Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΘΈΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και είδατε τι ωραία το γεμίζει το σκέτο ασπρο κρεβατάκι???

πολυ ομορφη η προικα!!!! και εγω ετσι το σκεφτομαι ασπρο κρεβατακι κ χρωματιστα αξεσουαρ!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μη κοιτατε τις μερες ακριβως, δεν εχει καμμια σημασια.Απλα σου λενε μια ημερομ. οτι δλδ. τοτε τελειωνει ο 9ος, αλλα το πιο πιθανα ειναι το μωρο να σκασει μυτη μονο του αλλη μερα εκει κοντα.Βεβαια αν εχεις προγρ. ραντεβου, μονο τοτε ξερεις την ημερομ.Αυτο γινεται οταν ειναι δευτερη η τριτη καισαρικη.Και παλι ομως ποτε δεν ξερεις.Εγω στον 2ο ειχα προγρ. καισαρικη στις 2-10 και στις 22-9 με πιασαν οι πονοι.Και τωρα θα βαλουμε ραντεβου στις 10-2, αλλα λεμε ΘΑ γιατι υπαρχει πιθανοτητα να θελει πιο νωρις το ιδιο μωρο.

Κοριτσια , παω να πληθω και να ετοιμαστω γιατι το πρωι θα φυγουμε απο εδω στις 6.00 για Αθηνα.Θα τα πουμε το Σαββατο, πρωτα ο Θεος!!

Φιλακια!!!

καλα αποτελεσματα κοριτσακι!!!!! κ καλο ταξιδι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

leto253193large_150x130.jpg αυτο η κουνια ειναι τέλεια την ειδα σε ενα καταστημα αλλά ήταν αρκετα ακριβη

Καλησπέρα! Αυτή την κούνια έχουμε εμείς με την κουνουπιέρα,την προίκα και την συρταριέρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείς εδώ παλεύουμε με πυρετό. Από το μεσημέρι ο μικρός ανέβασε πυρετό. Με το ντεπόν έπεσε αλλά είχε άστατο μέχρι που του ξαναδώσαμε ντεπόν. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να τον αφήσω μέχρι αύριο και αν συνεχίσει να τον πάω να τον δει. Δεν νομίζω να υποχωρήσει έχει και μπούκωμα και βραχανίζει.

Όταν είναι άρρωστο το παιδί, αρρωσταίνω και εγώ. Ιδίως όταν ανεβάσει πυρετό χάνω το κέφι μου και ψιλοτρομάζω γιατί όταν ήταν 10 μηνών τρέχαμε στα νοσοκομεία να φταίει ο πυρετός. Δύσκολη βραδιά για εμάς απόψε.

Αννούλα καλή επιτυχία στον υπέρηχο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείς εδώ παλεύουμε με πυρετό. Από το μεσημέρι ο μικρός ανέβασε πυρετό. Με το ντεπόν έπεσε αλλά είχε άστατο μέχρι που του ξαναδώσαμε ντεπόν. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να τον αφήσω μέχρι αύριο και αν συνεχίσει να τον πάω να τον δει. Δεν νομίζω να υποχωρήσει έχει και μπούκωμα και βραχανίζει.

Όταν είναι άρρωστο το παιδί, αρρωσταίνω και εγώ. Ιδίως όταν ανεβάσει πυρετό χάνω το κέφι μου και ψιλοτρομάζω γιατί όταν ήταν 10 μηνών τρέχαμε στα νοσοκομεία να φταίει ο πυρετός. Δύσκολη βραδιά για εμάς απόψε.

Περαστικά Ελευθερία μου για τον μικρό σου. Ελπίζω να περάσει σύντομα χωρίς να ταλαιπωρηθειτε...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες μας,

ελευθερια περαστικα στο μωρο σου,

καλα αποτελεσματα σε οσες εχουν γιατρο σημερα,

παρα πολυ ομορφα τα πραγματακια κοριτσια τελειες και οι προικες και η κουνιες εγω σημερα ηθελα να παω στον αστερια να δω για καμια συρταριερα για τη μπουμπου αλλα λογω απεργιων νομιζω οτι δεν θα τα καταφερω μας πεφτει και λιγο μακρια ελπιζω να τα καταφερουμε την αλλη εβδομαδα γιατι θελω να φτιαξω το δωματιο της και τα ρουχα της προς το παρον δεν θα βαλω κουνια εχω ενα λικνο θα φτιαξω αυτο με μια ωραια προικα και μετα βλεπουμε, παω να κανω καμια δουλιτσα, μουσακα εχω σημερα, μου το ζητησε ο αντρας μου μπελας το φαγητο αλλα τι να κανω εναν τον εχω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα σας! Τι κάνετε σήμερα;;

Καλη επιτυχια σε όσες έχετε γιατρο!! Με το καλο να δειτε τα νινακια σας!!

Ελευθερία μου όλα καλα με το μικρο;; αχ μωρε τα λυπαμαι όταν είναι άρρωστα.. Περαστικα να είναι.. εμενα με ψηλο πυρετό μονο με υποθετο και κομπρεσες πεφτει..αν εχει κι΄αλλα συμπτώματα ισως χρειαστει και αντιβιωση.. αυτη την εποχη είμαστε προετοιμασμενοι..συνηθως όλοι αρρωσταμε ποσο μαλλον τα μωρα...

