Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Με έπιασε πάλι η δουλίτσα αχ πήζω αυτό το διάστημα τρέχω και δεν προλαβαίνω!!Αχ τι καλά που θα πας για ψώνια Σοφάκι τέλειο σαν θυμάμαι κι εγω του πρώτου τώρα ολόκληρο προγραμματισμό θέλει για να πάμε κάπου να αφήσουμε κάπου το παιδί για να κάνουμε γρήγορα.Όσο για το σίδηρο και εγω legofer παίρνω δυο την ημέρα και δεν έχω πρόβλημα τα χάπια με είχαν ταράξει βέβαια ο γιατρός μου μου λέει ότι δεν έχουν την ίδια απορροφητικότητα από τον οργανισμό οι αμπούλες που πίνω εγω διαλύονται εύκολα την καλύτερη δουλειά την κάνουν τα χάπια αλλά τι να κάνω βέβαια εγω δεν έχω τόσο χαμηλό αιματοκρίτη και με παίρνει ακόμα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα το κρέας το κάνω πρώτα όπως για το κοκκινιστό και το βγάζω στην άκρη αφήνοντας τη σάλτσα στη χύτρα κ εκει ρίχνω το λαχανο κ προσθέτω νεράκι λιγο (βγαζει κ το λαχανο υγρα) βαζω και βουτηρο κ κοκκους πιπερι,αλατι,παπρικα λιγη και δαφνη που ειχε το κρεας.Αυτα...

Αννίτα μου,χθες μου έδωσε ο γιατρός μου ένα ενημερωτικό για τα βλαστοκύτταρα απο μια ιδιωτικη τράπεζα.Δεν ξέρω...Κι εγώ σε δημόσιο δωρεά μάλλον θα τα κάνω γιατί στην ουσία ειναι το ίδιο πράγμα και άσε που στο ιδιωτικό θέλει πολλά λεφτά που τώρα δεν υπάρχουν...Κ αν χρεωκοπήσουμε τι γίνονται αυτές οι τράπεζες-εταιρίες??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Nαι κανει .Μου το ειπε η γιατρος κ το διαβασα κ πανω στο κουτακι ...Ρωτα τον γιατρο σου γιατι εμενα ο αιματοκριτης ηταν στο 30 οταν πηγα πριν μια εβδομαδα...

και μενα στο 30 πριν μια βδομαδα... χαλια. γι'αυτο αρχισα και κουραζομαι με το παραμικρο...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Αννα το κρέας το κάνω πρώτα όπως για το κοκκινιστό και το βγάζω στην άκρη αφήνοντας τη σάλτσα στη χύτρα κ εκει ρίχνω το λαχανο κ προσθέτω νεράκι λιγο (βγαζει κ το λαχανο υγρα) βαζω και βουτηρο κ κοκκους πιπερι,αλατι,παπρικα λιγη και δαφνη που ειχε το κρεας.Αυτα...

Αννίτα μου,χθες μου έδωσε ο γιατρός μου ένα ενημερωτικό για τα βλαστοκύτταρα απο μια ιδιωτικη τράπεζα.Δεν ξέρω...Κι εγώ σε δημόσιο δωρεά μάλλον θα τα κάνω γιατί στην ουσία ειναι το ίδιο πράγμα και άσε που στο ιδιωτικό θέλει πολλά λεφτά που τώρα δεν υπάρχουν...Κ αν χρεωκοπήσουμε τι γίνονται αυτές οι τράπεζες-εταιρίες??

Για γλυκακι εχετε τουρτα σημερα???

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Αννιτα!! Καλα θα ηταν να ετοιμαστεις σιγα σιγα μη σου πεσουν ολα μαζι τελευταια στιγμη.

Αυτο με τα βλαστοκυτταρα με προβληματιζει και εμενα.Του 2ου μου τα ειχα δωσει σε ιδιωτικη, τοτε αυτες ακουγονταν πολυ (2005).Τωρα ομως σκεφτομαι και τη δημοσια, δεν ξερω.Πρεπει να σηζυτησω και με το γιατρο μου στην Αθηνα, πανω σε αυτο, και με ενα φιλο μας εδω που ειναι γυναικολογος.

