Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γωγουλα ποτε ειχες παει τελευταια στο γιατρο? και εγω δεν νιωθω πολυ το μωρο μην νομιζεις. σημερα τιποτα δεν αισθανομαι. και χτες δηλαδη λιγα πραματα. αλλα στον υπερηχο μια χαρα κουνιοτανε. μπορει να το επηρεαζουν τα φαρμαρα ξερω γω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γωγουλα ποτε ειχες παει τελευταια στο γιατρο? και εγω δεν νιωθω πολυ το μωρο μην νομιζεις. σημερα τιποτα δεν αισθανομαι. και χτες δηλαδη λιγα πραματα. αλλα στον υπερηχο μια χαρα κουνιοτανε. μπορει να το επηρεαζουν τα φαρμαρα ξερω γω?

την Τεταρτη ειχα παει κ ηταν μια χαρα. αλλα κ η γιατρος ακομα μου ειπε οτι θα επρεπε να το νιωθω τωρα,300 γραμ. ηταν μαλιστα! την ωρα του υπερηχου κουνουσε τα χερακια κ τα ποδαρακια αλλα εγω τιποτα!

BJVqp3.png

την Τεταρτη ειχα παει κ ηταν μια χαρα. αλλα κ η γιατρος ακομα μου ειπε οτι θα επρεπε να το νιωθω τωρα,300 γραμ. ηταν μαλιστα! την ωρα του υπερηχου κουνουσε τα χερακια κ τα ποδαρακια αλλα εγω τιποτα!

εμενα την προηγουμενη δευτερα που πηγα στο γιατρο ηταν 245 γραμμαρια αλλα τον νοιωθω αμα ξαπλωσω και μεινω ηρεμη!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

νιωθω λες και ειμαι σε κανενα κωμικο σιριαλ! αυτα δεν γινονται ρε παιδια.

Εχουνε ραντεβου ή απλα ήρθαν επισκεψη;; Παρε το αφεντικο σου τηλεφωνο και πες τους ότι τελικα δεν θα έρθει..κατι προέκυψε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμενα την προηγουμενη δευτερα που πηγα στο γιατρο ηταν 245 γραμμαρια αλλα τον νοιωθω αμα ξαπλωσω και μεινω ηρεμη!!!!

αληθεια? τι να πω, ισως ειναι πολυ ησυχο μωρακι:rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

αληθεια? τι να πω, ισως ειναι πολυ ησυχο μωρακι:rolleyes:

ειναι το πρωτο σου συνηθως λενε πως το πρωτο αργεις παραπανω να το νοιωσεις!!!!σιγα σιγα θα αρχισει τες κλοτσιες μην ανυσηχεις:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εμενα ο γιος μου 7/11!!!θα του τα κανω στο παιχνιδοτοπο και του παραγκειλαμε και την τουρτα του προχτες!!!!

Γρήγορα δεν παραγγειλατε τούρτα; 1 μηνα πριν;

Εγω το νιώθω για τα καλα το μωρακι..φυσικα το ένιωσα πολυ γρήγορα αλλα εδω και 2 μερες με τρέλλανε κανινικα.. και βλεπω και την κοιλια μου που τουμπώνει.. καμια φορα πιεζω λιγο την κοιλια μου και μετα απο λιγο μου απαντα!!! η ιστορια επαναλαμβανετε... και στον 1ο ετσι έκανα...παντως δεν σταματα να κουνιέτε.. ίσως περνει θέση;; απο τώρα όμως;; σημερα μπενω στον 6ο.. ποτε περνουν την θέση τους κανονικα;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εχουνε ραντεβου ή απλα ήρθαν επισκεψη;; Παρε το αφεντικο σου τηλεφωνο και πες τους ότι τελικα δεν θα έρθει..κατι προέκυψε..

