Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Πως είναι ο καιρος σας; εμας αρχισε να κρυαδυζει εδω.

εχω αυγολεμονο με κοτοπουλακι που με περιμένει να το καταβροχθησω!!

Για αποψε θελω να κανω κοτοπουλακι με φρεσκα κρεμα μανιταρια και πιπεριες... απο τα αγαπημένα μου και εχει πολθ καιρο να το φτιαξω...

Καλέ Αντωνία μου με ξελίγωσες και χτύπησες και το αδύνατό μου σημείο κρέμα-μανιτάρια πες μου πως το κάνεις αυτό το φαγάκι?Εγώ για σήμερα έχω κρεατόσουπα,αύριο θα κάνω μακαρόνια με κόκκινη σαλτσούλα και Σάββατο τελικά λαχανοντολμάδες (το στιφάδο αναβλήθηκε για το επόμενο Σάββατο χιχι) έτσι για να μάθετε που με λιγώσατε πρωί πρωί και προσπαθώ να κρατηθώ στα +4:D

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η γιατρος μου ειπε μπυρα ή κρασι 1-2 φορε την εβδομαδα. αλλα καλα κανεις, καλυτερα καθολου !!

και εμενα ετσι μου είπε αλλα ποτε δεν ήμουν το ποτού οποτε δεν πινω ετσι κι αλλιως... το τσιγαρο είναι το θέμα μου:P

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μεχρι να μαθω οτι ειμαι εγκυος σκεψου οτι παντρευτηκα!! ηπια παρα πολυ αλκοολ εκεινες τις μερες! πηγαμε κ ταξιδι Σκωτια κ ηπια βαρελια μπυρας:D

κ μολις γυρισαμε εκανα τεστ!

ε φαντασου ποσες γυναικες το παθαινουν αυτο!!! και εγω πριν μεινω εγκυος ειχα κανει μια τεραστια κρεπαλη με απειρα ποτα!!!!!! εγω λογω των ναυτιων δεν αντεχω ουτε τη μυρωδια του τσιγαρου καλα για ποτο δεν συζηταω! εχω πιει μπιτονια στη ζωη μου τωρα με μαρανε? θα ξαναπιω μετα δεν θα στερεψει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλέ Αντωνία μου με ξελίγωσες και χτύπησες και το αδύνατό μου σημείο κρέμα-μανιτάρια πες μου πως το κάνεις αυτό το φαγάκι?Εγώ για σήμερα έχω κρεατόσουπα,αύριο θα κάνω μακαρόνια με κόκκινη σαλτσούλα και Σάββατο τελικά λαχανοντολμάδες (το στιφάδο αναβλήθηκε για το επόμενο Σάββατο χιχι) έτσι για να μάθετε που με λιγώσατε πρωί πρωί και προσπαθώ να κρατηθώ στα +4:D

Εύκολο: κοβω το κοτοπουλο φιλετο σε μικρα κομματακια και το τσιγαριζω σε λιγο βουτηρο μετα προσθέτω τις πιπεριες και τα μανιταρακια.Μετα σβήνω με κρασι ασπρο (μισο με ενα φλιντζανι εξαρτατε ποση ποσοτητα κοτοπουλου) το αφηνω να πιει το ζουμι και προσθετω την φρεσκα κρεμα. αφηνω λιγα λεπτα και ετοιμο! συνοδευω με ριζακι!! τελειο! είναι απο τα αγαπημένα μου!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Πως είναι ο καιρος σας; εμας αρχισε να κρυαδυζει εδω.

εχω αυγολεμονο με κοτοπουλακι που με περιμένει να το καταβροχθησω!!

Για αποψε θελω να κανω κοτοπουλακι με φρεσκα κρεμα μανιταρια και πιπεριες... απο τα αγαπημένα μου και εχει πολθ καιρο να το φτιαξω...

