Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ηρθε τωρα το αφεντικο μου κ ειναι πολυ γριπωμενος, με πυρετο, λαιμο, ολο το σετ! θα τον βρισω μιλαμε, ερχεται κ καθεται πανω στο γραφειο ενω ειμαι εγκυος?κ μου κλεινει κ τα παραθυρα για μην κρυωσει, πως θα αεριστει το δωματιο βρε καθυστερημενε????

Χα χα!!!! Καλά το λες!!! Πες του με τρόπο να μην σε κολλήσει!!! Παρε άδεια και πήγαινε σπίτι σου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω και μερικες μερες το αλλαξα.Παιρνω το legofer.

και γω αυτο παιρνω. κανει τρια την ημερα? εγω πολλες φορες ξεχναω να το παρω και ο αιματοκριτης επεσε κατακορυφα. θελω να παρω το γιατρο να μου το αυξησει...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Αναισθησια που εχουν μερικοι!! Ετσι και εμενα , μερικες γνωστες οταν με δουν στο δρομο, θελουν φιλια.Μα ειμαστε για φιλια τωρα στην κατασταση μας να κολλησουμε και τιποτα?? Και τωρα σε λιγο καιρο που θα αρχισουν παλι να λενε για τον Η1Ν1??:confused::confused:

ναι ρε κοριτσια, θελει προσοχη. εμενα ηδη με πονανε τα λαιμα μου. και λιγο συναχακι το εχω. και ειχα τα μωρα αρρωστα το σκ. εγω ακομη δεν ανεβασα πυρετο, αλλα δεν θα εκπλαγω αν με κολλησαν κατι..

και πολυς κοσμος δεν καταλαβαινει. ειναι αρρωστοι και θελουν φιλια, ερχονται επισκεψη, κτλ. ωχ, και τωρα που το θυμηθηκα μετα με τα μωρα ειναι δυσκολοτερο το πραγμα. που ολοι θελουν να τα πιασουν και να τα φιλησουν και δεν κοιταν που βηχουν και μετα φταιμε εμεις που γινομαστε κακιες....ουφ!

Διαφημίσεις

Ουφφφ...Κορίτσια με ξετίναξε σήμερα το φαγητό... Πρώτα να κάνω το κρέας,να το βγάλω,μετά να κόψω το λάχανο να το χωρέσω όοοολλλλοοο στη χύτρα να το βράσω...να ξαναβάλω το κρέας μαζί με το λάχανο να πάρουν βράση.. Εκτός των άλλων έβρασα και αμπελοφάσουλα για σαλάτα.... Ουφφφ!!! Κουράστηκα!!! Ε,ρε και να πουν οτι δεν τους αρέσει ή να κάνει κάποιος κανένα σχόλιο...θα γίνει χαμός!!!

Τώρα πρέπει να ανοίξω το τραπέζι να μεγαλώσει και να βάλω άλλες 2 καρέκλες.Να το στρώσω....Μιλάμε θα είμαστε 8 ατομα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα Αννίτα! Να χερεσε την μαμα σου!!

Εγω τα συνηθησμένα... δουλειά:evil:

Κατα τ'αλλα μια χαρα!!

Εσυ; ετοιμαζεσε σιγα σιγα; γεννας πρωτη απ'ολες μας εδω ετσι;; ότν φύγει και αυτος ο μήνας σφυρα του κι έρχετε!

gia sou antonia mou ego vasika prepi na arxiso na etimazo ta rouxa tou morou na ta agoraso prota kai na ta plino na ta sideroso kai na etimaso tin valitsa tou toketou tipota den ekana thelo arketa pramata akoma.mexri to telos tou mina tha kanoniso na ta etimaso omos:)provlimatizome ti ine kalitero na kano kai me ta vlastokittara omos

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

ναι ρε κοριτσια, θελει προσοχη. εμενα ηδη με πονανε τα λαιμα μου. και λιγο συναχακι το εχω. και ειχα τα μωρα αρρωστα το σκ. εγω ακομη δεν ανεβασα πυρετο, αλλα δεν θα εκπλαγω αν με κολλησαν κατι..

