Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Η προικα κοστιζει 154 κ τα σεντονια 49 ευρω.Βεβαια στο συνολο της τιμης μου εκαναν κ μια εκπτωση.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε όλες τις μανουλες... τι κανετε; εγω θα παω μαθημα και είπα να μπω να σας καλημερισω......

1 κιλό η μπεμπα σου ελευθερια μου εεε;;; μπραβό της φανταζομαι κλοτσιές που σου δίνει, εμενα ο δικός μου με εχει ταραξει στις κλοτσιές φανταζομαι πως θα νιώθω όταν θα γίνει 1 κιλό και όταν γίνει ακόμα πιο μεγαλος.... πλακα θα εχει......

σοφία μου τέλεια και τα αυτοκολλητακια και η προίκα ΤΕΛΕΙΑ σοβαρά,,,, φανταζομαι ποσο ωραιο θα φαινεται το δωματιο ......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημεραααααααααααααααααααα

σημερα θα παω στο χωριο με την μαμα μου!!!

τελεια 1 ολοκληρο κιλο της μπεμπας ελευθερια!!!!!

Stickers_________4e17f98a2a230.jpg

Αυτα ειναι τα στικερακια μας...το πρωτο πακετο!

Stickers_________4e17f86351183.jpg

Και αυτο το δευτερο πακετο...

σοφια μου τελεια τα αυτοκολιτα και εγω κατι τετοιο θελω να κανω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κουκλες,

ελευθερια τελεια τα νεα μπραβο στη μπουμπου εγω παω της παρασκευη κι ανυπομονω, σοφακι τελεια τα αυτοκολλητα και η προικα, και τα επιπλα τα ξερω εγω περσι τετοια εποχη απο τον αστερια τα πηρα κουνια και το επιπλο που ειναι μισο ντουλαπα μισο 6 συρταρια κι ειμαι πολυ ικανοποιημενη ειναι πολυ καλη ποιοιτητας εμενα μου ζωγραφισα το νταμπο το ελεφαντακι κι εκανα πολυ καλη δουλεια ειχα παρει κι εγω ιδια προικα ιδια αυτοκολλητα αντε με το καλο να το φτιαξετε,

εφη καλα να περασετε σε ζηλευω ποσο θα ηθελα να εφευγα κι εγω1

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα Εφακη! τι γινετε; Σε ποιο χωριο θα πας;

Γλυτωσες το μαγειρεμα δηλαδη για σημερα:D

Τα ίδια και από εδώ. Γενικώς βγαίνει συχνά εκτός εαυτού με το παιδί και περισσότερο με εκνευρίζει που συγκρίνει το δικό μας παιδί με άλλα. Έχει μια ανιψιά που μέχρι προσφάτως ήταν πολύ ήσυχο παιδί. Μια φορά μου την άφησε η μάμα της και καθόταν επί 1 ώρα σε μια καρέκλα, είναι 3 ετών το παιδί. Όταν την ρώτησα γιατί δεν σηκώνεται να παίξει με τον Μάνο μου λέει 'μα δεν μου είπες να σηκωθώ':tongue:

Ε όχι να μου λείπει τέτοιο παιδί και αυτή δεν είναι νορμάλ συμπεριφορά για παιδάκια 2-3ετών που έχουν την περιέργεια να ανακαλύψουν τον κόσμο!!!

Καλα πόσο αυστηρούς γονεις έχει για να κανει έτσι αυτό το παιδι. Αν δεν αφησεις το παιδι σου να εκτονωθεί τώρα σιγουρα θα εκδηλώσει το αχτι του πιο μετα με άλλους τρόπους...

