Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και εγω τα ψιλοεπινα μην νομιζεις απλα οχι οπως παλιοτερα ειχα μαζευτει λιγο!!!! κ καπνιζα κιολας αρκετα. αλλα μετα με τις ναυτιες μου εφυγε καθε ορεξη για τσιγαρο. καλα τωρα απορω πως καπνιζα. εσενα σου λειπει?

ελπιζω να μην μου ξαναρθει μετα τη γεννα γιατι δεν θελω να μυριζω τσιγαριλες στο μωρακι μου!!!

εγω να δεις!!εκανα μια μεγαλη κρεπαλη το σαββατο και την δευτερα εμαθα πως ειμουν εγκυος!!!απο τοτε κομμενα ολα και ποτα και τσιγαρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω λεω να μαγειρεψω σημερα να προσπαθησω να μην σκεφτομαι κ συνεχεια! θα κανω μακαρονια με μοσχαρισιο κιμα που εχει κ σιδηρο. μιαμ κ ξανα μιαμ!

πωπω τα κεφτεδακια που λες πολυ κολαση ακουγονται!!!!!

ασε τα εκανα χθες βραδυ τα κεφτεδακια και μου σπασανε τη μυτη ολο το βραδυ! θα τηγανισει κ λιγο κιμα ακομα ο αντρας μου, μια χαρα!

και εγω τα ψιλοεπινα μην νομιζεις απλα οχι οπως παλιοτερα ειχα μαζευτει λιγο!!!! κ καπνιζα κιολας αρκετα. αλλα μετα με τις ναυτιες μου εφυγε καθε ορεξη για τσιγαρο. καλα τωρα απορω πως καπνιζα. εσενα σου λειπει?

ελπιζω να μην μου ξαναρθει μετα τη γεννα γιατι δεν θελω να μυριζω τσιγαριλες στο μωρακι μου!!!

μου λειπει παρα πολυ!! δεν μπορεις να φανταστεις! δεν βλεπω την ωρα να γεννησω κ ξανακαπνισω!! κυριως τα βραδια που βγαινουμε για ποτο μες τα νευρα ειμαι!! θελω να καπνισω!!!!!!!!!!!α κ να πιω ποτο θελω!!!

BJVqp3.png

εγω να δεις!!εκανα μια μεγαλη κρεπαλη το σαββατο και την δευτερα εμαθα πως ειμουν εγκυος!!!απο τοτε κομμενα ολα και ποτα και τσιγαρο!!

μεχρι να μαθω οτι ειμαι εγκυος σκεψου οτι παντρευτηκα!! ηπια παρα πολυ αλκοολ εκεινες τις μερες! πηγαμε κ ταξιδι Σκωτια κ ηπια βαρελια μπυρας:D

κ μολις γυρισαμε εκανα τεστ!

BJVqp3.png

μεχρι να μαθω οτι ειμαι εγκυος σκεψου οτι παντρευτηκα!! ηπια παρα πολυ αλκοολ εκεινες τις μερες! πηγαμε κ ταξιδι Σκωτια κ ηπια βαρελια μπυρας:D

κ μολις γυρισαμε εκανα τεστ!

τοσο καλα και εσυ!!!!ευτυχως που τωρα το κοψαμε γιατι θα βλαπταμε τα παιδια μας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα Αννουλα!

Καλημερα Μαργαριτα! Και εγω εχω κοιλιτσα μετα τα αντα , και απο τα βραδυνα γευματα και απο τις γεννες!

Να δουμε τι θα κανω μετα για να τη ριξω λιγο, και δε μπορω τους κοιλιακους με τιποτα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

τοσο καλα και εσυ!!!!ευτυχως που τωρα το κοψαμε γιατι θα βλαπταμε τα παιδια μας!!!

καλα τωρα ουτε για αστειο! μια μπυρα πινω καθε δευτερο Σαββατο κ τις υπολοιπες φορες που βγαινω πινω μπυρα χωρις αλκοολ ή κανενα κρυο τσαι

BJVqp3.png

Πως είναι ο καιρος σας; εμας αρχισε να κρυαδυζει εδω.

εχω αυγολεμονο με κοτοπουλακι που με περιμένει να το καταβροχθησω!!

