Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

1 hour ago, little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καταρχάς 2η μέρα μετά την ετ το σκυλάκι μας είχε παράξενη συμπεριφορά, ήταν ανήσυχο και ήθελε να είναι συνέχεια δίπλα μου, δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι κάτι  αλλά το πήραμε ως καλό σημάδι.

Στον πρώτο υπέρηχο που έκανα φαινόταν σαν να είναι σε ένα σάκο τα μωρά, ο γιατρός είπε ότι αυτό δεν είναι καλό, εκεί ξεκίνησα να ψάχνω λίγο παραπάνω και βρήκα πως ένα έμβρυο ανάλογα τη μέρα που διασπάται προκύπτουν κάποια χαρακτηριστικά, αν διασπαστεί 4η με 8η μέρα είναι μονοχοριακα αλλά σε σάκους, τα δικά μου χωρίζονται από μια μεμβράνη που άργησε να φανεί στον υπέρηχο. Να φανταστείς έτσι προκύπτουν τα σιαμαια που η διαίρεση γίνεται μετά τη 13η μέρα και είναι ατελής!!

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

σίγουρα και θα τα χρειαστεις και για το επομενο πρωτα ο θεος!!!!

σωστα! απο την μια καλυτερα να έχεις τα δικα σου απο την αλλη το να σε βοηθανε δεν ειναι και ασχημο..

εμενα προσφερθηκε μια φιλη που έχει ένα γιο στην ηλικια του γιου μου να μου δώσει το καθησματακι μιας και έχουμε και τα ίδια καροτσια. εγω δεν δεχτηκα γιατι φοβαμαι μηπως το αχρηστέψω:rolleyes: η κοπελα μου ειπε οτι δεν έχει σκοπο να παει για 2ο και ότι έχουν αποφασισει με τον άντρα της ότι δεν έχουν προβλημα να μεινουν ΄μονο με 1 αρα δεν θα το χρειαστούν ξανα.. αν ομως ύστερα απο 5 ΄χρονια αλλαξουν γνώμη;; της είπα 10000 ευχαριστώ αλλα παρα να το παρω και να εχω 100000 εννοιες καλυτερα να παρω αλλο....

Αν ήταν η αδελφη μου ή καποια ξαδελφη που έχω τον αερα της θα το έπερνα αλλά απο αυτήν δεν μπορω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σωστα! απο την μια καλυτερα να έχεις τα δικα σου απο την αλλη το να σε βοηθανε δεν ειναι και ασχημο..

εμενα προσφερθηκε μια φιλη που έχει ένα γιο στην ηλικια του γιου μου να μου δώσει το καθησματακι μιας και έχουμε και τα ίδια καροτσια. εγω δεν δεχτηκα γιατι φοβαμαι μηπως το αχρηστέψω:rolleyes: η κοπελα μου ειπε οτι δεν έχει σκοπο να παει για 2ο και ότι έχουν αποφασισει με τον άντρα της ότι δεν έχουν προβλημα να μεινουν ΄μονο με 1 αρα δεν θα το χρειαστούν ξανα.. αν ομως ύστερα απο 5 ΄χρονια αλλαξουν γνώμη;; της είπα 10000 ευχαριστώ αλλα παρα να το παρω και να εχω 100000 εννοιες καλυτερα να παρω αλλο....

Αν ήταν η αδελφη μου ή καποια ξαδελφη που έχω τον αερα της θα το έπερνα αλλά απο αυτήν δεν μπορω...

αυτο που λες ειναι αληθεια.! να φοβασαι μη λερωθει και δεν βγει, μην σκιστει... ασε!!! αλλα αν δεν υπαρχει περιθωριο και εχεις αναγκη, τοτε αλλαζει! δεν ειναι τελεια να χαζευεις και να ψωνιζεις για το μωρακι?????????????????:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αυτο που λες ειναι αληθεια.! να φοβασαι μη λερωθει και δεν βγει, μην σκιστει... ασε!!! αλλα αν δεν υπαρχει περιθωριο και εχεις αναγκη, τοτε αλλαζει! δεν ειναι τελεια να χαζευεις και να ψωνιζεις για το μωρακι?????????????????:P:p:p

ακριβως!

σιγουρα αν δεν εχεις περιθωριο αναγκαζεσε. και εγω στεναχωρεθηκα που δεν θα μπορεσει η αδελφη μου τελικα να μου το δώσει.. θα ήταν μεγαλη ευκολια για μενα. πήγα στο τζαμπο και είδα ΄κάποια αλλα δεν έχουν βαση.. ξερεις επειδη μόνο το καθησματακι θέλω δεν πολυψαχνω..

