Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια..ειμαι καινουρια στο καφε.με λενε μαρια κ εχω πητ 12 γεναρη κ περιμενουμε κοριτσακι...πολυ θα χαρω να εχουμε επικοινωνια γιατι ειμαι στο σπιτι κ βαριεμαιιιιιι

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν ξερω τι να κανω οταν θα γεννησω ο μικρος μου θα ειναι 14 μηνων δεν μπορω να μην το εχω στην κουνια κανει και πολυ ανησυχο υπνο οποτε πρεπει να παω για νεα κουνια και μετα τις θα τις κανω?

γιατι δεν τον βαζεις σε μονο κρεβατι και να προσθεσεις καγκελα??για να μην παιρνεις δυο κουνιες

γεια σας κοριτσια..ειμαι καινουρια στο καφε.με λενε μαρια κ εχω πητ 12 γεναρη κ περιμενουμε κοριτσακι...πολυ θα χαρω να εχουμε επικοινωνια γιατι ειμαι στο σπιτι κ βαριεμαιιιιιι

γεια σου καλος ηρθες!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω δεν ξερω τι να κανω οταν θα γεννησω ο μικρος μου θα ειναι 14 μηνων δεν μπορω να μην το εχω στην κουνια κανει και πολυ ανησυχο υπνο οποτε πρεπει να παω για νεα κουνια και μετα τις θα τις κανω?

Μπορεις να του παρεις κρεβατι κανονικο και εχει προστατευτικα καγκελακια στο τζαμπο που μπενουν προσορινα.. εγω ετσι εκανα..

Καλως ορισες Μαρία!! Βαλε και τικερακι να βλέπουμε! είναι το πρώτο σου μωράκι;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

το σκεφτηκα κι αυτο αλλα ξερεις κανει πολυ ατσουμπαλο υπνο σηκωνεται ορθιος και πεφτει απο την κατω μερια φοβαμαι μην τυχον και πεσει κατω δεν τον εμπιστευομαι καθολου εμαι μπερδεμενη πολυ περσι εδωσα 1000 για να παρω ολα τα επιπλα για το δωματιο και τωρα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα δεν ξερω πρεπει να το ψαξω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

το σκεφτηκα κι αυτο αλλα ξερεις κανει πολυ ατσουμπαλο υπνο σηκωνεται ορθιος και πεφτει απο την κατω μερια φοβαμαι μην τυχον και πεσει κατω δεν τον εμπιστευομαι καθολου εμαι μπερδεμενη πολυ περσι εδωσα 1000 για να παρω ολα τα επιπλα για το δωματιο και τωρα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα δεν ξερω πρεπει να το ψαξω

ψαξε το εγω νομιζω ειναι η μονη λυση ειναι κριμα να παρεις δυο κουνιες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μαργαρίτα μου επιτέλους μας είπες τα νέα σου!!! Σκασαμε όλες εδώ από την αγωνία! Όλα καλά θα πάνε! Φιλάκια!!

Μαρία,καλώς ήρθες στο καφέ μας κ με το καλό το κοριτσάκι σου!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μελινα και εγω νομιζω είναι κριμα να παρεις 2 κουνιες αφου ετσι κι αλλιως ο μεγαλος σε λιγους μηνες θα παρει πιο μεγαλο κρεβατι.. Μηπως δεν τον βολευει η κουνια πλεον γιαυτο κανει ετσι; και του δικου μου ηταν αστατος ο υπνος του αλλα μολις του άλλαξα κρεβατι μετα απο λιγο καιρο εστρωσε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ, μπραβο βρε Μαργαριτα!! Τι ηταν και αυτη η ταλαιπωρια! Ευτυχως τουλαχιστον που περασε ,ολα καλα λοιπον!!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Μελινα και εγω συμφωνω με τα κοριτσια.Τι να τις κανεις μετα τις δυο κουνιες?? Και θα θελεις και κρεβατακι ουτως η αλλως!

Αννα τι κανείς? Εγώ κοιμήθηκα πολύ κ τώρα εχω πονοκέφαλο.. Στις 8μίση το πολύ πρέπει να φύγω για τον γιατρό κ τώρα έλεγα να πιω καφέ με μια φιλη...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννα τι κανείς? Εγώ κοιμήθηκα πολύ κ τώρα εχω πονοκέφαλο.. Στις 8μίση το πολύ πρέπει να φύγω για τον γιατρό κ τώρα έλεγα να πιω καφέ με μια φιλη...

Και εγω κοιμηθηκα μια ωριτσα περιπου.Ειμαι παλι μονη , εχουν παει Αγγλικα και κολυμπι.

Οταν μπηκες εφτιαχνα ζυμη για πιτσα και δεν ημουν εδω.

Σου ευχομαι να δεις με το καλο το νινι σου!!

κοριτσια επεστρεψα σπιτι επιτελους! τελικα βγηκα σημερα για να μην χρεωθω και αλλο βραδι. ο γιατρος ηταν συμφωνος παλι καλα γιατι εγινε μπερδεμα με την ασφαλιστικη. Ποναω λιγακι αλλα καμια σχεση με χτες.. ελπιζω ολα να πανε καλα κ ο εφιαλτης να περασε ... ευχομαι σε καμια κοπελα να μην τυχει αυτο το αγχος... τρελλαθηκα μεχρι να μαθω οτι το μωρο ειναι καλα.. βεβαια δεν με κλωτσαει και πολυ αλλα οκ... παω να ξαπλωσω ειμαι εντελως πτωμα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...