τελειο φαγακι Αντωνια το φτιαχνω κ εγω.... τωρα βεβαια δεν κανει λογω της κρεμας γαλακτος... ε δεν πειραζει κατσε να συνελθω κ τα λεμε!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσια ειχα κλεισει για β' επιπεδου τη δευτερα στην Αθηνα και ειχα και ενδοκρινολογο.Εχθες στην τιβι ειπαν οτι Δευτερα και Τριτη θα εχουν απεργια οι ναυτεργατες.Αυτο σημαινει οτι πρεπει να φυγουμε απο εδω Κυριακη και να γυρισουμε Τεταρτη, πραγμα δυσκολο.Ειναι και τα σχολεια, ειναι και την Πεμπτη του Αγιου μας και γιορταζει ολο το νησι.Γιορταζει και ο γιος μου ο μεγαλος, Γερασιμο τον λενε, και οσο να ειναι πρεπει να ετοιμασω και κανενα γλυκακι.

Μ'αυτα και μ'αυτα, αλλαξα τα ραντεβου και τα εβαλα αυριο το μεσημερι.Οποτε φευγουμε το πρωι πολυ νωρις απο εδω και γυριζουμε το βραδυ αργα.Ετσι εχω αυριο β'

αντε βρε τελεια!!! μια ωρα αρχιτερα τοσο το καλυτερο! περναει ο καιρος κοριτσια κ μετα θα μιλαμε για τα μωρακια μας!!!! αχ καλα εγω που ειναι κ το πρωτο μου τρελαινομαι απο τη χαρα αλλα κ την περιεργια πως θα ειναι! δεν εχει κ καμια κοντινη μου μωρο κ ειμαι εντελως ανιδεη!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ε φαντασου ποσες γυναικες το παθαινουν αυτο!!! και εγω πριν μεινω εγκυος ειχα κανει μια τεραστια κρεπαλη με απειρα ποτα!!!!!! εγω λογω των ναυτιων δεν αντεχω ουτε τη μυρωδια του τσιγαρου καλα για ποτο δεν συζηταω! εχω πιει μπιτονια στη ζωη μου τωρα με μαρανε? θα ξαναπιω μετα δεν θα στερεψει!

αχ σε ζηλευω! εμενα με πιανει μια ορεξη για ποτο+τσιγαρο που ωρες ωρες τρελαινομαι!!:evil:

η γιατρος παντως μου ειχε πει οτι φυση προνοει κ το εμβρυο δεν επηρεαζεται τοσο νωρις!ποιο εμβρυο δηλαδη, κυτταρο ειναι ακομα!

BJVqp3.png

Εύκολο: κοβω το κοτοπουλο φιλετο σε μικρα κομματακια και το τσιγαριζω σε λιγο βουτηρο μετα προσθέτω τις πιπεριες και τα μανιταρακια.Μετα σβήνω με κρασι ασπρο (μισο με ενα φλιντζανι εξαρτατε ποση ποσοτητα κοτοπουλου) το αφηνω να πιει το ζουμι και προσθετω την φρεσκα κρεμα. αφηνω λιγα λεπτα και ετοιμο! συνοδευω με ριζακι!! τελειο! είναι απο τα αγαπημένα μου!!!

εγω το συνοδευω και με πενες καμια φορα! κ παλι θεϊκο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ σε ζηλευω! εμενα με πιανει μια ορεξη για ποτο+τσιγαρο που ωρες ωρες τρελαινομαι!!:evil:

η γιατρος παντως μου ειχε πει οτι φυση προνοει κ το εμβρυο δεν επηρεαζεται τοσο νωρις!ποιο εμβρυο δηλαδη, κυτταρο ειναι ακομα!

ναι καλε εννοειται! και ο γιατρος μου το ιδιο μου ειπε οταν τον ειχα ρωτησει!

παντως φοβαμαι οτι θα μου ξαναρθουν ολα αυτα μετα ρε γμτ... αφου ολοι οι φιλοι μου απορουν που ειμαι τοσο πειθαρχημενη. δεν καταλαβαινουν πως γινεται να μην το θελεις! νομιζουν οτι κρυφα καταπιεζομαι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

εγω το συνοδευω και με πενες καμια φορα! κ παλι θεϊκο...

