Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!Τι μου κανετε?Μια μερα ελειψα κ δεν μπηκα κ γραψετε τοοοοοσα!

Δωρα μου πολυ ωραια η προικα ..Μ'αρεσει πολυ το ροζουλι!!!

Ελευθερια μου περαστικα στον μικρο σου ..Ελπιζω να του πεσει συντομα ο πυρετος!!!Ολα τα παιδακια ταλαιπωρουνται με κατι τετοια με τον καιρο αυτην την εποχη.

Αννα μου θα δεις την μπουμπου σημερα ε??Μπραβο!

Επισης με το καλο να δειτε κ οι υπολοιπες τα μωρακια σας!!

Μαργαριτα μου τι να πω υπομονη ...αφου ειπε ο γιατρος οτι το ντεπον δεν πειραζει κατι θα ξερει...Κοιτα να εισαι ηρεμη παντως μηπως επιδεινωνειται απο το αγχος!!Εστω προσπαθησε...

Αφηστε γιατι εχθες εκανα σιδερο ..πολυ σιδερο κ κουραστηκα πολυ!!Με ποναει η πλατη μου...Μετα βγηκα λιγο εξω κ οσοι με ειδαν καταλαβαν οτι ειμαι εγκυος...χαχαχα μετα απο τοσο καιρο φαινεται λιγακι!βεβαια κατεληξα το βραδυ με τρελο πονοκεφαλο απο το ματι...τι το ηθελα ?

Βουλα μου επειδη ρωτουσες για το δωματιο κ την διακοσμηση..Και εμεις διαλεξαμε αυτοκολλητα baby looney tunes κ τα επιπλα θα ειναι στο φυσικο χρωμα του ξυλου με ζαχαρι καγκελα..!Με την προικα θα μπει λιγο χρωμα ...λαχανι -μπεζ- ασπρο...!

καλημέρα! διαλεξατε ταεπιπλα η το σκευτεσαι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tα διαλεξαμε αλλα θα παμε να τα παραγγειλουμε αρχες Νοεμβρη..Λεω να περιμενω λιγακι ..Να κανω αλλη μια εξεταση..Μετα απο καθε επιτυχη εξεταση κατι παιρνουμε στο μωρακι!!Μετα την β' επιπεδου παραγγειλαμε το σετ καροτσιου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Tα διαλεξαμε αλλα θα παμε να τα παραγγειλουμε αρχες Νοεμβρη..Λεω να περιμενω λιγακι ..Να κανω αλλη μια εξεταση..Μετα απο καθε επιτυχη εξεταση κατι παιρνουμε στο μωρακι!!Μετα την β' επιπεδου παραγγειλαμε το σετ καροτσιου...

εμενα δεν ηταν εισαγωγης γι'αυτο και δεν θα αργησουν πολύ... με το καλο ευχομαι!!! ποιο καροτσακι πηρατε??????:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα δεν ηταν εισαγωγης γι'αυτο και δεν θα αργησουν πολύ... με το καλο ευχομαι!!! ποιο καροτσακι πηρατε??????:P

Ουτε εμας ειναι εισαγωγης..Τα φτιαχνουν εδω στο εργοστασιο τους ...

Το σετ πηραμε peg perego on track switch caramello.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ουτε εμας ειναι εισαγωγης..Τα φτιαχνουν εδω στο εργοστασιο τους ...

Το σετ πηραμε peg perego on track switch caramello.

ε τοτε δεν πιστευω να αργησουν!!!

και εγω της peg perego πηρα το skate system που ειχε μονο καλαθουνα στο σετ στο τζινακι (χρωμμα) και εξτρα πηρα και το καθισματακι αυτοκινητου μωβ-λιλα.

εσυ ποιο χρωμμα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

caramello το πηραμε..Το εχουμε κιολας στο σπιτι ειναι τελειο..!

Οσο για τα επιπλα εμεις θελουμε να τα παραλαβουμε μεχρι 20 δεκεμβριου , ετσι ωστε να τα ετοιμασουμε ολα μες τις γιορτες.Αρχες Ιανουαριου θα μπαινω στον μηνα καλως εχοντων των πραγματων..Αρα νομιζω ειναι καλα χρονικα.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

caramello το πηραμε..Το εχουμε κιολας στο σπιτι ειναι τελειο..!

Οσο για τα επιπλα εμεις θελουμε να τα παραλαβουμε μεχρι 20 δεκεμβριου , ετσι ωστε να τα ετοιμασουμε ολα μες τις γιορτες.Αρχες Ιανουαριου θα μπαινω στον μηνα καλως εχοντων των πραγματων..Αρα νομιζω ειναι καλα χρονικα.

