Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μια χαρα εφη μου εσυ;

τι θα κανεις σημερα;

εγω θα παω εσθητικό να κανω τα νυχια μου...:)

και εγω καλα!!τιποτα ιδιαιτερο εδω στο σπιτι μεχρι το μεσημερι που θα παω να πιασω τον μικρο!!το απογευμα μπορει να παω σε καμια φιλη μου για καφε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Λαμπρινή χρόνια σου πολλά, πολύχρονη να είσαι και με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!

Μαργαρίτα πώς είσαι σήμερα? Κοιμήθηκες καλά?

Οι άντρες μου έφυγαν πριν λίγο αλλά 10μιση πρέπει να πάρω τον μικρό σήμερα γιατί έχουν στάση εργασίας! Η μπέμπα από το πρωί βολτάρει, με έχει τρελάνει στην κλοτσιά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα! Λαμπρινή χρόνια σου πολλά, πολύχρονη να είσαι και με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!

Μαργαρίτα πώς είσαι σήμερα? Κοιμήθηκες καλά?

Οι άντρες μου έφυγαν πριν λίγο αλλά 10μιση πρέπει να πάρω τον μικρό σήμερα γιατί έχουν στάση εργασίας! Η μπέμπα από το πρωί βολτάρει, με έχει τρελάνει στην κλοτσιά!

καλημερα ελευθερια !!αρχισε τες βολτες η μικρη :tongue::tongue::tongue::tongue:ωραια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εγω καλα!!τιποτα ιδιαιτερο εδω στο σπιτι μεχρι το μεσημερι που θα παω να πιασω τον μικρο!!το απογευμα μπορει να παω σε καμια φιλη μου για καφε!!

καλα ειναι καλε στην ηρεμια σου... τα λεμε αργοτερα, θα παω να ντυθω και να συγυρίσω το δωματιο,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα ελευθερια !!αρχισε τες βολτες η μικρη :tongue::tongue::tongue::tongue:ωραια!!!

Χθες το βράδυ είχε πάρτυ, δεν με άφηνε να κοιμηθώ. Αφού ο άντρας μου έβαλε το χέρι στην κοιλιά μου και μου λέει 'πώς θα κοιμηθείς νιώθοντας τέτοιες κλοτσιές?' Έλα ντε!

Τώρα έχει καλό βάρος για να την νιώθω αρκετά και χώρο ακόμη για να κινείται συνέχεια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι καλε στην ηρεμια σου... τα λεμε αργοτερα, θα παω να ντυθω και να συγυρίσω το δωματιο,

στο καλο νικη μου!!1

Χθες το βράδυ είχε πάρτυ, δεν με άφηνε να κοιμηθώ. Αφού ο άντρας μου έβαλε το χέρι στην κοιλιά μου και μου λέει 'πώς θα κοιμηθείς νιώθοντας τέτοιες κλοτσιές?' Έλα ντε!

Τώρα έχει καλό βάρος για να την νιώθω αρκετά και χώρο ακόμη για να κινείται συνέχεια!

ναι ρε δυσκολο αυτο αμα το κανει την ωρα που θες να κοιμηθεις!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Kαλημερα!! τι κανετε; ξύπνησα με απιστευτη πίνα, αναγούλα και πονοκεφαλο σήμερα.. τι συνδιασμος και αυτος...

Δώρα μου συγχαρητηρια για τα καλα νεα! είδες βρε και αγχωνωσουνα;; ολα τελια είναι!!

Λαμπρινή μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kαλημερα!! τι κανετε; ξύπνησα με απιστευτη πίνα, αναγούλα και πονοκεφαλο σήμερα.. τι συνδιασμος και αυτος...

Δώρα μου συγχαρητηρια για τα καλα νεα! είδες βρε και αγχωνωσουνα;; ολα τελια είναι!!

Λαμπρινή μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα!!!

