Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

4 ως την προηγουμενη εβδομαδα!τωρα πιστευω ειμαι στα 5:cry: κ συνεχιζω!

μεχρι τον προηγούμενο μήνα ήμουν στα +2.. τώρα είμαι στα +5!! 3 ολοκληρα μεσα σε 4 βδομάδες πολλα είναι.. αν συνεχισω έτσι να δουμε που θα παω..

και υποτειθετε ότι στο 3ο τριμηνο μπένουν τα παραπανω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Βρήκα αυτό:

Γιατί παίρνετε κιλά

Πρώτα πρώτα είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πρόκειται να πάρετε κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα σας μεγαλώνει κι αλλάζει για να δώσει στο μωρό σας την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή του.

Το πρόσθετο βάρος προέρχεται από:

---- Το μωρό το οποίο ζυγίζει περίπου 3,3 κιλά όταν γεννηθεί.

---- Τη μήτρα, η οποία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μεγαλώνει εντυπωσιακά και ζυγίζει περίπου 900 γραμ.

---- Τον πλακούντα, ο οποίος θρέφει το μωρό σας και ζυγίζει περίπου 600 γραμ.

---- Το στήθος σας, το οποίο μεγαλώνει και ζυγίζει περίπου 400 γραμ. περσσότερο.

---- Το αίμα σας, του οποίου αυξάνεται ο όγκος και ζυγίζει περίπου 1,2 κιλά περισσότερο

---- Τα κατακρατούμενα υγρά στο σώμα σας που είναι περίπου 2,6 κιλά.

---- Τα μητρικά αποθέματα (λίπη, πρωτεϊνες και άλλες πρεπτικές ουσίες.

Έτσι μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης θα ζυγίζετε περίπου 11 - 12 κιλά περισσότερο από πριν.

Αυτός είναι ο μέσος όρος αύξησης του βάρους αλλά επειδή όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες, το τελικό βάρος ποικίλλει στην καθεμιά.

Τα κιλά που θα πάρετε θα εξαρτηθούν από τα κιλά που είχατε πριν μείνετε έγκυος και πιο συγκεκριμένα από το μαζικό δείκτη του σώματός σας (ΔΜΣ ή ΒΜΙ.

Συγκεκριμένα:

---- ΔΜΣ μικρότερο από 19,8 (λιποβαρής) πρέπει να πάρετε περίπου 12,5 - 18 κιλά.

---- ΔΜΣ μεταξύ 19,8 και 26 (κανονική) πρέπει να πάρετε περίπου 11,5 - 16 κιλά.

---- ΔΜΣ πάνω από 26 (υπέρβαρη) πρέπει να πάρετε περίπου 7 - 11,5 κιλά.

---- Αν είστε κάτω από 20 χρονών, πρέπει να πάρετε το ανώτερο βάρος που ορίζεται από το ΔΜΣ πριν από την εγκυμοσύνη.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μεχρι τον προηγούμενο μήνα ήμουν στα +2.. τώρα είμαι στα +5!! 3 ολοκληρα μεσα σε 4 βδομάδες πολλα είναι.. αν συνεχισω έτσι να δουμε που θα παω..

και υποτειθετε ότι στο 3ο τριμηνο μπένουν τα παραπανω..

ειπαμε, φταιει που δεν καπνιζουμε:D!!!

φευγω , να κοψω κατι τιμολογια κ να σχολασω στις 2! καλη συνεχεια!!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Βρήκα αυτό:

Γιατί παίρνετε κιλά

Πρώτα πρώτα είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πρόκειται να πάρετε κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα σας μεγαλώνει κι αλλάζει για να δώσει στο μωρό σας την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή του.

Το πρόσθετο βάρος προέρχεται από:

---- Το μωρό το οποίο ζυγίζει περίπου 3,3 κιλά όταν γεννηθεί.

---- Τη μήτρα, η οποία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μεγαλώνει εντυπωσιακά και ζυγίζει περίπου 900 γραμ.

---- Τον πλακούντα, ο οποίος θρέφει το μωρό σας και ζυγίζει περίπου 600 γραμ.

---- Το στήθος σας, το οποίο μεγαλώνει και ζυγίζει περίπου 400 γραμ. περσσότερο.

---- Το αίμα σας, του οποίου αυξάνεται ο όγκος και ζυγίζει περίπου 1,2 κιλά περισσότερο

---- Τα κατακρατούμενα υγρά στο σώμα σας που είναι περίπου 2,6 κιλά.

---- Τα μητρικά αποθέματα (λίπη, πρωτεϊνες και άλλες πρεπτικές ουσίες.

Έτσι μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης θα ζυγίζετε περίπου 11 - 12 κιλά περισσότερο από πριν.

Αυτός είναι ο μέσος όρος αύξησης του βάρους αλλά επειδή όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες, το τελικό βάρος ποικίλλει στην καθεμιά.

Τα κιλά που θα πάρετε θα εξαρτηθούν από τα κιλά που είχατε πριν μείνετε έγκυος και πιο συγκεκριμένα από το μαζικό δείκτη του σώματός σας (ΔΜΣ ή ΒΜΙ.

Συγκεκριμένα:

---- ΔΜΣ μικρότερο από 19,8 (λιποβαρής) πρέπει να πάρετε περίπου 12,5 - 18 κιλά.

