Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Πω πω βρε Μαργαριτάκι τι ταλαιπωρία περνάς και το χειρότερο να μη ξέρεις κιόλας.Μήπως να ξανατηλεφωνήσεις στο γιατρό γιατι άλλο πονάκια κι άλλο εσύ που πονάς όντως πόνος με πόνο διαφέρει κι αφού δε το έχετε ξεκαθαρίσει τελείως μη το ρισκάρεις.

συνεχεια μιλαμε με το γιατρο μου. σε ιδιωτικο πηγα μετα απο τα νοσοκομεια. κ γενικα δεν ξερω τι αλλο να κανω. δηλαδη ειναι λογικο να σφαδαζω τα βραδια?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε τοτε αφου εισαι πολυ μπερδεμενη αποφασισε πρωτα για τα επιπλα που είναι πιο περιπλοκο και μετα βλέπεις για τον τοίχο... εγω επειδη ήξερα τι ήθελα δεν δυσκολευτικα..

Εχωωωω ακομα μελλον δλδ!Μετανιωνω ωρες ωρες που ειπα σε αυτον να τα κανει..Αν τα ειχα παρει απο εξω, δεν θα τα ειχα ακομα, αλλα τουλαχιστον θα ηξερα πως θα ειναι..Τωρα ουτε το χρωμα δεν εχουμε μιλησει..

Τον αλλο μηνα θελω να βαψω το δωματιο..Και?Τι χρωμα να το κανω?

Μου αρεσει που διαλεγεται προικες, χαλακια και τετοια..εγω μαλλον πρεπει να περιμενω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ναι καλέ θα χαλάς το σετ τι πέντε προίκες 5*150 ? το λιγότερο???:shock:Εκτός αν πάρεις όλα τα σεντόνια ίδια με τις πάντες(προστατευτικά)!!!

Εεεε ξερω γω μωρε?Δεν επαιζε να παρω 5 προικες βεβαια!!!

Εσυ που εχεις κοριτσι, εχεις καποιο θεμα στο μυαλο σου που θα βαλεις στο δωματιο ή το αφηνεις για αργοτερα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Μαργαριτα να σε ρωτησω υπερηχο εκει που πονας σου έκαναν;; μηπως ειναι καμια κυστη και πιεζετε;; μακαρι να είναι το έντερο σου που θα είναι το πιο λίγο αλλα καλυτερα να το κοιταξεις παραπανω.. συμφωνω να πας σε ιδιωτικο.

οχι δεν εχω κυστη εχω ομως ενα μεγαλο ινομυωμα (το ειχα γραψει δεν ξερω αν το ειδες) κ λεει γι αυτο ποναω επειδη το πιεζει η μητρα. μου εκανα υπερηχο δεν εδειξε τιποτα ολα καθαρα. κ αιματος και ουρων. κ σε ιδιωτικο ημουν με 3 γιατρους απο πανω μου κ το γυναικολογο μου. πραγματικα με τρομαζει η ιδεα οτι απο δω κ περα θα ποναω ετσι..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

συνεχεια μιλαμε με το γιατρο μου. σε ιδιωτικο πηγα μετα απο τα νοσοκομεια. κ γενικα δεν ξερω τι αλλο να κανω. δηλαδη ειναι λογικο να σφαδαζω τα βραδια?

Εεε οχι βεβαια, κατι θα πρεπει να σου προτινει ο γιατρος σου...