την πρώτη φορα είναι όλα διαφορετικα.. πρωτόγνωρα...χαζευα βιτρίνες εβλεπα διαφορα καροτσακια, κρεβατακια, μπανακια κτλ κτλ.. τωρα ψηλοβαριέμαι να σου πω την αλήθεια αφού τα έχω είδη όλα:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ακριβως!

σιγουρα αν δεν εχεις περιθωριο αναγκαζεσε. και εγω στεναχωρεθηκα που δεν θα μπορεσει η αδελφη μου τελικα να μου το δώσει.. θα ήταν μεγαλη ευκολια για μενα. πήγα στο τζαμπο και είδα ΄κάποια αλλα δεν έχουν βαση.. ξερεις επειδη μόνο το καθησματακι θέλω δεν πολυψαχνω..

την πρώτη φορα είναι όλα διαφορετικα.. πρωτόγνωρα...χαζευα βιτρίνες εβλεπα διαφορα καροτσακια, κρεβατακια, μπανακια κτλ κτλ.. τωρα ψηλοβαριέμαι να σου πω την αλήθεια αφού τα έχω είδη όλα:D

ενταξει δεν λεει σε καθε παιδι να κανουμε το ιδιο!!! ειναι εντελως παραλογο εκτος των άλλων:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Απολυτο δικιο εχετε...τα πρωτα ψωνια ειναι τελεια..αλλη αισθηση βρε παιδι μου!!Βεβαια αν καποιος σου δωσει κατι και παλι καλο ειναι αρκει να μην του το χαλασεις...Στην τελικη ο καθενας οπως βολευεται...!

Σας αφηνω λιγο γιατι φτιαχνω κουνουπιδι ογκρατεν ..τα λεμε σε λιγο!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

ενταξει δεν λεει σε καθε παιδι να κανουμε το ιδιο!!! ειναι εντελως παραλογο εκτος των άλλων:D:D

Ακριβως.. και πλεον το βλέπω και πιο οικονομικά... θα πληρωσω κλινικη και έχω και τον μεγαλο που εχει είδη πολλά έξοδα.. θα παρω στον μικρο ορισμένα καινούρια φυσικα αλλα όχι πολλα πραγματα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μια χαρα σε βρισκω Μαργαριτα μου...Εμενα η αδελφη μου ειχε καθισμα αυτοκινητου κ πορτ-μπεμπε αλλα προτιμησαμε ολο το σετ για να ειναι πιο ταιριαστα ολα!!Ε τι να κανουμε πρωτο παιδι να μην το κακομαθουμε οσο μπορουμε??

επειδη την ξερω καλα οτι εχει το πιο τελειο γουστο την εμπιστευομαι τυφλα! ασε που παντα αγοραζει τα πιο πανακριβα τελεια πραγματα! οποτε μου εκατσε φανταστικα!!!!!!! ειναι κ σε καφε χρωμα που μου αρεσει πολυ. :P:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω κ να το χαλασω που δεν νομιζω, εχει αλλα 4!!!! χαχαχαχα κ μου ειπε σιγουρα δεν θα κανει αλλο παιδι εχει ηδη 3! ωραια τα ψωνια αλλα μερικα πραγματα που ειναι πανακριβα αν μπορω να τα γλιτωσω θα το κανω! δεν ειναι καιροι για σπαταλες προτιμω να εχω μετα για αλλα πραγματα, παρα να δωσω ετσι τοσα λεφτα ενω δεν ειναι απαραιτητο. κ μενα πρωτο παιδι ειναι αλλα δεν με χαλαει καθολου να παρω καποια πραγματα απο την κοπελα που δεν τα θελει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

επειδη την ξερω καλα οτι εχει το πιο τελειο γουστο την εμπιστευομαι τυφλα! ασε που παντα αγοραζει τα πιο πανακριβα τελεια πραγματα! οποτε μου εκατσε φανταστικα!!!!!!! ειναι κ σε καφε χρωμα που μου αρεσει πολυ. :P:p:p:p:p

μια χαρά!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω κ να το χαλασω που δεν νομιζω, εχει αλλα 4!!!! χαχαχαχα κ μου ειπε σιγουρα δεν θα κανει αλλο παιδι εχει ηδη 3! ωραια τα ψωνια αλλα μερικα πραγματα που ειναι πανακριβα αν μπορω να τα γλιτωσω θα το κανω! δεν ειναι καιροι για σπαταλες προτιμω να εχω μετα για αλλα πραγματα, παρα να δωσω ετσι τοσα λεφτα ενω δεν ειναι απαραιτητο. κ μενα πρωτο παιδι ειναι αλλα δεν με χαλαει καθολου να παρω καποια πραγματα απο την κοπελα που δεν τα θελει!

