Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βουλα μου κ εγω φαντασου δεν θελω καθολου να παιρνω φαρμακα. αλλα μου ειπε οτι το ντεπον μπορω να το παιρνω ανετα εφοσον ποναω. ελπιζω τουλαχιστον να μην κανω κακο στο μωρο... με ολα αυτα δεν μπορω να ευχαριστηθω την εγκυμοσυνη μου....

Αφου σου ειπε ο γιατρος οτι δεν πειραζει, μην το σκεφτεσαι καν..Κατσε απλα και ξεκουρασου..Μπορει να το ερεθιζεις και αλλο αν αγχωνεσαι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα μιλησα παλι μαζι του. μου ειπε να κανω υπομονη μπορει να κρατησει ο πονος μεχρι κ 3 εβδομαδες!!!!! κανει κυκλο κ υποχωρει. μου ειπε να παιρνω καθε μερα ντεπον αναβραζον αν ποναω κ οτι δεν πειραζει. η αληθεια ειναι οτι τον εμπιστευομαι παρα πολυ. λεει οτι τα ινομυωματα μπορει να κανουν τρελλους πονους αλλα δεν μπορουμε να παρεμβουμε χειρουργικα τωρα. τι να κανω υπομονη λοιπον....

Λοιπον εγω θα σου πω τι έπαθα την πρωτη φορα.. καπου στον 8ο άρχισα να εχω πονους δεξια χαληλα και συνεχιζε μεχρι πισω στην μέση.. στην αρχη φοβηθηκα και νόμιζα ότι ήταν σκολυκωειδητικα ή κατι τετοιο.. τελικα ανακαλυψαμε ότι ο μπεμπης είχα αραξει πανω σε έντερο και δεν έλεγε να φυγει απο εκει και που προκαλούσε έντονο πόνο. δεν μπορουσα να περπατησω δεν μπορούσα να κάνω τίποτε.. πήρα άδεια και 2 βδομάδες νωρίτερα και τελικα ο πονος πέρασε 3 μερες πριν γεννήσω....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Υπομονη θα κανω Αντωνια μου... τι αλλο να κανω... με τη δουλεια τι θα κανω δεν ξερω που δεν μπορω να παρω αλλη αδεια... ελπιζω να ειμαι καλυτερα απο δευτερα..

Γιατι δεν μπορεις να παρεις αλλη άδεια καλε;; αν σου γραψει μια καλη δικαιολογια;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χειρουργος με ειδε στο μετροπολιταν Γεωργια μου δεν εχω κατι χειρουργικο.

τελος παντων μου ειχε πει οτι μπορει να μου κανει πονους το ινομυωμα σε καποια φαση της εγκυμοσυνης. υπομονη κοριτσια. τι αλλο?

Τι να πω υπομονή λοιπόν και θα σου κάνουμε παρέα αλλά είναι αυτό που λες δε σε αφήνει να το ευχαριστηθείς.Σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις τουλάχιστον πέντε ακόμα μέρες να δεις πως θα πάς κάτι θα βρει ο γιατρός να γράψει εκτός αν δεν μπορείς για άλλους λόγους να λέιψεις εγω ας πούμε αυτή την περίοδο πήζω ανελέητα και λέω δόξα το Θεό που έχω καλή εγκυμοσύνη τουλάχιστον.Αφού να φανταστείς αρχές Φεβρουαρίου γεννάω αλλά το πρώτο 10ήμερο το Γενάρη θα είμαι στη δουλειά.:evil:

zxG9p3.png

owokp3.png

Λοιπον εγω θα σου πω τι έπαθα την πρωτη φορα.. καπου στον 8ο άρχισα να εχω πονους δεξια χαληλα και συνεχιζε μεχρι πισω στην μέση.. στην αρχη φοβηθηκα και νόμιζα ότι ήταν σκολυκωειδητικα ή κατι τετοιο.. τελικα ανακαλυψαμε ότι ο μπεμπης είχα αραξει πανω σε έντερο και δεν έλεγε να φυγει απο εκει και που προκαλούσε έντονο πόνο. δεν μπορουσα να περπατησω δεν μπορούσα να κάνω τίποτε.. πήρα άδεια και 2 βδομάδες νωρίτερα και τελικα ο πονος πέρασε 3 μερες πριν γεννήσω....