Το ινομυωμα μεγαλωσε και σου δημιουργει πονο?Γτ ξεκινησες πολυ αποτομα να πονας..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Όχι για μένα λογικό δεν είναι άλλο τα πονάκια που λέει αυτός και άλλο ο πόνος που μου περιγράφεις.Ξαναμίλα με το γιατρό να σε ξαναστείλει για εξετάσεις εκτός κι αν είναι σίγουρος για το ινομύωμα και το θεωρεί φυσιολογικό.Να δεις άλλο γιατρό σκέφτηκες εννοώ άλλη ειδικότητα πχ χειρουργό?Δε ξέρω πως να σε βοηθήσω δε μου έχει ξανατύχει να ακούσω κάτι παρόμοιο ρε γμτ.:(

zxG9p3.png

owokp3.png

οχι δεν εχω κυστη εχω ομως ενα μεγαλο ινομυωμα (το ειχα γραψει δεν ξερω αν το ειδες) κ λεει γι αυτο ποναω επειδη το πιεζει η μητρα. μου εκανα υπερηχο δεν εδειξε τιποτα ολα καθαρα. κ αιματος και ουρων. κ σε ιδιωτικο ημουν με 3 γιατρους απο πανω μου κ το γυναικολογο μου. πραγματικα με τρομαζει η ιδεα οτι απο δω κ περα θα ποναω ετσι..

Ναι Μαργαριτα μου το διαβασα μετα που έγραψα το μηνυμα:oops:

Δεν είναι επικυνδινο αυτό ε;; τουλαχιστον να σου δώσουν κανενα παυσιπονο να μην πονας αφού δεν υπάρχει κατι αλλο για να κανεις...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εεεε ξερω γω μωρε?Δεν επαιζε να παρω 5 προικες βεβαια!!!

Εσυ που εχεις κοριτσι, εχεις καποιο θεμα στο μυαλο σου που θα βαλεις στο δωματιο ή το αφηνεις για αργοτερα?

Κοίτα στο δωμάτιο που έχω τώρα το μεγάλο έχω βάλει τα baby looney που είναι ουδέτερο.Η μικρή ακόμα δε θα έχει δικό της δωμάτιο μια που από το Πάσχα σκεφτόμαστε να πάμε σε ένα σπίτι με τρία υ/δ να βολευτούμε όλοι!Για να καταλάβεις επειδή δεν είναι καιρός για έξοδα θα ντύσω τις μπάντες από την προίκα του μικρού με ύφασμα άλλο πιο κοριτσίστικο και θα πάρω δυο σετ σεντόνια μόνο για αρχή και μετά καλά θα είναι και του μεγάλου τι να κάνω να έχω 10 σετ σεντόνια γαι κούνια αμαρτία είναι αφού οι μεγάλος θα πάει σε κανονικό κρεβάτι τώρα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοίτα στο δωμάτιο που έχω τώρα το μεγάλο έχω βάλει τα baby looney που είναι ουδέτερο.Η μικρή ακόμα δε θα έχει δικό της δωμάτιο μια που από το Πάσχα σκεφτόμαστε να πάμε σε ένα σπίτι με τρία υ/δ να βολευτούμε όλοι!Για να καταλάβεις επειδή δεν είναι καιρός για έξοδα θα ντύσω τις μπάντες από την προίκα του μικρού με ύφασμα άλλο πιο κοριτσίστικο και θα πάρω δυο σετ σεντόνια μόνο για αρχή και μετά καλά θα είναι και του μεγάλου τι να κάνω να έχω 10 σετ σεντόνια γαι κούνια αμαρτία είναι αφού οι μεγάλος θα πάει σε κανονικό κρεβάτι τώρα.

Aααα καταλαβα..Καλα θα κανεις!Ετσι ειναι...δεν ειναι καιροι για περιττα πραματα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εεε οχι βεβαια, κατι θα πρεπει να σου προτινει ο γιατρος σου...

Το ινομυωμα μεγαλωσε και σου δημιουργει πονο?Γτ ξεκινησες πολυ αποτομα να πονας..

