Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

leto253193large_150x130.jpg αυτο η κουνια ειναι τέλεια την ειδα σε ενα καταστημα αλλά ήταν αρκετα ακριβη

Μπορείς να πάρεις μια πιο σκέτη,άσπρη ας πούμε κ να την διακοσμήσεις εσυ.. Ετσι κ αλλιώς με την προίκα και τα μπιχλιμπίδια θα δείξει πολύ ωραία και η σκέτη!!! Εγω μάλλον έτσι θα πράξω...και αν δω οτι με βολεύει αυτη του ικεα την παίρνω επιτόπου!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι την ειδα στρωμενη! κουκλιστικη ειναι!!:P καλά ειμαστε εμείς!! φτασαμε το 1 κιλό!!!!:tongue::tongue:

1 κιλό??? Αντε με το καλό να γίνει ολόκληρος άνθρωπος!!!:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

στο new baby city που πηγα εγω μου ειπανε 80 ευρο η προικα

Μόνο 80 ??? Αποκλείεται!! Εδω έχουν 150-250!!!!! Αλλά περιλαμβάνει κουνουπιέρα,σεντόνια,παπλωμα και πάντα.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να πάρεις μια πιο σκέτη,άσπρη ας πούμε κ να την διακοσμήσεις εσυ.. Ετσι κ αλλιώς με την προίκα και τα μπιχλιμπίδια θα δείξει πολύ ωραία και η σκέτη!!! Εγω μάλλον έτσι θα πράξω...και αν δω οτι με βολεύει αυτη του ικεα την παίρνω επιτόπου!!

ναι και εγω αυτό λεω να κανω... τελεια θα ειναι.... τελικα ασπρη θα την πάρω την κουνια είναι πιο φωτινο το ασπρο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Μια φίλη μου πήρε πρόσφατα από τη Θεσσαλονίκη μια κούνια η εταιρία λέγεται santa νομίζω, κι ενώ στα καταστήματα τη βρήκε 400 ευρώ εκείνη την πήρε 200 περίπου. Όταν θα πάω να κοιτάξω θα σας ενημερώσω. Μου είπε ότι την κάνουν ότι συνδυασμό χρωμάτων θες και διαλέγεις και σχέδιο και έχει και συρτάρι από κάτω. Δυστυχώς δεν έχουν site να τα ρίχναμε μια ματια...

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Μια φίλη μου πήρε πρόσφατα από τη Θεσσαλονίκη μια κούνια η εταιρία λέγεται santa νομίζω, κι ενώ στα καταστήματα τη βρήκε 400 ευρώ εκείνη την πήρε 200 περίπου. Όταν θα πάω να κοιτάξω θα σας ενημερώσω. Μου είπε ότι την κάνουν ότι συνδυασμό χρωμάτων θες και διαλέγεις και σχέδιο και έχει και συρτάρι από κάτω. Δυστυχώς δεν έχουν site να τα ρίχναμε μια ματια...

Πάντως συνεχίζω να πιστεύω οτι πρέπει να δίνουμε προσοχή στο στρώμα και όχι τόσο στην κούνια... Γι'αυτό και σκέφτομαι της Ικεα... Θα την δώ απο κοντά και θα σας πω....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ηθελα να παρω καφε σκουρα αλλά όταν βλέπω ασπρες στολισμενες με τη κουνουπιερα κτλ μου φαινονται πιο ωραιες

βασικα εγω ειμαι υπερ του λευκου! αλλα οταν τις δεις και στημενες θα δεις και μονη σου τη διαφορα! ειναι πολυ πιο φωτεινες!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασικα εγω ειμαι υπερ του λευκου! αλλα οταν τις δεις και στημενες θα δεις και μονη σου τη διαφορα! ειναι πολυ πιο φωτεινες!!!:P

Ναι συμφωνω...!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...