Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα Σοφακι μου! συγνωμη να ρωτησω κατι? και αυτοι που δεν εχουν αυτα τα λεφτα που θα γεννανε στο δρομο? γιατι μην ξεχναμε στα δημοσια γεννανε κ τσιγγανες κ τετοια. αυτες που θα πηγαινουν αραγε? πωπω ρε κοριτσια παντως τα ελληνικα δημοσια νοσοκομεια ειναι για κλαμματα. τωρα που ετρεχα αρχικα στα εφημερευοντα τα ειδα ολα. σαν κρεας μου φεροντουσαν. σαν να μου εκανα χαρη. στο αλεξανδρας ειχαν μονο κολπικο υπερηχο πραγματικα φαινοταν αρχαιο μηχανημα. και με αυτο ειδε τη κοιλια μου. ελεος δηλαδη.

παντως μου φαινεται τρελλη η ιστορια να μην μπορει απλα καποιος να γεννησει κ να πρεπει να πληρωσει τοσα λεφτα αναγκαστικα. υπαρχουν κ πραγματικα φτωχοι ανθρωποι. αυτοι να μην κανουν δηλαδη παιδια πλεον?

Πραγματικα δεν ξερω τι θα κανουν ολοι αυτοι που δεν εχουν ουτε αυτα..Εγω παντως αλλιως τα υπολογιζα κ αλλιως ερχονται...Και φυσικα να προσθεσω οτι εγω εχω συγκεκριμενη γιατρο στο Ελενα κ θελει 1500 ευρω..!Αρα σιγουρα εχω φτασει στο budget του ιδιωτικου...!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Μαργαρίτα τουλάχιστον ξέρεις πως αν χρειαστείς εγχείρηση δεν θα έχεις πρόβλημα με το μωρό. Μάλλον λόγω δυσκοιλιότητας που έχεις από την αρχή, ερεθίστηκε το έντερό σου.

Νίκη τι κάνεις? Πώς πάνε τα μαθήματα? Ωραίες οι μποτούλες αλλά βγαίνουν σε νεανικά νούμερα βρε. Ως τότε θα ψωνίζουν μόνες τους φαντάζομαι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα τουλάχιστον ξέρεις πως αν χρειαστείς εγχείρηση δεν θα έχεις πρόβλημα με το μωρό. Μάλλον λόγω δυσκοιλιότητας που έχεις από την αρχή, ερεθίστηκε το έντερό σου.

Νίκη τι κάνεις? Πώς πάνε τα μαθήματα? Ωραίες οι μποτούλες αλλά βγαίνουν σε νεανικά νούμερα βρε. Ως τότε θα ψωνίζουν μόνες τους φαντάζομαι:)

μια χαρα όλα και τα μαθηματα..... μα είναι για κοριτσακια απο 0- 12 μηνων υπαρχει σε διαφορα νουμερα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Eleutheria mou ti kanis kai emas arxise na ximoniazi simera o keros ine mountos.magirepses?emena kani i mama mou gemista kai tha pao na tin voithiso.ta rouxa apo tin amerikaniki eteria pou pariggiles argoun na erthoun theloun polla metaforika?thelo na mpo na ta do alla thelo ipologisti giati to laptop mou dialithike kai apo kinito i ikones den polifenonte kala:)dora mou persasate kala sto trapezi me tous dikous sou?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Κοριτσια μόλις τελείωσα με το πλύσιμο των πιάτων-ποτηριών...ουφφ!!! Δεν εχω πλυντ.πιάτων!! Φάγαμε ωραία όμως! Όλοι μου είπαν τέλειο το λαχανο! Φάγαμε κ χαλβά σιμιγδαλισιο και τούρτα... Γενικώς φάγαμε πολύ!! Τώρα έκατσα κ πονάει η μέση μου....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια μόλις τελείωσα με το πλύσιμο των πιάτων-ποτηριών...ουφφ!!! Δεν εχω πλυντ.πιάτων!! Φάγαμε ωραία όμως! Όλοι μου είπαν τέλειο το λαχανο! Φάγαμε κ χαλβά σιμιγδαλισιο και τούρτα... Γενικώς φάγαμε πολύ!! Τώρα έκατσα κ πονάει η μέση μου....

Μπραβο Δωρα μου και του χρονου με τη μπεμπα αγκαλια!

Εσυ τον εφτιαξες το χαλβα?? Μ'αρεσει παρα πολυ, τον φτιαχνω συχνα και μαλιστα σε τραπεζι τον σερβιρω με μια μπαλα παγωτο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγώ θέλω να τσεκάρω το δημόσιο οπότε στο επόμενο ραντεβού που έχω 1/11 θα ρωτήσω και θα σε ενημερώσω.Αλήθεια έχει ταξιδέψει καμία με αεροπλάνο στον 7ο?Θα πάω Θεσ/κη 24-30/10 και το είπα στο γιατρό και μου έδωσε μια βεβαίωση οτι μπορώ να ταξιδέψω, αλλά κάτι διάβασα εδω μάλλον για τον έλεγχο δεν κάνει να περάσεις?:?