Για αποψε θελω να κανω κοτοπουλακι με φρεσκα κρεμα μανιταρια και πιπεριες... απο τα αγαπημένα μου και εχει πολθ καιρο να το φτιαξω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγω θα φτιαξω κοκκινιστο μοσχαρι και θα βαλω μεσα πατατες χοντροκομμενες αφου τις περασω λιγο απο το τηγανι.Γινεται πολυ ωραιο και εχω να το φτιαξω πανω απο 1 χρονο.Μιαμ, μιαμ!!

Εγω θα φτιαξω κοκκινιστο μοσχαρι και θα βαλω μεσα πατατες χοντροκομμενες αφου τις περασω λιγο απο το τηγανι.Γινεται πολυ ωραιο και εχω να το φτιαξω πανω απο 1 χρονο.Μιαμ, μιαμ!!

καταπληκτικο φαγητο!! το κανει η μαμα μου!!

Πως είναι ο καιρος σας; εμας αρχισε να κρυαδυζει εδω.

εχω αυγολεμονο με κοτοπουλακι που με περιμένει να το καταβροχθησω!!

Για αποψε θελω να κανω κοτοπουλακι με φρεσκα κρεμα μανιταρια και πιπεριες... απο τα αγαπημένα μου και εχει πολθ καιρο να το φτιαξω...

σημερα εχει ηλιο αλλα κρυο κ απο αυριο χαλαει παλι! καλε χιονισε στον Κισσαβο! σας το ξαναπα ε?:rolleyes:

αχ κ κοτοπουλο με πιπεριες τελειο!!! μου ανοιξατε την ορεξη πρωι πρωι!!

BJVqp3.png

καλα τωρα ουτε για αστειο! μια μπυρα πινω καθε δευτερο Σαββατο κ τις υπολοιπες φορες που βγαινω πινω μπυρα χωρις αλκοολ ή κανενα κρυο τσαι

εγω το εκοψα τελειος νερακι του θεου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειχα κλεισει για β' επιπεδου τη δευτερα στην Αθηνα και ειχα και ενδοκρινολογο.Εχθες στην τιβι ειπαν οτι Δευτερα και Τριτη θα εχουν απεργια οι ναυτεργατες.Αυτο σημαινει οτι πρεπει να φυγουμε απο εδω Κυριακη και να γυρισουμε Τεταρτη, πραγμα δυσκολο.Ειναι και τα σχολεια, ειναι και την Πεμπτη του Αγιου μας και γιορταζει ολο το νησι.Γιορταζει και ο γιος μου ο μεγαλος, Γερασιμο τον λενε, και οσο να ειναι πρεπει να ετοιμασω και κανενα γλυκακι.

Μ'αυτα και μ'αυτα, αλλαξα τα ραντεβου και τα εβαλα αυριο το μεσημερι.Οποτε φευγουμε το πρωι πολυ νωρις απο εδω και γυριζουμε το βραδυ αργα.Ετσι εχω αυριο β'

Κοριτσια ειχα κλεισει για β' επιπεδου τη δευτερα στην Αθηνα και ειχα και ενδοκρινολογο.Εχθες στην τιβι ειπαν οτι Δευτερα και Τριτη θα εχουν απεργια οι ναυτεργατες.Αυτο σημαινει οτι πρεπει να φυγουμε απο εδω Κυριακη και να γυρισουμε Τεταρτη, πραγμα δυσκολο.Ειναι και τα σχολεια, ειναι και την Πεμπτη του Αγιου μας και γιορταζει ολο το νησι.Γιορταζει και ο γιος μου ο μεγαλος, Γερασιμο τον λενε, και οσο να ειναι πρεπει να ετοιμασω και κανενα γλυκακι.

Μ'αυτα και μ'αυτα, αλλαξα τα ραντεβου και τα εβαλα αυριο το μεσημερι.Οποτε φευγουμε το πρωι πολυ νωρις απο εδω και γυριζουμε το βραδυ αργα.Ετσι εχω αυριο β'

καλυτερα, γλιτωνεις κ λιγες μερες αγωνιας:D

BJVqp3.png

τελεια μια χαρα ειναι οπως τα βολεψες θα δεις και το μωρακι πιο νωρις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μου λειπει παρα πολυ!! δεν μπορεις να φανταστεις! δεν βλεπω την ωρα να γεννησω κ ξανακαπνισω!! κυριως τα βραδια που βγαινουμε για ποτο μες τα νευρα ειμαι!! θελω να καπνισω!!!!!!!!!!!α κ να πιω ποτο θελω!!!

Εμενα να δεις ποσο μου λείπει το τσιγαρο......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...