Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ειναι απιστευτοι ρε συ!Αφοι αρχισα να σκεφτομαι το ιδιωτικο!Η διαφορα ειναι ελαχιστη πλεον..

Τουλαχιστον να μην κοψουν κατι απο τα επιδοματα!

Ασε Βουλα μου μην τα συζητας!!!Ανακοινωθηκε ΦΕΚ κ εγκυκλιος συμφωνα με την οποια ακομα κ στο δημοσιο θα πρεπει να πληρωνουμε νοσηλεια σαν τα ιδιωτικα...Ενδεικτικα σου λεω: 1200 για ΦΤ κ 1600 για ΚΤ .Αυτο ειναι το πακετο για τρικλινο .Απο εκει κ περα για καλυτερο δωματιο πληρωνεις εξτρα

ανα ημερα:

Λουξ : 125

μονοκλινο : 55

δικλινο : 35 .

Πηρα εχθες στο Ελενα γιατι ειναι εκει η γιατρος μου κ μου τα ειπαν στο λογιστηριο...

Επισης οσο για τα επιδοματα , απο 1η του 2012 θα τα πετσοκοψουν και αυτα ...ασε δραμα η κατασταση!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βούλα εγω εδωσα 900 μονο στην γιατρο μου για την γέννα + η διαμονη 240 την νυχτα (εμεινα 4 νυχτες) + 350 η επισκληριδιος + η θερμοκοιτιδα (δεν θυμαμαι ποσο) + οι ορροι που μου βαλανε (παλι δεν θυμαμαι) + η βεντούζα νομιζω γυρω στα 150 τελοσπαντων βγήκανε όλα μαζι 3300 αν θυμαμαι καλα...

Εμενα εχτες μου είπε η κοπελα που μας καθαριζει το γραφειο "Αντωνια κοριτσακι θα κανεις το ξέρεις;" ε κατι άκουσα της λέω αλλα για αγόρι μου είπανε... και μου λέει "είσαι σίγουρη; γιατι έκανες λιγο ποπο:twisted::shock:

και εγω εκανα πισινουλι!!απο την πρωτη στιγμη!αλλα η κοιλια μου για αγορι φαινεται!εσυ εισαι η ιντριγκα της παρεας!μεχρι και στο τελος κοριτσι θα περιμενουμε να βγει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ασε Βουλα μου μην τα συζητας!!!Ανακοινωθηκε ΦΕΚ κ εγκυκλιος συμφωνα με την οποια ακομα κ στο δημοσιο θα πρεπει να πληρωνουμε νοσηλεια σαν τα ιδιωτικα...Ενδεικτικα σου λεω: 1200 για ΦΤ κ 1600 για ΚΤ .Αυτο ειναι το πακετο για τρικλινο .Απο εκει κ περα για καλυτερο δωματιο πληρωνεις εξτρα

ανα ημερα:

Πηρα εχθες στο Ελενα γιατι ειναι εκει η γιατρος μου κ μου τα ειπαν στο λογιστηριο...

Επισης οσο για τα επιδοματα , απο 1η του 2012 θα τα πετσοκοψουν και αυτα ...ασε δραμα η κατασταση!!!

Σοβαρα μιλας????Που εισαι Καραμανλη????Στο μονο πραγμα που τον πηγαινα τον ανθρωπο...

Εγω στα 900 ηξερα!οχι και 1600...ελεοοοοοοοοοοοοοοος!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Σοβαρα μιλας????Που εισαι Καραμανλη????Στο μονο πραγμα που τον πηγαινα τον ανθρωπο...

Εγω στα 900 ηξερα!οχι και 1600...ελεοοοοοοοοοοοοοοος!

Υπαρχει κ αντιστοιχο θεμα στο parents forum.Ολες οι κοπελες ανημερωθηκαν απο τα λογιστηρια των νοσοκομειων.Το μονο παρηγορο που ακουσα κ μου ειπαν απο το νοσοκομειο που πηρα τηλ ηταν οτι τα χρηματα της καισαρικης τα καλυπτει το ΙΚΑ ( αν εχεις) γιατι θεωρειται εγχειρηση.

Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα παμε ολοι για καισαρικη για να μην πληρωσουμε ενα καρο λεφτα στο νοσοκομειο...!ελεος πια!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

και εγω εκανα πισινουλι!!απο την πρωτη στιγμη!αλλα η κοιλια μου για αγορι φαινεται!εσυ εισαι η ιντριγκα της παρεας!μεχρι και στο τελος κοριτσι θα περιμενουμε να βγει!

