Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και περαστικά σε όλες για όλα!!!Παναγία μου σήμερα τι πάθατε καλέ έχει καμιά λίγωση καμιά γέμωση το φεγγάρι???Αντωνία μου μήπως ο μικρός σου βγάζει κανένα δοντάκι εμένα έτσι ανήσυχος είναι όταν πονάει και συνήθως δοντάκι οπότε με λίγο depon ησυχάζει το μωρό μου.Τaspaa περστικά στον αντρούλη σου εύχομαι να μην είναι τίποτα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βγάζει και δόντια αλλα αν ήταν απο αυτό θα ήταν πιο ιδιοτροποσ νομιζω..

Ελευθερια τελικα τα παραπανω μωρα σε αυτη την ηλικια πανω κατω τα ιδια κανουν..

Βούλα μου όταν αποφασισα για το 2ο ο γιος μου δεν ήταν έτσι.... κοιμοταν απο τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωι συνεχωμενα....

Τωρα με πηρε η μαμα μου ότι χτυπησε το ζουζουνι.. ετρεχε και σκονταψε και χτυπησε το μετωπο.. ξερετε ότι οταν χτυπησουν και τους βαλετε βαζελινη αμεσως περναει;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερααααααααααααααα

μωλις τωρα γυρισα ειμουν στο σχολειο του μικρου μας καλεσε η δασκαλα να παρακολουθησουμε μαθημα!!!ηταν πολυ ωραια!ο μικροσ ειναι πολυ καλος μου ειπε η δασκαλα !!!πολυ χαρηκα!!

παω να σας διαβασω τωρα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πωπω κοριτσια τι ειναι αυτα που διαβαζω ευχομαι σε ολες περαστικα και αγυριστα να ειναι περιεργη μερα η σημερινη, εμενα ο μικρος μου βγαζει μαζι 4 δοντια δεν κοιμομαστε τη νυχτα το ντεπον τον πιανει για λιγο αντε να βγουνε να μη βασανιζεται καλη μερα να εχουμε στο υπολοιπο της παω να κανω καμια δουλεια και να βαλω και το φαι κρεατοσουπα σημερα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσακια μου!! Τι κανετε?? Εγω καλα ειμαι, δεν ειναι τιποτα πανω στο κεφαλι μου αυτο τελικα, μια παρα πολυ μικρη γδαρσια, ουτε καρουμπαλο εχω.Τα χρειαστηκα ομως , με τοσο αιμα που ειδα στα χερια μου.Γενικα παντως απο λιποθυμιες δεν εχω, αυτη πρεπει να ειναι η 3η φορα στη ζωη μου.Ισως επειδη εδωσα αιμα εχθες το πρωι και μετα ειχα φαει μονο ενα κουλουρι Θεσσαλονικης και τιποτε αλλο.

Καλα τι παθαμε ολες βρε κοπελιες, μας ματιασανε??

Τελος παντων, αν ειναι περαστικα και μικροπραγματα δεν πειραζει.Αντε να περασουν και αυτοι οι μηνες να τελειωνουμε!!

Παντως αυτο που αναρρωτιοσαστε εσεις που περιμενετε 2ο παιδακι, για το αν δλδ θα το αγαπησετε οπως το 1ο, το σκεφτομουν και εγω οταν ημουν εγκυος στο 2ο.Ενα εχω να σας πω, οτι οσα παιδια και να κανεις εχεις την ιδια αγαπη για ολα, και οσο μεγαλωνουν αυτα τοσο μεγαλωνει και η αγαπη σου.Καταρχην καθε παιδι ειναι διαφορετικο στο χαρακτηρα και σε εκπλησει καθε φορα διαφορετικα απο το αλλο.Μη νομιζετε εσεις με τα 1α, οτι δε θα ξαναζησετε στιγμες πρωτογνορες με τα 2α.Καθε παιδι εχει τη δικη του χαρη.Αυτο που λενε με τα δαχτυλα ισχυει στο επακρο!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα !! καλε τι γκαντεμια ειναι αυτη, ολες παθατε κ κατι στραβο??περαστικα να ειναι ολα αυτα κ μικρο το κακο!

εγω απο χθες αγχωθηκα ακομα πιο πολυ που δεν νιωθω το μωρο. καθομαι η χαζη διαβαζω κ βλακειες στο ιντερνετ οτι θα επρεπε να το καταλαβαινω κ στενοχωριεμαι! βρηκα κ μια ιστορια στο παρεντσ με "ησυχο" μωρο, τι το θελα κ τη διαβασα? σκεφτομαι να παρω τη γιατρο αλλα απο τη αλλη σκεφτομαι οτι υπερβαλλω.

