Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μαργαρίτα από την 17η εβδομάδα την νιώθω συνεχώς απλά όσο περνάει ο καιρός οι κλοτσίες είναι πιο έντονες. Α οι κινήσεις που ένιωθα χαμηλά στο 'απαυτό' που έλεγα από πάνω, ήταν χθες την ώρα του υπερήχου το κεφάλι της. Οπότε εκτός από κλοτσίες και μπουνιές, προσθέστε και τις κουτουλιές στην λίτσα.

Μαργαρίτα το μωρό είναι που νιώθεις, κάτι έχεις εκεί μέσα βρε!Απλά δεν είσαι σίγουρη και αμφιβάλλεις! Οκ είσαι σήμερα? Πονάς καθόλου?

Ελευθερια κ Γεωργια μου καλυτερα ειμαι σημερα. εχτες δεν εβαλα και παυσιπονο υποθετο και κοιμηθηκα παρολα αυτα. αυτο ηταν καλο γιατι φοβομουν μην με πιασει κατι μεσα στη νυχτα αλλα τελικα οκ. εχω φοβηθει λιγακι ειναι η αληθεια αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι!

εχω πονακια αλλα πολυ λιγοτερα. επισης απο την κυριακη ξημερωματα με την τρελλη διαρροια δεν εχω ξαναπαει τουαλετα. οι γιατροι μου ειπαν οτι ειναι φυσικο. ελπιζω να μην παω ασχημα οταν μου ερθει.

επισης μου εχει ανοιξει τρελλα η ορεξη..αλλα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πειναω. βεβαια κανω κρατει για να μην ερεθισω το εντερο περισσοτερο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kai emena h proti den pernage me tipota.I deyterh polu pio eykola pou eiha ton nearo sto spiti.Tora de mou pernage to kalokairi iha varethei fetos, giati de summeteiha kai egv sta mpania kai imoun polu prosehtiki se simio na kathomai oli mera kai na mhn ehei kai tipota h tivi.Apo otan anoixan ta sholia omos nomizo oti pernaei pio grigora o kairos, giati ehoume mpei se ena programma tora.To mesimeri koitao kai ligo ta diavasmata tous , to apogeuma pou feugoyn pali rihno enan ypnako, meta apo tis 6.00 pernaei pali eykola mehri na etoimaso kati gia to vradi...

καλημερα Αννουλα! ωραιο το προγραμμα σου! το απογευμα που πηγαινουν?

το μεσημερι ταυτοχρονα γυρνανε με τον αντρα σου? πηγαινει κ τα παιρνει?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Kalimera Margarita, ksekourasou oso mporeis tora kai apolause tis klotsies tou morou! Logiko einai oti tha pinas tora istera apo tosi peripetia, opos ginete me mie gastrenteritida. De sou edosan kapoio idos dietas, dld ti na tros kai ti ohi?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι μωρέ!Εγω τώρα που φάνηκε η κοιλιά άρχισα να το θυμάμαι που δε φτάνω να πλύνω καλά τα πιάτα στο νεροχύτη:rolleyes: αλλά το κακό είναι που το ξεχνάνε οι άλλοι:?.Καλά που έχουμε καλή εγκυμοσύνη και μπορούμε και τα βγάζουμε πέρα με το παιδί το σπίτι τις δουλειές μας κτλ. αλλιώς...

αυτο ξαναπεστο Γεωργια μου.. φανταζεσαι να ειχα εγω παιδι στο σπιτι? τι θα εκανα τωρα με τους πονους? δεν ξερω πραγματικα. βεβαια με βοηθαει παρα πολυ η πεθερα μου που τη λατρευω. παλι καλα που τους εχω κοντα μου κ βοηθανε. φαντασου τοσες μερες ουτε μαγειρεμα δεν μπορουσα.. απο αυριο μαλλον θα ξεκινησω αν ειμαι καλα. σημερα εχω κοτοσουπα που μου εφτιαξε χτες η πεθερουλα! την εκανε κ τελεια!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Kalimera Margarita, ksekourasou oso mporeis tora kai apolause tis klotsies tou morou! Logiko einai oti tha pinas tora istera apo tosi peripetia, opos ginete me mie gastrenteritida. De sou edosan kapoio idos dietas, dld ti na tros kai ti ohi?

ναι μου ειπαν να αποφυγω τελειως τις φυτικες ινες τα πολλα λαχανικα, τα φρουτα κ το γαλα. τρωω βραστες πατατες, μπιφτεκακι εντελως σκετο, λαπα, μακαρονια, φιδε, κομποστα, και απο το σαββατο αν παμε καλα θα αρχισω να εντασω κ πιο πολλα φρουτα κ λαχανικα αλλα σιγα-σιγα. με την δυσκοιλιοτητα μου τι θα γινει δεν ξερω.... βεβαια τωρα δεν παιρνω σιδηρο απο δευτερα παλι μου ειπε.