αχαχα.καλοοοο!

Μωρε και εμενα εδω και 3-4 μερες, με ποναν τα εντερα και κυριως οταν παω να κουνηθω και ασκω πιεση στη κοιλια!Ασε που μου φαινεται οτι αν συνεχισω ετσι, θα εχω αιμοροιδες μετα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Και κατι αλλο να ρωτησω...Βασικα ειμαι μπερδεμενη(συχνο φαινομενο ως πρωταρα...)!

Ρουχαλακια, μπιμπερο, αποστειρωτες, μπανακι, καροτσι, ριλαξ, παρκο και ολα τα σχετικα τα εχω ηδη απο την Θεια μου..Απλα θα παρω καποια ρουχαλακια συμπληρωματικα...

Εχω δωσει παραγγελια σε ενα γνωστο να μας κανει τα επιπλα..Του εχω πει πως θελω να ειναι σε διαστασεις..χρωμα ακομα δεν αποφασισαμε..Πιοοοο μετα μου ειπε!Τα επιπλα αμα θα τα εχω μετα τις γιορτες, καλα θα ειναι...

Απο την στιγμη που δεν εχω καταληξει στο χρωμα τον επιπλων, μπερδευομαι στο να αποφασισω γενικα..Χρωμα στους τοιχους, προικες...

Εσεις με ποια σειρα ξεκινησατε?Εγω νιωθω να με δεσμευει αυτη η αναμονη με τα επιπλα..

καλημερα! πρωτα ξεκινα τη σκεψη σου από αυτο που αρεσει σε σενα περισσότερο.... εμενα π.χ. μου αρεσουν τα ασπρα επιπλα στο παιδικο (εχω κ ασπρες πόρτες κ ντουλαπα) κ πηρα κρεβατακι κ συρταριερα σε ασπρο.παρηγγειλα μια πολυθρονα που γινεται κ κρεβατι,σε γκρι ανοιχτο με οινοπνευματι μαξιλαρακια, τους τοιχους τους εχω λευκους ακομα κατι θα βαλω το σκευτομαι, η ταπετσαρια η καδρακια .... γενικα χρωμμα θα δωσω με ολλα τα υπόλοιπα πραγματα που θα του βαλω μλεσα. δεν μ'αρεσει να με δεσμευουν π.χ. οι τοιχοι..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω κατι....εχετε και εσεις προβλημα με την ουροδοχο κυστη; και τι εννοω.. σε καθε μου κινηση π.χ καθομαι ή σηκώνομαι, ξαπλωνω, αλλαζω πλευρό, περπατω, σκυβω κτλ κτλ. δηλαδη σε καθε απλη κινηση νιώθω ότι πιεζεται η κύστη μου με αποτελεσμα να πηγαίνω καθε 5 λεπτά (χωρις υπερβολή, αφού εδω στην δουλεια με βλέπουν και γελουν) στην τουαλέτα.. υποφέρω με αυτό.. και δεν βγαζω και τιποτα τις παραπανω φορες. αντε να βγουν 2-3 σταγονες:oops: και με ποναει οπως όταν θελεις τουαλετα και δεν πας για 2 ώρες... τετοιο πραγμα.. λέτε να είναι χαμηλα το μωρο και να με πιέζει εκει; την πρώτη φορα είχα το ίδιο πράγμα αλλα με το στομαχι.. με πιεζε στο στομαχι με αποτελεσμα εμετους τους τελευταιους μηνες όχι απο ζαλαδες αλλα απο την πιεση του μωρού στο στομάχι.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω κατι....εχετε και εσεις προβλημα με την ουροδοχο κυστη; και τι εννοω.. σε καθε μου κινηση π.χ καθομαι ή σηκώνομαι, ξαπλωνω, αλλαζω πλευρό, περπατω, σκυβω κτλ κτλ. δηλαδη σε καθε απλη κινηση νιώθω ότι πιεζεται η κύστη μου με αποτελεσμα να πηγαίνω καθε 5 λεπτά (χωρις υπερβολή, αφού εδω στην δουλεια με βλέπουν και γελουν) στην τουαλέτα.. υποφέρω με αυτό.. και δεν βγαζω και τιποτα τις παραπανω φορες. αντε να βγουν 2-3 σταγονες:oops: και με ποναει οπως όταν θελεις τουαλετα και δεν πας για 2 ώρες... τετοιο πραγμα.. λέτε να είναι χαμηλα το μωρο και να με πιέζει εκει; την πρώτη φορα είχα το ίδιο πράγμα αλλα με το στομαχι.. με πιεζε στο στομαχι με αποτελεσμα εμετους τους τελευταιους μηνες όχι απο ζαλαδες αλλα απο την πιεση του μωρού στο στομάχι.....