τωρα μιλησα παλι μαζι του. μου ειπε να κανω υπομονη μπορει να κρατησει ο πονος μεχρι κ 3 εβδομαδες!!!!! κανει κυκλο κ υποχωρει. μου ειπε να παιρνω καθε μερα ντεπον αναβραζον αν ποναω κ οτι δεν πειραζει. η αληθεια ειναι οτι τον εμπιστευομαι παρα πολυ. λεει οτι τα ινομυωματα μπορει να κανουν τρελλους πονους αλλα δεν μπορουμε να παρεμβουμε χειρουργικα τωρα. τι να κανω υπομονη λοιπον....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Όχι για μένα λογικό δεν είναι άλλο τα πονάκια που λέει αυτός και άλλο ο πόνος που μου περιγράφεις.Ξαναμίλα με το γιατρό να σε ξαναστείλει για εξετάσεις εκτός κι αν είναι σίγουρος για το ινομύωμα και το θεωρεί φυσιολογικό.Να δεις άλλο γιατρό σκέφτηκες εννοώ άλλη ειδικότητα πχ χειρουργό?Δε ξέρω πως να σε βοηθήσω δε μου έχει ξανατύχει να ακούσω κάτι παρόμοιο ρε γμτ.:(

χειρουργος με ειδε στο μετροπολιταν Γεωργια μου δεν εχω κατι χειρουργικο.

τελος παντων μου ειχε πει οτι μπορει να μου κανει πονους το ινομυωμα σε καποια φαση της εγκυμοσυνης. υπομονη κοριτσια. τι αλλο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τωρα μιλησα παλι μαζι του. μου ειπε να κανω υπομονη μπορει να κρατησει ο πονος μεχρι κ 3 εβδομαδες!!!!! κανει κυκλο κ υποχωρει. μου ειπε να παιρνω καθε μερα ντεπον αναβραζον αν ποναω κ οτι δεν πειραζει. η αληθεια ειναι οτι τον εμπιστευομαι παρα πολυ. λεει οτι τα ινομυωματα μπορει να κανουν τρελλους πονους αλλα δεν μπορουμε να παρεμβουμε χειρουργικα τωρα. τι να κανω υπομονη λοιπον....

Αμα δεν πειραζουν τα παυσιπονα οκ!Μονο υπομονη κανε..Φανταζεσαι να ησουν πιο λιγων εβδ και να μην μπορουσες ουτε παυσιπονα να παρεις?απαπα

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Aααα καταλαβα..Καλα θα κανεις!Ετσι ειναι...δεν ειναι καιροι για περιττα πραματα!

και εγω δεν θα παρω τιποτα.. φυσικα εμενα το ιδιο φυλο θα έχουν αλλα ετσι κι αλλιως στον πρωτο μου τα πήρα όλα ουδετερα.. Θα κατσω να δω και τι ρούχα εχω και θα του παρω μερικα καινούρια φυσικα αλλά όχι πολλα πράγματα.. Το μονο που πρεπει να παρω είναι το καθισματακι αυτοκινητου επειδη δεν εχω.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι Μαργαριτα μου το διαβασα μετα που έγραψα το μηνυμα:oops:

Δεν είναι επικυνδινο αυτό ε;; τουλαχιστον να σου δώσουν κανενα παυσιπονο να μην πονας αφού δεν υπάρχει κατι αλλο για να κανεις...

Υπομονη θα κανω Αντωνια μου... τι αλλο να κανω... με τη δουλεια τι θα κανω δεν ξερω που δεν μπορω να παρω αλλη αδεια... ελπιζω να ειμαι καλυτερα απο δευτερα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αμα δεν πειραζουν τα παυσιπονα οκ!Μονο υπομονη κανε..Φανταζεσαι να ησουν πιο λιγων εβδ και να μην μπορουσες ουτε παυσιπονα να παρεις?απαπα

Βουλα μου κ εγω φαντασου δεν θελω καθολου να παιρνω φαρμακα. αλλα μου ειπε οτι το ντεπον μπορω να το παιρνω ανετα εφοσον ποναω. ελπιζω τουλαχιστον να μην κανω κακο στο μωρο... με ολα αυτα δεν μπορω να ευχαριστηθω την εγκυμοσυνη μου....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...