μια χαρα εισαι!! εγω θα τα εχω λίγο πιο νωρίς γιατι φοβαμαι και για τπιο νωρίς λόγω των συσπασεων κτλ που εχω:rolleyes: αυτο ειναι το καροτσακι??

peg-perego-67.jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μια χαρα εισαι!! εγω θα τα εχω λίγο πιο νωρίς γιατι φοβαμαι και για τπιο νωρίς λόγω των συσπασεων κτλ που εχω:rolleyes: αυτο ειναι το καροτσακι??

peg-perego-67.jpg

τελικα μεσα στις αναποδιες ειμαι κ λιγο τυχερουλα!!!! η αδερφη της κολλητης μου εκανε το τριτο παιδι της πριν 3 χρονια κ εχει παρει 4 καροτσακια! χαχαχαχ ειναι λιγο σπαταλη γενικα! θα μου δωσει το peg-perego καροτσι σε καφε χρωμα. δεν ξερω ακριβως ποιο ειναι θα παω να τα δω σε κανενα μηνα!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

peg-perego-67.jpg

Ναι αυτο ειναι μαζι με πορτ-μπεμπε, καθισμα αυτοκινητου κ τσαντα..

Παντως καλα κανεις κ τα παιρνεις λιγο νωριτερα αφου λες οτι δεν ξερεις τι γινεται ....Ελπιζω παντως να γεννησεις κανονικα στις μερες σου..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ναι αυτο ειναι μαζι με πορτ-μπεμπε, καθισμα αυτοκινητου κ τσαντα..

Παντως καλα κανεις κ τα παιρνεις λιγο νωριτερα αφου λες οτι δεν ξερεις τι γινεται ....Ελπιζω παντως να γεννησεις κανονικα στις μερες σου..

σε ευχαριστω πολύ!:D

τελικα μεσα στις αναποδιες ειμαι κ λιγο τυχερουλα!!!! η αδερφη της κολλητης μου εκανε το τριτο παιδι της πριν 3 χρονια κ εχει παρει 4 καροτσακια! χαχαχαχ ειναι λιγο σπαταλη γενικα! θα μου δωσει το peg-perego καροτσι σε καφε χρωμα. δεν ξερω ακριβως ποιο ειναι θα παω να τα δω σε κανενα μηνα!!!!

μια χαρά τότε!!! χιχιιχιχιχι:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα σε βρισκω Μαργαριτα μου...Εμενα η αδελφη μου ειχε καθισμα αυτοκινητου κ πορτ-μπεμπε αλλα προτιμησαμε ολο το σετ για να ειναι πιο ταιριαστα ολα!!Ε τι να κανουμε πρωτο παιδι να μην το κακομαθουμε οσο μπορουμε??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

καλημερα κοριτσια! εχω πολυ δουλεια σημερα μπηκα για λιγο μονο. για καροτσι δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα μαλλον δεν θα παρω 3 σε 1. θα παρω καροτσι σκετο, καλαθουνα για να κοιμαται τον πρωτο καιρο στο δωματιο μας κ καθισματακι αυτοκινητου ξεχωριστα αυτο που ειναι απο 0 εως 18 κιλα. ετσι λεμε μαλλον

BJVqp3.png

Μια χαρα σε βρισκω Μαργαριτα μου...Εμενα η αδελφη μου ειχε καθισμα αυτοκινητου κ πορτ-μπεμπε αλλα προτιμησαμε ολο το σετ για να ειναι πιο ταιριαστα ολα!!Ε τι να κανουμε πρωτο παιδι να μην το κακομαθουμε οσο μπορουμε??

και εμένα θα μου έδεινε η αδελφη μου το καθησματακι αυτοκινητου έλα όμως που τελικα θα το χρειαστει σχεδον το ίδιο διαστημα...ετσι θα παρω άλλο..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

και εμένα θα μου έδεινε η αδελφη μου το καθησματακι αυτοκινητου έλα όμως που τελικα θα το χρειαστει σχεδον το ίδιο διαστημα...ετσι θα παρω άλλο..

και εμεις στην αρχη σκεφτομασταν να τα παρουμε ..μετα εμεινε εγκυος κ ειπεμε καλυτερα να παρουμε τα δικα μας...Βεβαια τελικα απεβαλε(δυστυχως) αλλα δεν πειραζει εμεις πηραμε ολο το σετ...

Ποτε δεν ξερεις ποτε θα ξαναμεινει εγκυος...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

και εμεις στην αρχη σκεφτομασταν να τα παρουμε ..μετα εμεινε εγκυος κ ειπεμε καλυτερα να παρουμε τα δικα μας...Βεβαια τελικα απεβαλε(δυστυχως) αλλα δεν πειραζει εμεις πηραμε ολο το σετ...

Ποτε δεν ξερεις ποτε θα ξαναμεινει εγκυος...

σίγουρα και θα τα χρειαστεις και για το επομενο πρωτα ο θεος!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...