νια μου κ εγω εχω αυτο το προβλημα!! αφου δεν μπορω να ξεμιτησω κ από το σπίτι πολλες φορες!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

νια μου κ εγω εχω αυτο το προβλημα!! αφου δεν μπορω να ξεμιτησω κ από το σπίτι πολλες φορες!!!!!!!!!!!!!!

Είναι πολύ σπαστικο ρε συ...αφου πριν παω για υπνο το βράδυ μένω στην τουαλέτα για κανενα 10 λεπτο, σηκώνομαι κανω ένα περιπατο στο σπιτι και ξανακαθομαι....και όμως ξυπναω και 5 φορες κατα την διαρκεια της νυχτας για επισκεψη....με βαρεθηκα ετσι....και ειναι ενα προβλημα αυτο που λες. το Σαββατο πηραμε το μωρο στον παιχνιδοτοπο και είχα παει τουαλετα 3 φορες πριν φυγουμε απο το σπιτι.. μολις παρκαραμε με είχε πιασει παλι...σπασιμο νευρων γιατι δεν μου αρεσει να πηγαινω στις τουαλέτες οπου κι οπου....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Είναι πολύ σπαστικο ρε συ...αφου πριν παω για υπνο το βράδυ μένω στην τουαλέτα για κανενα 10 λεπτο, σηκώνομαι κανω ένα περιπατο στο σπιτι και ξανακαθομαι....και όμως ξυπναω και 5 φορες κατα την διαρκεια της νυχτας για επισκεψη....με βαρεθηκα ετσι....και ειναι ενα προβλημα αυτο που λες. το Σαββατο πηραμε το μωρο στον παιχνιδοτοπο και είχα παει τουαλετα 3 φορες πριν φυγουμε απο το σπιτι.. μολις παρκαραμε με είχε πιασει παλι...σπασιμο νευρων γιατι δεν μου αρεσει να πηγαινω στις τουαλέτες οπου κι οπου....

ετσι ακριβως και χειροτερα μη σου πώ!!!!!!!!!!! χωρις υπερβολες! εχω να κανω συνεχόμενο υπνο τα βραδια κ εγω δεν ξερω από πότε!!!!!!!!! 5 φορες τις εχω στανταρ.μπορει κ παραπανω!:oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γιατι δεν μπορεις να παρεις αλλη άδεια καλε;; αν σου γραψει μια καλη δικαιολογια;;

τιποτα μωρε βλακειες... απλα ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα στη δουλεια μου κ αγχωνομαι να λειπω μηπως κ χασω τη θεση μου... αλλα φυσικα εννοειται αν ποναω δεν προκειται να παω! θα δουμε την δευτερα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τιποτα μωρε βλακειες... απλα ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα στη δουλεια μου κ αγχωνομαι να λειπω μηπως κ χασω τη θεση μου... αλλα φυσικα εννοειται αν ποναω δεν προκειται να παω! θα δουμε την δευτερα..