καλημερα αντωνια μου!!καλα ειμε,εσυ τι επαθες σημερα?μηπως αρχισε να βγαινει η κουραση??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά για όλες μας μέσα στον Οκτώβρη θα έχουμε πια τελειώσει τις εξετάσεις μας.Καλώς μας ήρθες Μαρία κι άλλο κοριτσάκι στο καφέ μας!!!Δώρα μου χάρηκα πολύ που σου έφυγε αυτό το άγχος!Εγω προχθές είδα τη Β του γιού μου και τη σύγκρινα με την μπλουμπλού μου και ήταν ίδια στα γραμμάρια!!!Μελίνα μου κι εγω τον ίδιο προβληματισμό είχα για το δικό μου αλλά θα προτιμήσω το κρεβάτι με τα κάγκελα κρίμα τόσα λεφτά πεταμένα εξάλλου είναι χαμηλά όχι σαν την κούνια που θα πέσει από ύψος θα βάλω κι ένα χαλί χοντρό κι ο Θεός βοηθός!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα σας!Πως ειστε?Νομιζω οτι ολα ειναι καλα..Και με τη Μαργαριτα ολα καλα πηγαν τελικα!!

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη ρε κοριτσια που νιωθω την μπουμπου να κλωτσαει..Ειναι τελεια!!!

Επισης χθες συνειδητοποιησα οτι αρχισα να βγαζω αυτο το πρωτογαλα(καλα δεν το λεω?)..αν πατησω ελαχιστα τις θηλες, βγαζει υγρο...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά για όλες μας μέσα στον Οκτώβρη θα έχουμε πια τελειώσει τις εξετάσεις μας.Καλώς μας ήρθες Μαρία κι άλλο κοριτσάκι στο καφέ μας!!!Δώρα μου χάρηκα πολύ που σου έφυγε αυτό το άγχος!Εγω προχθές είδα τη Β του γιού μου και τη σύγκρινα με την μπλουμπλού μου και ήταν ίδια στα γραμμάρια!!!Μελίνα μου κι εγω τον ίδιο προβληματισμό είχα για το δικό μου αλλά θα προτιμήσω το κρεβάτι με τα κάγκελα κρίμα τόσα λεφτά πεταμένα εξάλλου είναι χαμηλά όχι σαν την κούνια που θα πέσει από ύψος θα βάλω κι ένα χαλί χοντρό κι ο Θεός βοηθός!!!

καλημερα γεωργια μου!!ετσι ειναι θα συνηθησει το παιδι και μην ξεχνας οτι μεγαλωνει δεν μικραινει το παιδι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα σας!Πως ειστε?Νομιζω οτι ολα ειναι καλα..Και με τη Μαργαριτα ολα καλα πηγαν τελικα!!

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη ρε κοριτσια που νιωθω την μπουμπου να κλωτσαει..Ειναι τελεια!!!

Επισης χθες συνειδητοποιησα οτι αρχισα να βγαζω αυτο το πρωτογαλα(καλα δεν το λεω?)..αν πατησω ελαχιστα τις θηλες, βγαζει υγρο...

καλημερα βουλα!! ωραια που την νοιωθεις για να ηρεμησεις και εσυ!!ναι μαλλον πρωτογαλλα ειναι!!!εγω σημερα πρεπει να παω να παρω σουτιε δεν με χωρανε με τιποτα αυτα που εχω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δεν ξέρω ρε κοριτσια τι επαθα.. δεν νιωθω πολυ καλα σημερα. συζητουσα με την αδελφη μου χτες και μου είπε στην επόμενη επισκεψη να της πω να μου γραψει άδεια.. κουραζομαι πολύ...

Με νευριασε και ο άντρας μου ψες.. ξυπνησε ο γιος μου στις 2 και έκλαιγε. και πηγα εγω να τον καθησυχασω και ο αντρας μου του αρχισε τις φωνες οτι κλαιει μεσα στην νυχτα κτλ κτλ. του φωναζε πολυ.. του ειπα ότι το παιδι κατι θα ειχα για να κλαιει και δεν πρεπει να του φωνάζουμε αλλα να τον καθησυχασουμε και μου λεει καμωματα μας κανει και τετοια.. είμαι πολυ νευριασμενη μαζι του.. και δεν φτανει αυτό....μας ακουγε η μαμα μου απο κατω και ο πατερας μου νευριασε που του φωναζε και θα τον εχω πανω στο κεφαλι μου εγω τωρα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...