Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δειτε λίγο!! Ειναι η ιδια κουνια που σας λεω απλα της συγκεκριμενης σεζον στο ΙΚΕΑ δεν εχει καγκελα στα κεφαλαρια ειναι μονοκομματο... Δειτε τι ωραια την "στολισε" η προικα και έβαλε και το ροζ παντα και εκανε κ κουρτινουλα απο κατω για να μην αφηνει κενο!! Ετσι το εχω φανταστει κι εγω ακριβως!

http://imageshack.us/photo/my-images/26/imgp0937d.jpg/

Ειδες πως στολιζεται με την προικα?? Στο τελος δεν πολυδινεις σημασια στην κουνια ,πιο πολυ προσεχεις την προικα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μωρε καλα θα κανεις!! Για το εγγονι τους θα την παρουν αλλωστε!!

Την καλυτερη να παρεις:tongue:

μονοι τους τιποτα δεν θα λεγανε, το ξερω! ο κουνιαδος μου τους ξεσηκωσε οποτε δεν ειπαν κουβεντα!! με 1000 ευρω θα παω να παω!!χαχα

BJVqp3.png

Εγω πάντως το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την τσιμπήσω αυτην την κουνια... Ολα ειναι θεμα διακοσμησης κορίτσια!!! Μονο στην Ελλάδα εχουμε κούνιες με τοσα σχεδια και καρτουν πανω κ σε εκμεταλλευονται... Κ καλα την ποιοτητα πληρωνεις...Σκ...α!!! Τις ειδα όλες απο κοντα σχεδον τις μαρκες ρε σεις κ ολες κουνιοντουσαν σαν να παν να ξεβιδωθουν!! Εχω και την κουνιάδα μου αρχιτεκτονα καποα ιδεα παραπανω θα μας δωσει στην διακοσμηση!! Ειναι πολύ κριμα να εκμεταλλευονατι τους νεους γονεις..Πρεπει να παρουμε το ενα το αλλο...Παλια δηλ που δεν ειχαν τα παντα σαν διακοσμητικα στα κρεβατακια δεν μεγαλωναν τα μωρα? Τελοσπαντων,κι εγω που τα λεω τωρα κι εγω ΟΛΑ αυτα θα τα αγορασω κ με το παραπανω αλλα οκ η αληθεια άλλη ειναι!! Γι'αυτό εφτασε ο Ελληνας σε αυτό το σμείο απο την απληστία του!!! Ολοι στην Ευρώπη αγοράζουν φετες φετες το καρπούζι κι εδω αν πας να ζητησεις θα σε κοροιδευουν!! Γι'αυτο τωρα θα μας τα πετάξουν στην μάπα τα καρπούζια οι Γερμανοί και οι άλλοι...

Ουφ,οκ τα ειπα,μια κριση ορμονών ήταν!! Χα χα χα!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μονοι τους τιποτα δεν θα λεγανε, το ξερω! ο κουνιαδος μου τους ξεσηκωσε οποτε δεν ειπαν κουβεντα!! με 1000 ευρω θα παω να παω!!χαχα

Αυτες να δεις τις κουνιες της kitten, ειναι πολυ σταθερες, φαινεται στη φωτο, δες τα ποδια και ειναι μασιφ ολη.Αυτη να τη βαλεις να παρει!

Αυτη που εχω εγω εχει επανω εναν πριγκυπα ζωγραφισμενο, αλλα δε με χαλαει θα κολλησω επανω ενα ωραιο αυτοκολλητο κοριτσιστικο, δεν παω να παρω αλλη τωρα αφου εχω.

Διαφημίσεις

dfe8a68fdee057a0c1998924a7e25191.jpg

Φαινεται το στρωμα, που ειναι σε ενα υψος??

Ναι φαινεται ρε! Μα ετσι κ αλλιως όλες οι κουνιες εχουν ρυθμιση στο στρωμα.

