Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

07_camerette_lilly_07.jpg

αυτη η κουνια ειναι ωραια. αλλα δεν ξερω κατα ποσο με την κουνουπιερα θα ειναι ωραια... νομιζω οι ασπρες φαινονται πιο ωραιες με την κουνουπιερα.... πιο φωτινες..

εμενα μου αρεσουν τα σκουρα επιπλα. αλλα δε ξερω, για παιδικο κολλαω λιγο!παντως αν μπορουσα βεγγε κουνια θα επαιρνα!το λατρευω!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα μου αρεσουν τα σκουρα επιπλα. αλλα δε ξερω, για παιδικο κολλαω λιγο!παντως αν μπορουσα βεγγε κουνια θα επαιρνα!το λατρευω!

Καλό ειναι και ωραιο δειχνει στο σπιτι το βεγκε,το εχω κι εγω αλλά αν ήξερα τη σκονη μαζευει θα επαιρνα ασπρα επιπλα για το σαλόνι στανταρ!! χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλό ειναι και ωραιο δειχνει στο σπιτι το βεγκε,το εχω κι εγω αλλά αν ήξερα τη σκονη μαζευει θα επαιρνα ασπρα επιπλα για το σαλόνι στανταρ!! χα χα

ασε η σκονη ειναι θεμα που ποναει! ολο λερωμενα φαινονται! εγω σε βιοτεχνια επιπλων δουλευω κ οταν πηρα τα επιπλα τα αφεντικα μου με πρηξαν να μη τα παρω σε βεγγε αλλα εγω δεν τους ακουγα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Δωρα μου παρα πολυ ωραια φωτογραφια αυτη που εβαλες!!!

Οντως τα υπολοιπα συντελουν στην διακοσμηση...και ολοκληρωνουν το συνολο..Παντως επειδη εχω κοιταξει σε 5-6 μαγαζια μεχρι τωρα ..εχουν μεγαλη διαφορα οι κουνιες.Δεν θα μου αρεσε να παρω μια κουνια κ να κουνιεται σαν να ειναι ξεβιδωμενη ..εχει δικιο η Αννα!

σε ενα καταστημα που εχω καταληξει ειναι μασιφ ξυλο μεχρι κατω χωρις ροδακια κ πιστευω οτι σε κατι τετοιο θα καταληξουμε..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Δωρα μου παρα πολυ ωραια φωτογραφια αυτη που εβαλες!!!

Οντως τα υπολοιπα συντελουν στην διακοσμηση...και ολοκληρωνουν το συνολο..Παντως επειδη εχω κοιταξει σε 5-6 μαγαζια μεχρι τωρα ..εχουν μεγαλη διαφορα οι κουνιες.Δεν θα μου αρεσε να παρω μια κουνια κ να κουνιεται σαν να ειναι ξεβιδωμενη ..εχει δικιο η Αννα!

σε ενα καταστημα που εχω καταληξει ειναι μασιφ ξυλο μεχρι κατω χωρις ροδακια κ πιστευω οτι σε κατι τετοιο θα καταληξουμε..!

Ακριβως! Επειδη τις ειχα και τις δυο ,αυτες με τα ροδακια πρεπει να τις προσεξετε πριν τις παρετε, χωρια που δεν χωραει το παιδι πανω απο 2 χρονια σε αυτη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια?? Η Μαργαριτα??

Αν ειχε παει σπιτι της θα μας ειχε μιλησει.....:rolleyes::rolleyes:

λες ε? μακαρι να μην ειναι σκωληκοειδιτιδα, αν κ νομιζω οτι δεν χρειαζεται χειρουργιο πλεον, ε? εχω πολλα χρονια που την εβγαλα

BJVqp3.png

Ρε κοριτσια?? Η Μαργαριτα??

Αν ειχε παει σπιτι της θα μας ειχε μιλησει.....:rolleyes::rolleyes:

Ναι ρε γμτ!!! Ελπιζω να μην εγινε Χριστε μου κάτι κακό..! Ο θεός να την έχει καλα... Μηπως την εκαναν εγχειρηση ή την ετοιμασαν για εγχείρηση ή δεν ξερω κι εγω τι!! Πως θα γίνει να μάθουμε ρε κορίτσια?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια παω να ετοιμασω τραπεζι γιατι ερχονται.

Ελπιζω το απογευμα που θα μπω να εχουμε ευχαριστα νεα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια παω να ετοιμασω τραπεζι γιατι ερχονται.

Ελπιζω το απογευμα που θα μπω να εχουμε ευχαριστα νεα!!

αντε καλη σας ορεξη!!

Απο το στομα σου κ στου Θεου τ'αφτι!!Περμενουμε ευχαριστα νεα απο την Μαργαριτα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...