Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα βουλα!! ωραια που την νοιωθεις για να ηρεμησεις και εσυ!!ναι μαλλον πρωτογαλλα ειναι!!!εγω σημερα πρεπει να παω να παρω σουτιε δεν με χωρανε με τιποτα αυτα που εχω!!!

και εγω πηρα ενα απο ττην θεια μου που ειχε το διπλασιο στηθος απο εμενα..τωρα μου ειναι ισα ισα!μεγαλωνουν πολυ τα ατιμα...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξέρω ρε κοριτσια τι επαθα.. δεν νιωθω πολυ καλα σημερα. συζητουσα με την αδελφη μου χτες και μου είπε στην επόμενη επισκεψη να της πω να μου γραψει άδεια.. κουραζομαι πολύ...

Με νευριασε και ο άντρας μου ψες.. ξυπνησε ο γιος μου στις 2 και έκλαιγε. και πηγα εγω να τον καθησυχασω και ο αντρας μου του αρχισε τις φωνες οτι κλαιει μεσα στην νυχτα κτλ κτλ. του φωναζε πολυ.. του ειπα ότι το παιδι κατι θα ειχα για να κλαιει και δεν πρεπει να του φωνάζουμε αλλα να τον καθησυχασουμε και μου λεει καμωματα μας κανει και τετοια.. είμαι πολυ νευριασμενη μαζι του.. και δεν φτανει αυτό....μας ακουγε η μαμα μου απο κατω και ο πατερας μου νευριασε που του φωναζε και θα τον εχω πανω στο κεφαλι μου εγω τωρα...

Αν κουραζεσαι καλα θα κανεις να παρεις την αδεια..θα σε βοηθησει πιστευω...ξεκουραση θελεις!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημερα γεωργια μου!!ετσι ειναι θα συνηθησει το παιδι και μην ξεχνας οτι μεγαλωνει δεν μικραινει το παιδι!!!!

Καλημέρα Έφη μου έχεις δίκιο καμιά φορά τον κοιτάω και λέω πως μεγάλωσε έτσι γρήγορα,συνήθως όταν τον ντύνω για βόλτα και τον βλέπω με τα πουκάμισα και τα μπουφάν και άλλες φορές τον κοιτάω και λέω μωράκι είναι μωρέ κι αυτό ακόμα όταν κοιμάται μέσα στην κούνια του.Αααχ πόσο χαζομαμά είμαι!

zxG9p3.png

owokp3.png

Δεν ξέρω ρε κοριτσια τι επαθα.. δεν νιωθω πολυ καλα σημερα. συζητουσα με την αδελφη μου χτες και μου είπε στην επόμενη επισκεψη να της πω να μου γραψει άδεια.. κουραζομαι πολύ...

Με νευριασε και ο άντρας μου ψες.. ξυπνησε ο γιος μου στις 2 και έκλαιγε. και πηγα εγω να τον καθησυχασω και ο αντρας μου του αρχισε τις φωνες οτι κλαιει μεσα στην νυχτα κτλ κτλ. του φωναζε πολυ.. του ειπα ότι το παιδι κατι θα ειχα για να κλαιει και δεν πρεπει να του φωνάζουμε αλλα να τον καθησυχασουμε και μου λεει καμωματα μας κανει και τετοια.. είμαι πολυ νευριασμενη μαζι του.. και δεν φτανει αυτό....μας ακουγε η μαμα μου απο κατω και ο πατερας μου νευριασε που του φωναζε και θα τον εχω πανω στο κεφαλι μου εγω τωρα...

ε λογικο ειναι να νοιωθεις ετσι μετα απο τετοια νυκτα μπορει να ηταν κουρασμενος ο αντρασ σου για αυτο να αντιδρασε ετσι φυσικα λαθος του γιατι με αυτο τον τροπο θα το εξαγριωση παρα πανω το παιδι!!λογικα για να κλαιει κατι θα ειχε το παιδι συμφωνω μαζι σου!!!!

ειναι ασχημο να σε ακουουν οι γονεις να φωναζετε και μετα να σε πρειζουν σε καταλαμβαινω!!!κανε υπομονη και σιγουρα παρε αδεια να ξεκουραστεις κανενας δεν θα σου πει ευχαριστω στην δουλεια για τα τοσα που προσφερεις!!!!

και εγω πηρα ενα απο ττην θεια μου που ειχε το διπλασιο στηθος απο εμενα..τωρα μου ειναι ισα ισα!μεγαλωνουν πολυ τα ατιμα...

ναι ρε λες και τα φουσκονουμε καθημερινα:P:pνομιζω πως θα εκραγουν:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα Έφη μου έχεις δίκιο καμιά φορά τον κοιτάω και λέω πως μεγάλωσε έτσι γρήγορα,συνήθως όταν τον ντύνω για βόλτα και τον βλέπω με τα πουκάμισα και τα μπουφάν και άλλες φορές τον κοιτάω και λέω μωράκι είναι μωρέ κι αυτό ακόμα όταν κοιμάται μέσα στην κούνια του.Αααχ πόσο χαζομαμά είμαι!

