Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Λιτσα η αλήθεια είναι ότι (και ντρεπομαι που το λέω) την πρώτη φορα το αίσθημα ήταν διαφορετικο... ημουν πιο ενθουσιασμενη γενικα.. ξερω ότι με το που θα γεννησω θα αλλαξει αυτό και σιγουρα θα αγαπω το μωρακι μου αλλα νιωθω ότι όπως αγαπω το 1ο μου δεν θα ξανανιωσω...:oops:ειλικρινα λεω ντρεπομαι πολύ που το λέω αλλα είναι φυσιολογικο αυτο που νιωθω:confused: ας μου πουν και οι υπολοιπες κοπελλες που δεν είναι το πρώτο τους... μονο εγω νιώθω έτσι?:oops::oops:

αυτο εδω θες να σχολιασω??

τι να σου πω και εγω την ιδια απορια εχω αρα δεν νομιζω να εισαι τρελλη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο εδω θες να σχολιασω??

τι να σου πω και εγω την ιδια απορια εχω αρα δεν νομιζω να εισαι τρελλη!!!

α δηλαδη το σκέφτεσε και εσυ αυτό;; δηλαδη είναι φυσιολογικο και να μην ανησυχω:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

α δηλαδη το σκέφτεσε και εσυ αυτό;; δηλαδη είναι φυσιολογικο και να μην ανησυχω:tongue:

το σκεφτομαι εχω και εγω την ιδια ανησυχια!!!απλα δεν μπορω να ξερω αν ειναι φυσιολογικο επειδη δεν ξερω πως ειναι να εχεις δυο παιδια αυτο πρεπει να μας πει η αννα η οποια πηγαινει για το τριτο!!!

επιασε μια βροχη!!!!τελεια επιτελουν να αλλαξει και εμας ο καιροσ:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λιτσα η αλήθεια είναι ότι (και ντρεπομαι που το λέω) την πρώτη φορα το αίσθημα ήταν διαφορετικο... ημουν πιο ενθουσιασμενη γενικα.. ξερω ότι με το που θα γεννησω θα αλλαξει αυτό και σιγουρα θα αγαπω το μωρακι μου αλλα νιωθω ότι όπως αγαπω το 1ο μου δεν θα ξανανιωσω...:oops:ειλικρινα λεω ντρεπομαι πολύ που το λέω αλλα είναι φυσιολογικο αυτο που νιωθω:confused: ας μου πουν και οι υπολοιπες κοπελλες που δεν είναι το πρώτο τους... μονο εγω νιώθω έτσι?:oops::oops:

Αχ βρε Αντωνία μου κι εγω το ίδιο λέω αλλά σκέψου στην πρώτη ασχολιόμασταν ΜΟΝΟ με αυτό εμένα προσωπικά με είχαν σαν βασίλισσα (είχα και περίεργη εγκυμοσύνη μία αποκόλληση μία αμνιοπαρακέντηση) τίποτα δεν έκανα όλη μέρα καφεδάκια και σερφάρισμα άντε πήγαινα και δουλειά τώρα???Κάνω τα πάντα και δε σιχαίνομαι τίποτα:D:D:DΔεύτερον όλα είναι πρωτόγνωρα τώρα ξέρεις.Τρίτον σκέψου τι αγωνία τραβάμε κάθε φορά που πλησιάζει μια εξέταση και θα δεις ότι μια χαρά ίδια είναι τα πράγματα;)Κι εγω όταν βλέπω τον μικρό να κοιμάται λέω θα το αγαπήσω τόσο και το άλλο μωρέ μια χαρά θα μας ξεμυαλίσει θα είμαστε και παλιές και θα έχουμε μόνο τα καλά τις πολλές αγωνίες θα τις έχουμε περάσει:D

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ βρε Αντωνία μου κι εγω το ίδιο λέω αλλά σκέψου στην πρώτη ασχολιόμασταν ΜΟΝΟ με αυτό εμένα προσωπικά με είχαν σαν βασίλισσα (είχα και περίεργη εγκυμοσύνη μία αποκόλληση μία αμνιοπαρακέντηση) τίποτα δεν έκανα όλη μέρα καφεδάκια και σερφάρισμα άντε πήγαινα και δουλειά τώρα???Κάνω τα πάντα και δε σιχαίνομαι τίποτα:D:D:DΔεύτερον όλα είναι πρωτόγνωρα τώρα ξέρεις.Τρίτον σκέψου τι αγωνία τραβάμε κάθε φορά που πλησιάζει μια εξέταση και θα δεις ότι μια χαρά ίδια είναι τα πράγματα;)Κι εγω όταν βλέπω τον μικρό να κοιμάται λέω θα το αγαπήσω τόσο και το άλλο μωρέ μια χαρά θα μας ξεμυαλίσει θα είμαστε και παλιές και θα έχουμε μόνο τα καλά τις πολλές αγωνίες θα τις έχουμε περάσει:D

