Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

νομιζω οτι για την κρεμα γαλακτος με εχει επηρεασει η μαμα μου, δεν της αρεσε ποτε κ την μαγειρευε ποτε κ το περασε κ σε μενα! οσο για τα καστανα τα λατρευω!!! κριμα που υπαρχουν για λιγο καιρο μονο! εβρασα μισο κιλο το Σαββατο κ μολις τελειωσε! υστερα λεω γιατι παχαινω!!

παχαινουν τα καστανα;; δεν το ήξερα αυτό!!

Εγω τωρα θα έτρωγα ευχαριστως μια τεραστια ομως σοκολατα φραουλα....μιαμ μιαμ...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζω οτι για την κρεμα γαλακτος με εχει επηρεασει η μαμα μου, δεν της αρεσε ποτε κ την μαγειρευε ποτε κ το περασε κ σε μενα! οσο για τα καστανα τα λατρευω!!! κριμα που υπαρχουν για λιγο καιρο μονο! εβρασα μισο κιλο το Σαββατο κ μολις τελειωσε! υστερα λεω γιατι παχαινω!!

Γεια σας κοριτσάκια! Δεν σας προλαβαίνω με όλα αυτά που λέτε κάθε πρωί! Λίγα κάστανα ψητά έτσι πως τα έκανε ο μπαμπάκας μου τα έτρωγα κι εγώ τώρα! Κι εγώ δεν είμαι φαν της κρέμας γάλακτος. Ο αντρούλης μου κάνει έτσι το κοτοπουλάκι χωρίς κρέμα αλλά με μουστάρδα και γίνεται τέλειο! Κι ακόμα δεν έχω φάει πρωινό... Είπα να περιμενω να απορροφηθεί ο σίδηρος γιατί τον πήρα αργά.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

κι εγω δεν ηξερα οτι παχαινουν τα καστανα, αληθεια? κοριτσια κι εγω ολη μερα θελω κατι να μασουλαω κι απαραιτητως καθε μερα τρωω γλυκο αυριο που θα παω γιατρο προβλεπω να εχω παρει αρκετα κιλα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Την λατρεύω την κρεμα γάλακτος:P

Τα καστανα ομως δεν μου αρέσουν:tongue:

Η κρεμα γαλακτος δεν ειναι κατι που χρησιμοποιω γενικα στην κουζινα μου.Θα τη βαλω μονο σε οποιο γλυκο χρειαστει οταν εχω κοσμο, δλδ τουρτα, παγωτο κλπ.Οχι σε καθημερινο γλυκο, για εμας.Για το φαγητο που θα τη βαλω σπανια θα παρω παντα λαιτ, και αυτο θα ειναι παλι οταν εχω κοσμο, δλδ κανενα σουφλε η και αυτο με το κοτοπουλο αν ειναι ανακατεμενο με τις πενες, το σερβιρεις ανετα σε ενα πυρεξ.

Για καθημερινα φαγητα προτιμω στανταρ ελληνικη κουζινα.Τωρα το συγκεκριμενο το εμαθα και εγω πριν 2 χρονια και για μεσημεριανο φαγητο τους το εχω φτιαξει η 1 η2 φορες αν θυμαμαι.Θα το ξαναφτιαξω ομως μια μερα τωρα που μου το θυμησατε.

Τα καστανα δε μου λενε κατι και εμενα, αν τα δω μπροστα μου θα φαω 1-2.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

κι εγω δεν τη χρησιμοποιω πολυ την κρεμα γαλακτος στην κουζινα μου, οπως ειπες κι εσυ στο κοτοπουλο στο σουφλε, φτιαχνω και τα μανιταρια γιατι αρεσουν πολυ στον αντρουλη μου, κι εχω και πολυ καιρο να τη χρησιμοποιησω οποτε τωρα που μου τη θυμισατε θα την τιμησω σιγουρα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Σήμερα εμείς έχουμε γιουβετσάκι! Έχω βρασμένο ήδη το μοσχαράκι, θα προσθέσω το κριθαράκι και θα κάνω σαλάτα λάχανο.

Τώρα που ήμουν στη μαμά μου έφαγα αρκετά γλυκά και χαζομάρες και πήρα κανα δυο κιλάκια. Επίσης μου χαλούσαν τη γεύση και νομίζω ότι επηρέασαν το εντεράκι μου. Οπότε προσπαθώ να ξαναμπω σε πρόγραμμα! Δεν παίρνω χαζομάρες για το σπίτι, γιατί αν τα βλέπω τα τσιμπολογάω.

LXEWp2.png

εχουν 50-60θερμιδες το ενα! κ εγω αν φαω θα 5-6 μαζι σιγουρα! κ εγω ολη την ωρα να μασουλαω θελω! να δω που θα φτασω!

Έχουν τόσα θρεπτικά συστατικά όμως! Έχουν φολλικο, ω-3 λιπαρά, φυτικές ίνες, πρωτεΐνη... Καλύτερα από το να σαβουριάσεις σοκολάτες ή αλλες χαζομάρες!:D

LXEWp2.png

Έχουν τόσα θρεπτικά συστατικά όμως! Έχουν φολλικο, ω-3 λιπαρά, φυτικές ίνες, πρωτεΐνη... Καλύτερα από το να σαβουριάσεις σοκολάτες ή αλλες χαζομάρες!:D

καλα εννοειται! το προβλημα ειναι οτι τρωω κ σοκολατες μετα!!:?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλα εννοειται! το προβλημα ειναι οτι τρωω κ σοκολατες μετα!!:?

Χεχεχε!! καλα ούτε εγω μπορω να αντισταθω στις σοκολατες.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

επειδη ολη την ωρα τσιμπολογαω μου πηρε ο αντρας μου κουλουρακια χωρις ζαχαρη, για διαβητικους! τουλαχιστον να μην εχω προβλημα με το ζαχαρο! ωραια ειναι ,με βολεψαν!

BJVqp3.png

επειδη ολη την ωρα τσιμπολογαω μου πηρε ο αντρας μου κουλουρακια χωρις ζαχαρη, για διαβητικους! τουλαχιστον να μην εχω προβλημα με το ζαχαρο! ωραια ειναι ,με βολεψαν!

Τρωει ο πατερας μου απ' αυτά! έχει ζάχαρη... καλα είναι παρα τίποτε:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...