Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα! Γυρίσαμε από τον γιατρό, όλα μια χαρά. 995γρ. η μπουμπούκα μου, έφτασε το κιλό. Εγώ πήρα 1 κιλό αυτό τον μήνα (τα 550γρ. τα πήρε η μπέμπα δηλαδή) και είμαι στα +6 κιλά! Αχ πολύ χάρηκα που είδα το κορίτσι μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eleutheria mou ti kanis kai emas arxise na ximoniazi simera o keros ine mountos.magirepses?emena kani i mama mou gemista kai tha pao na tin voithiso.ta rouxa apo tin amerikaniki eteria pou pariggiles argoun na erthoun theloun polla metaforika?thelo na mpo na ta do alla thelo ipologisti giati to laptop mou dialithike kai apo kinito i ikones den polifenonte kala:)dora mou persasate kala sto trapezi me tous dikous sou?

Αννιτάκι και εμένα η μαμά μου έκανε γεμιστά σήμερα και είχε κάνει και για εμάς αλλά δεν το ήξερα και είχα ήδη κάνει κουνέλι κοκκινιστό. Τελικά φάγαμε από όλα! Πολύ κρύο βρε κορίτσια και δεν έχουμε ρούχα πρόσκαιρα. Όλα τα χειμερινά στο πατάρι. Ευτυχώς το παιδί έχει και ο σύζυγος αρκετά στο πάνω μέρος της ντουλάπας. Εγώ κυκλοφορώ με κοντομάνικο και μπουφάν και κρυώνω!!! Αύριο λέμε να τα κατεβάσουμε και να δω πως θα φτιάξω τις ντουλάπες!!!

Τα ρούχα Αννίτα μου έρχονται σε 10-15 μέρες. Όταν και αν αποφασίσεις να παραγγείλεις ρώτα με να σου πω πως θα ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο του τελωνείου. Για Ευρώπη είναι 22 δολάρια τα μεταφορικά και αυτή την περίοδο με κάθε 50 δολάρια που ψωνίζεις σου κάνουν κουπόνι 25 δολαρίων δώρο για επόμενη αγορά. Αν θες κάτι άλλο πες μου:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τα ιδια και εμεις Ελευθερια μου.. και θελω να τον κανω να καταλαβει ότι είναι μωρο και να μην βαζει τον νου του μαζι με αυτόν του παιδιού και να μην του συμπεριφερετε σαν συνομιλικος του γιατι εχει και πολλες απαιτησεις παραξενες απο το παιδι... εχει την απαιτηση να τα καταλαβαινει και να τα ξέρει όλα.. Ελεος πια...Δεν καταλαβαινει.. ποσες φορες του εξηγησα και του είπα ότι διαφωνω με την συμπεριφορα του προς το παιδι αλλα δεν καταλαβαινει... δεν ξερω πλεον πως να τον χειριστώ...

Τα ίδια και από εδώ. Γενικώς βγαίνει συχνά εκτός εαυτού με το παιδί και περισσότερο με εκνευρίζει που συγκρίνει το δικό μας παιδί με άλλα. Έχει μια ανιψιά που μέχρι προσφάτως ήταν πολύ ήσυχο παιδί. Μια φορά μου την άφησε η μάμα της και καθόταν επί 1 ώρα σε μια καρέκλα, είναι 3 ετών το παιδί. Όταν την ρώτησα γιατί δεν σηκώνεται να παίξει με τον Μάνο μου λέει 'μα δεν μου είπες να σηκωθώ':tongue:

Ε όχι να μου λείπει τέτοιο παιδί και αυτή δεν είναι νορμάλ συμπεριφορά για παιδάκια 2-3ετών που έχουν την περιέργεια να ανακαλύψουν τον κόσμο!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφία αλήθεια??!δεν παμε καθολου καλα ως χωρα τελικά!!Και στο Μητερα η φιλη μου τωρα τον Σεπτεμβρη πληρωσε 2000 ευρω με κτ κ επιπλεον εξετασεις στα ποδαρακια του μικρου γιατι εβγαινε αναποδα!!Οντως αυτοι που δεν εχουν τί θα κανουν??!καμια κοινωνικη μεριμνα,,

Μηπως η γιατρος σου λεγεται Γ....?

Ακομα προσπαθω να καταλαβω βρε Λαμπρινη μου τι παιζει με τα νοσοκομεια κ τα νοσηλεια...Τι να πω δεν θα κατσω να σκασω..Ευχομαι να ειναι ο μπεμπης μας καλα κ να γεννηθει με το καλο!!Αν μας ζητησουν ολα αυτα θα τα δωσουμε τι να κανουμε?δυσκολες εποχες!!

Η γιατρος μου λεγεται Μαγδα Κ.........Δεν ξερω για ποια μου λες.

Ας περασω κ στα ευχαριστα τωρα:πηγαμε για αυτοκολλητα κ τα πηραμε ..Με τα Looney tunes..ειναι τελεια!!!Πολυ χαρηκα.Επισης πηγαμε για κουνια-αλλαξιερα-προικα κ καταληξαμε ....Δεν τα παραγγειλαμε ακομη αλλα καταληξαμε στο καταστημα κ σε 2 σχεδια που μας αρεσουν...

Αρχες Νοεμβρη με το καλο λεμε να τα παραγγειλουμε...Αυτα απο εμας!!

