Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου δεν μπορούσα να κοιμηθω μπρούμουτα λόγω του ότι ποναω υπερβολικα... ούτε μπλουζακια στενα δεν μπορω να φορεσω.. με σφήγγουνε και με πονανε πολυ..

και εμενα πονανε πολυ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλιτσες!!

περαστικα στη Μαργαριτα μας που ευτυχως ειναι καλυτερα!δοξα Τω Θεω!

Λαμπρινη χρονια πολλα και με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!!

Δωρακι φτου φτου η μπουμπου σου ειναι μια χαρουλα κ αγχωχοχουν χωρις λογο!;)

Μαρια μου καλως ορισες και με το καλο το νινι!!

Αντωνια κ εγω νομιζω οτι πρεπει να την παρεις την αδειουλα,να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις.

τα δικα μου τα νεα ειναι μια χαρουλα!ειδαμε χθες το κοριτσακι μας και με πηραν τα ζουμια βρε κοριτσια..πρωτη φορα..ολα ειναι υπεροχα μας ειπε!ειναι 480 γραμμαρια και το στοματακι της ειναι τρελα!!

κουνιοταν παρα πολυ σε σημειο που η γιατρος ομολογησε οτι ζαλιστηκε να την κυνηγαει!ευτυχως ολα ειναι καλα!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα!! τωρα ξυπνησα απο χτες στις 10 που κοιμηθηκα.. πονουσα παλι το βραδι αλλα τωρα ειμαι καλυτερα. μου εδωσαν αντιβιωση κ κατι αλλο να πινω κ κανω ειδικη διαιτα για κολικους. σε συνδιασμο με την δυσκοιλιοτητα δεν ξερω ποτε θα ξαναπαω τουαλετα! βασικα λεω να μην τρωω κ πολυ για καποιες μερες οπως ειπε ο γιατρος για να μην το φορτωσουμε το εντερο τωρα που εχει φλεγμονη μαλλον. αυτη τη εβδομαδα θα κατσω σπιτι κ δεν θα κανω πολλα-πολλα. θελει πολυ ξεκουραση απο οτι καταλαβαινω. ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που εχω βεβαια. ηταν κολικος? ηταν κολικος που ερεθισε την σκωληκοειδητη? ηταν σκετη σκωληκοειδητης που υποχωρησε με την αντιβιωση? οι γιατροι δεν λενε με βεβαιοτητα μαλλον δεν εχουν σαφη εικονα γιατι ειναι κοντα κ τα 2 αυτα σημεια. αυτα. θελω να συνελθω σιγα σιγα νιωθω λες και με πατησε τρενο..

Καλημέρα Μαργαρίτα,αντέ κοπέλα μου σιγά σιγά θα συνέλθεις θα ξεκουραστείς κιόλας και όλη τη μέρα ξαπλωμένη θα βρεί ευκαιρία και το μωρούλι να βολτάρει;)Εγω είχα κάνει σκωληκοειδήτη πριν 10 χρόνια αλλά άργησαν να το βρούν πρέπει να είναι σε παροξυσμό μου είχαν πει για να το βρούν με βεβαιότητα, ο γιατρός μου είπε ότι την έβγαλαν για καλό και για κακό δεν είχαν σιγουρευτεί ότι αυτό ήταν.Κάνε ότι σου λένε οι γιατροί κι όλα θα πάνε καλά νομίζω ότι υπάρχουν τροφές που ερεθίζουν τον σκωληκοειδήτη ρώτα το γιατρό σου για καλό και για κακό.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα μανουλιτσες!!

περαστικα στη Μαργαριτα μας που ευτυχως ειναι καλυτερα!δοξα Τω Θεω!

Λαμπρινη χρονια πολλα και με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!!

Δωρακι φτου φτου η μπουμπου σου ειναι μια χαρουλα κ αγχωχοχουν χωρις λογο!;)

Μαρια μου καλως ορισες και με το καλο το νινι!!

Αντωνια κ εγω νομιζω οτι πρεπει να την παρεις την αδειουλα,να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις.

τα δικα μου τα νεα ειναι μια χαρουλα!ειδαμε χθες το κοριτσακι μας και με πηραν τα ζουμια βρε κοριτσια..πρωτη φορα..ολα ειναι υπεροχα μας ειπε!ειναι 480 γραμμαρια και το στοματακι της ειναι τρελα!!

κουνιοταν παρα πολυ σε σημειο που η γιατρος ομολογησε οτι ζαλιστηκε να την κυνηγαει!ευτυχως ολα ειναι καλα!