ναι καλα αν εχει ειδη ακομα 3 καροτσια δεν είναι για να το σκέφτεσε:D:D

για ποια πραγματα μιλας αν μπορεις να τα γλυτωσεις. αν θελεις πες να σου πω αν τα χρησιμοποιησα εγω.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

αν ειναι ετσι μια χαρα σε βόλεψε!! χαχαχαχχα;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια καλημέρα!! Σήμερα δεν μπόρεσα να μπω γιατί εχω την μαμα μου εδώ και κάνουμε όλο το σπίτι. Να στρωσουμε κ τα χαλια να τελειώνουμε... Έχει κρύο εδώ κ γενικά χάλασε πάλι ο καιρός...Ελπίζω όλες να είστε καλά! Μαργαρίτα κουράγιο κοπέλα μου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εμένα Μαργαρίτα μου τα ρουχαλάκια του γιού μου τα περισσότερα μου τα είχε δώσει η αδερφή μου για καινούρια είχα αυτά που μου πήραν δώρο άσε πετσέτες σεντονάκια σελτεδάκια κουβερτούλες μπουρνούζια σαλιάρες ποδίτσες και χίλια δύο πραγματάκια που δε τα πιάνει το μάτι σου αλλά στο σύνολο πανάκριβα ότι γλυτώσεις καλά είναι!!!Ευτυχώς με έσωσε για μένα ήταν σαν καινούρια μου τα έφερε σε σάκους φύλαξης οπότε ήταν σα να τα ψώνισα μόνο που δεν είχα το τρέξιμο;)Τώρα για την μπλουμπλού μου η αδερφή μου ήταν σίγουρη ότι θα κάνω δύο αγόρια και δεν κράτησε πολλά από την ανηψιά μου:shock::shock:Περιμένω μέσα στο ΣΚ να κάνει μια ανασκαφή να δω που βρισκόμαστε.

zxG9p3.png

owokp3.png

ναι καλα αν εχει ειδη ακομα 3 καροτσια δεν είναι για να το σκέφτεσε:D:D

για ποια πραγματα μιλας αν μπορεις να τα γλυτωσεις. αν θελεις πες να σου πω αν τα χρησιμοποιησα εγω.

κουνια μαλλον θα παρω καποια οικονομικη αλλα παλι μου ειπε η κοπελα ισως μου δωσει την δικια της, καλαθακι θα μου δωσει, καθισματακι αυτοκινητου θα παρω, θα μου δωσει μαρσιππο, κ διαφορα αλλα λεει. θα παω σε κανενα μηνα να τα δω να παρω οτι θελω κ τα υπολοιπα θα τα ψωνισω σιγα σιγα.. θα σας ρωτησω τοτε τις εμπειρες τι αλλο θα χρειαστω προικα, αποσετιρωτη, μπιμπερο κ διαφορα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κι εμένα Μαργαρίτα μου τα ρουχαλάκια του γιού μου τα περισσότερα μου τα είχε δώσει η αδερφή μου για καινούρια είχα αυτά που μου πήραν δώρο άσε πετσέτες σεντονάκια σελτεδάκια κουβερτούλες μπουρνούζια σαλιάρες ποδίτσες και χίλια δύο πραγματάκια που δε τα πιάνει το μάτι σου αλλά στο σύνολο πανάκριβα ότι γλυτώσεις καλά είναι!!!Ευτυχώς με έσωσε για μένα ήταν σαν καινούρια μου τα έφερε σε σάκους φύλαξης οπότε ήταν σα να τα ψώνισα μόνο που δεν είχα το τρέξιμο;)Τώρα για την μπλουμπλού μου η αδερφή μου ήταν σίγουρη ότι θα κάνω δύο αγόρια και δεν κράτησε πολλά από την ανηψιά μου:shock::shock:Περιμένω μέσα στο ΣΚ να κάνει μια ανασκαφή να δω που βρισκόμαστε.

καλα εκανες! οτι μπορουμε να γλιτωσουμε καλο θα ειναι... αφηστε που η ιστορια τωρα με το ινομυωμα μου εφαγε πολλα λεφτα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...