αλλα δεν εχω καταλαβει ρε συ τι ειχα ακριβως. μαλλον και αυτοι δεν ξερουν.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Αννουλα! ωραιο το προγραμμα σου! το απογευμα που πηγαινουν?

το μεσημερι ταυτοχρονα γυρνανε με τον αντρα σου? πηγαινει κ τα παιρνει?

Nai, tora ekinos ehi analavei ti metafora tous pantou.Allios tha ta mirazame alla de me afinei tora na odigo.Na fantasteis irthe h asfaleia tou aytokinhtou mou ton ioulio (380) kai den plirosame, thn kopsame mehri to martio pou tha to xanaparo.Vevea den epitrepete na to odigiseis tora ayto, to eho sto garaze.

Ta proina ehoun to sholio, o antras mou paei grafeio (Ohi oti ehei douleia vevaia), to mesimeri girizoun spiti kai to apogeyma ehoun shedon kathimerina kolimvitirio, 3 fores thn ebd. agglika o megalos, 3 fores thn ebd. stivo kai oi 2.Einai genika klismenoi me kati, an vroun kai keno pane gia podosfairo kai oi 3 mazi.

και για μενα ο χρονος εχει περασει πολυ γρηγορα στην πρωτη εγκυμοσυνη νομιζα οτι εχουν περασει χρονια τωρα δεν το εχω καταλαβει γενναω σε λιγοτερο απο 3 μηνες, 89 μερες κι αν αφαιρεσεις και τις δυο εβδομαδες λογω καισαρικης παω στις 75 και ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει ποσο γρηγορα περασε ο καιρος σε λιγο πρεπει να αρχισω κι εγω να φτιαχνω πραγματα και τον αλλο μηνα θα φτιαξω και τη βαλιτσα να ειναι ετοιμη,

Μαργαριτα χαιρομαι που εισαι καλα, κατσε ξαπλα κι απολαυσε το οσο περισσοτερο γινεται γιατι σε μερικους μηνες δεν θα εχεις χρονο για ξεκουραση

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ναι μου ειπαν να αποφυγω τελειως τις φυτικες ινες τα πολλα λαχανικα, τα φρουτα κ το γαλα. τρωω βραστες πατατες, μπιφτεκακι εντελως σκετο, λαπα, μακαρονια, φιδε, κομποστα, και απο το σαββατο αν παμε καλα θα αρχισω να εντασω κ πιο πολλα φρουτα κ λαχανικα αλλα σιγα-σιγα. με την δυσκοιλιοτητα μου τι θα γινει δεν ξερω.... βεβαια τωρα δεν παιρνω σιδηρο απο δευτερα παλι μου ειπε.

αλλα δεν εχω καταλαβει ρε συ τι ειχα ακριβως. μαλλον και αυτοι δεν ξερουν.

Re ti travame kai emeis oi ginekes!! Eidika tora me tis egkimosines.

Enan ponokefalo eihe o dikos mou prohtes kai tou eftegan ola!!

Διαφημίσεις

καλημερα αννα μια χαρα το προγραμμα των παιδιων ετσι κι εσυ θα εχεις χρονο για σενα και το μωρο

Nai, me voithai den mporo na po, allios an ta iha ego ola auta, de nomizo na apofasiza gia trito.

καλημερα κοριτσια!! αχ να σας πω ,χαρηκα πολυ, χιονισε στον Κισσαβο!! μη με πειτε χαζη αλλα καθε χρονο περιμενω πως κ πως να δω το πρωτο χιονι στον Ολυμπο και στον Κισσαβο! ο Ολυμπος δεν εχει, αλλα ο Κισσαβος εχει λιγο!!

κατα τ'αλλα τα ιδια, το μωρο ουτε μια κινηση!

BJVqp3.png

Καλημέρα Άννα!

Δεν λες τίποτα, κοντεύουμε Αντωνία.

Α ρώτησα τον γιατρό χθες και μου είπε οκ για το ταξίδι. Το ασφαλέστερο μέσον είναι το αεροπλάνο. Ξέρει καμιά αν έχει αεροδρόμιο η Πάτρα?

Καλημέρα Ελευθερία μου.Η Πατρα δεν έχει αεροδρόμιο,έχει όμως ο Έρανος που είναι μίση ώρα από Πατρα... Το ξέρω γιατί σπούδαζα Πατρα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...