Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια σωστε με! ειμαι στο γραφειο και εχουν ερθει δυο χασομερηδες που περιμενουν το αφεντικο, που ομως θα ρθει μετα τις 12.30 και εχουν πιασει κουβεντα εδω οι δυο τους και δε λενε να φυγουν!!!!!! μα δεν καταλαβαινουν? help!!!!

Καλα θα κατσουν να περιμενουν τοση ωρα?? Δεν πανε για ενα καφε και να γυρισουν??:)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι εσύ καλά το λές αυτό που έφαγα εγω ήταν ποντιακό.Το μοσχάρι όντως αλλά γι αυτό μας βάζουν να τρώμε πολύ και να ανεβάσουμε το σίδηρο;)Εμένα πάλι ο αντρούλης μου μου ζήτησε κουνέλι στιφάδο κάτι απλό και γρήγορο:shock:

Στιφάδο? Και πότε θα προλάβεις να το κάνεις? Κουράγιο.....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Όχι εσύ καλά το λές αυτό που έφαγα εγω ήταν ποντιακό.Το μοσχάρι όντως αλλά γι αυτό μας βάζουν να τρώμε πολύ και να ανεβάσουμε το σίδηρο;)Εμένα πάλι ο αντρούλης μου μου ζήτησε κουνέλι στιφάδο κάτι απλό και γρήγορο:shock:

Απλο και γρηγορο το λες??Μπραβο!!

Εγω εχω ψαρι με πατατες στο φουρνο σημερα.Μαλιστα παω να το βαλω και θα επιστρεψω!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλα θα κατσουν να περιμενουν τοση ωρα?? Δεν πανε για ενα καφε και να γυρισουν??:)

αχ δεν ξερω!!!! εχω φριξει! εχουν στρογγυλοκαθησει και τα λενε! και τους λεω οτι θα αργησει και μου λενε δεν πειραζει, δε βιαζομαστε, συνταξιουχοι ειμαστε!!!!! παναγια μου, στα τοσα χρονια πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

και για να γελασετε, χθες το πρωι ο γιος μου ειχε ξαπλωσει με το κεφαλι του πανω στην κοιλια μου, και εκεινη τη στιγμη γουργουρησε το εντερο μου και σηκωνεται εκπληκτος και λεει: α! μιλησε το νινι!!!!!

Αχου το γλυκούλι μου!!!! Ε καλά λεει το παιδί,μιλησε το μωρό!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Στιφάδο? Και πότε θα προλάβεις να το κάνεις? Κουράγιο.....

Όχι Δωράκι μου είπαμε του έχουμε αδυναμία αλλά όχι και τόση;)Παρασκευή βράδυ θα καθαρίσω τα κρεμμυδάκια και Σάββατο πρωί θα το κάνω δε γίνεται μέσα στην εβδομάδα αυτό το φαί και να θέλει και ο μικρός βόλτα το απογεύμα "άτα παππού" μου έλεγε χθες με το που ξύπνησε!!!:D

zxG9p3.png

owokp3.png

α, ο ενας ηθελε να του κανω και καφε (ο οποιος εχει ερθει και αλλες φορες) και του λεω οτι δεν ξερω να κανω!!!! αλλιως καφετζου θα ειχα καταντησει! κανω οπως στο στρατο και γω. οτι δεν ξερω!

αχ δεν ξερω!!!! εχω φριξει! εχουν στρογγυλοκαθησει και τα λενε! και τους λεω οτι θα αργησει και μου λενε δεν πειραζει, δε βιαζομαστε, συνταξιουχοι ειμαστε!!!!! παναγια μου, στα τοσα χρονια πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο!

Κουράγιο κοπελιά....!!!! Μην τους δινεις σημασία!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κουράγιο κοπελιά....!!!! Μην τους δινεις σημασία!!!

καλα, η κατασταση ειναι τραγικη! για γελια και για κλαματα! ο ενας εβγαλε και το παπουτσι του γιατι τον χτυπαει! ελεος!

Διαφημίσεις

καλα, η κατασταση ειναι τραγικη! για γελια και για κλαματα! ο ενας εβγαλε και το παπουτσι του γιατι τον χτυπαει! ελεος!

Αχ εμείς που είμαστε απ'έξω πάντως γελάμε με το θέμα!!!Δες το και εσύ έτσι αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι να τους διώξεις σέρφαρε στο internet και χαλάρωσε σε λίγο θα φύγουν.

zxG9p3.png

owokp3.png

επεστρεψα και εγω αγορασα και ενα σουτιε να με χωραει επιτελους απο 34 b πηγε 36d:shock::shock::shock::shock:

Καλημέρα κοριτσια σε όλες!!!

Μαργαρίτα μου,κοίτα να ξεκουραστείς κ όλα καλά θα είναι!!

Αντωνία μου μην στεναχωριεσαι οι άντρες δεν θέλουν να χάνουν τον ύπνο τους κ εκνευρίζονται...

Λαμπρινή χρόνια πολλά!!!!

Κοριτσια κ ο αντρουλης μου έχει γενέθλια σήμερα!!! Να τον χαίρομαι. Επίσης σήμερα εδώ έχουμε γιορτή,την απελευθέρωση της πόλης!

καλημερα να σου ζησει ο συζηγος!!!!

Ο γιος μου 9/11!!

και εμενα ο γιος μου 7/11!!!θα του τα κανω στο παιχνιδοτοπο και του παραγκειλαμε και την τουρτα του προχτες!!!!

χιχιχιχι Γεωργια εγω απο τον πονο δεν αφηνω κανεναν να με αγγιξει εκει...

και εγω ποναω πολυ δεν μπορω να με αγγιζουν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχ εμείς που είμαστε απ'έξω πάντως γελάμε με το θέμα!!!Δες το και εσύ έτσι αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι να τους διώξεις σέρφαρε στο internet και χαλάρωσε σε λίγο θα φύγουν.

αχ, αυτο κανω! γιατι για να κανω δουλεια δε με βλεπω. και ολο το τηλεφωνο χτυπαει και ειμαι και μονη μου. μα τι παθαν ολοι σημερα?!!!

ο αλλος την αραξε εδω τελικα, αλλα τωρα που ειναι μονος του τουλαχιστον δε μιλαει. και γω κανω οτι ειμαι αφοσιωμενη στη δουλεια για να μη μου μιλαει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...