Σου αρεσε σαν ιδεα πως το σκεφτομαι?απο την φωτο που εβαλα?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

805ecfd41f6fbb632733dce64aac2f09.jpg

Δωρα στις εβαλα για να καταλαβεις το στρωμα πως ανεβοκατεβαινει.

Αν παρεις τετοιο στυλ κουνιας αυτο να δεις για το στρωμα

Αυτες να δεις τις κουνιες της kitten, ειναι πολυ σταθερες, φαινεται στη φωτο, δες τα ποδια και ειναι μασιφ ολη.Αυτη να τη βαλεις να παρει!

Αυτη που εχω εγω εχει επανω εναν πριγκυπα ζωγραφισμενο, αλλα δε με χαλαει θα κολλησω επανω ενα ωραιο αυτοκολλητο κοριτσιστικο, δεν παω να παρω αλλη τωρα αφου εχω.

εννοειται καλε αφου εχεις σιγα μην παρεις καινουρια! πολυ ωραια αυτη που εβαλες, κατι τετοιο σκεφτομαι κ εγω. εγω θα την διαλεξω εξαλλου, αυτοι τα λεφτα θα μας δωσουν!

BJVqp3.png

805ecfd41f6fbb632733dce64aac2f09.jpg

Δωρα στις εβαλα για να καταλαβεις το στρωμα πως ανεβοκατεβαινει.

Αν παρεις τετοιο στυλ κουνιας αυτο να δεις για το στρωμα

Αυτην στην φωτο τη συγκεκριμενη ειναι σουπερ!!!!! Kitten ειναι?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

07_camerette_lilly_07.jpg

αυτη η κουνια ειναι ωραια. αλλα δεν ξερω κατα ποσο με την κουνουπιερα θα ειναι ωραια... νομιζω οι ασπρες φαινονται πιο ωραιες με την κουνουπιερα.... πιο φωτινες..

Απλά το ασπρο τελικα ταιριαζει με οτι χρωμα προικα βαλεις...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι φαινεται ρε! Μα ετσι κ αλλιως όλες οι κουνιες εχουν ρυθμιση στο στρωμα.

Σου αρεσε σαν ιδεα πως το σκεφτομαι?απο την φωτο που εβαλα?

Δεν εχουν ολες.Αυτες που εχουν συνηθως ροδακια στα ποδια ,ανεβοκατεβαινει το καγκελο και οχι το στρωμα.Εχουν και ενα συρταρι απο κατω εκεινες.Ειχα τετοια στον 1ο μου αλλα χορευε και αυτη μαζι με το παιδι, την πηγα στην πεθερα μου, να κοιμιζει τα εγγονια της.Στον 2ο που ειχα την αλλη καμμια σχεση ηταν πολυ πιο βαρια και σταθερη.Ασε που κοιμηθηκε εκει μεχρι 4 ετων γιατι εβγαιναν τα καγκελα και ηταν κρεβατακι.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα παρω τριτη κουνια ελεος!! Εχω και τη σιφουνιερα απο αυτη.Ετσι ασπρη ειναι και εμενα, και εχει εναν πριγκηπα.

Απλά το ασπρο τελικα ταιριαζει με οτι χρωμα προικα βαλεις...

ναι εχεις δικαιο.... τωρα να δουμε οταν παω στο καταστημα θα δω ξανα,,,, γυρευω την ασπρη που ειδα αλλα δεν την βρισκω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αυτην στην φωτο τη συγκεκριμενη ειναι σουπερ!!!!! Kitten ειναι?

http://www.kitten.com.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=9&category_id=1&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=32

Ναι!

07_camerette_lilly_07.jpg

αυτη η κουνια ειναι ωραια. αλλα δεν ξερω κατα ποσο με την κουνουπιερα θα ειναι ωραια... νομιζω οι ασπρες φαινονται πιο ωραιες με την κουνουπιερα.... πιο φωτινες..

Ναι μωρε ειναι πιο φωτεινες και πιο χαρουμενες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...