Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια επεστρεψα σπιτι επιτελους! τελικα βγηκα σημερα για να μην χρεωθω και αλλο βραδι. ο γιατρος ηταν συμφωνος παλι καλα γιατι εγινε μπερδεμα με την ασφαλιστικη. Ποναω λιγακι αλλα καμια σχεση με χτες.. ελπιζω ολα να πανε καλα κ ο εφιαλτης να περασε ... ευχομαι σε καμια κοπελα να μην τυχει αυτο το αγχος... τρελλαθηκα μεχρι να μαθω οτι το μωρο ειναι καλα.. βεβαια δεν με κλωτσαει και πολυ αλλα οκ... παω να ξαπλωσω ειμαι εντελως πτωμα...

Μπραβο ρε Μαργαριτα!! Ξεκουρασου τωρα!

Το εντερο ηταν τελικα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι φαινεται.. βεβαια δεν ξερουν με αποτυτη βεβαιοτητα..

Δε σου εδωσαν τιποτα γι'αυτο?? Στις εγκυες δινουν κατι σιροπια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μπράβο Μαργαρίτα μου,όλα καλά θα πάνε! Περαστικά!

Εμείς μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό,είδαμε την μπεμπα μας. Μας την έδειξε 3d και κοριτσια φαινόταν καθαροτατα το προσωπακι!! Η γλυκιά μου έβαζε κ τα χεράκια μπροστά! Είναι ίδια ο άντρας μου κατά κοινή ομολογία! Α! Και είναι 630γρ.φυσιολογική.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αυτό χτύπησα με 8,50 Ευρώ, χαριτωμένο δεν είναι?

http://www.ebay.co.uk/itm/220868231520?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648

Ωραίο είναι ναι! Που τα ανακαλύπτεις ρε! Αχ θα σε καληνυχτησω γιατί νιώθω λίγο κρυωμενη παω να ξαπλώσω. Εμ τόση ώρα ανοιχτή η κοιλια με το ζελέ κρυωσε!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααα

μπραβο δωρα μου τελεια τα γραμμαρια της μπουμπους ατε να ηρεμησεις!!!

σημερα γιορταζει η λαμπρινη εχει γενεθλια!!!

χρονια πολλα και οτι επιθυμεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μπράβο Μαργαρίτα μου,όλα καλά θα πάνε! Περαστικά!

Εμείς μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό,είδαμε την μπεμπα μας. Μας την έδειξε 3d και κοριτσια φαινόταν καθαροτατα το προσωπακι!! Η γλυκιά μου έβαζε κ τα χεράκια μπροστά! Είναι ίδια ο άντρας μου κατά κοινή ομολογία! Α! Και είναι 630γρ.φυσιολογική.

μπραβο δωρα μου ολα τέλεια ειδες... αντε να τη χαρεις και ζωντανα... οπως και ολες μας....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...........

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...