Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο που τα πηρες???

από εκεί που είδες την προίκα. από τα ονειρα bebe! ήθελα να τελειώνω μ'αυτα γιατι ειμαι περισσότερο ξάπλα απ'οτι μου συνεστησε και η γιατρος και ετσι λέω κατσε να τελειώνουμε με αυτά..;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασικα εγω ειμαι υπερ του λευκου! αλλα οταν τις δεις και στημενες θα δεις και μονη σου τη διαφορα! ειναι πολυ πιο φωτεινες!!!:P

μονο που τις βλεπω απο φωτογραφιες καταλαβαινω τη διαφορα.... χεχεχε σκεφτου απο κοντα:P:p:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Αλήθεια Δώρα γιατί άλλαξε η ΠΗΤ σου στις 2/2 αν είδα καλά? Τότε σου είπε ο γιατρός?

Μου ειχαν πει στην β επιπεδου στη Θσ/νικη οτι επειδη εχει διαφορα 3 μερες το μωρο με τοην εβδομαδα που ειμαι αλλάζει η πητ.

Ο γιατρός μου όμως δεν μου την άλλαξε τελικα ειπε το αφηνουμε 30-01...Οπότε οποια απο σας μπορεί να κάνει την αλλαγή θα την ευχαριστούσα!!!!!

Το λεω γιατί βιάζομαι μόλις έφευγα...Παω σε μια φιλη για κανενα μεσαωρο μεχρι να γυρισει ο αντρας μου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μου ειχαν πει στην β επιπεδου στη Θσ/νικη οτι επειδη εχει διαφορα 3 μερες το μωρο με τοην εβδομαδα που ειμαι αλλάζει η πητ.

Ο γιατρός μου όμως δεν μου την άλλαξε τελικα ειπε το αφηνουμε 30-01...Οπότε οποια απο σας μπορεί να κάνει την αλλαγή θα την ευχαριστούσα!!!!!

Το λεω γιατί βιάζομαι μόλις έφευγα...Παω σε μια φιλη για κανενα μεσαωρο μεχρι να γυρισει ο αντρας μου!!!

κ σε εμενα στη β' επιπεδου μου ειπε 13/01 πητ, ενω η γιατρος μου 18/01!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κ σε εμενα στη β' επιπεδου μου ειπε 13/01 πητ, ενω η γιατρος μου 18/01!!!!

Μη κοιτατε τις μερες ακριβως, δεν εχει καμμια σημασια.Απλα σου λενε μια ημερομ. οτι δλδ. τοτε τελειωνει ο 9ος, αλλα το πιο πιθανα ειναι το μωρο να σκασει μυτη μονο του αλλη μερα εκει κοντα.Βεβαια αν εχεις προγρ. ραντεβου, μονο τοτε ξερεις την ημερομ.Αυτο γινεται οταν ειναι δευτερη η τριτη καισαρικη.Και παλι ομως ποτε δεν ξερεις.Εγω στον 2ο ειχα προγρ. καισαρικη στις 2-10 και στις 22-9 με πιασαν οι πονοι.Και τωρα θα βαλουμε ραντεβου στις 10-2, αλλα λεμε ΘΑ γιατι υπαρχει πιθανοτητα να θελει πιο νωρις το ιδιο μωρο.

Κοριτσια , παω να πληθω και να ετοιμαστω γιατι το πρωι θα φυγουμε απο εδω στις 6.00 για Αθηνα.Θα τα πουμε το Σαββατο, πρωτα ο Θεος!!

Φιλακια!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μη κοιτατε τις μερες ακριβως, δεν εχει καμμια σημασια.Απλα σου λενε μια ημερομ. οτι δλδ. τοτε τελειωνει ο 9ος, αλλα το πιο πιθανα ειναι το μωρο να σκασει μυτη μονο του αλλη μερα εκει κοντα.Βεβαια αν εχεις προγρ. ραντεβου, μονο τοτε ξερεις την ημερομ.Αυτο γινεται οταν ειναι δευτερη η τριτη καισαρικη.Και παλι ομως ποτε δεν ξερεις.Εγω στον 2ο ειχα προγρ. καισαρικη στις 2-10 και στις 22-9 με πιασαν οι πονοι.Και τωρα θα βαλουμε ραντεβου στις 10-2, αλλα λεμε ΘΑ γιατι υπαρχει πιθανοτητα να θελει πιο νωρις το ιδιο μωρο.

Κοριτσια , παω να πληθω και να ετοιμαστω γιατι το πρωι θα φυγουμε απο εδω στις 6.00 για Αθηνα.Θα τα πουμε το Σαββατο, πρωτα ο Θεος!!

Φιλακια!!!

Άντε καλά αποτελέσματα να έχετε! Να δεις και τη μπουμπού που θα έχει μεγαλώσει! Περιμένουμε τα νέα σας!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ε κοίτα δεν ορκίζομαι κιόλας οτι ήταν 42 γιατί το είδα στα πεταχτά.Τις εδωσα στον γιατρό τις εξετάσεις κ δεν τις εχω μπροστα μου,φαντάζεσαι να ήταν 24????:shock::shock: Ε,θα μου έλεγε κάτι...

Εσύ πως είσαι?

Εσείς κορίτσια οι υπόλοιπες?

Αντε να αρχίσουμε να αγοράζουμε πραγματάκια στα μωράκια μας... Κι εμείς λέμε να πάμε Ικεα το Σαββατο στα Γιάννενα αφού με τον καινούριο δρόμο βγαίνεις σε 1 ωρα στο ικεα ενώ Θεσ/νικη μέχρι να διασχίσουμε όλη την πόλη και τον περιφερειακό θέλουμε 2 ωρες...

Κι εγώ είδα μια φανταστική προίκα στο ιντερνετ και θελω να την τσιμπήσω...Ειναι ίδια χρώματα με το χαλί που πήρα...

www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=391

Γεια σου Δωρακι! πως εισαι σημερα? εγω τωρα αρχισα να ποναω λιγο. βαρεθηκα μεστο σπιτι αλλα σημασια εχει να γινω καλα κ να υποχωρησουν οι πονοι. παλι καλα ολη μερα μεχρι τωρα καλα ημουν. εγω δεν θελω ακομα να ψωνισω τιποτα θελω να κανω κ την β επιπεδου κ βλεπουμε μετα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...