BJVqp3.png

Καλησπερα , τι κανετε?? Δωρα εισαι μεσα??

Σημερα εγω ειχα περιπετεια.Οταν εφυγα το πρωι απο το γραφειο να παω για κατι ψωνια, στο απεναντι πεζοδρομιο, με βρηκε μια σκοτοδεινη και μετα απο δευτερολεπτα επεσα κατω ανασκελα.Σηκωθηκα αμεσως και τηλεφ. στον αντρα μου που ηταν απεναντι στο γραφειο, και με ποναγε το κεφαλι μου πισω ψιλα που το χτυπησα κατω.Βαζω το χερι μου να δω αν ειναι καρουμπαλο και τι να δω ,αιματα!!! Οταν λεμε αιμα , αιμα τοσο πολυ που για μια στιγμη νομιζα πως επαθα αιμορραγια απο το μωρο.Δεν μπορουσα να καταλαβω απο που ειναι τοσο αιμα στα χερια μου!! Με πηγε ο αντρας μου στο φαρμακειο και για καλη μου τυχη, ηταν μεσα ενας γιατρος και μου το περιποιηθηκε.Ειναι μια γρατζουνια μισου χιλιοστου, το ειδε και ο αντρας μου, αλλα ολο αυτο το αιμα βγηκε λογω των ενεσεων που κανω των αντιπηκτικων.Πρωτη φορα ,3η εγκυμ, μου συμβαινει να λιποθυμω.Ο αιματοκριτης μου ειναι 33,9 σημερα τον μετρησα.Ο φιλος μας ο γυναικολογος μου ειπε, δεν εχει σημασια που δεν το εχεις ξαναπαθει, καθε εγκυμ. ειναι διαφορετικη.Μου αυξησε και το σιδηρο απο 1 σε 3 χαπια.Προβλεπω να αρχιζει και σε 'μενα η δισκοιλιοτητα, γιατι ηδη 1 εβδ. τωρα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενη απο αυτο το θεμα.Συν του οτι εχω και εγω μια αιμοροειδα απο την 1η εγκυμ. και ας μη γεννησα φυσιολογικα.

Αυτα τα νεα μου τα σημερινα, περριτο να σας πω οτι δεν πηγα ουτε για ψωνια ουτε για καφεδακι!!!Χα,χα.,χα:)

Τουλαχιστον ακουω τη μπεμπα , και αυτο εχει σημασια!!Βεβαια δε χτυπησα την κοιλια μου ,αλλα λεμε!

αμα ρε αννα μου τι επαθες στα καλα καθουμενα!!!σου ευχομαι περαστικα και να μην σου ξανα τυχει!!!

Τι κακα ειναι αυτα που συμβαίνουν ρε παιδια... κακο ματι είναι...Άννα παλι καλα που είναι μονο μια γρατσουνια και είναι καλα η μπεμπα σου! αυτό έχει σημασια..

Εγω σημερα κλειδωθηκα εξω απο το σπιτι...όλα τα κλειδια μου είναι σε ένα μπρελοκ. και αυτα του σπιτιου και του αυτοκινητου και της δουλειας... ε τα ξεχασα μεσα και εκλεισα τις πορτες.... ο άντρας μου φευγει απο τις 6:45 για τη δουλεια και ευτυχως ήρθε ο αδελφος μου που σκαρφαλωσε στο παραθυρο του δωματίου μου που είχα αφήσει ανοιχτο και μου άνοιξε....καθυστερησα να ρθω στην δουλεια αλλα οκ δεν μού ειπαν κατι...

Μετα περνει ο πατερας μου τηλ.. εχασε το πορτοφολι του και είχε μεσα χρηματα για σουπερμαρκετ φρουταρια και κρεοπωλειο, καρτες ταυτοτητες κτλ...

Το έψαχνε απο τις 7..με πηρε τωρα η μαμα μου ευτυχως βρεθηκε στο γραφειο του στη δουλεια...παλι καλα που δεν του το κλέψανε....

Καλημέρα δεν είπα.. εμ πως να πω μ' αυτα και μ'αυτά..

Καλημέρα κοριτσια και μακαρι να παει καλα η σημερινη μερα τουλάχιστον απο δω και πέρα;)

αχ ρε αντωνια μου μαλλον δεν ηταν οτι καλητερο για σενα το σημερινο πρωινο,μια μερα ειναι θα περασει!!

