Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες κοριτσια!! Σήμερα ήταν να ξεκινήσουμε γενική καθαριότητα κ μάλλον ακυρώνεται γιατί η μανούλα μου είναι αρρωστουλα! Γκαντεμια...!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Im back!!

Μαργαρίτα μου τι κανεις;; πολυ καλύτερα είσαι ε! μπραβο βρε άντε να φυγει και αύτό το άγχος.

Eleytheria kai Nia, na deite o antras mou pos sumperiferetai sta paidia, eidika tora pou einai pio megala apo ta dika sas.Nomizei ores ores pos ehei na kanei me antres 25hr. Tous thelei sovarous otan pame kapou h akomi kai sth giagia, sto spiti otan fonazoun pano sto paihnidi ekeinos poles fores ta malonei (dld tous fonazei).Kai milame oti pio upomonetiko anthropo apo ton antra mou den xero genika.

Kai anarotiemai tora prota o Theos me th mpempa pou tha einai h pio mikrh poso pia tha tous malonei??Epeidi tha einai aytoi oi megaliteroi fovamai pos tha tin plironoun suneheia, ohi tipote allo h mikrh tha to pairnei kai epano ths.Kakomathimeno tha mou to kanei.Giati kai aytos me ton aderfo tou sta opa opa thn eihan thn aderfh tous! Einai sosto omos ayto?? Gia mana ohi. E re mahes pou ehoun na ginoun!!

Aytoi ehoun sto nou tous pos einai antres ta agoria katalaves?To oti einai omvs paidia to xehnane!!

Πάνω κατω όλοι οι άντρες τα ίδια κάνουν..Σωστα είπε η Ελευθερία ότι δεν εχουν την υπομονη της μάνας.

Άννα θα είναι και πιο μικρή θα είναι και κορίτσι οποτε προετοιμασου...

Και εμένα θα τον μαλώνει παραπανω τώρα και δεν θέλω γιατι ξέρω ότι θα ζηλέψει πολύ και θα το παίρνει κατακαρδα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα σε όλες κοριτσια!! Σήμερα ήταν να ξεκινήσουμε γενική καθαριότητα κ μάλλον ακυρώνεται γιατί η μανούλα μου είναι αρρωστουλα! Γκαντεμια...!

Καλημερα Δώρα! ολα καλα;

Ε αμα εχεις κατι προγραμματισμενο και το χαλασει καποιο περιστατικο είναι σπασιμο... Δεν πειραζει όμως να γίνει καλα η μανούλα σου και εχει μερες ο Θεος!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Δώρα! ολα καλα;

Ε αμα εχεις κατι προγραμματισμενο και το χαλασει καποιο περιστατικο είναι σπασιμο... Δεν πειραζει όμως να γίνει καλα η μανούλα σου και εχει μερες ο Θεος!

Ναι ας γίνει καλά κ το σπίτι έχουμε μέρες... Απλά είναι καλός κ ο καιρός σήμερα κ ήταν καλή ευκαιρία! Ασε που είμαι μέσα στην σκόνη!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι ας γίνει καλά κ το σπίτι έχουμε μέρες... Απλά είναι καλός κ ο καιρός σήμερα κ ήταν καλή ευκαιρία! Ασε που είμαι μέσα στην σκόνη!!!

Εμας σήμερα είπε ότι θα εχουμε καταιγιδες:shock:

Προς το παρον είναι ηλιολουστος ο καιρος.. ε...τωρα αρχισε να μαζευει κατι συννεφακια για να δούμε... φένεται οποτε είναι καλος ο καιρος σας χαλαει ο δικος μας!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!! τι κανετε?

Ελευθερια μου μπραβο για την κορουλα!!!! τι τελεια ενα κιλο ολοκληρο ε? πωπω τρελλα! τωρα θα πρεπει να την νιωθεις συνεχεια! και εγω νομιζω χτες ενιωσα μια μικρη κλωτσιτσα! αλλα ολο νομιζω οτι τα φανταζομαι..λες να ειμαι τρελλη? αχ τρελλαινομαι για γουβετσι!!

