Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ετσι θα νιωθεις μια ασφαλεια. εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι και να εχεις δικαιωματα, μπορει να μην εισαι συμβατος!!!!!!!

Θελω να τα ρωτησω ολα αυτα, γιατι αν δεν ειναι συμβατα τα δικα σου, ισως ψαξουν να σου βρουν συμβατα.Αν γινεται αυτο τοτε ενταξει με τη δημοσια, αλλα αν ειναι να τα δωρισω και να τα δωσουν αλλου χωρις εγω να εχω αλλα δικαιωματα??

Αυτο που ειπε η Μαρια οτι δλδ δινεις 1200 ευρω για να σου κρατησουν δικα σου, σε τι διαφερει τοτε απο την ιδιωτικη??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Νια την εκανες την εξεταση?? Εγω αυριο θα παω να δωσω αιμα, μαζι με του θυρεοειδη.

Όχι δεν πρόλαβα.. Θα παω ή το απογευμα που θα σχολαω αν προλαβω ή αυριο το πρωι..

gia sou antonia mou ego vasika prepi na arxiso na etimazo ta rouxa tou morou na ta agoraso prota kai na ta plino na ta sideroso kai na etimaso tin valitsa tou toketou tipota den ekana thelo arketa pramata akoma.mexri to telos tou mina tha kanoniso na ta etimaso omos:)provlimatizome ti ine kalitero na kano kai me ta vlastokittara omos

Να παρεις τηλεφωνο στις εταιρείες που τα κρατανε να ρωτησεις και να συζητησεις.. εχεις καμια εταιρεια υποψη; εγω στον 1ο μου δεν τα κρατησα μονο και μονο λογω οικονομικού... ΄θέλουνε πολλα ρε γμτ... τώρα παλι θα δω αναλογος του οικονομικού...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Όχι δεν πρόλαβα.. Θα παω ή το απογευμα που θα σχολαω αν προλαβω ή αυριο το πρωι..

Να παρεις τηλεφωνο στις εταιρείες που τα κρατανε να ρωτησεις και να συζητησεις.. εχεις καμια εταιρεια υποψη; εγω στον 1ο μου δεν τα κρατησα μονο και μονο λογω οικονομικού... ΄θέλουνε πολλα ρε γμτ... τώρα παλι θα δω αναλογος του οικονομικού...

Ναι βρε Αντωνία μου κι εγω για αυτο δεν έδωσα πολύ σημασία και άφησα ουσιαστικά να με πείσει κι ο γιατρός αν τα είχα σίγουρα δε θα τον άκουγα και θα τα κράταγα αλλά μιλάμε το ποσό που άκουγα ήταν εξωφρενικό ειδικά μετά τη γέννα σε ιδιωτικό:cry:

zxG9p3.png

owokp3.png

Λαμπρινή μου πολύ ενδιαφέρον αυτό θα ρωτήσω κι εγω το γιατρό μου εσύ πως το έμαθες?Εγω το μόνο που ήξερα είναι πως είχαν γίνει δικαστήρια στα ιδιωτικά και στο Μητέρα επειδή κρατούσαν ένα ποσό αν τα δώριζες τελείως παράνομα και σε έβαζαν να συμπληρώσεις ένα χαρτί ότι αν τα δωρίσεις θέλεις ή δε θέλεις να το πληρώσεις το ποσό αυτό στο Μητέρα γαι τη συλλογή τους:shock: μέχρι εκεί είχα μάθει.

μου το ειπε η φιλη μου που γεννησε εκει τον Σεπτέμβρη!!Αλλα δεν εχω ρωτησει ουτε εγω ακομα τον γιατρο,,,θα το κανω οταν ερθει η ωρα να γεννησω,,,απο τωρα δεν το σκεφτομαι...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

μου το ειπε η φιλη μου που γεννησε εκει τον Σεπτέμβρη!!Αλλα δεν εχω ρωτησει ουτε εγω ακομα τον γιατρο,,,θα το κανω οταν ερθει η ωρα να γεννησω,,,απο τωρα δεν το σκεφτομαι...

