Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα Εφακη μου! εσυ πως εισαι σημερα?

καλημερα εγω καλα ειμαι στο μικρο κανω μασκες που εχει βηχα!!!

Καλημερα Γωγω!

Ξερεις τι μου λεει ο ενδοκρινολογος μου?? Το ιντερνετ θα το ανοιγεις μονο για να δεις τον καιρο, μη ψαχνεις τπτ εκει μεσα γιατι θα τρελλαθεις.Η καθε εμπειρια του καθενος ειναι διαφορετικη και δε μπορουμε να συγκρινουμε τπτ, ουτε με τις εγκυμοσ. ουτε με τις αρρωστιες.

συμφωνω απολυτα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αληθεια Εφη?? καλε μου δινεις θαρρος:)!!! νομιζα οτι ημουν η μονη στον κοσμο που δεν το ενιωσα ακομα!!:D

ασε κ εγω διαβαζα κατι κοπελες που το ενιωσαν στην 14 εβδομαδα κ ειχα σαλταρει! σου λεω μην επηρεαζεσαι! κατ αρχην το ξερεις οτι κοιμουνται σχεδον ολη την ημερα? κ αν εκει που περπατας κανει κατι δεν θα το νιωσεις επειδη ακομα ειναι μικρουλι.πρεπει να τυχει να κανει κατι εντονο οταν εισαι σε ηρεμια.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

οχι καλε και να φανταστεις πως εκανα και ενα παιδαρο 4κιλα και 56 ποντους υψως αλλα αργησα πολυ να το νοιωσω και μετα που τον ενοιωσα πολυ λιγο με κλοτσουσε και γενικα ηταν πολυ ησυχος στην κοιλια μου ακριβως το αντιθετο απον τωρα!!!

ο αντρας μου ελπιζει οτι αν ειναι ησυχο τωρα θα ειναι κ αφου γεννηθει!!χαχα θα θελε!

Καλημερα Γωγω!

Ξερεις τι μου λεει ο ενδοκρινολογος μου?? Το ιντερνετ θα το ανοιγεις μονο για να δεις τον καιρο, μη ψαχνεις τπτ εκει μεσα γιατι θα τρελλαθεις.Η καθε εμπειρια του καθενος ειναι διαφορετικη και δε μπορουμε να συγκρινουμε τπτ, ουτε με τις εγκυμοσ. ουτε με τις αρρωστιες.

εχει απολυτο δικιο!!! ειναι πειρασμος το ατιμο αλλα χιλιες φορες να μην το ειχα κ να μην διαβαζα βλακειες!!!

οταν επαθε ο πατερας μου εμφραγμα αρχισε μετα να το ψαχνει στο ιντερνετ. κοντεψε να χαζεψει με αυτα που διαβαζε!ευτυχως κταλαβε κ ξεκολλησε κ απο τοτε μονο για να διαβασει ειδησεις μπαινει!

BJVqp3.png

Ελευθερια ειναι δυσκολη εποχη τωρα το φθινοπωρο για παιδι που παει 1η φορα παιδικο σταθμο. Λογω των ιωσεων δλδ, γιατι ειναι η 1η χρονια.Υπομονη τωρα τι να κανεις...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ειχα κοιλιτσα απο πριν, κοιλια απο αλκοολ για να καταλαβεις,σαν κανενας μπαρμπας:oops:!ισως να φταιει αυτο!

τιποτα δεν εχω νιωσει ρε γμτ!καθομαι ολη μερα κ περιμενω κ τιποτα! η απολυτη ησυχια!

χαχαχχα. ακου μπαρμπας! καλο!!!! ε ειναι κ αυτο τοτε να ξερεις. εμενα ειναι απο τα βραδινα γευματα κ γενικα μετα τα πρωτα "αντα" εκανα λιγο κοιλιτσα.

α το μονο καλο με την ολη μου περιπετεια ειναι οτι εχασα 2 κιλα. πηγα παλι στα +4!:P καλα ειμαι φοβερη? δεν μου φτανει το οτι περναω θα σκεφτω και τον καλωπισμο!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ασε κ εγω διαβαζα κατι κοπελες που το ενιωσαν στην 14 εβδομαδα κ ειχα σαλταρει! σου λεω μην επηρεαζεσαι! κατ αρχην το ξερεις οτι κοιμουνται σχεδον ολη την ημερα? κ αν εκει που περπατας κανει κατι δεν θα το νιωσεις επειδη ακομα ειναι μικρουλι.πρεπει να τυχει να κανει κατι εντονο οταν εισαι σε ηρεμια.

