Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια μου λετε πότε γίνομαι 6 μηνών.... εχω μπει στον 6ο αλλά πότε τον ολοκληρωνω;

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

9oς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

Αυτό βλέπω αμα εχω αποριες :tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ πρωινές πρωινές μου είστε όλες!! Εγώ παρόλο που ξύπνησα κατά τις 9 που έφυγε ο Χρηστάκης μου και πήγα τουαλέτα, στριφογύριζα στο κρεβάτι μέχρι τις 11.30! Τον τελευταίο μήνα άρχισα κι εγώ τη νυχτερινή επίσκεψη στο μπανιο. Είχα πει θα τη γλιτώσω, αλλά...

Έφτιαξα και μια τέλεια φασολάδα!!! :tongue: Πήρα φασόλια Καστοριάς τώρα που πήγα στη μαμά μου. Χύλωσαν και έγιναν φανταστικά που τα δοκίμασα! Δεν ξέρω αν αντέξω μέχρι να έρθει ο αντρούλης μου!

Εγώ πήρα κάποια λίγα πραγματάκια για το μπέμπη. Κάτι φανελάκια, φορμάκια και καλτσάκια..! Μας έδωσαν και μια πιπίλα δώρο από ένα κατάστημα! :)

Θέμα με δυσκοιλιότητα βάλτε και μένα στη λίστα. :? Γενικά το ζόρισμα δεν είναι καλό για τις αιμορροΐδες.. Οπότε πρέπει να βρούμε κάτι που να βοηθάει. Η αδερφή μου παίρνει all bran, αλλά μάλλον θέλει να τα παίρνεις συστηματικά!

καλημερα τουλαλα!(αληθεια ποιο ειναι το ονομα σου; )

φασολαδα ηθελα να φτιαξω κ εγω σημερα αλλα με προλαβε η πεθερα εχθες και εκανε γιγαντες εχθες κ μας εφερε,οποτε για σημερα τη γλιτωσα!

με τη δυσκοιλιοτητα γενικα δεν εχω θεμα γενικως,αλλα με πιανει που κ που.κανονικα το πολυ ανα διημερο ειμαι οκ.ξεχασα 2-3 μερες να παρω μαγνησιο κ ηρθα και στουμπωσα!

GjJbp3.png7IWup3.png

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

9oς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

Αυτό βλέπω αμα εχω αποριες :tongue:

Αντωνια μου το εχω δει αυτο που λες,οπως κ αλλα σαιτ που τα λενε αλλιως!γι'αυτο δε βγαζω ακρη και το παω με την ημερομηνια για να μην μπερδευομαι..στο περιπου,πανω κατω το πετυχαινω!χαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

Αχ πρωινές πρωινές μου είστε όλες!! Εγώ παρόλο που ξύπνησα κατά τις 9 που έφυγε ο Χρηστάκης μου και πήγα τουαλέτα, στριφογύριζα στο κρεβάτι μέχρι τις 11.30! Τον τελευταίο μήνα άρχισα κι εγώ τη νυχτερινή επίσκεψη στο μπανιο. Είχα πει θα τη γλιτώσω, αλλά...

Έφτιαξα και μια τέλεια φασολάδα!!! :tongue: Πήρα φασόλια Καστοριάς τώρα που πήγα στη μαμά μου. Χύλωσαν και έγιναν φανταστικά που τα δοκίμασα! Δεν ξέρω αν αντέξω μέχρι να έρθει ο αντρούλης μου!

Εγώ πήρα κάποια λίγα πραγματάκια για το μπέμπη. Κάτι φανελάκια, φορμάκια και καλτσάκια..! Μας έδωσαν και μια πιπίλα δώρο από ένα κατάστημα! :)

Θέμα με δυσκοιλιότητα βάλτε και μένα στη λίστα. :? Γενικά το ζόρισμα δεν είναι καλό για τις αιμορροΐδες.. Οπότε πρέπει να βρούμε κάτι που να βοηθάει. Η αδερφή μου παίρνει all bran, αλλά μάλλον θέλει να τα παίρνεις συστηματικά!

Εγω αιμορροειδες δεν είχα ποτε μου..αν και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ταλαιπωρουμουν απο την δυσκοιλιοτητα δεν εμφανιστηκαν αιμορροηδες. Εμφανιστηκε μια μολις γεννησα και μου είπε ότι ήταν απο το σπρώξιμο της γέννας!! απο τότε εμφανιζονται τακτικα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αντωνια μου το εχω δει αυτο που λες,οπως κ αλλα σαιτ που τα λενε αλλιως!γι'αυτο δε βγαζω ακρη και το παω με την ημερομηνια για να μην μπερδευομαι..στο περιπου,πανω κατω το πετυχαινω!χαχαχα

Κοιτα και εγω συνηθως παω με αυτό που μου είπε η γιατρος μου.. δηλαδη εχω ΠΗΤ 11/2 αρα καθε 11 του μηνα αλλαζω και ενα μηνα. δηλαδη εχτες μπηκα στον 6ο και στις 11/11 θα τον ολοκληρωσω και θα μπω στον 7ο... και καθε Σαββατο αλλαζω βδομαδα.. Το περασμενο μπήκα στην 22η και το Σαββατο που μας ερχετε θα μπω στην 23!

Πιο ευκολο ετσι ναι;;:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα τουλαλα!(αληθεια ποιο ειναι το ονομα σου; )

φασολαδα ηθελα να φτιαξω κ εγω σημερα αλλα με προλαβε η πεθερα εχθες και εκανε γιγαντες εχθες κ μας εφερε,οποτε για σημερα τη γλιτωσα!