Ναι ρε παιδι μου τι κακο είναι αυτο.... αφού λέω στον άντρα μου ¨το πήρα απόφαση....το μικρο το αγορακι μας θα είναι.........γκέι (πτου πτου πτου Θεος φυλαξει)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε παιδι μου τι κακο είναι αυτο.... αφού λέω στον άντρα μου ¨το πήρα απόφαση....το μικρο το αγορακι μας θα είναι.........γκέι (πτου πτου πτου Θεος φυλαξει)

ΧΙ ΧΙ κι εμένα μου λένε αποκλείεται σίγουρα έχεις αγόρι με πήραν 3 διαφορετικά άτομα άγνωστα και με είδαν στον ύπνο τους να κρατάω αγόρι:shock:Το τρίτο θα είναι τους λέω και γελάω αλλά εχθές που μου έφερε η αδερφή μου τα πρώτα ροζ άρχισα και το σκέφτομαι λες?:shock:Εντωμεταξύ έχω περίπτωση συναδέλφου που μέχρι και το doppler του έλεγαν κορίτσι και η γυναίκα του έκανε αγόρι:shock:πέρυσι όλα αυτά όχι το 1821 και μετά σκεφτόμουν τι σκ..... εξετάσεις του έκανε αν δεν είδε ένα πουλί:oops:τι άλλο ΔΕΝ είδε?Τυχερός ο χριστιανός που είναι γερό το αγοράκι του!

zxG9p3.png

owokp3.png

δραμα η κατασταση απο παντου τα περνουν εγω γεννησα περσι 30 οκτωμβριου στο γαια και πληρωσαμε 2100 μαζι με τις εξετασεις (εξτρα) του μωρου σε 4 κλινο, εμεινα πολυ ευχαριστημενη ξενοδοχειο πολυτελειας σουπερ φαγητο σουπερ εξυπηρετηση, με καισαρικη εαν ειναι να δωσω 1600 για το δημοσιο σορρυ αλλα προτιμω το ιδιωτικο με λιγα λεφτα παραπανω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από μένα κι ας μεσημέριασε! Διάβασα και τις 6 σελίδες που γράψατε σήμερα και πάλι χάθηκα.. Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.

Χρόνια πολλά Λαμπρινή και Δώρα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Εγώ για βλαστοκύτταρα τείνω προς τη δημόσια τράπεζα λόγω οικονομικού και ενώ έλεγα για κλινική τώρα σκεφτομαι περισσότερο το Ιπποκράτειο γιατί ακόμα και με την αύξηση είναι ένα χιλιάρικο κάτω. Κρίση βλέπετε και πρέπει να τα σκεφτούμε όλα! Θα δείξει όμως κι από μόνο του. Άλλα σχέδια κάνουμε εμείς και άλλα μας έρχονται..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

ΧΙ ΧΙ κι εμένα μου λένε αποκλείεται σίγουρα έχεις αγόρι με πήραν 3 διαφορετικά άτομα άγνωστα και με είδαν στον ύπνο τους να κρατάω αγόρι:shock:Το τρίτο θα είναι τους λέω και γελάω αλλά εχθές που μου έφερε η αδερφή μου τα πρώτα ροζ άρχισα και το σκέφτομαι λες?:shock:Εντωμεταξύ έχω περίπτωση συναδέλφου που μέχρι και το doppler του έλεγαν κορίτσι και η γυναίκα του έκανε αγόρι:shock:πέρυσι όλα αυτά όχι το 1821 και μετά σκεφτόμουν τι σκ..... εξετάσεις του έκανε αν δεν είδε ένα πουλί:oops:τι άλλο ΔΕΝ είδε?Τυχερός ο χριστιανός που είναι γερό το αγοράκι του!

Και φυσικα τα ετοιμασε όλα ροζ, δωματιο ροζ ρουχα ροζ κτλ κτλ!!!

Εγω διαβασα περιπτωση μιας κοπελας στο parent που ήξερε ότι περιμενε αγορακι και της βγήκε κοριτσακι...και η κοπελα στην αρχή έλεγε όχι δεν είναι το δικο μου μωρο αυτο εγω αγορι περιμενα...επαθε σοκ..

Ενταξει λαθη γίνονται παντου φτανει να είναι τετοια λάθη και όχι πιο σοβαρα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια δεν σας είπα τα νέα από τη β' επιπέδου.. Όλα καλά με το μωράκι μας εκτός του ότι βρήκε ο γιατρός στην καρδούλα του ασβέστιο ή υπερηχογενές κομβίο. Μας έιπαν όμως να μην ανησυχούμε γιατί δεν υπάρχει και κάποιος άλλος δείκτης που να ενισχύει κάποια υποψία για down και πλέον το έχουν 1 στα 10 φυσιολογικά παιδιά. Το ίδιο είπε και η γιατρός μου οπότε είπαμε να μην ανησυχούμε. Εσείς έχετε ακούσει καμιά τέτοια περίπτωση;

