευα βιτρίνες εβλεπα διαφορα καροτσακια, κρεβατακια, μπανακια κτλ κτλ.. τωρα ψηλοβαριέμαι να σου πω την αλήθεια αφού τα έχω είδη όλα:D

Να σου πω κι εγω αν ήταν αγοράκι το δεύτερο θα ήταν καταβρεί τα έχω όλα * 3 μη σου πω γιατι η πεθερά μου ανοίχτηκε πολύ και έχω να μεγαλώσω 4 παλικάρια!!!Τώρα για το κοριτσάκι μου τα βασικά φανελάκια κτλ για την αρχή μέσα στο σπίτι έχω έστω και μπλε θα της τα βάλω και της αγοράσω μόνο για τις βόλτες μας!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα!

Παραπονιέμαι κι εγώ που ξυπνάω μια φορά τα ξημερώματα.. Αργεί να με πάρει ο ύπνος βέβαια και οι από πάνω κάνουν φασαρία από κάποια στιγμή και μετά. Δεν πειράζει όμως με αυτά που διαβάζω.

Μαργαρίτα κάνε υπομονή κοπέλα μου! Θα τα ξεχασουμε όλα όταν πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα! Έτσι λέγαμε και για τις ανακατωσουρες, αναγούλες, εμετούς.. Εμένα βέβαια πριν κανένα μήνα με πονούσε το δόντι μου φοβερά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Φαντάζομαι κατά πολύ παραπάνω είναι το δικό σου... Υπομονή και γρήγορα περαστικά. Μπορεί και το μωράκι σου τώρα που μεγαλώνει να πήγε και να πιέζει το ινομύωμα γι' αυτό και να πονάει. Περαστικά, περαστικά!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

κουνια μαλλον θα παρω καποια οικονομικη αλλα παλι μου ειπε η κοπελα ισως μου δωσει την δικια της, καλαθακι θα μου δωσει, καθισματακι αυτοκινητου θα παρω, θα μου δωσει μαρσιππο, κ διαφορα αλλα λεει. θα παω σε κανενα μηνα να τα δω να παρω οτι θελω κ τα υπολοιπα θα τα ψωνισω σιγα σιγα.. θα σας ρωτησω τοτε τις εμπειρες τι αλλο θα χρειαστω προικα, αποσετιρωτη, μπιμπερο κ διαφορα..

τα σίγουρα είναι:

αποστειρωτης

μπιμπερο

πιπιλες

θερμος

μπανακι-αλλαξιέρα

κρεβατακι-στρώμα

ριλαξ

παρκοκρεβατο

καλαθα (εγω την χρησιμοποιησα πολυ λιγο στον 1ο μου τωρα δεν ξέρω μαλλον καθόλου)

καροτσακι

καθισματακι αυτοκινητου

Αυτα μουρχοναι προς το παρων

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κι εμένα Μαργαρίτα μου τα ρουχαλάκια του γιού μου τα περισσότερα μου τα είχε δώσει η αδερφή μου για καινούρια είχα αυτά που μου πήραν δώρο άσε πετσέτες σεντονάκια σελτεδάκια κουβερτούλες μπουρνούζια σαλιάρες ποδίτσες και χίλια δύο πραγματάκια που δε τα πιάνει το μάτι σου αλλά στο σύνολο πανάκριβα ότι γλυτώσεις καλά είναι!!!Ευτυχώς με έσωσε για μένα ήταν σαν καινούρια μου τα έφερε σε σάκους φύλαξης οπότε ήταν σα να τα ψώνισα μόνο που δεν είχα το τρέξιμο;)Τώρα για την μπλουμπλού μου η αδερφή μου ήταν σίγουρη ότι θα κάνω δύο αγόρια και δεν κράτησε πολλά από την ανηψιά μου:shock::shock:Περιμένω μέσα στο ΣΚ να κάνει μια ανασκαφή να δω που βρισκόμαστε.