τα παιδια μας μεγαλωνουν γεωργια μου πρεπει να το καταλαβουμε εμενα θα κλεισει 6 τωρα τον νοεμβριο εγινε ενας κουκλος μεχρι και τα κοριτσια τον κυνηγανε καλε θα μου τον φανε

:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε λες και τα φουσκονουμε καθημερινα:P:pνομιζω πως θα εκραγουν:rolleyes:

εχεις δοκιμασει για πλακα να ξαπλωσεις μπρουτητα?εεε δεν γινεται!ενταξει λογω της κοιλιας, αλλα και με το στηθος δεν γινεται!παλι καλα που δεν ποναει κιολας δεν λες?

Νομιζω προς το τελος θα αρχισει να ξαναπονα ή οχι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Να πάρεις την άδειά σου να ξεκουραστείς μη ξεχνάς ότι έρχεται δεύτερος γύρος με ξενύχτια;)Τώρα για τον άντρα σου το θέμα είναι λεπτό γενικά θα σου πω ότι δεν έχουν την υπομονή που έχουμε εμείς και ακούνε και άλλους που λένε για παιδιά που κοιμούνται 20 ώρες το 24ώρο και νομίζουν ότι τα δικά τους μόνο τα κάνουν αυτά:shock:Υπομονή θέλει ξέρεις ότι η κούραση και η αυπνία μας θολώνει.Εμένα ο μικρός έχει 1 μήνα που κοιμάται από το βράδυ μέχρι το πρωί συνεχόμενα μέχρι τότε εγω είχα απίστευτα νεύρα από την αυπνία και για όλα μου έφταιγε ο άντρας μου.Υπομονή άλλα 10 χρόνια λέω εγώ και μετά....:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

ε λογικο ειναι να νοιωθεις ετσι μετα απο τετοια νυκτα μπορει να ηταν κουρασμενος ο αντρασ σου για αυτο να αντιδρασε ετσι φυσικα λαθος του γιατι με αυτο τον τροπο θα το εξαγριωση παρα πανω το παιδι!!λογικα για να κλαιει κατι θα ειχε το παιδι συμφωνω μαζι σου!!!!

ειναι ασχημο να σε ακουουν οι γονεις να φωναζετε και μετα να σε πρειζουν σε καταλαμβαινω!!!κανε υπομονη και σιγουρα παρε αδεια να ξεκουραστεις κανενας δεν θα σου πει ευχαριστω στην δουλεια για τα τοσα που προσφερεις!!!!

Ναι είναι κουρασμενος. κανει και 2 δουλειες.. αλλα τι; εγω δεν είμαι κουρασμενη δηλαδη; δεν το καταλαβαινει όμως αυτό.. ο γιος μου του έχει αδυναμια αλλα όταν είναι σε τετοια κατασταση με θέλει μόνο εμένα.. ο άντρας μου νομιζει ότι είναι συνομιλικος του και του συμπεριφερετε σαν μεγαλος.. δεν καταλαβαινει ότι κιαυτό μικρό παιδί είναι και θέλει τρυφερότητα σε τέτοιες στιγμες...

Όσο για το στηθος και εμενα μεγαλωσε αναλογως μιας και ηταν πολυ μικρο πριν...αλλα δεν βγαζω το πρωτογαλα που λετε. ούτε την πρωτη φορα μου έτυχε.. ετρεξε κανονικα 3 μερες αφού γέννησα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εχεις δοκιμασει για πλακα να ξαπλωσεις μπρουτητα?εεε δεν γινεται!ενταξει λογω της κοιλιας, αλλα και με το στηθος δεν γινεται!παλι καλα που δεν ποναει κιολας δεν λες?

εγω ποναω τες θηλες!!!και δεν μπορω να το ακουμπαει κανενας αλλος εκτος απο μενα:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!! τωρα ξυπνησα απο χτες στις 10 που κοιμηθηκα.. πονουσα παλι το βραδι αλλα τωρα ειμαι καλυτερα. μου εδωσαν αντιβιωση κ κατι αλλο να πινω κ κανω ειδικη διαιτα για κολικους. σε συνδιασμο με την δυσκοιλιοτητα δεν ξερω ποτε θα ξαναπαω τουαλετα! βασικα λεω να μην τρωω κ πολυ για καποιες μερες οπως ειπε ο γιατρος για να μην το φορτωσουμε το εντερο τωρα που εχει φλεγμονη μαλλον. αυτη τη εβδομαδα θα κατσω σπιτι κ δεν θα κανω πολλα-πολλα. θελει πολυ ξεκουραση απο οτι καταλαβαινω. ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που εχω βεβαια. ηταν κολικος? ηταν κολικος που ερεθισε την σκωληκοειδητη? ηταν σκετη σκωληκοειδητης που υποχωρησε με την αντιβιωση? οι γιατροι δεν λενε με βεβαιοτητα μαλλον δεν εχουν σαφη εικονα γιατι ειναι κοντα κ τα 2 αυτα σημεια. αυτα. θελω να συνελθω σιγα σιγα νιωθω λες και με πατησε τρενο..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ΧΙ ΧΙ!Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη το στήθος μου δε με πόναγε η πλάτη με πόνεσε από το βάρος μάλλον είχα πάρει λάθος σουτιέν τώρα φοράω του θηλασμού και είμαι εντάξει εμένα βέβαια δεν έχει προλάβει και να ξεπρηστεί;)Πρώτη φορά με πόνεσε την δεύτερη μέρα που κατεβαίνει το γάλα εκεί να δεις πρήξιμο και πόνο αλλά ευτυχώς λίγο μασάζ που θα σου δείξουν με ζεστό νεράκι θα κάνεις για αν κατέβει και μετά θα είσαι καλά αλλά ο ύπνος μπρούμυτα θα αργήσει:rolleyes:

