Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Βούλα!! τι κανεις; χαθηκες για ενα διαστημα αλλα επανηλθες δρυμητερη ε;;:D:D

Δουλεια και εσυ ε;

Ναι..καλα..μη νομιζεις!Επειδη ειναι πρωι προλαβαινω να πω μια καλημερα!Λεω ρε γμτ..οσο φουσκωνω θα επρεπε να χαλαρωνω στη δουλεια αλλα γινεταια κριβως το αντιθετο..Λες και το κανουν επιτηδες!!

Καλα να περασεις εφη!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι..καλα..μη νομιζεις!Επειδη ειναι πρωι προλαβαινω να πω μια καλημερα!Λεω ρε γμτ..οσο φουσκωνω θα επρεπε να χαλαρωνω στη δουλεια αλλα γινεταια κριβως το αντιθετο..Λες και το κανουν επιτηδες!!

Καλα να περασεις εφη!!

Καθολου παραξενο.. Αλλα να σου πω και εγω νιωθω πολυ πιεσμενη και ισως είναι και απο τις ορμονες.. και επειδη νιωθουμε ότι έχουμε 1 σορο άλλα πραγματα νιωθουμε να πνιγομαστε...

99 μέρες Ελευθερία!! κοντεύουμε!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kalimera kai apo emena!Eimai pali sto pisi poy den gyrizei sta ellinika, sto grafeio.Hrtha Argostoli edosa aima gia genikh kai thiroidi kai meta tha pao gia kafe me mia filh moy.

Eleytheria teleia h mpoumpou sou, me to kalo na thn pareis agkalia!

Boula edo kai kanena mhna pou sizitousame pali gia ta epidomata, to eiha pei pos ehoun diskolepsei poly ta pragmata.Ti na po i hora paei apo to kako sto heirotero.Kante oti energeies einai na kanete koritsia mpas kai glitosete tipota.Kai emena to tameio tou antra mou s@@@a tameio einai.Oso gia ta maieythria asta na pane ekmetalevontai th hara sou mou fainetai kai varane sto psahno, kai sta dhmosia pali ta skas sto giatro sou kala kala.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κορίτσια τώρα είδα το τικεράκι μου! 99 μέρες, πιάσαμε διψήφιο αριθμό!!! Ωχ ωχ!

Εγώ μοσχάρι γιουβέτσι σήμερα, κάτι πρέπει να κάνω με αυτόν τον σίδηρο!

Αχ απίστευτο έ?Είναι ιδέα μου Ελευθερία ή στη δεύτερη εγκυμοσύνη οι μέρες περνάνε πιο γρήγορα?Κι εγω λέω σε 3 μήνες γεννάω και δε το πιστεύω πως πέρασε ο καιρός σε δυο βδομάδες θα κάνω το τελευταίο ταξίδι για φέτος στα πεθερικά μου και μετά μόλις μπει ο Νοέμβρης νερό θα περάσει μια να κλείσω τις εκρεμμότητες στη δουλειά να η άδεια τοκετού που θα πάρω αρχές Δεκέμβρη και μετά 1 μήνας σπίτι να ετοιμάσω τα πράγματα της μπλουμπλούς τέλος:shock:πω πω και στην πρώτη μου φάνηκε ότι ήμουν έγκυος 3 χρόνια!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!! τι κανετε?

Ελευθερια μου μπραβο για την κορουλα!!!! τι τελεια ενα κιλο ολοκληρο ε? πωπω τρελλα! τωρα θα πρεπει να την νιωθεις συνεχεια! και εγω νομιζω χτες ενιωσα μια μικρη κλωτσιτσα! αλλα ολο νομιζω οτι τα φανταζομαι..λες να ειμαι τρελλη? αχ τρελλαινομαι για γουβετσι!!

εγω κοριτσια δεν εχω αρχισει καθολου τα ψωνια ειμαι λιγο προληπτικη... και εντελως ασχετη!!!

εγω δεν μαγειρευω ακομα ειμαι ξαπλα την περισσοτερη ωρα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα Άννα!

Δεν λες τίποτα, κοντεύουμε Αντωνία.

Α ρώτησα τον γιατρό χθες και μου είπε οκ για το ταξίδι. Το ασφαλέστερο μέσον είναι το αεροπλάνο. Ξέρει καμιά αν έχει αεροδρόμιο η Πάτρα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ απίστευτο έ?Είναι ιδέα μου Ελευθερία ή στη δεύτερη εγκυμοσύνη οι μέρες περνάνε πιο γρήγορα?Κι εγω λέω σε 3 μήνες γεννάω και δε το πιστεύω πως πέρασε ο καιρός σε δυο βδομάδες θα κάνω το τελευταίο ταξίδι για φέτος στα πεθερικά μου και μετά μόλις μπει ο Νοέμβρης νερό θα περάσει μια να κλείσω τις εκρεμμότητες στη δουλειά να η άδεια τοκετού που θα πάρω αρχές Δεκέμβρη και μετά 1 μήνας σπίτι να ετοιμάσω τα πράγματα της μπλουμπλούς τέλος:shock:πω πω και στην πρώτη μου φάνηκε ότι ήμουν έγκυος 3 χρόνια!!!

