Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κι εγω μονη σπιτι αυτη τη στιγμη, αχ καλοριζικα τα πραγματακια σας να ειναι, και με το καλο αυριο να πας στο γιατρο κι εγω αυριο το απογευμα εχω ραντεβου και το περιμενω πως και πως

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

trianmeli είπε:
κι εγω μονη σπιτι αυτη τη στιγμη, αχ καλοριζικα τα πραγματακια σας να ειναι, και με το καλο αυριο να πας στο γιατρο κι εγω αυριο το απογευμα εχω ραντεβου και το περιμενω πως και πως

και εγω περιμενω πως και πως να δω το μπεμπη μο..... αντε να τα κρατισουμε στ χερια μας επιτελους τα μωρακια μας....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

margo4-4 είπε:
Βρε θηριο 42 αιματοκριτη????? wow! εγω εχω 33!! Μπραβο! δεν εχω ξανακουσει τοσο υψηλο σε εγκυμοσυνη!!!! κ εγω παντα 42 ειχα αλλα με ρημαξε η μικρη μαλλον! μου τον ρουφηξε!! κ να πεις δεν τρωω κρεας.. φαντασου τωρα που δεν παιρνω σιδηρο που θα εχει παει...

Ε κοίτα δεν ορκίζομαι κιόλας οτι ήταν 42 γιατί το είδα στα πεταχτά.Τις εδωσα στον γιατρό τις εξετάσεις κ δεν τις εχω μπροστα μου,φαντάζεσαι να ήταν 24????:shock::shock: Ε,θα μου έλεγε κάτι...

Εσύ πως είσαι?

Εσείς κορίτσια οι υπόλοιπες?

Αντε να αρχίσουμε να αγοράζουμε πραγματάκια στα μωράκια μας... Κι εμείς λέμε να πάμε Ικεα το Σαββατο στα Γιάννενα αφού με τον καινούριο δρόμο βγαίνεις σε 1 ωρα στο ικεα ενώ Θεσ/νικη μέχρι να διασχίσουμε όλη την πόλη και τον περιφερειακό θέλουμε 2 ωρες...

Κι εγώ είδα μια φανταστική προίκα στο ιντερνετ και θελω να την τσιμπήσω...Ειναι ίδια χρώματα με το χαλί που πήρα...

www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=391

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Annita tsoupani είπε:
Arxisa na perno prosfores gia kourtines kai tapetsaria i tapetsaria ine akrivi etsi mallon tha valo ston ena tixo kai ston allo mpogia i stickers.

Εμείς δεν θα κάνουμε ακόμα δωμάτιο αποκλειστικά για το μωρό. Θα το έχουμε και σαν ξενώνα οπότε βάψιμο και αυτοκολλητάκια την άνοιξη ή καλοκαίρι. Θα τον έχουμε μαζί μας στο δωμάτιο λέμε!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

nikou είπε:
τι χρωμα εινα το χαλι Δωρα μου;

βαλε να δουμε την προικα

Δεν μπορώ να κάνω επισυναψη φωτο ρε γμτ!!Γιατι?

Αυτη ειναι η προικα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Ε κοίτα δεν ορκίζομαι κιόλας οτι ήταν 42 γιατί το είδα στα πεταχτά.Τις εδωσα στον γιατρό τις εξετάσεις κ δεν τις εχω μπροστα μου,φαντάζεσαι να ήταν 24????:shock::shock: Ε,θα μου έλεγε κάτι...

Εσύ πως είσαι?

Εσείς κορίτσια οι υπόλοιπες?

Αντε να αρχίσουμε να αγοράζουμε πραγματάκια στα μωράκια μας... Κι εμείς λέμε να πάμε Ικεα το Σαββατο στα Γιάννενα αφού με τον καινούριο δρόμο βγαίνεις σε 1 ωρα στο ικεα ενώ Θεσ/νικη μέχρι να διασχίσουμε όλη την πόλη και τον περιφερειακό θέλουμε 2 ωρες...

Κι εγώ είδα μια φανταστική προίκα στο ιντερνετ και θελω να την τσιμπήσω...Ειναι ίδια χρώματα με το χαλί που πήρα...

γεια σας κοριτσια! την ειδα αυτην την προικα! ειναι πολυ ωραια! από εκει ψωνισα τα πραγματα για το δωματιο του μωρου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

anastasaki_melisaki είπε:
γεια σας κοριτσια! την ειδα αυτην την προικα! ειναι πολυ ωραια! από εκει ψωνισα τα πραγματα για το δωματιο του μωρου!

Γεια σου αγάπη!!! Σου άρεσε η προίκα?Την είδες κ απο κοντά?? Το χαλί μου έχει ακριβώς αυτά τα χρώνατα ροζ και λιλά!! Τωρα το πόσο θα κοστίζει είναι άλλη ιστορία ε?:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Γεια σου αγάπη!!! Σου άρεσε η προίκα?Την είδες κ απο κοντά?? Το χαλί μου έχει ακριβώς αυτά τα χρώνατα ροζ και λιλά!! Τωρα το πόσο θα κοστίζει είναι άλλη ιστορία ε?:rolleyes:

ναι την ειδα στρωμενη! κουκλιστικη ειναι!!:P καλά ειμαστε εμείς!! φτασαμε το 1 κιλό!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...