---- ΔΜΣ μεταξύ 19,8 και 26 (κανονική) πρέπει να πάρετε περίπου 11,5 - 16 κιλά.

---- ΔΜΣ πάνω από 26 (υπέρβαρη) πρέπει να πάρετε περίπου 7 - 11,5 κιλά.

---- Αν είστε κάτω από 20 χρονών, πρέπει να πάρετε το ανώτερο βάρος που ορίζεται από το ΔΜΣ πριν από την εγκυμοσύνη.

ενταξει, μεχρι 16 μου δινει περιθωριο!! καλα ειναι!!!:D:D

εσενα μεχρι 18? ου ακομα καλυτερα!!!

BJVqp3.png

Εγώ στην πρώτη στα 13 σταμάτησα κι όταν πήγα να σαραντίσω τον μικρό στην εκκλησία ήμουν και 2 κιλά μείον!Αλλά τώρα φοβάμαι ότι θα το ξεπεράσω γιατι πεινάω στην πρώτη εγκυμοσύνη έτρωγα από λιχουδιά τώρα όντως πεινάω!!Και η κοιλιά ρε κορίτσια πιο μεγάλη από τον πρώτο γιατι έτσι είναι στην δεύτερη?

zxG9p3.png

owokp3.png

γεια σας κοπελες μου... ειναι καμια μέσα, πήρα τις εξετασεις μου γενικα όλα καλα, η γλυκόζη μου είναι χαμηλή , ο αιματοκριτης μμου ειναι 33 στην αρχη της εγκυμοσυνης ήταν 34.... ο σιδηρος μου ειναι 83 αλλά δεν πίνω καθόλου σημπληρωματα σιδηρου

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κοριτσια τι κάνετε!?? Από χτες δεν μπόρεσα να μπω όλο με κατι ασχολιόμουν.!Διάβασα τώρα λοιπόν όσα γράψατε...

Αννα τι ήταν αυτό που έπαθες?? Να προσεχείς μωρέ τώρα!! Περαστικά!

Όλες οι υπόλοιπες βλέπω είστε καλά ε? Μαργαρίτα,υπομονή με τους πόνους θα περάσουν που θα πάει!

Εγώ σήμερα έκανα γενική αίματος κ ούρων καθώς κ εξέταση για το ζακχαρο. Όλα φυσιολογικά βγήκαν ευτυχώς. Αιματοκριτης νομίζω 42!!!! Και σακχαρο 57 κάτω από το φυσιολογικό!! Μπορώ άνετα να φάω γλυκακια αλλά ελα που δεν τα θέλω καθόλου!! Αυτα τα νέα μου!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αντε κοπελες ελατε να μηλισουμε ...... είμαι μοναχη μου.... αυριο το πρωι θα παμε γιατρό να δουμε το μπεμπη μας.... τελεια!!!!!:P:p:p:p πεθημισα το νινι μου..... θα ρωτησω και τη γιατρο να μου πει ποσα γραμμαρια εχουμε φτασει μεγαλωνουμε....

να δω κι εγω τα κιλά μου πόsα εχω βάλει....ελπιζω να ειμαι στα +3 όπως ειπα φοβαμαι για την μεση μου....

αχ την αλλή εβδομαδα θα παμε να δούμε για τα πραγματακια του μωρου κουνια προικα καροτσι κτλ θα τα παραγγειλουμε γιατι μπορει να θελουν και εναμιση μηνα να τα φερουν.... αχ να παρω την προικα του επιτελους, εχω μονο κουνουπιερα και καλαθακι που μου τα πηρε η πεθερα μου ειναι πρασινα με πορτοκαλι και εχουν πανω καμηλοπαρδαλη θα βρω να σας δειξω τι σκεφτομαι να παρω στα χρωματα που σας ειπα....

αυριο θα παμε πρωταρα και θα ερθουμε το σαββατο το απογευμα.... ο αντρας μου τρλενεται με το ψαρεμα με το ψαροτουφεκο, θα μεινω λίγο μοναχη μου αλλα τι να κανουμε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κοριτσια τι κάνετε!?? Από χτες δεν μπόρεσα να μπω όλο με κατι ασχολιόμουν.!Διάβασα τώρα λοιπόν όσα γράψατε...

Αννα τι ήταν αυτό που έπαθες?? Να προσεχείς μωρέ τώρα!! Περαστικά!

Όλες οι υπόλοιπες βλέπω είστε καλά ε? Μαργαρίτα,υπομονή με τους πόνους θα περάσουν που θα πάει!

Εγώ σήμερα έκανα γενική αίματος κ ούρων καθώς κ εξέταση για το ζακχαρο. Όλα φυσιολογικά βγήκαν ευτυχώς. Αιματοκριτης νομίζω 42!!!! Και σακχαρο 57 κάτω από το φυσιολογικό!! Μπορώ άνετα να φάω γλυκακια αλλά ελα που δεν τα θέλω καθόλου!! Αυτα τα νέα μου!

Βρε θηριο 42 αιματοκριτη????? wow! εγω εχω 33!! Μπραβο! δεν εχω ξανακουσει τοσο υψηλο σε εγκυμοσυνη!!!! κ εγω παντα 42 ειχα αλλα με ρημαξε η μικρη μαλλον! μου τον ρουφηξε!! κ να πεις δεν τρωω κρεας.. φαντασου τωρα που δεν παιρνω σιδηρο που θα εχει παει...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...