καλημερα Αντωνια Βουλα και Γεωργια. βλεπω δεν ξεκινησε πολυ καλα η μερα...και εγω δεν ειμαι καθολου καλα μου εχουν σπασει τα νευρα με τον πονο που τραβαω.. και ιδιαιτερα που δεν ειμαι σιγουρη απο τι ειναι ολο αυτο.. αν ειναι απο το ινομυωμα σωθηκα..θα με παει ετσι συνεχεια δηλαδη? και με τη δουλεια μου τι θα γινει? καλα αν ειναι σκωληκοειδητη και πρεπει να μπω χειρουργειο παλι χαλια μου φαινεται φοβαμαι και τη ναρκωση.... δεν ακουσα κ το μωρο ακομα σημερα... ωραια μερα ξημερωσε..

αχ και εσυ βασανιζεσε ακομα μαργαριτα ,ατε κανε κουραγιο!!

Καλημέρα κορίτσια. Κακή εποχή διακρίνω ε? Υπομονή σε όλες. Ο μικρός μου έχει βήχα μέρες και τον ακούω να βραχανίζει. Για βρογχίτιδα μου μοιάζει, θα πάρω σε λίγο τον παιδίατρο να μιλήσουμε.

Αντωνία κατά καιρούς και ο δικός μου τα έκανε αυτά, μάλιστα μερικά βράδια ξυπνούσε και έκλαιγε χωρίς να ξέρουμε τι έχει. Κράτησε ευτυχώς 3-4 μέρες. Τώρα μας ξυπνάει αξημέρωτα. Χθες ξύπνησε 06:20, κατέβηκε από την κούνια, έρχεται στο δωμάτιό μας, ανάβει το φως και φωνάζει 'παιζιά τσυπνήσε να παίξουμε'!!!! Πεταχτήκαμε πάνω σαν ελατήρια. Με χίλια ζόρια τον φέραμε λίγο στο κρεβάτι να χουζουρέψουμε, ήταν νύχτα έξω και να φωνάζει 'νε σέλω ύπνο, κοιμηθείτε εσείς'!!! Στις 7 μου λέει 'μανούλα σήκω. Πεινάω. Σέλω φαί, σέλω φαγητό. Σέλω κρέας'!!! Ξεραθήκαμε στα γέλια μιλάμε!Αχαχα ακόμη το σκέφτομαι και γελάω!

και εμενα ακομα κανουμε μασκες ακομα δεν λεει να φυγει ο βηχας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα !! καλε τι γκαντεμια ειναι αυτη, ολες παθατε κ κατι στραβο??περαστικα να ειναι ολα αυτα κ μικρο το κακο!

εγω απο χθες αγχωθηκα ακομα πιο πολυ που δεν νιωθω το μωρο. καθομαι η χαζη διαβαζω κ βλακειες στο ιντερνετ οτι θα επρεπε να το καταλαβαινω κ στενοχωριεμαι! βρηκα κ μια ιστορια στο παρεντσ με "ησυχο" μωρο, τι το θελα κ τη διαβασα? σκεφτομαι να παρω τη γιατρο αλλα απο τη αλλη σκεφτομαι οτι υπερβαλλω.

καλημεραααααααααααα

καλε ηρεμησε θα το νοιωσεις εγω το πρωτο το ενοιωσα 22 εβδομαδων!!!

Kαλημερα κοριτσακια μου!! Τι κανετε?? Εγω καλα ειμαι, δεν ειναι τιποτα πανω στο κεφαλι μου αυτο τελικα, μια παρα πολυ μικρη γδαρσια, ουτε καρουμπαλο εχω.Τα χρειαστηκα ομως , με τοσο αιμα που ειδα στα χερια μου.Γενικα παντως απο λιποθυμιες δεν εχω, αυτη πρεπει να ειναι η 3η φορα στη ζωη μου.Ισως επειδη εδωσα αιμα εχθες το πρωι και μετα ειχα φαει μονο ενα κουλουρι Θεσσαλονικης και τιποτε αλλο.

Καλα τι παθαμε ολες βρε κοπελιες, μας ματιασανε??

Τελος παντων, αν ειναι περαστικα και μικροπραγματα δεν πειραζει.Αντε να περασουν και αυτοι οι μηνες να τελειωνουμε!!