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν σας είπα τα νέα από τη β' επιπέδου.. Όλα καλά με το μωράκι μας εκτός του ότι βρήκε ο γιατρός στην καρδούλα του ασβέστιο ή υπερηχογενές κομβίο. Μας έιπαν όμως να μην ανησυχούμε γιατί δεν υπάρχει και κάποιος άλλος δείκτης που να ενισχύει κάποια υποψία για down και πλέον το έχουν 1 στα 10 φυσιολογικά παιδιά. Το ίδιο είπε και η γιατρός μου οπότε είπαμε να μην ανησυχούμε. Εσείς έχετε ακούσει καμιά τέτοια περίπτωση;

Δεν έχω ιδεα τι είναι αυτό....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλησπέρα. Πριν λίγο ξύπνησα και έτρεχα να μαζέψω τα ρούχα που άπλωσα το πρωί. Βρέχει ασταμάτητα και μπουμπουνίζει, τι ωραία να κάθεσαι σπιτάκι σου με τέτοιο καιρό!

Μαργαριτάκι μπράβο κοπέλα μου, όλα καλά. Δεν μου λες, αν λέμε αν χρειαστείς εγχείρηση τι γίνεται με το μωρό?Το συζητήσατε με τον γιατρό σου? Και τι είδους εγχείρηση είναι?Κανονική ή λαπαροσκοπική?Εύχομαι και το πιστεύω πως δεν θα χρειαστείς τίποτα όμως!

Δωράκι να χαίρεσαι τον συζυγούλι σου, πολύχρονος ο άντρας σου!

Λιτσάκι μπράβο στην μπουμπού. Πάει και αυτό!

Αντωνία και εμένα ο σύζυγος τον μαλώνει πολύ περισσότερο από εμένα και καμιά φορά του μιλάει λες και πάει στο Γυμνάσιο το παιδί και πολύ εκνευρίζομαι. Χθες πάλι τον μάλωσε και τον έκανα και δεν ήξερε από που θα φύγει. Λέω είναι μωρό και ζωηρό, μην τον χτυπάς ούτε στο κωλαράκι και μην κάνεις σαν υστερικός γιατί θα γίνουμε μπίλιες. Και να πω ρε παιδάκι μου, είναι ηρεμότατος άνθρωπος...Ποτέ δεν έχω ακούσει την φωνή του και πολύ υπομονετικός, αλλά ο μικρός με τις σκανδαλιές του τον βγάζει εκτός ορίων. Σας είπα ό,τι προχθές το μεσημέρι πέταξε την μπάλα στο πολύφωτο της κρεβατοκάμαρας και έσπασε το ένα από τα 3γυαλια???Όλο το μεσημέρι μαζεύαμε γυαλιά και έτρεμα μην πατήσει κάτω το παιδί μέχρι να τα μαζέψουμε το οποίο δεν κάναμε και καλά γιατί είχε περιέργεια να δει. Ευτυχώς είχα εφεδρικό γυαλί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ανα ημερα:

καλησπερα Σοφακι μου! συγνωμη να ρωτησω κατι? και αυτοι που δεν εχουν αυτα τα λεφτα που θα γεννανε στο δρομο? γιατι μην ξεχναμε στα δημοσια γεννανε κ τσιγγανες κ τετοια. αυτες που θα πηγαινουν αραγε? πωπω ρε κοριτσια παντως τα ελληνικα δημοσια νοσοκομεια ειναι για κλαμματα. τωρα που ετρεχα αρχικα στα εφημερευοντα τα ειδα ολα. σαν κρεας μου φεροντουσαν. σαν να μου εκανα χαρη. στο αλεξανδρας ειχαν μονο κολπικο υπερηχο πραγματικα φαινοταν αρχαιο μηχανημα. και με αυτο ειδε τη κοιλια μου. ελεος δηλαδη.

παντως μου φαινεται τρελλη η ιστορια να μην μπορει απλα καποιος να γεννησει κ να πρεπει να πληρωσει τοσα λεφτα αναγκαστικα. υπαρχουν κ πραγματικα φτωχοι ανθρωποι. αυτοι να μην κανουν δηλαδη παιδια πλεον?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαριτάκι μπράβο κοπέλα μου, όλα καλά. Δεν μου λες, αν λέμε αν χρειαστείς εγχείρηση τι γίνεται με το μωρό?Το συζητήσατε με τον γιατρό σου? Και τι είδους εγχείρηση είναι?Κανονική ή λαπαροσκοπική?Εύχομαι και το πιστεύω πως δεν θα χρειαστείς τίποτα όμως!

καλησπερα Ελευθερια μου. αν χρειαστει χειρουργειο μια χαρα γινεται μου ειπε ο γιατρος. αλλα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι... τωρα τι ειδους ειναι δεν ξερω. δεν ρωτησα και πολλα καθως σφαδαζα την περισσοτερη ωρα! ακομα και τωρα ποναω αλλα πολυ ηπια.. τι να ειναι αυτο αραγε???

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...