Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Να μην ντρεπεσε καθολου.. νιωθω περίφανη που αντέχω.. και λεω περιφανη γιατι εμεις οι καπνιστριες ξερουμε ποσο δύσκολο είναι και υπάρχουν κοπέλες που καπνιζουν στην εγκυμοσύνη και δεν τις νοιαζει.. επισης υπάρχουν γιατροι που επιτρεπουν στις εγκυες να καπνιζουν μεχρι 5 τσιγαρα την μέρα (αυτοί πρέπει να ντρέπονται) για μενα κατι τετοιο είναι ανεπιτρεπτο και η δικη μου γιατρος μου είχε πει ούτε ντζουρα να μην κάνω...

εχεις απολυτο δικιο! ξερω κοπελα στον εκτο μηνα και καπνιζει 5 τσιγαρα τη μερα απο την αρχη της εγκυμοσυνης!! αυτο το θεωρω τραγικο!!! δεν θα επετρεπα στον εαυτο μου ουτε ενα τσιγαρο!! ειπαμε , κανουμε κακο στον εαυτο μας, μην κανουμε κ στο μωρο!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχεις απολυτο δικιο! ξερω κοπελα στον εκτο μηνα και καπνιζει 5 τσιγαρα τη μερα απο την αρχη της εγκυμοσυνης!! αυτο το θεωρω τραγικο!!! δεν θα επετρεπα στον εαυτο μου ουτε ενα τσιγαρο!! ειπαμε , κανουμε κακο στον εαυτο μας, μην κανουμε κ στο μωρο!

Ακριβως! εγω το αχτι μου το βγαζω πανω στο φαι.. νομιζω γι' αυτό τρωω τοσο πολύ...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ακριβως! εγω το αχτι μου το βγαζω πανω στο φαι.. νομιζω γι' αυτό τρωω τοσο πολύ...

ποσο με καταλαβαινεις!!!!!!κ ο αντρας μου λεει οτι ολη την ωρα τσιμπολογαω! κοψε του λεω κ εσυ το τσιγαρο να δουμε τι θα κανεις ολο το απογευμα σπιτι!!

BJVqp3.png

σωστα τα λετε κοριτσια βεβαια εγω μιλαω εκ του ασφαλους μια και δεν το θελω καθολου το τσιγαρο. φανταζομαι ομως ετσι κ αλλιως δεν θα καπνιζα. κ εμενα μια γνωστη μου εβγαινε στα μπαρακια στον 6ο με την κοιλα τουρλα το ποτο στο χερι και το τσιγαρο. ολοι την κοιτουσαν καλα καλα. μα ειναι δυνατον ρε παιδια? δηλαδη καμια ευαισθησια? εδω κανουμε αμαν να πανε ολα καλα κ θα τα χαλασουμε εμεις? πραγματικα ελπιζω να μην ξανακαπνισω ποτε. ειναι μια πολυ ατιμη συνηθεια που κανει φοβερο κακο στην υγεια. κ απο την ωρα που γινεσαι γονιος πιστευω εχεις ενα λιγο παραπανω να θελεις να εισαι οσο πιο υγιης γινεται. ισως ακουγομαι υπερβολικη αλλα ετσι αισθανομαι. μακαρι κ εγω να μην ξανακυλισω κ να φανω δυνατη με το βρωμοτσιγαρο. τωρα με τα ποτα ειναι αλλο. ε αν πιειςκ κανενα ποτακι που και που δεν εγινε κ κατι. αρκει να μην κανεις υπερβολες. κ ποσο συχνα θα βγαινουμε για ποτα πλεον???? δεν νομιζω τακη!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ποσο με καταλαβαινεις!!!!!!κ ο αντρας μου λεει οτι ολη την ωρα τσιμπολογαω! κοψε του λεω κ εσυ το τσιγαρο να δουμε τι θα κανεις ολο το απογευμα σπιτι!!