Μα αυτό λέω... την πρώτη φορα σκεφτόμουν συνεχως ότι είμαι έγκυος... τώρα σκέφτομαι μόνο τον γιο μου.... Αυτό το μωρο θα μπορεσω να το αγαπησω όπως τον γιο μου;;

Θελω να πιστεύω ότι όταν γεννήσω θα αλλαξει ο τρόπος σκεψης μου απλα εχω την απορια για το αν νιωθουν και οι υπολοιπες ετσι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μα αυτό λέω... την πρώτη φορα σκεφτόμουν συνεχως ότι είμαι έγκυος... τώρα σκέφτομαι μόνο τον γιο μου.... Αυτό το μωρο θα μπορεσω να το αγαπησω όπως τον γιο μου;;

Θελω να πιστεύω ότι όταν γεννήσω θα αλλαξει ο τρόπος σκεψης μου απλα εχω την απορια για το αν νιωθουν και οι υπολοιπες ετσι...

Πάνω κάτω πιστεύω ότι όλες κάπως έτσι νιώθουμε και είμαι σίγουρη ότι μόλις το δούμε θα το αγαπήσουμε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αντωνία μου μην σε αγχώνει,απλά είναι το άγνωστο δηλ ότι δεν ξέρεις πως είναι να μοιρασεις την ίδια αγάπη στα 2. Πάντως κ τα δάχτυλα σου όποιον κ αν σου κόψουν θα πονέσει το ιδιο. Παρόλο που δεν ξέρεις ποιο απ'όλα χρειάζεσαι πιο πολύ...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια πήρα τηλ για το βαλιτσάκι του mothercare με κάτι δειγματάκια. Μου έκαναν μερικές ερωτήσεις σε ποιο μήνα είμαι, πώς με λένε, το σύζηγο, τηλ, διεύθυνση, που θα γεννήσω και μετά μου είπαν ότι θα το στείλουν σε 1,5 μήνα! Για να δούμε τι είναι.. Από το parents το είδα!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22363

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Αντωνία μου μην σε αγχώνει,απλά είναι το άγνωστο δηλ ότι δεν ξέρεις πως είναι να μοιρασεις την ίδια αγάπη στα 2. Πάντως κ τα δάχτυλα σου όποιον κ αν σου κόψουν θα πονέσει το ιδιο. Παρόλο που δεν ξέρεις ποιο απ'όλα χρειάζεσαι πιο πολύ...

Απλα νιωθω ότι αδικω το μικρο με αυτα που σκέφτομαι...και δεν θέλω ούτε να παραμελήσω το μεγαλο μου μωρό για το μικρό... Νομιζω είναι αυτό που λές..οτι δηλαδη δεν ξέρεις πως είναι να μοιράσεις την ίδια αγάπη στα 2....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Χαίρεται!! Βόλταρα καλά σήμερα! Πήγα με την μαμά μου σε μια φίλη της για καφέ. Είχα πάρει ένα δώρο στον άντρα της γιατί μεσολάβησε να πάρουν τον μικρό στον παιδικό και της το πήγα. Μετά σταματήσαμε σε ένα μαγαζί με Λευκά Είδη που κάνει διάλυση και πήρα ένα σετ μονά σεντόνια στον μικρό και ένα πανέμορφο ροζ κουβερτάκι της ΜΟRA στην μικρή, το οποίο γίνεται και υπνόσακος. Το λάτρεψα!

Μετά πήραμε τον μικρό από τον παιδικό και μετά μια στάση στο σούπερ μάρκετ!!! Ουφ, ούτε δεν σκούπισα σήμερα.

Ερχόμενη σπίτι βρίσκω και 3 πακέτα.