ετσι ηρθανε, χωρις ραντεβου. αργοσχολοι!!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Γρήγορα δεν παραγγειλατε τούρτα; 1 μηνα πριν;

Εγω το νιώθω για τα καλα το μωρακι..φυσικα το ένιωσα πολυ γρήγορα αλλα εδω και 2 μερες με τρέλλανε κανινικα.. και βλεπω και την κοιλια μου που τουμπώνει.. καμια φορα πιεζω λιγο την κοιλια μου και μετα απο λιγο μου απαντα!!! η ιστορια επαναλαμβανετε... και στον 1ο ετσι έκανα...παντως δεν σταματα να κουνιέτε.. ίσως περνει θέση;; απο τώρα όμως;; σημερα μπενω στον 6ο.. ποτε περνουν την θέση τους κανονικα;;;

γρηγορα ειναι απλα θα μας την κανει μια ξαδερφη και πηγα τον μικρο να διαλεξει σχεδιο !!!θελει να κανει τουρτα με ενα δρακο απανω που θα ειναι και κουμπαρας μετα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Kalimera koritsia mou margarita mou perastika sou glikia mou xekourasou kai elpizo na niothis kalitera:)dora mou ti kanis magirevis:)na sou zisi o antroulis sou kai emena xtes itan tis mamas mou ta genethlia tis.ego simera exo fasolada giaxni.efi?antonia kai eleutheria mou pos iste sas xereto:)

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

ειναι το πρωτο σου συνηθως λενε πως το πρωτο αργεις παραπανω να το νοιωσεις!!!!σιγα σιγα θα αρχισει τες κλοτσιες μην ανυσηχεις:tongue::tongue:

βασικα, μια φιλη ειχε μια ατυχια στην εγκυμουνη της , δεν σας λεω τι,καλυτερα να μην λεμε δυσαρεστα αλλα εγω το σκεφτομαι συνεχεια κ φοβαμαι! τελως παντων θα προσπαθησω να το ξεχασω! θα σκεφτομαι το κοτοπουλο με τραχανα που με περιμενει!!:D

BJVqp3.png

Kalimera koritsia mou margarita mou perastika sou glikia mou xekourasou kai elpizo na niothis kalitera:)dora mou ti kanis magirevis:)na sou zisi o antroulis sou kai emena xtes itan tis mamas mou ta genethlia tis.ego simera exo fasolada giaxni.efi?antonia kai eleutheria mou pos iste sas xereto:)

καλα ειμαι αντιγονη μου εδω στο σπιτι και ξεκουραζομαι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

βασικα, μια φιλη ειχε μια ατυχια στην εγκυμουνη της , δεν σας λεω τι,καλυτερα να μην λεμε δυσαρεστα αλλα εγω το σκεφτομαι συνεχεια κ φοβαμαι! τελως παντων θα προσπαθησω να το ξεχασω! θα σκεφτομαι το κοτοπουλο με τραχανα που με περιμενει!!:D

να σκεφτεσε θετικαμ μια χαρα ειναι το μωρακι σου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Kαλημερα!!

Μαργαριτα μου περαστικα σου κ να κατσεις να ξεκουραστεις...Ασε εχω περασει κ εγω μεγαλη ιστορια με κολικους κ εντερο..Χαλια ειναι!!Κατσε να ξεκουραστεις κ μην αγχωνεσαι ..ολα θα περασουν..!

Δωρα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου κ με το καλο να ερθει το μωρακι σας!!

Λιτσα τελεια και τα δικα σας νεα!!Μπραβο!

Λαμπρινη χρονια σου πολλα κ να τα εκατοστησεις...

Εμεις σημερα λεμε να κανουμε εξορμηση στα μαγαζια...θα παμε να δουμε για κουνιες κ διακοσμηση δωματιου..Ειμαι πολυ χαρουμενη!!Ελπιζω μονο να μην βρεχει κ μας την χαλασει..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Kαλημερα!!

Εμεις σημερα λεμε να κανουμε εξορμηση στα μαγαζια...θα παμε να δουμε για κουνιες κ διακοσμηση δωματιου..Ειμαι πολυ χαρουμενη!!Ελπιζω μονο να μην βρεχει κ μας την χαλασει..

αντε με το καλο! ωραια πραγματα ειναι αυτα! εμεις θελουμε να παμε να παρουμε κρεβατια για τα μικρα και να φτιαξουμε το δωματιο τους, και στο αλλο δωματιο να μεταφερουμε την κουνια για το μωρο!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...