Μαργαριτα δεν δικαιούνται να σου κάνουν τίποτε όσο είσε έγκυος + 1 χρόνο μετα.. χτες διαβαζα 1 οδηγό ποχρεώσεων και δικαιωμάτων για τους εργοδότες και τις εργαζόμενες γυναίκες.. οτι σου κάνουν είναι παράνομο και τους περνεις κατευθειαν δικαστηριο και εχεις την δικη κερδισμένη... εμας στην Κύπρο τουλάχιστον έτσι είναι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ετσι ακριβως και χειροτερα μη σου πώ!!!!!!!!!!! χωρις υπερβολες! εχω να κανω συνεχόμενο υπνο τα βραδια κ εγω δεν ξερω από πότε!!!!!!!!! 5 φορες τις εχω στανταρ.μπορει κ παραπανω!:oops:

Αναστασακι καλημερα! εμενα τωρα μειωθηκε η συχνοουρια εδω κ μερικες μερες. φαντασου σηκωνομαι μονο μια φορα το βραδυ, ενω πριν τουλαχιστον 3-4. τελικα καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αναστασακι καλημερα! εμενα τωρα μειωθηκε η συχνοουρια εδω κ μερικες μερες. φαντασου σηκωνομαι μονο μια φορα το βραδυ, ενω πριν τουλαχιστον 3-4. τελικα καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.

καλημέρα!!! και ευχομαι να σου περασουν γρηγορα οι πόνοι κορίτσακι!! τι τραβας και εσύ ! και στη δουλεια σίγουρα ειναι δυσκολη η θεση σου!!!

ναι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη!! εγω πίνω και πολύυυυυ νερό και εντίνεται ακόμα περισσότερο το πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσια!!Τι μου κανετε?Μια μερα ελειψα κ δεν μπηκα κ γραψετε τοοοοοσα!

Δωρα μου πολυ ωραια η προικα ..Μ'αρεσει πολυ το ροζουλι!!!

Ελευθερια μου περαστικα στον μικρο σου ..Ελπιζω να του πεσει συντομα ο πυρετος!!!Ολα τα παιδακια ταλαιπωρουνται με κατι τετοια με τον καιρο αυτην την εποχη.

Αννα μου θα δεις την μπουμπου σημερα ε??Μπραβο!

Επισης με το καλο να δειτε κ οι υπολοιπες τα μωρακια σας!!

Μαργαριτα μου τι να πω υπομονη ...αφου ειπε ο γιατρος οτι το ντεπον δεν πειραζει κατι θα ξερει...Κοιτα να εισαι ηρεμη παντως μηπως επιδεινωνειται απο το αγχος!!Εστω προσπαθησε...

Αφηστε γιατι εχθες εκανα σιδερο ..πολυ σιδερο κ κουραστηκα πολυ!!Με ποναει η πλατη μου...Μετα βγηκα λιγο εξω κ οσοι με ειδαν καταλαβαν οτι ειμαι εγκυος...χαχαχα μετα απο τοσο καιρο φαινεται λιγακι!βεβαια κατεληξα το βραδυ με τρελο πονοκεφαλο απο το ματι...τι το ηθελα ?

Βουλα μου επειδη ρωτουσες για το δωματιο κ την διακοσμηση..Και εμεις διαλεξαμε αυτοκολλητα baby looney tunes κ τα επιπλα θα ειναι στο φυσικο χρωμα του ξυλου με ζαχαρι καγκελα..!Με την προικα θα μπει λιγο χρωμα ...λαχανι -μπεζ- ασπρο...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...