καλημερα λιτσα μου!!!τελεια τα νεα σου!!μπραβο στην μπουμπου που μεγαλωνει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!! τωρα ξυπνησα απο χτες στις 10 που κοιμηθηκα.. πονουσα παλι το βραδι αλλα τωρα ειμαι καλυτερα. μου εδωσαν αντιβιωση κ κατι αλλο να πινω κ κανω ειδικη διαιτα για κολικους. σε συνδιασμο με την δυσκοιλιοτητα δεν ξερω ποτε θα ξαναπαω τουαλετα! βασικα λεω να μην τρωω κ πολυ για καποιες μερες οπως ειπε ο γιατρος για να μην το φορτωσουμε το εντερο τωρα που εχει φλεγμονη μαλλον. αυτη τη εβδομαδα θα κατσω σπιτι κ δεν θα κανω πολλα-πολλα. θελει πολυ ξεκουραση απο οτι καταλαβαινω. ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που εχω βεβαια. ηταν κολικος? ηταν κολικος που ερεθισε την σκωληκοειδητη? ηταν σκετη σκωληκοειδητης που υποχωρησε με την αντιβιωση? οι γιατροι δεν λενε με βεβαιοτητα μαλλον δεν εχουν σαφη εικονα γιατι ειναι κοντα κ τα 2 αυτα σημεια. αυτα. θελω να συνελθω σιγα σιγα νιωθω λες και με πατησε τρενο..

Μαργαριτα μου να ξεκουραστεις και να αναρρωσεις γρηγορα ευχομαι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλες ελπιζω ολες να ειστε καλα μικροι μεγαλοι να ειστε καλα. Δώρα μου χάρηκα πολύ, ειδες που ολα πηγαν καλα και που ο γιατρος σου ειπε να μην αγχωνεσαι.

Αχ αυτο το κρεβατι θα με σκασει γεωργια μου, ξερεις γιατι? αυτη η κουνια που πηραμε γινεται κρεβατακι μετα ειναι αυτα το προεφηβικα πως τα λενε μας κανανε δωρο τα πλαινα και ενα προστατευτικο της chicco, δεν ξερω εχεις δικιο πεταμενα λεφτα εχω και λικνο στο δωματιο μου για μεχρι 4 μηνων σκεφτομαι προς το παρον να τη βαλω εκει μετα βλεπουμε, αντωνια να την παρεις την αδεια μη το σκεφτεσαι τη δικαιουσαι, κι εγω αυπνη κοριτσια ο μικρος ξυπνησε 3 το πρωι και κοιμηθηκε 4.30 και ο αντρας μου ελειπε ολη την εβδομαδα ειναι νυχτα, παω να κανω καμια δουλεια και να δω τη θα μαγειρεψω καλη μερα να εχουμε ολες

Κι εμένα προεφηβικό το λένε αλλά τώρα που το βλέπω πιο ψύχραιμα κι όχι Κοίιιιιτα τιιιιι γλυκούουουουουουλι κρεβατάαααααααααααακι! που θα χωρέσει καλέ το παιδί εκεί μέσα και άντε και χώρεσε ολόκληρος άντρας:shock: σε κρεβατάκι με λαγουδάκια!Έλεγα κι εγώ να πάρω μια φθηνή από ΙΚΕΑ αλλά ακόμα κι αυτά πεταμένα λεφτά δεν είναι?Αλλά αφού έχεις το λίκνο έχεις λίγο χρόνο να το σκεφτείς ακόμα.Μήπως ο μικρός σου βγάζει δοντάκια εμένα δυο μέρες την προηγούμενη εβδομάδα που σας έλεγα ότι είναι μπουκωμένος τελικά τσουπ έβγαλε δύο δοντάκια επάνω σύνολο 14!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Μπραβο μαργαριτακι κατσε ξεκουρασου και να δεις που ολα θα πανε καλα περαστικα σου ευχομαι και καλη ξεκουραση

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εγω το μικρο τον εχω σε διπλο κρεβατι εδω και 4 χρονια και μια χαρα ειναι και θα χωραει μεχρι να γινει και 18 χρονων!!!!απλα του παραγκειλα ενα παπλωμα με σχεδια hot weels και μια χαρα παιδικο φαινετε!!!

λοιπον θα σας αφησω θα παω να πιω ενα καφε σε μια φιλη και μετα θα παω για σουτιε και θα μπω πιο μετα!!!!!

φιλια:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μαργαριτα να ξεκουραστεις όσο μπορεις... γιατι μονο μια βδομαδα άδεια; αν δεις ότι δεν αντεχεις παρε παραπανω... τον γιατρο σου τον ενημερωσες για την αντιβιωση;

Λίτσα όλα μια χαρα μπραβο!!