Με βρβσιωση γιατρου δεν εχεις πρόβλημα!και οταν ειναι να περασεις απο ελεγχο τους λες οτι δεν θες να περασεις και σου κανουν σωματικο ελεγχο με ενα μηχανηματακι,,,ξερω γιατι δουλευα ενα διαστημα στο αεροδρομιο!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Ασε Βουλα μου μην τα συζητας!!!Ανακοινωθηκε ΦΕΚ κ εγκυκλιος συμφωνα με την οποια ακομα κ στο δημοσιο θα πρεπει να πληρωνουμε νοσηλεια σαν τα ιδιωτικα...Ενδεικτικα σου λεω: 1200 για ΦΤ κ 1600 για ΚΤ .Αυτο ειναι το πακετο για τρικλινο .Απο εκει κ περα για καλυτερο δωματιο πληρωνεις εξτρα

ανα ημερα:

Λουξ : 125

μονοκλινο : 55

δικλινο : 35 .

Πηρα εχθες στο Ελενα γιατι ειναι εκει η γιατρος μου κ μου τα ειπαν στο λογιστηριο...

Επισης οσο για τα επιδοματα , απο 1η του 2012 θα τα πετσοκοψουν και αυτα ...ασε δραμα η κατασταση!!!

Σοφία αλήθεια??!δεν παμε καθολου καλα ως χωρα τελικά!!Και στο Μητερα η φιλη μου τωρα τον Σεπτεμβρη πληρωσε 2000 ευρω με κτ κ επιπλεον εξετασεις στα ποδαρακια του μικρου γιατι εβγαινε αναποδα!!Οντως αυτοι που δεν εχουν τί θα κανουν??!καμια κοινωνικη μεριμνα,,

Μηπως η γιατρος σου λεγεται Γ....?

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Μπραβο Δωρα μου και του χρονου με τη μπεμπα αγκαλια!

Εσυ τον εφτιαξες το χαλβα?? Μ'αρεσει παρα πολυ, τον φτιαχνω συχνα και μαλιστα σε τραπεζι τον σερβιρω με μια μπαλα παγωτο.

Όχι δεν το έκανα εγώ Αννα μου,η μαμα μου. Που να έβρισκα αντοχή κ για χαλβά!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα. Πριν λίγο ξύπνησα και έτρεχα να μαζέψω τα ρούχα που άπλωσα το πρωί. Βρέχει ασταμάτητα και μπουμπουνίζει, τι ωραία να κάθεσαι σπιτάκι σου με τέτοιο καιρό!

Μαργαριτάκι μπράβο κοπέλα μου, όλα καλά. Δεν μου λες, αν λέμε αν χρειαστείς εγχείρηση τι γίνεται με το μωρό?Το συζητήσατε με τον γιατρό σου? Και τι είδους εγχείρηση είναι?Κανονική ή λαπαροσκοπική?Εύχομαι και το πιστεύω πως δεν θα χρειαστείς τίποτα όμως!

Δωράκι να χαίρεσαι τον συζυγούλι σου, πολύχρονος ο άντρας σου!

Λιτσάκι μπράβο στην μπουμπού. Πάει και αυτό!

Αντωνία και εμένα ο σύζυγος τον μαλώνει πολύ περισσότερο από εμένα και καμιά φορά του μιλάει λες και πάει στο Γυμνάσιο το παιδί και πολύ εκνευρίζομαι. Χθες πάλι τον μάλωσε και τον έκανα και δεν ήξερε από που θα φύγει. Λέω είναι μωρό και ζωηρό, μην τον χτυπάς ούτε στο κωλαράκι και μην κάνεις σαν υστερικός γιατί θα γίνουμε μπίλιες. Και να πω ρε παιδάκι μου, είναι ηρεμότατος άνθρωπος...Ποτέ δεν έχω ακούσει την φωνή του και πολύ υπομονετικός, αλλά ο μικρός με τις σκανδαλιές του τον βγάζει εκτός ορίων. Σας είπα ό,τι προχθές το μεσημέρι πέταξε την μπάλα στο πολύφωτο της κρεβατοκάμαρας και έσπασε το ένα από τα 3γυαλια???Όλο το μεσημέρι μαζεύαμε γυαλιά και έτρεμα μην πατήσει κάτω το παιδί μέχρι να τα μαζέψουμε το οποίο δεν κάναμε και καλά γιατί είχε περιέργεια να δει. Ευτυχώς είχα εφεδρικό γυαλί.

Τα ιδια και εμεις Ελευθερια μου.. και θελω να τον κανω να καταλαβει ότι είναι μωρο και να μην βαζει τον νου του μαζι με αυτόν του παιδιού και να μην του συμπεριφερετε σαν συνομιλικος του γιατι εχει και πολλες απαιτησεις παραξενες απο το παιδι... εχει την απαιτηση να τα καταλαβαινει και να τα ξέρει όλα.. Ελεος πια...Δεν καταλαβαινει.. ποσες φορες του εξηγησα και του είπα ότι διαφωνω με την συμπεριφορα του προς το παιδι αλλα δεν καταλαβαινει... δεν ξερω πλεον πως να τον χειριστώ...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...