Εγώ θέλω να τσεκάρω το δημόσιο οπότε στο επόμενο ραντεβού που έχω 1/11 θα ρωτήσω και θα σε ενημερώσω.Αλήθεια έχει ταξιδέψει καμία με αεροπλάνο στον 7ο?Θα πάω Θεσ/κη 24-30/10 και το είπα στο γιατρό και μου έδωσε μια βεβαίωση οτι μπορώ να ταξιδέψω, αλλά κάτι διάβασα εδω μάλλον για τον έλεγχο δεν κάνει να περάσεις?:?

zxG9p3.png

owokp3.png

Η βλακεία που έκανα ήταν ότι δεν πρόλαβα να δω τι χρειάζεται για την δημόσια που εκεί θα δώσω της μικρής το μόνο που είχα ακούσει χωρίς να το έχω διασταυρώσει είναι ότι η συλλογή γίνεται από το γιατρό αλλά τα μεταφέρεις μόνος σου στην τράπεζα:?

ναι αυτο ισχυει. η ευθυνη για τη μεταφορα ειναι δικη σου, ενω στις ιδιωτικες ερχονται και τα παιρνουν αυτοι.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Θελω να τα ρωτησω ολα αυτα, γιατι αν δεν ειναι συμβατα τα δικα σου, ισως ψαξουν να σου βρουν συμβατα.Αν γινεται αυτο τοτε ενταξει με τη δημοσια, αλλα αν ειναι να τα δωρισω και να τα δωσουν αλλου χωρις εγω να εχω αλλα δικαιωματα??

Αυτο που ειπε η Μαρια οτι δλδ δινεις 1200 ευρω για να σου κρατησουν δικα σου, σε τι διαφερει τοτε απο την ιδιωτικη??

το ποσο αυτο το δινεις αν θελεις να σου κρατησουν κατι επιπλεον, περα απο τα βλαστοκυτταρα, αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως ηταν. αν δεν θες, απλα δωριζεις τα βλαστοκυτταρα και τελειωσε.

νομιζω οτι οποιοσδηποτε απευθυνθει στη δημοσια τραπεζα, θα ψαξουν να του βρουν ο,τι χρειαστει. ισως αν εχεις δωρισει, να εχεις μια προτεραιοτητα. αλλα δεν ειμαι σιγουρη.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Ναι βρε Αντωνία μου κι εγω για αυτο δεν έδωσα πολύ σημασία και άφησα ουσιαστικά να με πείσει κι ο γιατρός αν τα είχα σίγουρα δε θα τον άκουγα και θα τα κράταγα αλλά μιλάμε το ποσό που άκουγα ήταν εξωφρενικό ειδικά μετά τη γέννα σε ιδιωτικό:cry:

Μπορεις και να τα δωρισεις αμα θέλεις αλλα δεν ξέρω... μαλλον θα κανω οπως την πρώτη φορα... το ποσο ειναι πολύ και δεν μου φτάνει που θα θέλω για την κλινικη γυρω στις 3500 να το έχω και αυτό; Φυσικα αμα μπορούσα και εγω σιγουρα θα το έκανα αλλα τα οικονομικα μας δεν μας επιτρέπουν τώρα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Φυσικα εμας εδω υπαρχουν εταιρειες που σου το κάνουν με δόσεις αλλα έχοντας είδη μια δόση υψηλού ποσού του δανειου για το σπιτι με φοβιζει ακομα μια εξτρα δόση....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Τι ωραια πραγματα που λετε?Εχετε πολυ δικαιο σε αυτο..γτ και εγω δεν ειχα σκοπο να τα δωσω σε ιδιωτικο(πολλα λεφτα), οποτε απο το να πανε χαμενα, καλυτερα να τα δωρισω!!:P

Μολις με ρωτησαν πρωτη φορα αν ειμαι εγκυος!!!χιχιχ..μια κοπελα, πρωτη φορα με εβλεπε και μου λεει"αγορι?εχεις χαμηλα την κοιλια..".χαχα τι ωραια που ειναι να φαινεσαι εγκυος...