Περνάει σαν νερό όντως γιατί έχεις και ένα παιδί που σε απασχολεί και που ξοδεύεις όλο σου τον χρόνο. Εγώ πολλές φορές ξεχνάω πως είμαι έγκυος!!!:rolleyes:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαργαρίτα από την 17η εβδομάδα την νιώθω συνεχώς απλά όσο περνάει ο καιρός οι κλοτσίες είναι πιο έντονες. Α οι κινήσεις που ένιωθα χαμηλά στο 'απαυτό' που έλεγα από πάνω, ήταν χθες την ώρα του υπερήχου το κεφάλι της. Οπότε εκτός από κλοτσίες και μπουνιές, προσθέστε και τις κουτουλιές στην λίτσα.

Μαργαρίτα το μωρό είναι που νιώθεις, κάτι έχεις εκεί μέσα βρε!Απλά δεν είσαι σίγουρη και αμφιβάλλεις! Οκ είσαι σήμερα? Πονάς καθόλου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!! τι κανετε?

Ελευθερια μου μπραβο για την κορουλα!!!! τι τελεια ενα κιλο ολοκληρο ε? πωπω τρελλα! τωρα θα πρεπει να την νιωθεις συνεχεια! και εγω νομιζω χτες ενιωσα μια μικρη κλωτσιτσα! αλλα ολο νομιζω οτι τα φανταζομαι..λες να ειμαι τρελλη? αχ τρελλαινομαι για γουβετσι!!

εγω κοριτσια δεν εχω αρχισει καθολου τα ψωνια ειμαι λιγο προληπτικη... και εντελως ασχετη!!!

εγω δεν μαγειρευω ακομα ειμαι ξαπλα την περισσοτερη ωρα...

Καλημέρα Μαργαρίτα καλύτερα σήμερα ε?Όχι και τρελή τώρα σιγά σιγά θα το νοιώθεις περισσότερο.Κι εγώ προληπτική και στο δεύτερο ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα κάτι ρουχαλακια της αδερφής μου μόνο έπλυνα και τα έβαλα στο συρτάρι αλλά θα περιμένω το Δεκέμβρη να κάνω τα τελευταία.Καλή ξεκούραση απόλαυσέ το τώρα που μπορείς;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Eleytheria kai Nia, na deite o antras mou pos sumperiferetai sta paidia, eidika tora pou einai pio megala apo ta dika sas.Nomizei ores ores pos ehei na kanei me antres 25hr. Tous thelei sovarous otan pame kapou h akomi kai sth giagia, sto spiti otan fonazoun pano sto paihnidi ekeinos poles fores ta malonei (dld tous fonazei).Kai milame oti pio upomonetiko anthropo apo ton antra mou den xero genika.

Kai anarotiemai tora prota o Theos me th mpempa pou tha einai h pio mikrh poso pia tha tous malonei??Epeidi tha einai aytoi oi megaliteroi fovamai pos tha tin plironoun suneheia, ohi tipote allo h mikrh tha to pairnei kai epano ths.Kakomathimeno tha mou to kanei.Giati kai aytos me ton aderfo tou sta opa opa thn eihan thn aderfh tous! Einai sosto omos ayto?? Gia mana ohi. E re mahes pou ehoun na ginoun!!

Aytoi ehoun sto nou tous pos einai antres ta agoria katalaves?To oti einai omvs paidia to xehnane!!

Περνάει σαν νερό όντως γιατί έχεις και ένα παιδί που σε απασχολεί και που ξοδεύεις όλο σου τον χρόνο. Εγώ πολλές φορές ξεχνάω πως είμαι έγκυος!!!:rolleyes:

Ναι μωρέ!Εγω τώρα που φάνηκε η κοιλιά άρχισα να το θυμάμαι που δε φτάνω να πλύνω καλά τα πιάτα στο νεροχύτη:rolleyes: αλλά το κακό είναι που το ξεχνάνε οι άλλοι:?.Καλά που έχουμε καλή εγκυμοσύνη και μπορούμε και τα βγάζουμε πέρα με το παιδί το σπίτι τις δουλειές μας κτλ. αλλιώς...

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Άννα!

Δεν λες τίποτα, κοντεύουμε Αντωνία.

Α ρώτησα τον γιατρό χθες και μου είπε οκ για το ταξίδι. Το ασφαλέστερο μέσον είναι το αεροπλάνο. Ξέρει καμιά αν έχει αεροδρόμιο η Πάτρα?

Oxi, den ehei.Mipos omos allo aerodromio se alli poli ths pelloponhsou tha se voleve?? Prepei na rotiseis se ena grafeio, alla pali pos tha pas apo ekei sthn patra, me ktel?Einai ligo epikynd. pou tha kounaei.

Pantos me to aeroplano ekeino pou mou eihe pei kai emena htan na mh peraso apo elegho, an kai otan fenesai de se pernoun oi idioi, auto to leo kai gia th Geomi pou rotage.

Eleutheria an phgainate me to karavi nuhta gia na koimitheis Peiraia, kai apo ekei me to aytokinhto??

Kai emena h proti den pernage me tipota.I deyterh polu pio eykola pou eiha ton nearo sto spiti.Tora de mou pernage to kalokairi iha varethei fetos, giati de summeteiha kai egv sta mpania kai imoun polu prosehtiki se simio na kathomai oli mera kai na mhn ehei kai tipota h tivi.Apo otan anoixan ta sholia omos nomizo oti pernaei pio grigora o kairos, giati ehoume mpei se ena programma tora.To mesimeri koitao kai ligo ta diavasmata tous , to apogeuma pou feugoyn pali rihno enan ypnako, meta apo tis 6.00 pernaei pali eykola mehri na etoimaso kati gia to vradi...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...