ναι διαβασα οτι κοιμαται 18-20 τωρα! ε που να το πετυχεις ξυπνιο!!

τελως παντων, υπομονη ως 25/10 που θα το δω, εσυ 26/10, αντε κοντα ειναι!!!

τι θα φατε σημερα?? εμεις κεφτεδακια σαλτσα με πιπεριες που εκανα χθες βραδυ

BJVqp3.png

καλημερα !! καλε τι γκαντεμια ειναι αυτη, ολες παθατε κ κατι στραβο??περαστικα να ειναι ολα αυτα κ μικρο το κακο!

εγω απο χθες αγχωθηκα ακομα πιο πολυ που δεν νιωθω το μωρο. καθομαι η χαζη διαβαζω κ βλακειες στο ιντερνετ οτι θα επρεπε να το καταλαβαινω κ στενοχωριεμαι! βρηκα κ μια ιστορια στο παρεντσ με "ησυχο" μωρο, τι το θελα κ τη διαβασα? σκεφτομαι να παρω τη γιατρο αλλα απο τη αλλη σκεφτομαι οτι υπερβαλλω.

θα συμφωνησω με τις υπολοιπες μην καθεσαι κι ακους τι λενε αγχωνεσαι χωρις λογο, εγω το πρωτο το ενιωσα σχεδον 23 εβδομαδων και γενικος ηταν πολυ ησυχο μωρο μες στην κοιλια γιατι το εξω δεν το συζητω κανε υπομονη σε λιγο καιρο θα το νιωσεις κι εσυ θα δεις

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

και εγω 25/10 θα κανω την β επιπεδου!!ανυπομωνω

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχχα. ακου μπαρμπας! καλο!!!! ε ειναι κ αυτο τοτε να ξερεις. εμενα ειναι απο τα βραδινα γευματα κ γενικα μετα τα πρωτα "αντα" εκανα λιγο κοιλιτσα.

α το μονο καλο με την ολη μου περιπετεια ειναι οτι εχασα 2 κιλα. πηγα παλι στα +4!:P

ειδες βγηκε κ ενα καλο!! ασε, εμεις ειχαμε ξεφυγει με το αλκοολ!ευτυχως εμεινα εγκυος κ κανω αποτοξινωση!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

εγω λεω να μαγειρεψω σημερα να προσπαθησω να μην σκεφτομαι κ συνεχεια! θα κανω μακαρονια με μοσχαρισιο κιμα που εχει κ σιδηρο. μιαμ κ ξανα μιαμ!

πωπω τα κεφτεδακια που λες πολυ κολαση ακουγονται!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω λεω να μαγειρεψω σημερα να προσπαθησω να μην σκεφτομαι κ συνεχεια! θα κανω μακαρονια με μοσχαρισιο κιμα που εχει κ σιδηρο. μιαμ κ ξανα μιαμ!

πωπω τα κεφτεδακια που λες πολυ κολαση ακουγονται!!!!!

και εγω θα κανω μακαρονια με μια σαλτσα ντοματας με μανιταρακι αρεσουν πολυ στο μικρο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ειδες βγηκε κ ενα καλο!! ασε, εμεις ειχαμε ξεφυγει με το αλκοολ!ευτυχως εμεινα εγκυος κ κανω αποτοξινωση!

και εγω τα ψιλοεπινα μην νομιζεις απλα οχι οπως παλιοτερα ειχα μαζευτει λιγο!!!! κ καπνιζα κιολας αρκετα. αλλα μετα με τις ναυτιες μου εφυγε καθε ορεξη για τσιγαρο. καλα τωρα απορω πως καπνιζα. εσενα σου λειπει?

ελπιζω να μην μου ξαναρθει μετα τη γεννα γιατι δεν θελω να μυριζω τσιγαριλες στο μωρακι μου!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εγω θα κανω μακαρονια με μια σαλτσα ντοματας με μανιταρακι αρεσουν πολυ στο μικρο!!!

προχωρημενος ο μικρος σου που τρωει μανιταρια!!!! μπραβο! κ εμεις τα λατρευουμε με τον αντρα μου!!! ειναι σχεδον καθε εβδομαδα στο μενου!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

προσωρημενος ο μικρος σου που τρωει μανιταρια!!!! μπραβο! κ εμεις τα λατρευουμε με τον αντρα μου!!! ειναι σχεδον καθε εβδομαδα στο μενου!!!!

τρωει απο ολα τα φαγητα ειναι πολυ ευκολος σε αυτο το θεμα

απλα εχει και καποια που του αρεσουν περισοτερο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...