τωρα που το λες!! θα το δοκιμασω και ετσι... αχ για φαγητα πρωι πρωι....μου ανοιξε η όρεξη ανυπωμωνω να παω σπιτι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

παντως φοβαμαι οτι θα μου ξαναρθουν ολα αυτα μετα ρε γμτ... αφου ολοι οι φιλοι μου απορουν που ειμαι τοσο πειθαρχημενη. δεν καταλαβαινουν πως γινεται να μην το θελεις! νομιζουν οτι κρυφα καταπιεζομαι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαργαριτα μου στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν το ήθελα καθόλου... ήμουν λες και δεν καπνισα ποτε στη ζωη μου... δεν ξέρω πως τα καταφερνα...και όλοι απορούσαν...μαλιστα τους θύμωνα να μην καπνιζουν κοντα μου και ερχετε καπνος πανω μου... μολις γεννησα και βγήκα απο τηνκλινικη ηταν το πρωτοπραγμα που ζητησα απο τον άντρα μου... το ήθελα τόσο πολύ...... τώρα καμια σχέση.... με τραβαει αφανταστα... αφού πριν μαθω για την εγκυμονυνη μου έλεγε ο άντρας μου να κανω τεστ και του έλεγα κατσε να τελειωσει το πακετο μου και μετα....το θέλω πολυ... θα αντεξω για ακομα 3 μηνες τι να κανω:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ηταν κ μια φιλη μου ετσι , τα εκοψε ολα μαχαιρι οταν εμεινε εγκυος κ δεν ζηλευε τιποτα! κ για να σου δωσω κ θαρρος, 3 χρονια τωρα δεν ξανακαπνισε ποτε ουτε πινει αλκοολ!

BJVqp3.png

Μαργαριτα μου στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν το ήθελα καθόλου... ήμουν λες και δεν καπνισα ποτε στη ζωη μου... δεν ξέρω πως τα καταφερνα...και όλοι απορούσαν...μαλιστα τους θύμωνα να μην καπνιζουν κοντα μου και ερχετε καπνος πανω μου... μολις γεννησα και βγήκα απο τηνκλινικη ηταν το πρωτοπραγμα που ζητησα απο τον άντρα μου... το ήθελα τόσο πολύ...... τώρα καμια σχέση.... με τραβαει αφανταστα... αφού πριν μαθω για την εγκυμονυνη μου έλεγε ο άντρας μου να κανω τεστ και του έλεγα κατσε να τελειωσει το πακετο μου και μετα....το θέλω πολυ... θα αντεξω για ακομα 3 μηνες τι να κανω:rolleyes:

σε καταλαβαινω! εγω ηθελα να κανω τεστ Τριτη πρωι αλλα με επρηξε ο αντρας μου κ το εκανα Δευτερα βραδυ. αν κ ειδα οτι ηταν θετικο, ηπια ενα ποτο κ καπνισα λιγα τσιγαρα, τα τελευταια μου! κ ελεγα , αν το χα κανει Τριτη πρωι θα καπνιζα αποψε, οποτε ποια η διαφορα? πωπω ντροπη, το σκεφτομαι κ ντρεπομαι:oops::oops:

BJVqp3.png

σε καταλαβαινω! εγω ηθελα να κανω τεστ Τριτη πρωι αλλα με επρηξε ο αντρας μου κ το εκανα Δευτερα βραδυ. αν κ ειδα οτι ηταν θετικο, ηπια ενα ποτο κ καπνισα λιγα τσιγαρα, τα τελευταια μου! κ ελεγα , αν το χα κανει Τριτη πρωι θα καπνιζα αποψε, οποτε ποια η διαφορα? πωπω ντροπη, το σκεφτομαι κ ντρεπομαι:oops::oops:

Να μην ντρεπεσε καθολου.. νιωθω περίφανη που αντέχω.. και λεω περιφανη γιατι εμεις οι καπνιστριες ξερουμε ποσο δύσκολο είναι και υπάρχουν κοπέλες που καπνιζουν στην εγκυμοσύνη και δεν τις νοιαζει.. επισης υπάρχουν γιατροι που επιτρεπουν στις εγκυες να καπνιζουν μεχρι 5 τσιγαρα την μέρα (αυτοί πρέπει να ντρέπονται) για μενα κατι τετοιο είναι ανεπιτρεπτο και η δικη μου γιατρος μου είχε πει ούτε ντζουρα να μην κάνω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...