Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

IMG_2535-1024x682.jpg

Κορίτσια αυτή είναι η δικιά μου μόνο που στο σχέδιο έχει δύο κουνελάκια γλυυυυκαααα!!!Η προίκα μου είναι άσπρη με γαλάζιο αυτή μπορεί να την αλλάξω αλλά τώρα για την μικρή νομίζω ότι είναι καλή το μόνο που σκέφτομαι είναι τι κρεβατάκι να πάρω για το μεγάλο.Αχ βρε Μαργαριτάκι τι να κάνεις άραγε?Θυμήθηκα ότι πριν ένα μήνα βρήκα μια γνωστή μου που είχε κάνει σκωληκοειδίτη στον 8ο!!!!Εντάξει ασφαλές μου είπε ήταν αλλά η τρομάρα μόνο φτάνει εγω συνάχι έχω και άγχομαι όχι τώρα..Άντε ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά και απλά αμέλησε να μπει.

zxG9p3.png

owokp3.png

εγω προτιμαω κατι ουδετερο σε χρωμα, ωστε αν κανω καποτε κορσιτακι να τα παρω αυτα...

και εγω προτιμω τα ουδετερα. εχω μια φιλη τα πηρε όλα ροζ μετα απο 105 χρονο εμεινε ξανα εγκυος αγορακι και τωρα τρεχει για διπλα εξοδα απο την αρχη... πεταμενα λεφτα νομιζω...

Τελεια όμως όλα οσα βαλατε...δεν ξέρεις τι να διαλέξεις....

Η Μαργαριτα τετοια ώρα δεν πηγαινε στη δουλεια της;; κοριτσια θα έμπενε λογικα να μας πει τα νεα της...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου. Λοιπον αισθανομαι αρκετα καλυτερα ο πονος εχει σχεδον φυγει. Θα με κρατησουν στο μετροπολιταν κ σημερα για να δουμε πως θα παω να ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι σκωληκοειδητις. Παντως χτες κοιμηθηκα επιτελους μετα απο τοση κουραση αγχος κ υπερενταση. Παλι καλα πως φαινεται μεχρι τωρα δεν δειχνει να ειναι ανησυχητικο. Μαλλον κολικος που ερεθισε κ την σκωληκοειδητη κ εγινε χαμος μεσα μου. Το τι πονο περασα δεν φαντασεστε. Θα προσπαθησω να κοιμηθω λιγακι. Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που με σκεφτεστε. Με συγκινησατε! Φιλια θα ξαναμπω οτν μπορεσω

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα! αχ, μπραβο ρε μαργαριτα. ειχα μερες να μπω και μπηκα χτες ξημερωματα να χαζεψω λιγο και ειδα οτι δεν ησουνα καλα. ευχομαι ολα να πανε καλα!!! καλη ξεκουραση και οχι αγχος. περαστικουλια!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου. Λοιπον αισθανομαι αρκετα καλυτερα ο πονος εχει σχεδον φυγει. Θα με κρατησουν στο μετροπολιταν κ σημερα για να δουμε πως θα παω να ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι σκωληκοειδητις. Παντως χτες κοιμηθηκα επιτελους μετα απο τοση κουραση αγχος κ υπερενταση. Παλι καλα πως φαινεται μεχρι τωρα δεν δειχνει να ειναι ανησυχητικο. Μαλλον κολικος που ερεθισε κ την σκωληκοειδητη κ εγινε χαμος μεσα μου. Το τι πονο περασα δεν φαντασεστε. Θα προσπαθησω να κοιμηθω λιγακι. Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που με σκεφτεστε. Με συγκινησατε! Φιλια θα ξαναμπω οτν μπορεσω

Περαστικά σου κοπέλα μου να μην είναι τίποτα και αύριο με το καλό σπιτάκι σου να ξεκουραστείς αρκετή ταλαιπωρία τράβηξες.Καλή ανάρρωση:D

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ ρε Μαργαρίτα επιτέλους και φαγωθηκαμε!

Ευτυχώς που είσε καλα! Μακαρι να μην χρειαστεις κατι και αυριο να πας σπιτακι σου...Ξεκουράσου και μολις είσαι καλυτερα μας λες..Περαστικούλια!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σας κορίτσια μου! Επέστρεψα στο forum! Περαστικά και γρήγορα μάλιστα Μαργαριτούλα μου! Δεν είμαστε για τέτοια τώρα..

Χάθηκα κορίτσια γιατί κάτι έπαθε το ασύρματο του γείτονα και το δικό μας ακόμα να το συνδέσουν. Εγώ είμαι πολυ καλά! Αισίως έχω φτάσει τα +7 :cry:

68 σύνολο! Μου άνοιξε η όρεξη και ήμασταν και μια βδομάδα στη μαμά μου μαζεμένοι και σαβουριάσαμε όλοι! Ο μπέμπης κλωτσάει αβέρτα! Για τα νέα σας δεν νομίζω να καταφέρω να διαβάσω 100 ή 200 σελίδες :shock:! Θα τα μάθω σταδιακά! Ελπίζω όλα να είναι καλά για όλες και όλα τα μπεμπούλια!!!!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Γεια σου toulala! οντως, δεν διαβαζονται τοσες σελιδες! ειναι ακατορθωτο! και γω προσπαθησα καποια στιγμη αλλα ματαια! εγω καλα γενικα! κουραση, αλλα ολα καλα.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

τωρα τα διαβασα τα νεα!!!μπραβο μαργαριτα μου ελπιζω η περιπετια σου να τελειωση εδω:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλησπερα κοριτσια,

πολυ χαρηκα με τη μαργαριτα μπραβο κουκλα αντε ξεκουρασου και με το καλο να πας σπιτι σου,

ωραιες η κουνιες πολυ ωραιες ολες, εγω δεν ξερω τι να κανω μαλλον πρεπει να παρω καινουργια και δεν εχω ακομα αποφασισει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλησπερα κοριτσια,

πολυ χαρηκα με τη μαργαριτα μπραβο κουκλα αντε ξεκουρασου και με το καλο να πας σπιτι σου,

ωραιες η κουνιες πολυ ωραιες ολες, εγω δεν ξερω τι να κανω μαλλον πρεπει να παρω καινουργια και δεν εχω ακομα αποφασισει

ναι πολυ ωραιες οι κουνιες που εβαλαν τα κοριτσια!!εγω δεν θα παρω κουνια τα εχω ολα απο το γιο μου!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω δεν ξερω τι να κανω οταν θα γεννησω ο μικρος μου θα ειναι 14 μηνων δεν μπορω να μην το εχω στην κουνια κανει και πολυ ανησυχο υπνο οποτε πρεπει να παω για νεα κουνια και μετα τις θα τις κανω?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...