εγω κοριτσια δεν εχω αρχισει καθολου τα ψωνια ειμαι λιγο προληπτικη... και εντελως ασχετη!!!

εγω δεν μαγειρευω ακομα ειμαι ξαπλα την περισσοτερη ωρα...

Μαργαριτα κ εγω το ιδιο με τα ψωνια. ουτε να κοιταω στο ιντερνετ δεν θελω. ας κανω το β επιπεδου κ βλεπουμε! μετα τον εβδομο με βλεπω να ψωνιζω

BJVqp3.png

Καλημερα κουκλες,

ελευθερια τελεια τα νεα μπραβο στη μπουμπου εγω παω της παρασκευη κι ανυπομονω, σοφακι τελεια τα αυτοκολλητα και η προικα, και τα επιπλα τα ξερω εγω περσι τετοια εποχη απο τον αστερια τα πηρα κουνια και το επιπλο που ειναι μισο ντουλαπα μισο 6 συρταρια κι ειμαι πολυ ικανοποιημενη ειναι πολυ καλη ποιοιτητας εμενα μου ζωγραφισα το νταμπο το ελεφαντακι κι εκανα πολυ καλη δουλεια ειχα παρει κι εγω ιδια προικα ιδια αυτοκολλητα αντε με το καλο να το φτιαξετε,

εφη καλα να περασετε σε ζηλευω ποσο θα ηθελα να εφευγα κι εγω1

Kαλημερα κοριτσια!!!Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια ...για τα αυτοκολλητακια!!

Αληθεια μου εφυγε ενα βαρος που τα βρηκαμε ολα αυτα αλλα τωρα εχω αγχωθει με τον συνδυασμο χρωματων...Δεν πειραζει θα το βρω...απλα θα το σκεφτομαι συνεχεια (μιας κ δεν εχω κ αλλες ασχολιες βεβαια).

Μελινα αληθεια κ εσεις απο εκει τα πηρατε?Πολυ χαρηκα που μου ειπες οτι εισαι ευχαριστημενη...Και εμενα η ποιοτητα μου φανηκε εξαιρετικη γι'αυτο κ δεν κοιταω αλλου.

Να σας πω κ εγω ειμαι λιγο αγχωμενη με το αν πρεπει να τα παραγγειλουμε γι'αυτο ολο κ κατι περιμενω..Τωρα περιμενω να κανουμε εναν υπερηχο καρδιας εμβρυου κ μετα ..καλως εχοντων των πραγματων..Ελπιζω να τα παραγγειλουμε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

καλημερα κοριτσακια!!

Ελευθερια μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!αψογο το κοριτσακι σας μωρε!και μπραβο και στη μανουλα που απο κιλα παει τελεια!εγω ξεφυγα και δεν μπορω να σταματησω..θα φαω κατσαδα τη Δευτερα..

Σοφακι μου τι καλα που καταληξατε!ειναι πανεμορφα!με το καλο να τα φτιαξετε να υποδεχτειτε τον μπομπιρακο!!

εγω πριν απο καμια ωριτσα ξυπνησα γιατι ημουν ξυπνια 5-8 με αναγουλα και κοιλοπονο..το εντερακι μου υπολειτουργει,η μαλλον,δε λειτουργει εδω κ καποιες μερες και ηρθα κ στουμπωσα..ακομη δεν καταφερα να παω τουαλετα αλλα επιβαλλεται γιατι δε με βλεπω καλα..:shock:

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσακια!!

Ελευθερια μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!αψογο το κοριτσακι σας μωρε!και μπραβο και στη μανουλα που απο κιλα παει τελεια!εγω ξεφυγα και δεν μπορω να σταματησω..θα φαω κατσαδα τη Δευτερα..

Σοφακι μου τι καλα που καταληξατε!ειναι πανεμορφα!με το καλο να τα φτιαξετε να υποδεχτειτε τον μπομπιρακο!!