Να σας δείξω τι παρέλαβα

http://www.ebay.co.uk/itm/250898730428?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

(είναι υπέροχο!!! χάνει πολύ στην φώτο, όποια θέλει ας το χτυπήσει και δεν θα το μετανιώσει!!!!)

http://www.ebay.co.uk/itm/180718125981?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 (σε ροζ χρώμα)

http://www.ebay.co.uk/itm/180705350077?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 (σε κρεμ χρώμα)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χαίρεται!! Βόλταρα καλά σήμερα! Πήγα με την μαμά μου σε μια φίλη της για καφέ. Είχα πάρει ένα δώρο στον άντρα της γιατί μεσολάβησε να πάρουν τον μικρό στον παιδικό και της το πήγα. Μετά σταματήσαμε σε ένα μαγαζί με Λευκά Είδη που κάνει διάλυση και πήρα ένα σετ μονά σεντόνια στον μικρό και ένα πανέμορφο ροζ κουβερτάκι της ΜΟRA στην μικρή, το οποίο γίνεται και υπνόσακος. Το λάτρεψα!

Μετά πήραμε τον μικρό από τον παιδικό και μετά μια στάση στο σούπερ μάρκετ!!! Ουφ, ούτε δεν σκούπισα σήμερα.

Ερχόμενη σπίτι βρίσκω και 3 πακέτα.

Να σας δείξω τι παρέλαβα

http://www.ebay.co.uk/itm/250898730428?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

(είναι υπέροχο!!! χάνει πολύ στην φώτο, όποια θέλει ας το χτυπήσει και δεν θα το μετανιώσει!!!!)

http://www.ebay.co.uk/itm/180718125981?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 (σε ροζ χρώμα)

http://www.ebay.co.uk/itm/180705350077?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 (σε κρεμ χρώμα)

Πολυ ομορφα ολα αυτα Ελευθερια μου!Με το καλο να τα φορεσει η μπουμπουκα...

Αχ τι ωραια που βολταρες σημερα ε?Και εγω εχω τετοια διαθεση...ελπιζω σε λιγο που θα γυρισει κ ο αντρας μου να παμε πουθενα..!!Ο καιρος ειναι καλος εδω αρα ειναι ευκαιρια για εξω......

Στην Κυπρο ειπαν τα κοριτσια οτι βρεχει ?Αντιθετα παει ο καιρος με μας?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εγω αιμορροειδες δεν είχα ποτε μου..αν και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ταλαιπωρουμουν απο την δυσκοιλιοτητα δεν εμφανιστηκαν αιμορροηδες. Εμφανιστηκε μια μολις γεννησα και μου είπε ότι ήταν απο το σπρώξιμο της γέννας!! απο τότε εμφανιζονται τακτικα!

Αυτό και εγώ. Μου έμεινε μια αιμορροείδα από τον τοκετό και τώρα αν ζοριστώ αρκετά όμως, τσουπ και εμφανίζεται. Χθες εμφανίστηκε και είχα να την δω μήνες. Βέβαια εγώ μόνο δυσκοίλια δεν είμαι, μπορεί να πάω και 2-3 φορές την ημέρα τουαλέτα, αλλά λίγο λόγω σιδήρου σκλήρυνε η ποιότητα (τι σας λέω, συγχωρέστε με) και έτσι την πάτησα!

Αννούλα ο άντρας μου που άκουσε χθες πως ασφαλέστερο μέσον είναι το αεροπλάνο, δεν θέλει να πάμε με καράβι. Θα δούμε ως τότε!

Μαργαρίτα τα φύλλα Αιγύπτου τα έχεις ακουστά για την δυσκοιλιότητα?Ακούω πως κάνουν θαύματα. Λέω να τα πάρω στον σύζυγο που έχει θέμα.

Δωράκι ευχαριστώ. Θα τον κοιτάξω τον Έρανο, αν και απευθείας από Ηράκλειο δεν νομίζω να έχει πτήση.Thanks!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να σου πω εγώ...Πριν μείνε έγκυος λέω αποκλείεται να αγαπήσω ποτέ άλλον άνθρωπο στην ζωή μου, σαν τον γιο μου. Ό,τι και να είναι το επόμενο μωράκι μου, ο Μάνος είναι ο πρώτος και ο ένας, δεν θα ξανανιώσω ποτέ έτσι.

Όσο περνάει ο καιρός δένομαι με την μικρή όμως. Πιστεύω όμως πως φταίει ό,τι είναι κοριτσάκι. Δηλαδή δεν μπορώ να συγκρίνω ένα κορίτσι με τον Μάνο και θεωρώ πως θα είναι κάτι διαφορετικό σε συμπεριφορά και ανατροφή, οπότε και κάτι ιδιαίτερο.

Η πεθερά μου που έχει 4 παιδιά λέει πως η αγάπη δεν μοιράζεται στα παιδιά, αλλά ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ! Το πιστεύω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...