Εγω με προτροπή του γυναικολόγου μου δεν κράτησα τα βλαστοκύτταρα του πρώτου τώρα όμως δεν είμαι σίγουρη τι να κάνω ή θα παώ σε δημόσια ή σε ιδιωτική πάντως.Ανάλογα με τα λεφτά της περιόδου!:?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγω με προτροπή του γυναικολόγου μου δεν κράτησα τα βλαστοκύτταρα του πρώτου τώρα όμως δεν είμαι σίγουρη τι να κάνω ή θα παώ σε δημόσια ή σε ιδιωτική πάντως.Ανάλογα με τα λεφτά της περιόδου!:?

Και γω το ιδιο αλλα τωρα εμαθα στο Μητερα τα κρατανε δωρεαν στην δικη τους τραπεζα νομιζω..Κατι σαν προσφορα το κανουν δηλαδη

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Εγω θελω να μαθω πρωτα , αν τα δωσεις σε δημοσια, και αχρειαστο να'ναι, εχεις εσυ αναγκη, τι γινεται, δικαιουσαι απο εκει??

Εγω θελω να μαθω πρωτα , αν τα δωσεις σε δημοσια, και αχρειαστο να'ναι, εχεις εσυ αναγκη, τι γινεται, δικαιουσαι απο εκει??

Στη δημόσια έχουν δικαίωμα όλοι η δωρεά είναι ανώνυμη.Αυτά ξέρω αλλά από το να μη τα δώσεις πουθενά όπως εγώ η χαζή:evil: γιατι να μη τα δωρίσεις?

zxG9p3.png

owokp3.png

λοιπον, στην ελλαδα, πριν 1,5 χρονο υπηρχαν δυο δημοσιες τραπεζες. μια στην αθηνα, και μια στη θεσσαλονικη, που τοτε ειχε πρωτοξεκινησει τη λειτουργια της. εγω τα εδωσα στην αθηνα που ειχε καπιοα χρονια λειτουργιας. απο τη στιγμη που τα δωριζεις, δεν "δικαιουσαι" κατι. αν τα χρειαστεις, και δεν τα εχουν δωσει αλλου, και εισαι συμβατος (γιατι η συμβατοτητα ειναι το θεμα) μπορεις να παρεις τα δικα σου. αυτο που γινεται στην ουσια, ειναι να ψαξουν να σου βρουνε συμβατο δειγμα, ειτε απο τα δικα τους, ειτε απο αλλες δημοσιες τραπεζες ανα τον κοσμο. εσυ, δωριζοντας τα, αυτο που κανεις ειναι να συμβαλεις στην αυξηση του αριθμου των δειγματων της τραπεζας, ωστε σε περιπτωση που καποιος χρειαστει, να υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να βρει. επιπλεον, στη δημοσια της αθηνας, σου δινουν τη δυνατοτητα να κρατησεις καποια κυτταρα που νομιζω τα λεγανε ομφαλοπλακουντιακα κυτταρα για εσενα. για τον εαυτο σου. με κοστος 1200 ευρω ηταν τοτε. αυτα αν θες τα κρατας. με της θεσσαλονικης δεν ξερω πως λειτουργει το πραγμα.

αποψη μου ειναι πως αν δεν σκοπευεις να τα κρατησεις και θα πεταχτουν, καλυτερα να τα δωρισεις, γιατι καποτε μπορει να σωθει μια ζωη. δεν ξερω.

Διαφημίσεις

με τι επειχηρηματα σε προετρεψε να μην τα κρατησεις?

Και γω το ιδιο αλλα τωρα εμαθα στο Μητερα τα κρατανε δωρεαν στην δικη τους τραπεζα νομιζω..Κατι σαν προσφορα το κανουν δηλαδη

Λαμπρινή μου πολύ ενδιαφέρον αυτό θα ρωτήσω κι εγω το γιατρό μου εσύ πως το έμαθες?Εγω το μόνο που ήξερα είναι πως είχαν γίνει δικαστήρια στα ιδιωτικά και στο Μητέρα επειδή κρατούσαν ένα ποσό αν τα δώριζες τελείως παράνομα και σε έβαζαν να συμπληρώσεις ένα χαρτί ότι αν τα δωρίσεις θέλεις ή δε θέλεις να το πληρώσεις το ποσό αυτό στο Μητέρα γαι τη συλλογή τους:shock: μέχρι εκεί είχα μάθει.

