Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αυτο με τον υπνο...και γω ενω παλια κοιμομουν του καλου καιρου και δεν ξυπνουσα με τιποτα, απο τοτε που γεννησα ξυπναω με το παραμικρο. μαλλον ειναι ενστικτωδες, δεν εξηγειται αλλιως.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και ο αντρας μου ευτυχως βοηθαει. οσο μπορει βεβαια, γιατι και εκεινος κουρασμενος γυρναει. και να αλλαξει και να ταισει και να κανει μπανιο. μονο την μικρη δεν την εχει αλλαξει ποτε οταν τα εχει κανει, και μια φορα που τα εκανε και ελειπα, με περιμενε να γυρισω. το κοριτσι ειναι δυσκολο στο καθαρισμα! με το αγορι μπαμ μπαμ, ξεμπερδευεις! στο κοριτσι τα ψαχνεις! μη σου ξεφυγει τιποτα!

παντως το αλλαγμα δεν ειναι τιποτα. ειδιακα στο παιδι σου δεν σιχαινεσαι τιποτα. ουτε εμετους ουτε τιποτα.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

tsourekimou;[/b]1145835]και ο αντρας μου ευτυχως βοηθαει. οσο μπορει βεβαια, γιατι και εκεινος κουρασμενος γυρναει. και να αλλαξει και να ταισει και να κανει μπανιο. μονο την μικρη δεν την εχει αλλαξει ποτε οταν τα εχει κανει, και μια φορα που τα εκανε και ελειπα, με περιμενε να γυρισω. το κοριτσι ειναι δυσκολο στο καθαρισμα! με το αγορι μπαμ μπαμ, ξεμπερδευεις! στο κοριτσι τα ψαχνεις! μη σου ξεφυγει τιποτα!

Εννοεις οτι μπαινουν σε διαφορα σημεια τα κακακια?δεν ειναι επικινδυνο για μολυνση?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Που είσαί βρε November rain! Σήμερα κάμια δεν έχει μπει το πρωί. Εγώ άργησα να ξυπνήσω. Τώρα που έχει πέσει η θερμοκρασία λίγο κοιμόμουν σαν το πουλάκι. Ξύπνησα κατά τις 11.30! Ξυπνούσα και ξανακοιμόμουνα! Γενικά τώρα προσπαθώ να κοιμηθώ όσο μπορώ γιατί μετά θα αρχίσουν τα δύσκολα!

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

6μιση μηνες...........μονο!:-( :-( :-(

Γιατί λες μόνο; Ήθελες παραπάνω; Πως ήταν γενικά η εμπειρία σου; Γιατί βλέπω πολλές κοπέλες που από το μαιευτήριο κιόλας αποφασίζουν να μην θηλάσουν; Ποια είναι η άποψη σας γενικότερα κορίτσια; Οι άλλες που είχατε παιδάκια τα καταφέρατε;

Jfnqp3.png

Γιατί λες μόνο; Ήθελες παραπάνω; Πως ήταν γενικά η εμπειρία σου; Γιατί βλέπω πολλές κοπέλες που από το μαιευτήριο κιόλας αποφασίζουν να μην θηλάσουν; Ποια είναι η άποψη σας γενικότερα κορίτσια; Οι άλλες που είχατε παιδάκια τα καταφέρατε;

γεια σας! εγω απο θηλασμο δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο φιλες μου εχω ακουσει διαφορα. μια φιλη μου δεν καταφερε να θηλασει καθολου, ειχε προβλημα αλλα το κοριτσακι της ειναι καταπληκτικο, γερο και υγιες. μια αλλη φιλη μου θηλασε πανω απο ενα χρονο κ το κοριτσακι της ειναι το ιδιο!αν κ ακουγεται εγωιστικο αυτο που θα πω, δεν ειμαι σιγουρη οτι μετα απο 9 μηνες θα αντεξω να προσεχω τη διατροφη μου για αλλο τοσο! κ στο θηλασμο εχω ακουσει οτι ειναι ακομα πιο αυστηρα, καθολου καφες, πικαντικα, πρασινα και αλλα

BJVqp3.png

Για εμενα προσωπικα ηταν ενα βασανιστηριο!!Δοκιμασα και στα 2 μου παιδια και ενω ειχα πολυ γαλα, οση ωρα και να θηλαζα αυτα δε χορταιναν!Το θηλαστρο δε αλλη ιστορια και πονος μαζι,γιατι αν δεν το αδειαζα πετρωνε το γαλα μεσα και μου εκανε μαστιτιδα!