Κοριτσια, εγω θα γεννουσα σε δημοσιο..και τωρα μαθατε τι κανανε?900 ευρω παρακαλω το δημοσιο + οτι αλλο παρει ο γιατρος!ελεος.... και η μαμα μου ακουσε οτι κατι κοψανε απο τα επιδοματα, αλλα δεν καταλαβε καλα!πφφ:?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

το ποσο αυτο το δινεις αν θελεις να σου κρατησουν κατι επιπλεον, περα απο τα βλαστοκυτταρα, αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως ηταν. αν δεν θες, απλα δωριζεις τα βλαστοκυτταρα και τελειωσε.

νομιζω οτι οποιοσδηποτε απευθυνθει στη δημοσια τραπεζα, θα ψαξουν να του βρουν ο,τι χρειαστει. ισως αν εχεις δωρισει, να εχεις μια προτεραιοτητα. αλλα δεν ειμαι σιγουρη.

Κορίτσια το site www.bioacademy.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες για την δημόσια τράπεζα συλλογής βλαστοκυττάρων ο οργανισμός είναι ο εθνικός οργανισμός μεταμοσχεύσεων και μόλις μετάνοιωσα που δεν ασχολήθηκα στο πρώτο:(.Ποτέ δεν είναι αργά όμως αυτά σίγουρα θα τα δωρίσω:)

zxG9p3.png

owokp3.png

Τι ωραια πραγματα που λετε?Εχετε πολυ δικαιο σε αυτο..γτ και εγω δεν ειχα σκοπο να τα δωσω σε ιδιωτικο(πολλα λεφτα), οποτε απο το να πανε χαμενα, καλυτερα να τα δωρισω!!:P

Μολις με ρωτησαν πρωτη φορα αν ειμαι εγκυος!!!χιχιχ..μια κοπελα, πρωτη φορα με εβλεπε και μου λεει"αγορι?εχεις χαμηλα την κοιλια..".χαχα τι ωραια που ειναι να φαινεσαι εγκυος...

Κοριτσια, εγω θα γεννουσα σε δημοσιο..και τωρα μαθατε τι κανανε?900 ευρω παρακαλω το δημοσιο + οτι αλλο παρει ο γιατρος!ελεος.... και η μαμα μου ακουσε οτι κατι κοψανε απο τα επιδοματα, αλλα δεν καταλαβε καλα!πφφ:?

Το άκουσα κι εγω αν και γεννάω σε ιδιωτικό αλλά τα κορίτσια στο parents forum το έγραφαν πριν λίγο μπές να δεις κάποια θα ρώταγε για τις χρεώσεις.Καλά κι από εκεί θα βγάλουν δεν ντρέπονται καθόλου:evil::twisted::evil:

zxG9p3.png

owokp3.png

Το άκουσα κι εγω αν και γεννάω σε ιδιωτικό αλλά τα κορίτσια στο parents forum το έγραφαν πριν λίγο μπές να δεις κάποια θα ρώταγε για τις χρεώσεις.Καλά κι από εκεί θα βγάλουν δεν ντρέπονται καθόλου:evil::twisted::evil:

Ειναι απιστευτοι ρε συ!Αφοι αρχισα να σκεφτομαι το ιδιωτικο!Η διαφορα ειναι ελαχιστη πλεον..

Τουλαχιστον να μην κοψουν κατι απο τα επιδοματα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Βούλα εγω εδωσα 900 μονο στην γιατρο μου για την γέννα + η διαμονη 240 την νυχτα (εμεινα 4 νυχτες) + 350 η επισκληριδιος + η θερμοκοιτιδα (δεν θυμαμαι ποσο) + οι ορροι που μου βαλανε (παλι δεν θυμαμαι) + η βεντούζα νομιζω γυρω στα 150 τελοσπαντων βγήκανε όλα μαζι 3300 αν θυμαμαι καλα...

Εμενα εχτες μου είπε η κοπελα που μας καθαριζει το γραφειο "Αντωνια κοριτσακι θα κανεις το ξέρεις;" ε κατι άκουσα της λέω αλλα για αγόρι μου είπανε... και μου λέει "είσαι σίγουρη; γιατι έκανες λιγο ποπο:twisted::shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...