χεχεχεχε!! η αδελφη μου μου έλεγε ετσι!! τωρα όμως που εμεινε και αυτη εγκυος και το εκοψε τα ίδια κάνει... ε..τι να κανουμε το παιδι το ζητάει:D

Ποτε εχεις ΠΗΤ εσυ; εχουμε 2 βδομαδες διαφορα; θα κοιταξω για την λιστα να της ριξουμε μια ματια..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι τυχερη ο αντρας μου παντα καπνιζε περιστασιακα κ τωρα παρα πολυ σπανια να κανει κανενα. κ οποτε κανει τον εχω σε αποσταση τον καημενο τι να κανω ομως που μου ερχεται να τα βγαλω????

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

σωστα τα λετε κοριτσια βεβαια εγω μιλαω εκ του ασφαλους μια και δεν το θελω καθολου το τσιγαρο. φανταζομαι ομως ετσι κ αλλιως δεν θα καπνιζα. κ εμενα μια γνωστη μου εβγαινε στα μπαρακια στον 6ο με την κοιλα τουρλα το ποτο στο χερι και το τσιγαρο. ολοι την κοιτουσαν καλα καλα. μα ειναι δυνατον ρε παιδια? δηλαδη καμια ευαισθησια? εδω κανουμε αμαν να πανε ολα καλα κ θα τα χαλασουμε εμεις? πραγματικα ελπιζω να μην ξανακαπνισω ποτε. ειναι μια πολυ ατιμη συνηθεια που κανει φοβερο κακο στην υγεια. κ απο την ωρα που γινεσαι γονιος πιστευω εχεις ενα λιγο παραπανω να θελεις να εισαι οσο πιο υγιης γινεται. ισως ακουγομαι υπερβολικη αλλα ετσι αισθανομαι. μακαρι κ εγω να μην ξανακυλισω κ να φανω δυνατη με το βρωμοτσιγαρο. τωρα με τα ποτα ειναι αλλο. ε αν πιειςκ κανενα ποτακι που και που δεν εγινε κ κατι. αρκει να μην κανεις υπερβολες. κ ποσο συχνα θα βγαινουμε για ποτα πλεον???? δεν νομιζω τακη!!!!

σου το εύχομαι Μαργαριτα μου να μην ξανακαπνισεις..

Καλα αυτη δεν ντρεπετε; δεν φτανει που τα κανει τα κανει και δημοσια; να ρεζιλευετε δηλαδη και απο πανω; ε αυτό παραπαει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμεις εχουμε την κακια συνηθεια να πινουμε κ ενα ποτακι στο σπιτι πριν τον υπνο! ελπιζω να μην το συνεχισω κ μετα τη γεννα γιατι δεν βλεπω να χανω τα κιλα!

χεχεχεχε!! η αδελφη μου μου έλεγε ετσι!! τωρα όμως που εμεινε και αυτη εγκυος και το εκοψε τα ίδια κάνει... ε..τι να κανουμε το παιδι το ζητάει:D

Ποτε εχεις ΠΗΤ εσυ; εχουμε 2 βδομαδες διαφορα; θα κοιταξω για την λιστα να της ριξουμε μια ματια..

εγω εχω ή 24/2 ή 27/2! δεν ειμαι σιγουρη:confused:

BJVqp3.png

εγω ειμαι τυχερη ο αντρας μου παντα καπνιζε περιστασιακα κ τωρα παρα πολυ σπανια να κανει κανενα. κ οποτε κανει τον εχω σε αποσταση τον καημενο τι να κανω ομως που μου ερχεται να τα βγαλω????