Αφου σκεφτομαι πολυ σοβαρα τωρα πριν γεννησω να ζητησω ενα χαπι ειδικο που υπαρχει για να μην κατεβει το γαλα.Βεβαια δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει αυτο στο στηθος,θα ρωτησω το γιατρο.Και εκεινο που σκεφτομαι ειναι οτι σε αυτη την περιπτωση το μωρο δε θα παρει το πρωτογαλα.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Που είσαί βρε November rain! Σήμερα κάμια δεν έχει μπει το πρωί. Εγώ άργησα να ξυπνήσω. Τώρα που έχει πέσει η θερμοκρασία λίγο κοιμόμουν σαν το πουλάκι. Ξύπνησα κατά τις 11.30! Ξυπνούσα και ξανακοιμόμουνα! Γενικά τώρα προσπαθώ να κοιμηθώ όσο μπορώ γιατί μετά θα αρχίσουν τα δύσκολα!

Aχ την καλυτερη δουλεια κανεις!!!!!!Σου απομενουν μονο 5-6 μηνες να χορτασεις τον υπνο για την υπολοιπη ζωη σου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εννοειτε πως ηθελα παραπανω,οσο πιο πολυ γινοτανε.Εγω εκανα ενα μεγαλο λαθος,μαζι με ολα τα αλλα λαθη που με οδηγησαν σε ταλαιπωριες στην εγκυμοσυνη τη πρωτη.Ειχα ριξει ολη μου τη προσοχη στη στιγμη της γεννας και ειχα αμελησει το κεφαλαιο:θηλασμος.

Δεν ειχα διαβασει τιποτα,δεν ειχα καμια ενημερωση απο πουθενα,ουτε απο την μανα μου,δεν ηξερα πως κρατανε το μωρο,ποτε το βαζουνε στο στηθος,τι σημαινει θηλαζω!λες και ειχα κατεβει απο τα βουνα.Νομιζα οτι το να γεννησω ειναι αυτα τα 10 λεπτα που εισαι στην αιθουσα τοκετου και τιποτα αλλο. Μεγα λαθος!!!! Ο θηλασμος τελικα εχει την ιδια βαρυτητα με την γεννα του μωρου.Ειναι ιερη διαδικασια!

Για να μη τα πολυλογω παλι,ο Θεος με βοηθησε και εκει και μαζι με τον αντρα μου καναμε προσπαθειες να θηλασω το μωρακι μας(μου κατεβηκε γαλα μετα την 4η μερα,μαλλον λογω καισσαρικης)και επειδη εχουμε ενα πολυ βολικο παιδακι επιασε θηλη αμεσως παρολο που ειχε ξεκινησει με μπιμπερο απο το μαιευτηριο.Θηλασα μονο 6μιση μηνες γιατι μειωνοτανε το γαλα μου σιγα σιγα απτον 5 μηνα μεχρι να κοπει απο μονο του τελικα χωρις φαρμακα. Αυτα παθαινεις οταν δεν ενημερωνεσαι!!!!Εγω διαβαζα καθε μερα στο ιντερνετ για τον τοκετο,για το μωρο που θα ερθει στον κοσμο και ειχα αγνοια για το τι θα το ταισω και πως θα γινει αυτο!

Αφου εβλεπα τις κοπελες διπλα μου στο δωματιο του νοσοκομειου που βαζανε αμεσως το μωρο τους στο στηθος και μου φαινοτανε παραξενο!!!

Τελικα εγω ημουνα η παραξενη,οχι αυτες!

Θηλασμος κοριτσια,ενημερωθειτε σωστα,μην το αγνοησετε..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εννοειτε πως ηθελα παραπανω,οσο πιο πολυ γινοτανε.Εγω εκανα ενα μεγαλο λαθος,μαζι με ολα τα αλλα λαθη που με οδηγησαν σε ταλαιπωριες στην εγκυμοσυνη τη πρωτη.Ειχα ριξει ολη μου τη προσοχη στη στιγμη της γεννας και ειχα αμελησει το κεφαλαιο:θηλασμος.

Δεν ειχα διαβασει τιποτα,δεν ειχα καμια ενημερωση απο πουθενα,ουτε απο την μανα μου,δεν ηξερα πως κρατανε το μωρο,ποτε το βαζουνε στο στηθος,τι σημαινει θηλαζω!λες και ειχα κατεβει απο τα βουνα.Νομιζα οτι το να γεννησω ειναι αυτα τα 10 λεπτα που εισαι στην αιθουσα τοκετου και τιποτα αλλο. Μεγα λαθος!!!! Ο θηλασμος τελικα εχει την ιδια βαρυτητα με την γεννα του μωρου.Ειναι ιερη διαδικασια!