Εμενα πολλες φορες τον καμαρωνει που κανει πολλες αταξιες γιατι οπως μας ειπε και η παιδιατρος παρα παλαβο καλυτερα ζωηρό..Αλλα είναι και καποιες άλλες φορες που δεν μπορω να καταλαβω γιατι αντιδρα με αυτό τον τρόπο προς το παιδι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kαλημέρα Εφακη! τι γινετε; Σε ποιο χωριο θα πας;

Γλυτωσες το μαγειρεμα δηλαδη για σημερα:D

Καλα πόσο αυστηρούς γονεις έχει για να κανει έτσι αυτό το παιδι. Αν δεν αφησεις το παιδι σου να εκτονωθεί τώρα σιγουρα θα εκδηλώσει το αχτι του πιο μετα με άλλους τρόπους...

Εμενα πολλες φορες τον καμαρωνει που κανει πολλες αταξιες γιατι οπως μας ειπε και η παιδιατρος παρα παλαβο καλυτερα ζωηρό..Αλλα είναι και καποιες άλλες φορες που δεν μπορω να καταλαβω γιατι αντιδρα με αυτό τον τρόπο προς το παιδι...

καλημερα αντωνια ,θα παω στην αλεκτορα ειναι διπλα απο το πισσουρι προσ παφο μερια!!!

δεντο γλυτωσα το μαγειρεμα μαγειρευω απο τωρα για να εχουμε να φαμε το μεσημερι οταν θα επιστρεψουμε!:rolleyes::rolleyes:μπιφτεκια με πατατες οφτες σημερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα αντωνια ,θα παω στην αλεκτορα ειναι διπλα απο το πισσουρι προσ παφο μερια!!!

δεντο γλυτωσα το μαγειρεμα μαγειρευω απο τωρα για να εχουμε να φαμε το μεσημερι οταν θα επιστρεψουμε!:rolleyes::rolleyes:μπιφτεκια με πατατες οφτες σημερα!!

τελειες οι πατατούλες σου..μιαμ μιαμ με βοτηρο... οχ μου τρεξανε τα σαλια!! Θα είναι σύντομη η εξορμηση σου δηλαδη!!!

Αποψε εγω τι θα παγειρεψω παλι... ουφ...ψες ειχα μπιφτεκακια με πατατουλες στο φούρνο...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα και απο εμενα!!Ολες καλα σημερα ε?

καλημερα βουλα μου!!!καλα ειμαι

παω να ετοιμαστω γιατι θα ερθει η μαμα μου να με παρει!!!θα τα πουμε μετα

φιλια:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Γυρίσαμε από τον γιατρό, όλα μια χαρά. 995γρ. η μπουμπούκα μου, έφτασε το κιλό. Εγώ πήρα 1 κιλό αυτό τον μήνα (τα 550γρ. τα πήρε η μπέμπα δηλαδή) και είμαι στα +6 κιλά! Αχ πολύ χάρηκα που είδα το κορίτσι μου!

Ελευθερία μου τώρα το προσεξα!! οχου ρεεεε 1 κιλο εφτασε..μπραβο ολα τέλεια!! δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... εμένα την περασμένη δευτερα που πήγα ήταν σχεδον μισο κιλο.. ποσο γρήγορα μεγαλώνουν ε.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!Σοφάκι τέλεια τα αυτοκόλλητα και η προίκα super άντε με το καλό να δείς μέσα και τον πάιδαρο!Ελευθερία μου πω πω τι κορίτσαρος είναι αυτός 1 κιλό φτου να μη σου βασκαθεί.Κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο έχω για σήμερα και το βράδυ που θα γυρίσω θα φτιάξω μια σούπα που μου ζήτησε ο αντρούλης μου με μοσχαράκι.Λαμπρινή μου αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι δεν κάνει να περάσω από τον έλεγχο?Γιατι ταξίδεψα και το καλοκαίρι Κρήτη και πέρασα δε το ήξερα τότε αλλά ούτε ο γιατρός μου είπε κάτι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα. Πολύ όμορφα τα αυτοκόλλητα και το θέμα σας Σοφάκι!! Για αγοράκι είναι πολύ όμορφα τα looney tunes!

Εφάκη καλά να περάσετε.

Αντωνία μου οι άντρες δεν έχουν την δική μας υπομονή, γιατί ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙΜΟΝΟ ΜΙΑ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...