και πολυς κοσμος δεν καταλαβαινει. ειναι αρρωστοι και θελουν φιλια, ερχονται επισκεψη, κτλ. ωχ, και τωρα που το θυμηθηκα μετα με τα μωρα ειναι δυσκολοτερο το πραγμα. που ολοι θελουν να τα πιασουν και να τα φιλησουν και δεν κοιταν που βηχουν και μετα φταιμε εμεις που γινομαστε κακιες....ουφ!

Και εκεινο που κανουν μερικες, ειδικα ηλικιωμενες , που παιρνουν τα χερακια του μωρου και τα φυλανε!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Μα το μωρακι τα βαζει στο στομα του τα χερακια, δεν το καταλαβαινουν??:shock::shock:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ουφφφ...Κορίτσια με ξετίναξε σήμερα το φαγητό... Πρώτα να κάνω το κρέας,να το βγάλω,μετά να κόψω το λάχανο να το χωρέσω όοοολλλλοοο στη χύτρα να το βράσω...να ξαναβάλω το κρέας μαζί με το λάχανο να πάρουν βράση.. Εκτός των άλλων έβρασα και αμπελοφάσουλα για σαλάτα.... Ουφφφ!!! Κουράστηκα!!! Ε,ρε και να πουν οτι δεν τους αρέσει ή να κάνει κάποιος κανένα σχόλιο...θα γίνει χαμός!!!

Τώρα πρέπει να ανοίξω το τραπέζι να μεγαλώσει και να βάλω άλλες 2 καρέκλες.Να το στρώσω....Μιλάμε θα είμαστε 8 ατομα...

Δωρα θα γιορτασεις τον αντρουλη σου το μεσημερι??!Ποιος τη χαρη του που σε εχει να τον περιποιεισαι!!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Και εκεινο που κανουν μερικες, ειδικα ηλικιωμενες , που παιρνουν τα χερακια του μωρου και τα φυλανε!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Μα το μωρακι τα βαζει στο στομα του τα χερακια, δεν το καταλαβαινουν??:shock::shock:

ασε, και οχι μονο ηλικιωμενες. και πιο νεες...

τι ηθελα και το θυμηθηκα τωρα. ας αλλαξουμε κουβεντα καλυτερα!!!!!

gia sou antonia mou ego vasika prepi na arxiso na etimazo ta rouxa tou morou na ta agoraso prota kai na ta plino na ta sideroso kai na etimaso tin valitsa tou toketou tipota den ekana thelo arketa pramata akoma.mexri to telos tou mina tha kanoniso na ta etimaso omos:)provlimatizome ti ine kalitero na kano kai me ta vlastokittara omos

Γεια σου Αννιτα!! Καλα θα ηταν να ετοιμαστεις σιγα σιγα μη σου πεσουν ολα μαζι τελευταια στιγμη.

Αυτο με τα βλαστοκυτταρα με προβληματιζει και εμενα.Του 2ου μου τα ειχα δωσει σε ιδιωτικη, τοτε αυτες ακουγονταν πολυ (2005).Τωρα ομως σκεφτομαι και τη δημοσια, δεν ξερω.Πρεπει να σηζυτησω και με το γιατρο μου στην Αθηνα, πανω σε αυτο, και με ενα φιλο μας εδω που ειναι γυναικολογος.

Το κρεας, το εχεις μαγειρεψει πρωτα τελειως πριν ριξεις το λαχανο, εεε??

Απο μπαχαρικα βαζεις τιποτα??

αντε τυχερη κοντευεις σιγα σιγα! αντε και στα δικα μας!!!

με τα βλαστοκυτταρα...ειναι ενα θεμα. εγω στο πρωτο τα φυλαξα σε ιδιωτικη. στο δευτερο τα εκανα δωρεα στη δημοσια τραπεζα. και στο τριτο μαλλον αυτο θα κανω. οι αποψεις ειναι διφορουμενες...

και γω αυτο παιρνω. κανει τρια την ημερα? εγω πολλες φορες ξεχναω να το παρω και ο αιματοκριτης επεσε κατακορυφα. θελω να παρω το γιατρο να μου το αυξησει...

Nαι κανει .Μου το ειπε η γιατρος κ το διαβασα κ πανω στο κουτακι ...Ρωτα τον γιατρο σου γιατι εμενα ο αιματοκριτης ηταν στο 30 οταν πηγα πριν μια εβδομαδα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...