Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Για εμενα προσωπικα ηταν ενα βασανιστηριο!!Δοκιμασα και στα 2 μου παιδια και ενω ειχα πολυ γαλα, οση ωρα και να θηλαζα αυτα δε χορταιναν!Το θηλαστρο δε αλλη ιστορια και πονος μαζι,γιατι αν δεν το αδειαζα πετρωνε το γαλα μεσα και μου εκανε μαστιτιδα!

Αφου σκεφτομαι πολυ σοβαρα τωρα πριν γεννησω να ζητησω ενα χαπι ειδικο που υπαρχει για να μην κατεβει το γαλα.Βεβαια δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει αυτο στο στηθος,θα ρωτησω το γιατρο.Και εκεινο που σκεφτομαι ειναι οτι σε αυτη την περιπτωση το μωρο δε θα παρει το πρωτογαλα.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!!

Γιατι αποκλειεις την πιθανοτητα να θηλασεις αυτη τη φορα κανονικα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι αποκλειεις την πιθανοτητα να θηλασεις αυτη τη φορα κανονικα?

Δεν την αποκλειω, ισως προσπαθησω παλι αλλα αν εχω τα ιδια?Και μετα το να το κοψεις ειναι παλι βασανηστηριο!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ολες ειμαστε on line μονο η Φουσκιτσα μας λειπει!!!!

Καπου θα ειναι και θα τρωει παλι:-P!!

Όχι δεν τρώω.... Λίγο αχλαδάκι μασούσα!!! χα χα

Εδώ ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγραψα πιο κατω αυτο που με ρωτας!

Θελω να πω χορταινε το μωρο με το γαλα σου και υστερα απο ποση ωρα θηλασμου?

Διαφημίσεις

Μπραβο σου που τα καταφερες, φανταζομαι θελει πολυ υπομονη!! Εμενα, ομως δεν χορταιναν με το γαλα μου οση ωρα μαι να τα ειχα.Λες να μην ηταν το γαλα μου καταλληλο?Το εχω ακουσει και αυτο!

Γιατι δεν εδινες και συμπληρωμα εφοσον δεν χορταινανε?Δηλαδη το γαλα σου και στο καπακι ξενο.Εγω αυτο εκανα οταν αρχισε να μη χορταινει.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Όχι δεν τρώω.... Λίγο αχλαδάκι μασούσα!!! χα χα

Εδώ ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Φουσκιτσα μου τι κανεις?

Εγω θελω πολυ να θηλασω μακαρι να τα καταφερω κιολας.. θα το προσπαθησω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα επωδυνο..

November δηλαδη πως πρεπει να το ψαξουμε το θεμα? για πες καμια συμβουλη!!

ειμαι πολυ χαλια σημερα κοριτσια δεν πηγα στη δουλεια..ζαλιζομαι κ εχω ναυτια συνεχεια, η κοιλια μου και το στομαχι ειναι τουμπανο ενω εχω παει τουαλετα..γιατι εχω τοσο πρηξιμο? ειναι νορμαλ αυτο το πραγμα? δεν αντεχω να καταπινω το σαλιο μου μου φερνει χειροτερη ναυτια... μα επιτελους ολα σε μενα τα κουλα? ειμαι ολη μερα στον καναπε κ στεναχωριεμαι που ειμαι τοσο χαλια.. νιωθω αρρωστη κ εχω ξενερωσει εντελως με το χαλι μου.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γιατι δεν εδινες και συμπληρωμα εφοσον δεν χορταινανε?Δηλαδη το γαλα σου και στο καπακι ξενο.Εγω αυτο εκανα οταν αρχισε να μη χορταινει.

Αυτο εκανα αλλα μετα επρεπε να βαζω και το θηλαστρο για να αδειαζω το υπολοιπο οπως μου ειχε πει ο γιατρος μου.Και να τονισω εδω οτι μπορει να θηλαζα και επι 1 ωρα!

Δηλαδη θηλασμος, ξενο γαλα, θηλαστρο, μετα απο 1-1.30 ωρα παλι τα ιδια!Αν δεν εβαζα θηλαστρο αυτο πετρωνε!Δεν ξερω ισως χρειαζεται υπομονη στην αρχη και εγω δεν την ειχα!