Παντως αυτο που αναρρωτιοσαστε εσεις που περιμενετε 2ο παιδακι, για το αν δλδ θα το αγαπησετε οπως το 1ο, το σκεφτομουν και εγω οταν ημουν εγκυος στο 2ο.Ενα εχω να σας πω, οτι οσα παιδια και να κανεις εχεις την ιδια αγαπη για ολα, και οσο μεγαλωνουν αυτα τοσο μεγαλωνει και η αγαπη σου.Καταρχην καθε παιδι ειναι διαφορετικο στο χαρακτηρα και σε εκπλησει καθε φορα διαφορετικα απο το αλλο.Μη νομιζετε εσεις με τα 1α, οτι δε θα ξαναζησετε στιγμες πρωτογνορες με τα 2α.Καθε παιδι εχει τη δικη του χαρη.Αυτο που λενε με τα δαχτυλα ισχυει στο επακρο!!

καλημερα αννα μου ευτυχως που εισαι καλητερα!!!εχεις δικιο σιγα σιγα θα τα αγαπησουμε και αυτα αφου παιδια μας ειναι απλα ειχαμε απορια επειδη μεχρι τωρα ειχαμε μονο ενα παιδι και δυναμε ολη μας την αγαπη σε αυτο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλα και εγω το ειχα διαβασει αυτο και μου ειχε κανει την καρδια περιβολι προσπαθησε να μην επηρεαζεσαι απο ιστοριες εδω μεσα γιατι καηκαμε...

να σου πω εχεις κοιλιτσα η εισουν παντα πλακα? οσες εχουν περισσοτερο λιπος στην περιοχη της κοιλιας αργουν να το καταλαβουν. κ εγω αργησα κ εχω λιγη κοιλιτσα μην φανταστεις. δηλαδη δεν εχεις νιωσει τιποτα ουτε σαν φουσκαλες ουτε κατι παραξενο? μην νομιζεις οτι θα φας καμια κλωτσια κ θα το καταλαβεις! κ εμενα τις τελευταιες μερες λιγα κανει. αφου νομιζω οτι τα φανταζομαι! χαχαχχαχα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αληθεια Εφη?? καλε μου δινεις θαρρος:)!!! νομιζα οτι ημουν η μονη στον κοσμο που δεν το ενιωσα ακομα!!:D

οχι καλε και να φανταστεις πως εκανα και ενα παιδαρο 4κιλα και 56 ποντους υψως αλλα αργησα πολυ να το νοιωσω και μετα που τον ενοιωσα πολυ λιγο με κλοτσουσε και γενικα ηταν πολυ ησυχος στην κοιλια μου ακριβως το αντιθετο απον τωρα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ και εσυ βασανιζεσε ακομα μαργαριτα ,ατε κανε κουραγιο!!

και εμενα ακομα κανουμε μασκες ακομα δεν λεει να φυγει ο βηχας!!!

καλημερα Εφακη μου! εσυ πως εισαι σημερα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα Γωγω!

Ξερεις τι μου λεει ο ενδοκρινολογος μου?? Το ιντερνετ θα το ανοιγεις μονο για να δεις τον καιρο, μη ψαχνεις τπτ εκει μεσα γιατι θα τρελλαθεις.Η καθε εμπειρια του καθενος ειναι διαφορετικη και δε μπορουμε να συγκρινουμε τπτ, ουτε με τις εγκυμοσ. ουτε με τις αρρωστιες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλα και εγω το ειχα διαβασει αυτο και μου ειχε κανει την καρδια περιβολι προσπαθησε να μην επηρεαζεσαι απο ιστοριες εδω μεσα γιατι καηκαμε...

να σου πω εχεις κοιλιτσα η εισουν παντα πλακα? οσες εχουν περισσοτερο λιπος στην περιοχη της κοιλιας αργουν να το καταλαβουν. κ εγω αργησα κ εχω λιγη κοιλιτσα μην φανταστεις. δηλαδη δεν εχεις νιωσει τιποτα ουτε σαν φουσκαλες ουτε κατι παραξενο? μην νομιζεις οτι θα φας καμια κλωτσια κ θα το καταλαβεις! κ εμενα τις τελευταιες μερες λιγα κανει. αφου νομιζω οτι τα φανταζομαι! χαχαχχαχα.

ειχα κοιλιτσα απο πριν, κοιλια απο αλκοολ για να καταλαβεις,σαν κανενας μπαρμπας:oops:!ισως να φταιει αυτο!

τιποτα δεν εχω νιωσει ρε γμτ!καθομαι ολη μερα κ περιμενω κ τιποτα! η απολυτη ησυχια!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...