με τη δυσκοιλιοτητα γενικα δεν εχω θεμα γενικως,αλλα με πιανει που κ που.κανονικα το πολυ ανα διημερο ειμαι οκ.ξεχασα 2-3 μερες να παρω μαγνησιο κ ηρθα και στουμπωσα!

Άνθη με λένε! Δεν ξέρω αν τα θυμάστε τα ονόματα, αλλά εγώ δεν τα πολυκαταφέρνω.. :oops:

Σε βοηθάει το μαγνήσιο? Εγώ δεν παίρνω. Τώρα τελευταία είναι πιο έντονο το πρόβλημα, αλλά ίσως φταίει το ότι σαβούριαζα ότι να 'ναι. Προσπαθώ να ξαναμπω στο πρόγραμμα γιατί και τα κιλάκια αρχίζουν να αυξάνονται και το έχω πολύ άγχος!:confused:

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Κοιτα και εγω συνηθως παω με αυτό που μου είπε η γιατρος μου.. δηλαδη εχω ΠΗΤ 11/2 αρα καθε 11 του μηνα αλλαζω και ενα μηνα. δηλαδη εχτες μπηκα στον 6ο και στις 11/11 θα τον ολοκληρωσω και θα μπω στον 7ο... και καθε Σαββατο αλλαζω βδομαδα.. Το περασμενο μπήκα στην 22η και το Σαββατο που μας ερχετε θα μπω στην 23!

Πιο ευκολο ετσι ναι;;:D

κ εγω καθε Τεταρτη αλλαζω βδομαδα.να ναι καλα το τικερακι γιατι αλλιως θα ειχα χασει την μπαλα με τις βδομαδες!παντως περνανε νερακι!αχ αντε να γνωρισουμε τα μωρουλια μας!απ'οταν την ειδα στο β επιπεδου την μπουμπου εχω τρελαθει!!!!!!!ανυπομονω να την παρω αγκαλιτσα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Άνθη με λένε! Δεν ξέρω αν τα θυμάστε τα ονόματα, αλλά εγώ δεν τα πολυκαταφέρνω.. :oops:

Σε βοηθάει το μαγνήσιο? Εγώ δεν παίρνω. Τώρα τελευταία είναι πιο έντονο το πρόβλημα, αλλά ίσως φταίει το ότι σαβούριαζα ότι να 'ναι. Προσπαθώ να ξαναμπω στο πρόγραμμα γιατί και τα κιλάκια αρχίζουν να αυξάνονται και το έχω πολύ άγχος!:confused:

δεν ξερω αν με βοηθαει.παιρνω 2 τη μερα απο την αρχη της εγκυμοσυνης και δεν αντιμετωπισα ιδιατερο προβλημα με τη δυσκοιλιοτητα.μπορει να ειναι τυχαιο,μπορει κ να βοηθαει οντως.κ εγω εχω αγχωθει με τα κιλα πολυ γιατι σε 1,5 μηνα εβαλα κοντα 4!!!και ανεβαινωωωωω!!!χαχαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

κ εγω καθε Τεταρτη αλλαζω βδομαδα.να ναι καλα το τικερακι γιατι αλλιως θα ειχα χασει την μπαλα με τις βδομαδες!παντως περνανε νερακι!αχ αντε να γνωρισουμε τα μωρουλια μας!απ'οταν την ειδα στο β επιπεδου την μπουμπου εχω τρελαθει!!!!!!!ανυπομονω να την παρω αγκαλιτσα!

Εγω είδα ότι τα 2 μου αγορακια θα μοιάζουνε πολύ!! μου το ειπε και η γυναικολογος!! τα χαρακτηριστικα τους απο τον υπερηχο κοριτσια φενονται τα ίδια!! Θα μου άρεσε να μοιαζει του 1ου μου παντως ο μικρος.. του έχω τόση αδυναμια τώρα που λεω αν γινεται να ξαναγεννησω το ίδιο μωρο...:rolleyes::rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγω είδα ότι τα 2 μου αγορακια θα μοιάζουνε πολύ!! μου το ειπε και η γυναικολογος!! τα χαρακτηριστικα τους απο τον υπερηχο κοριτσια φενονται τα ίδια!! Θα μου άρεσε να μοιαζει του 1ου μου παντως ο μικρος.. του έχω τόση αδυναμια τώρα που λεω αν γινεται να ξαναγεννησω το ίδιο μωρο...:rolleyes::rolleyes:

αχ μωρε τα κουκλια μου!οσο κ αν μοιαζουνε,θα δεις που θα ειναι ο καθενας με την δικη του προσωπικοτητα και θα σε ξετρελανει κ ο μικρος!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

αχ μωρε τα κουκλια μου!οσο κ αν μοιαζουνε,θα δεις που θα ειναι ο καθενας με την δικη του προσωπικοτητα και θα σε ξετρελανει κ ο μικρος!!!

Λιτσα η αλήθεια είναι ότι (και ντρεπομαι που το λέω) την πρώτη φορα το αίσθημα ήταν διαφορετικο... ημουν πιο ενθουσιασμενη γενικα.. ξερω ότι με το που θα γεννησω θα αλλαξει αυτό και σιγουρα θα αγαπω το μωρακι μου αλλα νιωθω ότι όπως αγαπω το 1ο μου δεν θα ξανανιωσω...:oops:ειλικρινα λεω ντρεπομαι πολύ που το λέω αλλα είναι φυσιολογικο αυτο που νιωθω:confused: ας μου πουν και οι υπολοιπες κοπελλες που δεν είναι το πρώτο τους... μονο εγω νιώθω έτσι?:oops::oops:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...