Για να μη τα πολυλογω παλι,ο Θεος με βοηθησε και εκει και μαζι με τον αντρα μου καναμε προσπαθειες να θηλασω το μωρακι μας(μου κατεβηκε γαλα μετα την 4η μερα,μαλλον λογω καισσαρικης)και επειδη εχουμε ενα πολυ βολικο παιδακι επιασε θηλη αμεσως παρολο που ειχε ξεκινησει με μπιμπερο απο το μαιευτηριο.Θηλασα μονο 6μιση μηνες γιατι μειωνοτανε το γαλα μου σιγα σιγα απτον 5 μηνα μεχρι να κοπει απο μονο του τελικα χωρις φαρμακα. Αυτα παθαινεις οταν δεν ενημερωνεσαι!!!!Εγω διαβαζα καθε μερα στο ιντερνετ για τον τοκετο,για το μωρο που θα ερθει στον κοσμο και ειχα αγνοια για το τι θα το ταισω και πως θα γινει αυτο!

Αφου εβλεπα τις κοπελες διπλα μου στο δωματιο του νοσοκομειου που βαζανε αμεσως το μωρο τους στο στηθος και μου φαινοτανε παραξενο!!!

Τελικα εγω ημουνα η παραξενη,οχι αυτες!

Θηλασμος κοριτσια,ενημερωθειτε σωστα,μην το αγνοησετε..........

Μπραβο σου που τα καταφερες, φανταζομαι θελει πολυ υπομονη!! Εμενα, ομως δεν χορταιναν με το γαλα μου οση ωρα μαι να τα ειχα.Λες να μην ηταν το γαλα μου καταλληλο?Το εχω ακουσει και αυτο!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γεια σας! εγω απο θηλασμο δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο φιλες μου εχω ακουσει διαφορα. μια φιλη μου δεν καταφερε να θηλασει καθολου, ειχε προβλημα αλλα το κοριτσακι της ειναι καταπληκτικο, γερο και υγιες. μια αλλη φιλη μου θηλασε πανω απο ενα χρονο κ το κοριτσακι της ειναι το ιδιο!αν κ ακουγεται εγωιστικο αυτο που θα πω, δεν ειμαι σιγουρη οτι μετα απο 9 μηνες θα αντεξω να προσεχω τη διατροφη μου για αλλο τοσο! κ στο θηλασμο εχω ακουσει οτι ειναι ακομα πιο αυστηρα, καθολου καφες, πικαντικα, πρασινα και αλλα

Η αληθεια ειναι οτι ακουγεται αρκετα εγωιστικο αυτο που λες αλλα ειπαμε:

ο καθενας κανει κουμαντο στο σπιτι του.Και εγω εχω δει παιδακια που δε θηλασανε και ειναι υγιεστατα και δεν υπολοιπονται σε τιποτα και μιας φιλης μου που θηλαζε αποκλειστικα και καθε τρεις και λιγο αρρωσταινε απο 6 μηνων και μετα.Ομως δεν το κανεις για τον κοσμο,νομιζω οτι το κανεις πρωτα για το καλο του παιδιου σου και μετα για σενα.Ειναι υπερβολη οτι προσεχεις περισοτερο την διατροφη σου απο την εγκυμοσυνη.Και τη μπυρα σου θα πιεις και το γλυκο σου θα φας,εξαλλου δεν παιρνανε οι ουσιες πλεον κατευθειαν στην κυκλοφορια του αιματος του παιδιου(δεν υπαρχει πια πλακουντας),μεσω του γαλατος σου καταληγουν στο πεπτικο συστημα του μωρου.Μεχρι και 3 τσιγαρα ακομα μπορεις να κανεις.Καλυτερα ειναι να καπνιζεις και να θηλαζεις παρα να καπνιζεις και να μη θηλαζεις καθολου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ποτε γυριζεις κοριτσακι?? εγω ανυπομονω τρελλα για την αυχενικη... καλα αυτο με το φαι που με εχει πιασει ειναι πολυ περιεργο..εχω ναυτια συνεχεια οπως εχω αναφερει 48.000 φορεσ. οταν τρωω για λιγο αισθανομαι καλυτερα αλλα μετα επανερχεται γρηγορα οποτε ξανατρωω...μα τι βλακεια ειναι αυτη επιτελους??? δηλαδη και θα γινω φαλαινα και δεν ευχαριστιεμαι το φαγητο, απλα ανακουφιζομαι προσωρινα....πρεπει να φρεναρω λιγο κ ας εχω ναυτια.

Aπό αυτά που τρως τα μισα τα βγάζεις και μετά λες θα γίνεις φάλαινα???Μην ακούω χαζα!!! Εμείς δεν ξέρω πότε γυρνάμε αλλά μάλλον κατα τις 18 του μήνα..:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...