Τωρα που το σκέφτομαι μαλλον έχει δίκαιο η Ελευθερία. μπορεί να άρπαξα κανενα νεο κρύωμα.. με πονανε παρα πολύ τα κοκαλακια μου απο χθες.. πεθαινω απο τους πόνους....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο μαργαριτακι κατσε ξεκουρασου και να δεις που ολα θα πανε καλα περαστικα σου ευχομαι και καλη ξεκουραση

καλημερα κοριτσακι! θυμησε μου το ονομα σου γιατι τα χανω με τοσες εδω μεσα! ευχαριστω για τις ευχες. ελπιζω μονο να μην ειναι σκωληκοειδητης. και να μην χρειαστω χειρουργειο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κι εμένα προεφηβικό το λένε αλλά τώρα που το βλέπω πιο ψύχραιμα κι όχι Κοίιιιιτα τιιιιι γλυκούουουουουουλι κρεβατάαααααααααααακι! που θα χωρέσει καλέ το παιδί εκεί μέσα και άντε και χώρεσε ολόκληρος άντρας:shock: σε κρεβατάκι με λαγουδάκια!Έλεγα κι εγώ να πάρω μια φθηνή από ΙΚΕΑ αλλά ακόμα κι αυτά πεταμένα λεφτά δεν είναι?Αλλά αφού έχεις το λίκνο έχεις λίγο χρόνο να το σκεφτείς ακόμα.Μήπως ο μικρός σου βγάζει δοντάκια εμένα δυο μέρες την προηγούμενη εβδομάδα που σας έλεγα ότι είναι μπουκωμένος τελικά τσουπ έβγαλε δύο δοντάκια επάνω σύνολο 14!!

κι εγω απο το ικεα σκεφτομουνα αλλα οπως λες εχω λιγο χρονο μεχρι να αποφασισω ακομα, δοντια βγαζει 2 κατω εχουμε 4 ηδη και τωρα βγαζουμε τα δυο κατω πλαινα ενα δεξια ενα αριστερα αλλα μου φαινεται οτι πρεπει να βγαζει και πανω θα το δω σε λιγο, ακομα καθομαι φιλια τα λεμε μετα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εγω το μικρο τον εχω σε διπλο κρεβατι εδω και 4 χρονια και μια χαρα ειναι και θα χωραει μεχρι να γινει και 18 χρονων!!!!απλα του παραγκειλα ενα παπλωμα με σχεδια hot weels και μια χαρα παιδικο φαινετε!!!

λοιπον θα σας αφησω θα παω να πιω ενα καφε σε μια φιλη και μετα θα παω για σουτιε και θα μπω πιο μετα!!!!!

φιλια:tongue::tongue::tongue:

φιλια Εφακη!καλο καφε!

Μαργαριτα να ξεκουραστεις όσο μπορεις... γιατι μονο μια βδομαδα άδεια; αν δεις ότι δεν αντεχεις παρε παραπανω... τον γιατρο σου τον ενημερωσες για την αντιβιωση;

Τωρα που το σκέφτομαι μαλλον έχει δίκαιο η Ελευθερία. μπορεί να άρπαξα κανενα νεο κρύωμα.. με πονανε παρα πολύ τα κοκαλακια μου απο χθες.. πεθαινω απο τους πόνους....

μωρε Αντωνια μου,αν εισαι χαλια γιατι δε φευγεις σιγα σιγα απο τη δουλεια να πας σπιτακι σου σημερα;μην καθεσαι κ ταλαιπωρεισαι..

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα κοριτσια σε όλες!!!

Μαργαρίτα μου,κοίτα να ξεκουραστείς κ όλα καλά θα είναι!!

Αντωνία μου μην στεναχωριεσαι οι άντρες δεν θέλουν να χάνουν τον ύπνο τους κ εκνευρίζονται...

Λαμπρινή χρόνια πολλά!!!!

Κοριτσια κ ο αντρουλης μου έχει γενέθλια σήμερα!!! Να τον χαίρομαι. Επίσης σήμερα εδώ έχουμε γιορτή,την απελευθέρωση της πόλης!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα Αντωνια μου! ναι ο γυναικολογος μου ηρθε απο την πρωτη στιγμη στο νοσοκομειο κ συνενοηθηκε ο ιδιος για το τι θα πρεπει να παιρνω. ειναι πολυ καλος. κ δεν με χρεωνει για ολα αυτα (ελπιζω δηλαδη!!!:confused:)

πολλα φαρμακα βρε παιδι μου.

το μωρο δεν το νιωθω να κλωτσαει βεβαια νιωθω κινησεις αλλα οχι συχνα.

ομως το ειδαμε στον υπερηχο κ ειναι ολα καλα οποτε μαλλον απο τα πολλα φαρμακα θα εχει μαστουρωσει!:P

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...