επιτελους, μια φορα σας πετυχαινω online! τα μικρα κοιμηθηκαν αρα για μεσημερι και ακομη κοιμουνται. οποτε εχω λιγο χρονο μεχρι να ξυπνησουν (ή μεχρι να τελειωσει η μπαταρια του υπολογιστη...)

november rain με τα κακακια στο κοριτσι αυτο εννοουσα, οτι μπαινουν σε επικινδυνα σημεια μερικες φορες. η γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τοσο "τοξικα" για να κανουν κολπιτιδα ή κατι αλλο. παντως μεχρι στιγμης δεν εχει παθει τιποτα η μικρη.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγω θελω πολυ να θηλασω μακαρι να τα καταφερω κιολας.. θα το προσπαθησω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα επωδυνο..

ειμαι πολυ χαλια σημερα κοριτσια δεν πηγα στη δουλεια..ζαλιζομαι κ εχω ναυτια συνεχεια, η κοιλια μου και το στομαχι ειναι τουμπανο ενω εχω παει τουαλετα..γιατι εχω τοσο πρηξιμο? ειναι νορμαλ αυτο το πραγμα? δεν αντεχω να καταπινω το σαλιο μου μου φερνει χειροτερη ναυτια... μα επιτελους ολα σε μενα τα κουλα? ειμαι ολη μερα στον καναπε κ στεναχωριεμαι που ειμαι τοσο χαλια.. νιωθω αρρωστη κ εχω ξενερωσει εντελως με το χαλι μου.

Νορμαλ ειναι σε λιγο καιρο ολα θα περασουν!

Γεια σου Φουσκιτσα μου τι κανεις?

Καλά είμαι αγάπη εσύ??? Βλέπω ανοίξατε θέματα περί θηλασμού και αλλαγής πάνας... Δεν προλαβαίνω τι να διαβάσω....

Εμένα πάλι ο φόβος μου είναι πως θα κρατάω το μωρό γιατί φοβάμαι... Όλα τα άλλα δεν τα σκέφτηκα ακόμα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

με το θηλασμο και γω δεν καταφερα πολλα πραγματα, παρολο που ειχα και μαια να με βοηθησει στην αρχη. αλλα δεν ειχα γαλα. παλευα με το πρωτο το μωρο, επιανε θηλη, αλλα τι να πιει. ητανε και μεγαλο, γεννηθηκε 4,5 κιλα. που να χορτασει. ουτε μηνα δεν κρατησε. το εβαζα στο στηθος και ουρλιαζε. οποτε το εκοψα. οταν εγινε 9,5 μηνων, ουρλιαζε και με το μπιμπερο γιατι δεν ετρεχε πολυ. 9,5 μηνων εκοψε το μπιμπερο και εκ τοτε πινει με καλαμακι (τωρα χωρις καλαμακι). οταν αρχισε να ουρλιαζει και με το μπιμπερο, η αληθεια ειναι οτι ανακουφιστηκα λιγο, γιατι μεχρι τοτε αναρωτιωμουν τι ειχα κανει λαθος με το θηλασμο. τελικα απλα δεν του εφτανε.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Θελω να πω χορταινε το μωρο με το γαλα σου και υστερα απο ποση ωρα θηλασμου?

Στην αρχη για ενα δυωρο εμενε χορτατο, μετα τον 3ο μηνα πειναγε πιο συχνα και εβλεπα πως δεν χορταινε καλα μονο με το δικο μου και αρχισα να του δινω και συμπληρωμα.Προκειμενου να γκρινιαζει και να δυσανασχετει το παιδι εδωσα και ξενο,τι να εκανα? αφου δεν ειχα παρα πολυ, η αγελαδα.....................

Ετσι σιγα σιγα φτασαμε και μειωθηκε η παραγωγη μου μεχρι που σταματησε τελειως χωρις φαρμακα,το τονιζω,γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ επικινδυνα τα χαπια του αποθηλασμου,νομιζω μονο στην Ελλαδα κυκλοφορουν τα υπολοιπα κρατη εχουν αποσυρει την κυκλοφορια τους γιατι ειναι επικινδυνα,για να μην πω καρκινογονα κλπ κλπ.

Συν του οτι ταλαιπωρειται η γυναικα με πονους και επιδεσμους να δενει το στηθος!Δεν φτανει τοση ταλαιπωρια που τραβαμε να εχουμε κιαλλες!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ βρε γλυκιά μου σε σκέφτομαι συνέχεια με τα κακά και στραβά που περνάς και δεν ξέρω τι να σου πω... Δεν έχεις βρεί κάτι που να σε ανακουφίζει? Λίγη σουρωτή έχω ακούσει οτι κάνει καλό! Πιές μια στην υγειά μου!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...