Καλα κανεις.. καταλαβαινω πως νιωθεις.. εγω επειδη εχω προβλημα με τις ημικρανιες μόνο τότε δεν το θέλω.. και νιώθω όπως λες εσυ.. μουρχετε να τα βγαλω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

σε καταλαβαινω! εγω ηθελα να κανω τεστ Τριτη πρωι αλλα με επρηξε ο αντρας μου κ το εκανα Δευτερα βραδυ. αν κ ειδα οτι ηταν θετικο, ηπια ενα ποτο κ καπνισα λιγα τσιγαρα, τα τελευταια μου! κ ελεγα , αν το χα κανει Τριτη πρωι θα καπνιζα αποψε, οποτε ποια η διαφορα? πωπω ντροπη, το σκεφτομαι κ ντρεπομαι:oops::oops:

ΧΙ ΧΙ Κι εγω στο πρώτο είχα κάνει το τέστ είχε βγει θετικό και μετά από δυο μέρες θα πήγαινα στο γιατρό είχαμε όμως κανονίσει από πριν με τον αντρούλη μου διήμερο για τα γενέθλιά μου και λέω Ε μέχρι να το βεβαιώσει και ο γιατρός θα κάνω 3 την μέρα!!!:oops::oops:Δε πήγαινε βρε κορίτσια μαχαίρι αλλά μόλις άκουσα την καρδούλα του τέλος μέχρι και σήμερα δεν έχω ξανακαπνίσει.Και για να σας δίνω κουράγιο η ημέρα εκείνη ήταν 30/10/2009:shock:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλα κανεις.. καταλαβαινω πως νιωθεις.. εγω επειδη εχω προβλημα με τις ημικρανιες μόνο τότε δεν το θέλω.. και νιώθω όπως λες εσυ.. μουρχετε να τα βγαλω...

τελικα ολα τα πραγματα εχουν 2 οψεις. με ταλαιπωρησαν πολυ οι ναυτιες αλλα απο την αλλη δεν ηθελα στιγμη τσιγαρο κ ποτο. οποτε ολα εχουν κ τα θετικα τους! ακομα μου βρωμανε ολα ακομα κ με το σαμπουαν δεν φανταζεστε τοι παθαινω... καλα μην αρχισω με τα αρωματα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εύκολο: κοβω το κοτοπουλο φιλετο σε μικρα κομματακια και το τσιγαριζω σε λιγο βουτηρο μετα προσθέτω τις πιπεριες και τα μανιταρακια.Μετα σβήνω με κρασι ασπρο (μισο με ενα φλιντζανι εξαρτατε ποση ποσοτητα κοτοπουλου) το αφηνω να πιει το ζουμι και προσθετω την φρεσκα κρεμα. αφηνω λιγα λεπτα και ετοιμο! συνοδευω με ριζακι!! τελειο! είναι απο τα αγαπημένα μου!!!

Αχ σε ευχαριστώ θα το κάνω μέσα στην επόμενη εβδομάδα τέλειο!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

ΧΙ ΧΙ Κι εγω στο πρώτο είχα κάνει το τέστ είχε βγει θετικό και μετά από δυο μέρες θα πήγαινα στο γιατρό είχαμε όμως κανονίσει από πριν με τον αντρούλη μου διήμερο για τα γενέθλιά μου και λέω Ε μέχρι να το βεβαιώσει και ο γιατρός θα κάνω 3 την μέρα!!!:oops::oops:Δε πήγαινε βρε κορίτσια μαχαίρι αλλά μόλις άκουσα την καρδούλα του τέλος μέχρι και σήμερα δεν έχω ξανακαπνίσει.Και για να σας δίνω κουράγιο η ημέρα εκείνη ήταν 30/10/2009:shock:

αχ τι ωραια!!!!!φανταζομαι κοριτσια την πρωτη στιγμη που βλεπεις το μωρο... πρεπει να ειναι απιστευτο... δεν μπορω να το αντιληφθω καν..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αχ σε ευχαριστώ θα το κάνω μέσα στην επόμενη εβδομάδα τέλειο!!!

να ξερεις οι πιπεριες θελουν περισσοτερη ωρα απο τα μανιταρια για να μην κρατανε κ να γινουν μαλακες. οποτε βαλτες μολις τσιγαρισεις το κοτοπουλο αμεσως. κ προς το τελος τα μανιταρια. εγω βαζω πολυχρωμες συνηθως.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...