καλημερα σε ολες μας,

ελευθερια περαστικα στο μωρο σου,

καλα αποτελεσματα σε οσες εχουν γιατρο σημερα,

παρα πολυ ομορφα τα πραγματακια κοριτσια τελειες και οι προικες και η κουνιες εγω σημερα ηθελα να παω στον αστερια να δω για καμια συρταριερα για τη μπουμπου αλλα λογω απεργιων νομιζω οτι δεν θα τα καταφερω μας πεφτει και λιγο μακρια ελπιζω να τα καταφερουμε την αλλη εβδομαδα γιατι θελω να φτιαξω το δωματιο της και τα ρουχα της προς το παρον δεν θα βαλω κουνια εχω ενα λικνο θα φτιαξω αυτο με μια ωραια προικα και μετα βλεπουμε, παω να κανω καμια δουλιτσα, μουσακα εχω σημερα, μου το ζητησε ο αντρας μου μπελας το φαγητο αλλα τι να κανω εναν τον εχω

Μουσακαααααααααααα.....

Μ' αρέσει πολύυυυυυυυυ........ θέλω και εγωωωωωωωωωω:D

Επειδη τον βαριέμαι όμως θα παρω την μανούλα τηλ να φτιάξει αύριο να παω να φάω... μιαμ μιαμ........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Eeyore_play_with_tail_good_morning.gif

καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε? περαστικα ελευθερίτσα για το παιδακι σου! ευχομαι να περασει ο πυρετός!!! καλά αποτελεσματα σε όποιες εχουν γιατρουδακο!!!! αχ τι ωραια που ειναι οταν εχουμε ραντεβου ε???:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα σε όλες!Ελευθερία μου τι κάνει ο μικρός σου?Αχ κι εγω τα λυπάμαι όταν είναι άρρωστα σε κοιτάνε και με ένα βλέμμα λες και μπορείς να τους πάρεις τον πόνο κουρνιάζουν και αισθάνεσαι ο πιο ανήμπορος άνθρωπος στη γη.Περστικά και γρήγορα!Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σας και μούρλια τα δωματιάκια σας!!Άντε με το κάλό σιγά σιγά να μαζεύουμε τα πράγματα.Εγώ χθες είχα πάει βόλτα με τους άντρες μου και είδα κάτι φορεματάκια super!!!Αχ πως και πως την περιμένω να την ντύνω όλη μέρα!!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Σημερα το πρωι καθως ερχομουνα στην δουλεια παρκαρα το αυτοκινητο στο και περπατησα λιγο μεχρι το γραφειο. Πισω μου ερχοταν ενας συναδελφος και μου λέει "ρε Αντωνία έγκυος είσαι; τώρα το πρόσεξα":shock::shock:ε καιρος ήταν του λεω... και να πεις ότι δεν φένομαι.. η κοιλια μου μεγάλωσε αρκετα...

Μπήκαμε στον 6ο οι περισσότερες.. κοντεύει ο καιρός και εχω 1 σορο πραματα να κανω.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Σημερα το πρωι καθως ερχομουνα στην δουλεια παρκαρα το αυτοκινητο στο και περπατησα λιγο μεχρι το γραφειο. Πισω μου ερχοταν ενας συναδελφος και μου λέει "ρε Αντωνία έγκυος είσαι; τώρα το πρόσεξα":shock::shock:ε καιρος ήταν του λεω... και να πεις ότι δεν φένομαι.. η κοιλια μου μεγάλωσε αρκετα...

Μπήκαμε στον 6ο οι περισσότερες.. κοντεύει ο καιρός και εχω 1 σορο πραματα να κανω.....

χαχα και εσυ μικρη κοιλιτσα μαλλον εχεις!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα σε ολες. εχω ξενερωσει εντελως. παλι ποναγα ολο το βραδι, απο τις 8 κ μετα συνεχεια. τι διαολ.. εχω παθει? τωρα ακομα δεν εχω νιωσει κατι.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα!!Ειδες βρε Αντωνια..και εμενα προχθες με ρωτησαν πρωτη φορα αν ειμαι εγκυος!Βασικα νομιζω τωρα θα κανει το μπαμ η κοιλια μας!!:P

Να ρωτησω κατι μωρε?Λεγατε χθες για προικες ειδα...Εστω οτι παιρνω μια προικα, η οποια θα εχει και την κουνουπιερα που παει σετακι..βλεπω οτι εχει και τα σχετικα μαξιλαρακια..Εγω σπιτι μου, καθε εβδομαδα, αλλαζω σεντονια και κουβερτες..το μωρο θα εχει τα ιδια μαξιλαρακια?Αν καταλαβατε και ποια ειναι η ερωτηση μου...:confused:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα σε ολες. εχω ξενερωσει εντελως. παλι ποναγα ολο το βραδι, απο τις 8 κ μετα συνεχεια. τι διαολ.. εχω παθει? τωρα ακομα δεν εχω νιωσει κατι.

Πω πω ρε Μαργαριτα...Σε συγκεκριμενο σημειο πονας η γενικα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...