Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Αυτά υποτίθεται έχουν μια ειδική κάλυψη για να δρουν στο γυναικείο σύστημα κ όχι στο στομάχι. Είναι λίγο ακριβά αλλά είναι πολύ καλά. 

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια!!!!Σας ευχαριστώ για τις ευχες σας!!!!Να ειστε καλα και με το καλο να υποδεχτουμε τα μωρα μας!

Μαργαριτα με ενημερωσε η Δωρα για την περιπετεια σου!περαστικα!Μια κοπελα απο την πολη μου πριν μερες επαθε το ιδιο και ηταν κολικος εντερου τελικα απο την δυσκοιλιότητα μαλλον!Περαστικα σου ευχομαι!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera koritsia mou margarita mou perastika sou glikia mou xekourasou kai elpizo na niothis kalitera:)dora mou ti kanis magirevis:)na sou zisi o antroulis sou kai emena xtes itan tis mamas mou ta genethlia tis.ego simera exo fasolada giaxni.efi?antonia kai eleutheria mou pos iste sas xereto:)

Καλημερα Αννίτα! Να χερεσε την μαμα σου!!

Εγω τα συνηθησμένα... δουλειά:evil:

Κατα τ'αλλα μια χαρα!!

Εσυ; ετοιμαζεσε σιγα σιγα; γεννας πρωτη απ'ολες μας εδω ετσι;; ότν φύγει και αυτος ο μήνας σφυρα του κι έρχετε!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kαλημερα!!

Μαργαριτα μου περαστικα σου κ να κατσεις να ξεκουραστεις...Ασε εχω περασει κ εγω μεγαλη ιστορια με κολικους κ εντερο..Χαλια ειναι!!Κατσε να ξεκουραστεις κ μην αγχωνεσαι ..ολα θα περασουν..!

Δωρα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου κ με το καλο να ερθει το μωρακι σας!!

Λιτσα τελεια και τα δικα σας νεα!!Μπραβο!

Λαμπρινη χρονια σου πολλα κ να τα εκατοστησεις...

Εμεις σημερα λεμε να κανουμε εξορμηση στα μαγαζια...θα παμε να δουμε για κουνιες κ διακοσμηση δωματιου..Ειμαι πολυ χαρουμενη!!Ελπιζω μονο να μην βρεχει κ μας την χαλασει..

καλημερααααααα

ωραια μακαρι να μην σας το χαλασει ο καιρος!!!!!

Καλημερα κορίτσια!!!!Σας ευχαριστώ για τις ευχες σας!!!!Να ειστε καλα και με το καλο να υποδεχτουμε τα μωρα μας!

Μαργαριτα με ενημερωσε η Δωρα για την περιπετεια σου!περαστικα!Μια κοπελα απο την πολη μου πριν μερες επαθε το ιδιο και ηταν κολικος εντερου τελικα απο την δυσκοιλιότητα μαλλον!Περαστικα σου ευχομαι!

καλημερα !!και εγω ειχα πονους δυνατους απο το εντερο αλλα εγω εχω βγαλει την σκολικοειδητιδα μου ετσι δεν μας ανησυχησε πολυ αυτο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα !!και εγω ειχα πονους δυνατους απο το εντερο αλλα εγω εχω βγαλει την σκολικοειδητιδα μου ετσι δεν μας ανησυχησε πολυ αυτο!!

Και εγω ειχα πονους χαμηλα καποια στιγμη και εκοψα για 2 μερες τον σιδηρο που προκαλει δυσκοιλιοτητα κ μου περασε..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

καλημερααααααα

ωραια μακαρι να μην σας το χαλασει ο καιρος!!!!!

Και εγω έχω πόνους στα έντερα... σιγουρα απο δυσκοιλιοτητα....και νιώθω και μια δυσφορία....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτο το εντερο...!!μας εχει ταραξει!!Εγω παιρνω 3 σιδηρους την ημερα..αρα την τουαλετα την βλεπω με το κυαλι...χιχιχιχι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα πολυ θεμα με τη δυσκοιλιοτητα, και οταν πηαγα να γεννησω και μου βαλανε το κλισμα (δεν ξερω ανα γραφεται ετσι) ειπα, μα τι ωραιο πραγμα ειναι αυτο!!!!!! πως δεν το ειχα ανακαλυψει νωριτερα!!! χαχα!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα πολυ θεμα με τη δυσκοιλιοτητα, και οταν πηαγα να γεννησω και μου βαλανε το κλισμα (δεν ξερω ανα γραφεται ετσι) ειπα, μα τι ωραιο πραγμα ειναι αυτο!!!!!! πως δεν το ειχα ανακαλυψει νωριτερα!!! χαχα!

χαχαχαχα! και εγω το ίδιο σκέφτηκα και απο εκεινη την μερα περνω απο το φαρμακειο μικροκλισματα και κάνω. ρώτησα την γιατρο μου και μου είπε ότι δικαιουμε να κανω 1 την μέρα! βεβαια εγω δεν κανω 1 την μέρα αλλα 1 την βδομάδα..βεβαια αν μπορούμε να τα αποφυγουμε με πιο φυσικο τρόπο είναι προτιμοτερο αλλα αμα δεν έχω επιλογη είναι η σωτηρια λύση!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χαχαχαχα! και εγω το ίδιο σκέφτηκα και απο εκεινη την μερα περνω απο το φαρμακειο μικροκλισματα και κάνω. ρώτησα την γιατρο μου και μου είπε ότι δικαιουμε να κανω 1 την μέρα! βεβαια εγω δεν κανω 1 την μέρα αλλα 1 την βδομάδα..βεβαια αν μπορούμε να τα αποφυγουμε με πιο φυσικο τρόπο είναι προτιμοτερο αλλα αμα δεν έχω επιλογη είναι η σωτηρια λύση!

Νια την εκανες την εξεταση?? Εγω αυριο θα παω να δωσω αιμα, μαζι με του θυρεοειδη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ηρθε τωρα το αφεντικο μου κ ειναι πολυ γριπωμενος, με πυρετο, λαιμο, ολο το σετ! θα τον βρισω μιλαμε, ερχεται κ καθεται πανω στο γραφειο ενω ειμαι εγκυος?κ μου κλεινει κ τα παραθυρα για μην κρυωσει, πως θα αεριστει το δωματιο βρε καθυστερημενε????

BJVqp3.png

ηρθε τωρα το αφεντικο μου κ ειναι πολυ γριπωμενος, με πυρετο, λαιμο, ολο το σετ! θα τον βρισω μιλαμε, ερχεται κ καθεται πανω στο γραφειο ενω ειμαι εγκυος?κ μου κλεινει κ τα παραθυρα για μην κρυωσει, πως θα αεριστει το δωματιο βρε καθυστερημενε????

Αναισθησια που εχουν μερικοι!! Ετσι και εμενα , μερικες γνωστες οταν με δουν στο δρομο, θελουν φιλια.Μα ειμαστε για φιλια τωρα στην κατασταση μας να κολλησουμε και τιποτα?? Και τωρα σε λιγο καιρο που θα αρχισουν παλι να λενε για τον Η1Ν1??:confused::confused:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...