αμαν κ αυτη τοσο σιγουρη ηταν????χεχχεχεχε ας κρατουσε τιποτις!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αμαν κ αυτη τοσο σιγουρη ηταν????χεχχεχεχε ας κρατουσε τιποτις!!!:D

Καλέ ναι ακόμα δεν την έχω πείσει ότι θα κάνω κόρη να τη δω πρώτα μου λέει και μετά:shock:είχε δεί όνειρο και είναι σίγουρη:shock::shock::shock:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ναι ακόμα δεν την έχω πείσει ότι θα κάνω κόρη να τη δω πρώτα μου λέει και μετά:shock:είχε δεί όνειρο και είναι σίγουρη:shock::shock::shock:

χαχαχαχαχα καλά πες της!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχα!! λες και ακούω την πεθερά μου!!! τα ίδια μου λέει:shock::shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ηρθα και γω..εβαλα το κουνουπιδι στο φουρνο κ σε λιγο θα ειναι ετοιμο!!

Οπως λετε και εμενα θα μου αρεσε να μου εδιναν διαφορα αλλα κ η αδελφη μου ειχε καποια πραγματα δανεικα(αποστειρωτη, θηλαστρο αχρησιμοποιητο , μπανακι-αλλαξιερα κ τετοια).Μετα τα εδωσε πισω κ τωρα δεν εχει τετοια ειδη να μου δωσει.

Αναγκαστικα οτι χρειαστουμαστε πρεπει να τα αγορασουμε ..και ας ειναι δυσκολη εποχη...Βεβαια δεν ειμαστε για σπαταλες...αλλα δεν γινεται κ αλλιως..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ουτε εμας ειναι εισαγωγης..Τα φτιαχνουν εδω στο εργοστασιο τους ...

Το σετ πηραμε peg perego on track switch caramello.

Πείτε και τιμές για να ξέρουμε!

LXEWp2.png

Ηρθα και γω..εβαλα το κουνουπιδι στο φουρνο κ σε λιγο θα ειναι ετοιμο!!

Οπως λετε και εμενα θα μου αρεσε να μου εδιναν διαφορα αλλα κ η αδελφη μου ειχε καποια πραγματα δανεικα(αποστειρωτη, θηλαστρο αχρησιμοποιητο , μπανακι-αλλαξιερα κ τετοια).Μετα τα εδωσε πισω κ τωρα δεν εχει τετοια ειδη να μου δωσει.

Αναγκαστικα οτι χρειαστουμαστε πρεπει να τα αγορασουμε ..και ας ειναι δυσκολη εποχη...Βεβαια δεν ειμαστε για σπαταλες...αλλα δεν γινεται κ αλλιως..

Ακριβως. και εγω τωρα αγχωνωμαι για την πληρωμη της κλινικης....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

αυτα τα συστηματα της peg perego που ειναι 3 σε 1 ξεκινανε περιπου γυρω στα 600 ευρω. μισο να βρω site

Εγώ λέω καρότσι ξεχωριστό χωρίς το καθισματάκι και την καλαθούνα. Δηλαδή όχι σετ. Καλαθούνα καθόλου και ένα καθισματάκι ξεχωριστό κι ας μην είναι της ίδιας εταιρίας. Η αδερφή μου έτσι έκανε. Πήρε το uno της perego αλλά όταν κλείνει μας πιάνει όλο το πορτ παγκαζ, οπότε ψάχνω κάτι πιο πρακτικό.:?

LXEWp2.png

οσες εχετε ηδη παιδακι πιστευετε οτι αν δεν παρω 3 σε 1 καροτσι πειραζει?

το οποιο περιλαμβανει καροτσι καθισμα αυτοκινητου και πορτ μπεμπε;

εγω δεν πηρα και δεν με πειραξε καθόλου....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

το οποιο περιλαμβανει καροτσι καθισμα αυτοκινητου και πορτ μπεμπε;

εγω δεν πηρα και δεν με πειραξε καθόλου....

αυτο μου ειπε κ η κολλητη μου που γεννησε πριν 2 χρονια.δεν πηρε αλλα βολευτηκε μια χαρα.

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...