zxG9p3.png

owokp3.png

λοιπον, στην ελλαδα, πριν 1,5 χρονο υπηρχαν δυο δημοσιες τραπεζες. μια στην αθηνα, και μια στη θεσσαλονικη, που τοτε ειχε πρωτοξεκινησει τη λειτουργια της. εγω τα εδωσα στην αθηνα που ειχε καπιοα χρονια λειτουργιας. απο τη στιγμη που τα δωριζεις, δεν "δικαιουσαι" κατι. αν τα χρειαστεις, και δεν τα εχουν δωσει αλλου, και εισαι συμβατος (γιατι η συμβατοτητα ειναι το θεμα) μπορεις να παρεις τα δικα σου. αυτο που γινεται στην ουσια, ειναι να ψαξουν να σου βρουνε συμβατο δειγμα, ειτε απο τα δικα τους, ειτε απο αλλες δημοσιες τραπεζες ανα τον κοσμο. εσυ, δωριζοντας τα, αυτο που κανεις ειναι να συμβαλεις στην αυξηση του αριθμου των δειγματων της τραπεζας, ωστε σε περιπτωση που καποιος χρειαστει, να υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να βρει. επιπλεον, στη δημοσια της αθηνας, σου δινουν τη δυνατοτητα να κρατησεις καποια κυτταρα που νομιζω τα λεγανε ομφαλοπλακουντιακα κυτταρα για εσενα. για τον εαυτο σου. με κοστος 1200 ευρω ηταν τοτε. αυτα αν θες τα κρατας. με της θεσσαλονικης δεν ξερω πως λειτουργει το πραγμα.

αποψη μου ειναι πως αν δεν σκοπευεις να τα κρατησεις και θα πεταχτουν, καλυτερα να τα δωρισεις, γιατι καποτε μπορει να σωθει μια ζωη. δεν ξερω.

Για να πεταχτουν αποκλειεται. Καπου θα τα δωσω, αλλα το θεμα ειναι να εχουμε και εμεις δικαιωματα αν ειναι στη δημοσια, αυτο θελω να μαθω.Θα τα ξαναεδινα σε ιδιωτικη αλλα φοβαμαι αυτα που ακουγονται, μηπως κλεισει καμμια.Θα μαθω τις λεπτομερειες πρωτα για τη δημοσια και υστερα αποφασιζω.

Για να πεταχτουν αποκλειεται. Καπου θα τα δωσω, αλλα το θεμα ειναι να εχουμε και εμεις δικαιωματα αν ειναι στη δημοσια, αυτο θελω να μαθω.Θα τα ξαναεδινα σε ιδιωτικη αλλα φοβαμαι αυτα που ακουγονται, μηπως κλεισει καμμια.Θα μαθω τις λεπτομερειες πρωτα για τη δημοσια και υστερα αποφασιζω.

ναι ετσι θα νιωθεις μια ασφαλεια. εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι και να εχεις δικαιωματα, μπορει να μην εισαι συμβατος!!!!!!!

με τι επειχηρηματα σε προετρεψε να μην τα κρατησεις?

Κοίτα η συζήτηση έγινε στο πόδι και φταίω εγω που δεν είχα δώσει σημασία στο θέμα μου είχε πει ότι τα ιδιωτικά δεν έχουν τις προδιαγραφές για τη σωστή συλλογή και φύλαξη και πολλές φορές κρίνονται ακατάλληλα από τους ελέγχους που γίνονται (οι ειδικοί για τους ελέγχους είναι στη δημόσια τράπεζα:twisted:) και πως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν ιδιωτικές τράπεζες στο εξωτερικό μόνο δημόσιες και ούτε εκείνος τα είχε κρατήσει.Η βλακεία που έκανα ήταν ότι δεν πρόλαβα να δω τι χρειάζεται για την δημόσια που εκεί θα δώσω της μικρής το μόνο που είχα ακούσει χωρίς να το έχω διασταυρώσει είναι ότι η συλλογή γίνεται από το γιατρό αλλά τα μεταφέρεις μόνος σου στην τράπεζα:?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...