Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας μας δηλ ε? χα χα

Τι κάνεις εσυ?? Εγω κοιτάω συνεχώς την φωτογραφία του μωρού μας! Ειναι γλυκο προσωπάκι κορίτσια...Η γλυκιά μου!! Αν και πρέπει να κρύωσα απο χτες εγώ εκει στον γιατρό με την κοιλιά απ'έξω και το ζελέ... Σαν να με πονάει η κοιλίτσα λίγο πως είναι οταν κρυώνεις...:rolleyes:

Δωρα εσυ ποτε εχεις γενεθλια??

Εγω στις 17-02.Υδροχοος ειμαι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Όχι δεν μου είπε κατι τέτοιο...:rolleyes:

Σου λεω και παλι, μπορει να κανω εγω λαθος, αν πας ομως να δωσεις αιμα, πες τους πως εχεις φαει, δε χανεις τιποτα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Σου λεω και παλι, μπορει να κανω εγω λαθος, αν πας ομως να δωσεις αιμα, πες τους πως εχεις φαει, δε χανεις τιποτα.

Θα παρω ένα τηλεφωνο πρωτα να ρωτησω μην παω και αδικα;)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας μας δηλ ε? χα χα

Τι κάνεις εσυ?? Εγω κοιτάω συνεχώς την φωτογραφία του μωρού μας! Ειναι γλυκο προσωπάκι κορίτσια...Η γλυκιά μου!! Αν και πρέπει να κρύωσα απο χτες εγώ εκει στον γιατρό με την κοιλιά απ'έξω και το ζελέ... Σαν να με πονάει η κοιλίτσα λίγο πως είναι οταν κρυώνεις...:rolleyes:

Δωριτσα κ εσυ χαζευεις τη φωτο ε;;ασε κ εγω εχω τρελαθει απο χθες!

οσο για την κοιλιτσα,μη στεναχωριεσαι!κρατα την ζεστη και θα περασει.

νομιζω οτι για ζαχαρο και ουρια πρεπει να εισαι νηστικη.για το σιδηρο δεν πιστευω..αρκει να μην φας κρεας πριν πας φανταζομαι!

παντως καλα θα κανεις να παρεις ενα τηλ να ρωτησεις.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια και εγω στις 14 του μηνα εχω επετειο γνωριμιας!!

Αντωνια, εμενα μου λενε νηστικη να δινω, το πρωι!

Δεν κανει να φαω..Τωρααα τι να σου πω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Κι εγω αυτό ξερω οτι πρέπει να είσαι νηστική γαι να κάνεις εξετάσεις αιματος...:rolleyes:

Μπορεί να έχεις φάει καμια τυρόπιτα εσυ πριν και να σου ανεβάσει πχ την χοληστερίνη!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα!!

Μαργαριτα περαστικα σου, ευτυχως γυρισες σπιτακι σου, εχω ακουσει παντως περιπτωσεις που κ να ερεθιστει η σκωλικοειδ. μπορει να μεινει στασιμη γα χρονια, οποτε μην αγχωνεσαι!

Δωρα να χαιρεσαι τον αντρα σου κ με το καλο η μπεμπα, μια χαρα ειναι το βαρος, ειδες?

ξεχασα τι αλλο διαβασα! να γκρινιαξω λιγο? εγω βρε κοριτσια οπως εχω ξαναπει το μωρο δεν το νιωθω, κοιλια εχω πολυ μικρη κ τιποτα αλλο. σαν να μην ειμαι εγκυος. θα αρχισω να ανησυχω πολυ κ δεν θελω. περιμενω στις 25 που εχω το β' επιπεδου να δω.

BJVqp3.png

καλημερα!!

Μαργαριτα περαστικα σου, ευτυχως γυρισες σπιτακι σου, εχω ακουσει παντως περιπτωσεις που κ να ερεθιστει η σκωλικοειδ. μπορει να μεινει στασιμη γα χρονια, οποτε μην αγχωνεσαι!

Δωρα να χαιρεσαι τον αντρα σου κ με το καλο η μπεμπα, μια χαρα ειναι το βαρος, ειδες?

ξεχασα τι αλλο διαβασα! να γκρινιαξω λιγο? εγω βρε κοριτσια οπως εχω ξαναπει το μωρο δεν το νιωθω, κοιλια εχω πολυ μικρη κ τιποτα αλλο. σαν να μην ειμαι εγκυος. θα αρχισω να ανησυχω πολυ κ δεν θελω. περιμενω στις 25 που εχω το β' επιπεδου να δω.

Δωρακι..να τον χαιρεσαι μωρε!Ξεχαστηκα να σου ευχηθω!!!

Γωγω...αχχ πως σε νιωθω!Ακριβως τα ιδια ελεγα και εγω πριν μια εβδομαδα!

Ουτε εγω εχω κοιλια..αφου δεν με πιστευουν οτι ειμαι εγκυος!Χθες που πατησα τον στηθος μου και εβγαλε υγρο, λεω στη μαμα μου.."Οκ...μαλλον ειμαι εγκυος..:rolleyes:"...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Δωρακι..να τον χαιρεσαι μωρε!Ξεχαστηκα να σου ευχηθω!!!

Γωγω...αχχ πως σε νιωθω!Ακριβως τα ιδια ελεγα και εγω πριν μια εβδομαδα!

Ουτε εγω εχω κοιλια..αφου δεν με πιστευουν οτι ειμαι εγκυος!Χθες που πατησα τον στηθος μου και εβγαλε υγρο, λεω στη μαμα μου.."Οκ...μαλλον ειμαι εγκυος..:rolleyes:"...

περιττο να σου πω οτι ειμαι στο γραφειο κ μολις το διαβασα πατησα το στηθος μου μηπως βγαζει κ μενα για να ηρεμησω:oops:

BJVqp3.png

περιττο να σου πω οτι ειμαι στο γραφειο κ μολις το διαβασα πατησα το στηθος μου μηπως βγαζει κ μενα για να ηρεμησω:oops:

χαχαχααχα...εσκασα στα γελια....χαχααα!καλα εισαι τρελη.χαχαα

παντως εγω που το πατουσα δεν εβγαζε..χθες δεν πατησα ομως το στηθος ολοκληρο..μονο τη θηλη.και εβγαλε..δεν ξερω κανονικα αν βγαζει απο τωρα!τον προηγουμενο μηνα που πηγα στο γιατρο, μου ειπε οτι δεν ξεκινησε ακομα το στηθος να μαζευει και οτι ειναι νωρις..:?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...