εγω πριν απο καμια ωριτσα ξυπνησα γιατι ημουν ξυπνια 5-8 με αναγουλα και κοιλοπονο..το εντερακι μου υπολειτουργει,η μαλλον,δε λειτουργει εδω κ καποιες μερες και ηρθα κ στουμπωσα..ακομη δεν καταφερα να παω τουαλετα αλλα επιβαλλεται γιατι δε με βλεπω καλα..:shock:

Aχ αυτη η δυσκοιλιοτητα ενα μαρτυριο είναι... ρε κοριτσια εσεις δεν φοβαστε να πιεζεστε για να ενεργηθειτε; εγω φοβαμαι να σπρωχνω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Aχ αυτη η δυσκοιλιοτητα ενα μαρτυριο είναι... ρε κοριτσια εσεις δεν φοβαστε να πιεζεστε για να ενεργηθειτε; εγω φοβαμαι να σπρωχνω...

χαχαχα!!αχ βρε Αντωνια μου!κ εγω τον ειχα αυτον το φοβο και φοβομουν μη μου πεσει το παιδι,ειδικα στην αρχη της εγκυμοσυνης!ωσπου ρωτησα κ το γιατρο και μου ειπε να ζοριζομαι αφοβα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα!!αχ βρε Αντωνια μου!κ εγω τον ειχα αυτον το φοβο και φοβομουν μη μου πεσει το παιδι,ειδικα στην αρχη της εγκυμοσυνης!ωσπου ρωτησα κ το γιατρο και μου ειπε να ζοριζομαι αφοβα!!

Ναι και εγω αυτό σκέφτομαι... μα ζοριζομαι δεν εχω και άλλη επιλογη αλλωστε... αλλα περναει απο το μυαλο μου συνεχως...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κοριτσια μου λετε πότε γίνομαι 6 μηνών.... εχω μπει στον 6ο αλλά πότε τον ολοκληρωνω;

εδω θα σε γελασω.κ εγω εχω μπουρδουκλωθει!με τις εβδομαδες δε βγαζω ακρη γιατι καθε σαιτ τα λεει διαφορετικα λιγο που το εψαξα.οποτε ρωτησα το γιατρο μου καθε ποτε αλλαζω μηνα,μου ειπε καθε 14 και ησυχασε το κεφαλακι μου!ρωτα το γιατρο κ θα σου πει.

GjJbp3.png7IWup3.png

εδω θα σε γελασω.κ εγω εχω μπουρδουκλωθει!με τις εβδομαδες δε βγαζω ακρη γιατι καθε σαιτ τα λεει διαφορετικα λιγο που το εψαξα.οποτε ρωτησα το γιατρο μου καθε ποτε αλλαζω μηνα,μου ειπε καθε 14 και ησυχασε το κεφαλακι μου!ρωτα το γιατρο κ θα σου πει.

θα ρωτησω τη παρασκευη που θα παω γιατι κι εγω εχω χαθει,,, :):)...

τι να κανουμε χχεχεχε!!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αχ πρωινές πρωινές μου είστε όλες!! Εγώ παρόλο που ξύπνησα κατά τις 9 που έφυγε ο Χρηστάκης μου και πήγα τουαλέτα, στριφογύριζα στο κρεβάτι μέχρι τις 11.30! Τον τελευταίο μήνα άρχισα κι εγώ τη νυχτερινή επίσκεψη στο μπανιο. Είχα πει θα τη γλιτώσω, αλλά...

Έφτιαξα και μια τέλεια φασολάδα!!! :tongue: Πήρα φασόλια Καστοριάς τώρα που πήγα στη μαμά μου. Χύλωσαν και έγιναν φανταστικά που τα δοκίμασα! Δεν ξέρω αν αντέξω μέχρι να έρθει ο αντρούλης μου!

Εγώ πήρα κάποια λίγα πραγματάκια για το μπέμπη. Κάτι φανελάκια, φορμάκια και καλτσάκια..! Μας έδωσαν και μια πιπίλα δώρο από ένα κατάστημα! :)

Θέμα με δυσκοιλιότητα βάλτε και μένα στη λίστα. :? Γενικά το ζόρισμα δεν είναι καλό για τις αιμορροΐδες.. Οπότε πρέπει να βρούμε κάτι που να βοηθάει. Η αδερφή μου παίρνει all bran, αλλά μάλλον θέλει να τα παίρνεις συστηματικά!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...