Ελευθερια μου μεγαλη η μπουμπου ε?Μπραβο καλε το τρωει το φαι της ...χιχιχιχι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Σοφάκι σε σκεφτόμουν. Θυμάσαι που σου έλεγα ό,τι παίρνω μαζί τα σίδηρα? Άκυρο! Το είπα στον γιατρό μου και μου είπε πως ο οργανισμός δεν μπορεί να απορροφήσει και τα 2 ταυτόχρονα, οπότε να αλλάξω σκηνικό. Μαζί το συζητούσαμε, οπότε έχε το υπόψιν.

Ναι μεγαλωπή αν και από τις κλοτσίες εκεί την περίμενα, στο 1 κιλό. Καταλαβαίνω πως έχει μεγαλώσει και για να τραντάζεται όλη μου η κοιλιά φανταζόμουν πως έφτασε το κιλό.

Ωραία, με γεια τα αυτοκολλητάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι σε σκεφτόμουν. Θυμάσαι που σου έλεγα ό,τι παίρνω μαζί τα σίδηρα? Άκυρο! Το είπα στον γιατρό μου και μου είπε πως ο οργανισμός δεν μπορεί να απορροφήσει και τα 2 ταυτόχρονα, οπότε να αλλάξω σκηνικό. Μαζί το συζητούσαμε, οπότε έχε το υπόψιν.

Ναι μεγαλωπή αν και από τις κλοτσίες εκεί την περίμενα, στο 1 κιλό. Καταλαβαίνω πως έχει μεγαλώσει και για να τραντάζεται όλη μου η κοιλιά φανταζόμουν πως έφτασε το κιλό.

Ωραία, με γεια τα αυτοκολλητάκια!

Ναι Ελευθερια μου το θυμαμαι αλλα δεν το εφαρμοσα ..αυξησαμε προς το παρον το σιδηρο σε 3 αμπουλες την ημερα κ κανω λιγο καλυτερη διατροφη..Θα δουμε σε 2-3 εβδομαδες παλι...Ευχαριστω παντως που με θυμηθηκες...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ελευθερία μου μπράβο τέλεια τα νέα σου απο την μπουμπού!!! Με το καλό να την ξαναδείς!!!

Σόφη μου,μεγειά τα αυτοκολλητάκια!!Πολύ γλυκούτσικα!Μωρέ μήπως αναθεωρήσω κι εγώ κ πάρω τέτοια?χμμμ... Σε τι κατάστημα τελικά καταλήξατε να πάρετε τα επιπλάκια?Τι προίκα είδες?? Πες μας καλέ να παίρνουμε κι εμείς ιδέες!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ελευθερία μου μπράβο τέλεια τα νέα σου απο την μπουμπού!!! Με το καλό να την ξαναδείς!!!

Σόφη μου,μεγειά τα αυτοκολλητάκια!!Πολύ γλυκούτσικα!Μωρέ μήπως αναθεωρήσω κι εγώ κ πάρω τέτοια?χμμμ... Σε τι κατάστημα τελικά καταλήξατε να πάρετε τα επιπλάκια?Τι προίκα είδες?? Πες μας καλέ να παίρνουμε κι εμείς ιδέες!!!!

Λοιπον μολις τα ειδα στο ιντερνετ μου εκαναν κλικ κατευθειαν..αν και απο πριν μου αρεσε ολη η ιδεα με την προικα Looney tunes.Τα αυτοκολλητα τα ειδα στο νετ αλλα πηγα κ τα πηρα απο το μαγαζι..εκαναν 20 ευρω το πακετο κ εχουν 30 κομματια περιπου μεσα το καθενα.Σε επιπλα καταληξαμε στον Αστερια που σου ειχα πει τις προαλλες.Εχει παρα πολλα σχεδια στο μαγαζι κ βεβαια σου φτιαχνουν οτι σχεδιο διαλεξεις , σε οτι χρωμα θες κ οτι ζωγραφια θες.Απο εκει θα παρω κ την προικα (παντα-κουνουπιερα- παπλωμα ) καθως κ τα σεντονια.

για να μην πολυλογω ολα αυτα κοστιζουν 900 ευρω.Ξερω δεν ειναι λιγα αλλα σιγουρα δεν ειναι κ πολλα σε σχεση με την ποιοτητα τους...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Λοιπον μολις τα ειδα στο ιντερνετ μου εκαναν κλικ κατευθειαν..αν και απο πριν μου αρεσε ολη η ιδεα με την προικα Looney tunes.Τα αυτοκολλητα τα ειδα στο νετ αλλα πηγα κ τα πηρα απο το μαγαζι..εκαναν 20 ευρω το πακετο κ εχουν 30 κομματια παριπου μεσα το καθενα.Σε επιπλα καταληξαμε στον Αστερια που σου ειχα πει τις προαλλες.Εχει παρα πολλα σχεδια στο μαγζι κ βεβαια σου φτιαχνουν οτι σχεδιο διαλεξεις , σε οτι χρωμα θες κ οτι ζωγραφια θες.Απο εκει θα παρω κ την προικα (παντα-κουνουπιερα- παπλωμα ) καθως κ τα σεντονια.

για να μην πολυλογω ολα αυτα κοστιζουν 900 ευρω.Ξερω δεν ειναι λιγα αλλα σιγουρα δεν ειναι κ πολλα σε σχεση με την ποιοτητα τους...

Και την προίκα την βρήκες με τα ιδια σχεδια με τα αυτοκόλλητα???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και την προίκα την βρήκες με τα ιδια σχεδια με τα αυτοκόλλητα???

Ναι ειναι ακριβως οτι σου εδειξα...στις παρακατω φωτο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...