zxG9p3.png

owokp3.png

Ναι είναι κουρασμενος. κανει και 2 δουλειες.. αλλα τι; εγω δεν είμαι κουρασμενη δηλαδη; δεν το καταλαβαινει όμως αυτό.. ο γιος μου του έχει αδυναμια αλλα όταν είναι σε τετοια κατασταση με θέλει μόνο εμένα.. ο άντρας μου νομιζει ότι είναι συνομιλικος του και του συμπεριφερετε σαν μεγαλος.. δεν καταλαβαινει ότι κιαυτό μικρό παιδί είναι και θέλει τρυφερότητα σε τέτοιες στιγμες...

Όσο για το στηθος και εμενα μεγαλωσε αναλογως μιας και ηταν πολυ μικρο πριν...αλλα δεν βγαζω το πρωτογαλα που λετε. ούτε την πρωτη φορα μου έτυχε.. ετρεξε κανονικα 3 μερες αφού γέννησα..

ετσι ειναι οι αντρες!!!!δεν μπορουν να καταλαβουν!!!

ουτε και εγω εχω πρωτογαλλα απλα εχουν γινει τεραστια σε σχεση με το μεγεθος που ειχαν πριν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου δεν μπορούσα να κοιμηθω μπρούμουτα λόγω του ότι ποναω υπερβολικα... ούτε μπλουζακια στενα δεν μπορω να φορεσω.. με σφήγγουνε και με πονανε πολυ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα!! τωρα ξυπνησα απο χτες στις 10 που κοιμηθηκα.. πονουσα παλι το βραδι αλλα τωρα ειμαι καλυτερα. μου εδωσαν αντιβιωση κ κατι αλλο να πινω κ κανω ειδικη διαιτα για κολικους. σε συνδιασμο με την δυσκοιλιοτητα δεν ξερω ποτε θα ξαναπαω τουαλετα! βασικα λεω να μην τρωω κ πολυ για καποιες μερες οπως ειπε ο γιατρος για να μην το φορτωσουμε το εντερο τωρα που εχει φλεγμονη μαλλον. αυτη τη εβδομαδα θα κατσω σπιτι κ δεν θα κανω πολλα-πολλα. θελει πολυ ξεκουραση απο οτι καταλαβαινω. ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που εχω βεβαια. ηταν κολικος? ηταν κολικος που ερεθισε την σκωληκοειδητη? ηταν σκετη σκωληκοειδητης που υποχωρησε με την αντιβιωση? οι γιατροι δεν λενε με βεβαιοτητα μαλλον δεν εχουν σαφη εικονα γιατι ειναι κοντα κ τα 2 αυτα σημεια. αυτα. θελω να συνελθω σιγα σιγα νιωθω λες και με πατησε τρενο..

καλημερα μαργαριτα μου περαστικα σου και να αναρροσεις γρηγορα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κουκλες ελπιζω ολες να ειστε καλα μικροι μεγαλοι να ειστε καλα. Δώρα μου χάρηκα πολύ, ειδες που ολα πηγαν καλα και που ο γιατρος σου ειπε να μην αγχωνεσαι.

Αχ αυτο το κρεβατι θα με σκασει γεωργια μου, ξερεις γιατι? αυτη η κουνια που πηραμε γινεται κρεβατακι μετα ειναι αυτα το προεφηβικα πως τα λενε μας κανανε δωρο τα πλαινα και ενα προστατευτικο της chicco, δεν ξερω εχεις δικιο πεταμενα λεφτα εχω και λικνο στο δωματιο μου για μεχρι 4 μηνων σκεφτομαι προς το παρον να τη βαλω εκει μετα βλεπουμε, αντωνια να την παρεις την αδεια μη το σκεφτεσαι τη δικαιουσαι, κι εγω αυπνη κοριτσια ο μικρος ξυπνησε 3 το πρωι και κοιμηθηκε 4.30 και ο αντρας μου ελειπε ολη την εβδομαδα ειναι νυχτα, παω να κανω καμια δουλεια και να δω τη θα μαγειρεψω καλη μερα να εχουμε ολες

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...