Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 16 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Expand  

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

dolphin73 είπε:
Ναι, το στρωμα λογικα πρεπει να ανεβοκατεβαινει.Εχω μια της kitten που ειναι ετσι, για πολυ μωρο το εχεις ψηλα για να μη σκυβεις.

Ναι ανεβοκατεβαίνει το στρώμα. εγω του το είχα ψηλά μέχρι που άρχισε να στεκετε και το χαμηλωσα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dolphin73 είπε:
Ναι, το στρωμα λογικα πρεπει να ανεβοκατεβαινει.Εχω μια της kitten που ειναι ετσι, για πολυ μωρο το εχεις ψηλα για να μη σκυβεις.

Δεν ξερω ρε κοριτσια...Παντως ετσι οπως το ειχα εκει, το στρωμα απειχε 15 εκ. απο το εδαφος!:shock:

Να σας πω..το δωματιο σκεφτεστε να το κανετε καποιο χρωμα?ή θα βαλετε κανενα αυτοκολλητο?

Ειπα στον ανδρα μου για τις ταπετσαριες που λεγαμε και μου ειπε οτι δεν αναπνεει σωστα ο τοιχος!Και οτι αν την βγαλουμε μια φορα για να μετακομισουμε μετα παει για πεταμα...:cry:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Τα βρηκα στο site omega home ειναι στα δωματια με looney tunes.

Bεβαια ειναι πολυ τσιμπημενες οι τιμες.Θα δω μηπως παω σε καποια βιοτεχνια κ μου τα φτιαξουν...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

taspaa είπε:
Δεν ξερω ρε κοριτσια...Παντως ετσι οπως το ειχα εκει, το στρωμα απειχε 15 εκ. απο το εδαφος!:shock:

Να σας πω..το δωματιο σκεφτεστε να το κανετε καποιο χρωμα?ή θα βαλετε κανενα αυτοκολλητο?

Ειπα στον ανδρα μου για τις ταπετσαριες που λεγαμε και μου ειπε οτι δεν αναπνεει σωστα ο τοιχος!Και οτι αν την βγαλουμε μια φορα για να μετακομισουμε μετα παει για πεταμα...:cry:

εμεις το δωματιο το εχουμε ηδη βαμενο λαχανι- μπεζ-λαχανι.Κατα τ'αλλα δικιο εχει οαντρας σου για τις ταπετσαριες.εμεις θα βαλουμε αυτοκολλητα που μπαινουν- βγαινουν ευκολα κ δεν αφηνουν τιποτα πανω στον τοιχο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

dolphin73 είπε:

Μπορεις να μου την στειλεις καπως με mail να την δω?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

taspaa είπε:

εμενα ο αντρας μου πιανεται πολυ με βαψιμο και τετοια πραγματα οποτε εχει ηδη ενθουσιαστει! λεει να το κανουμε το μισο πορτοκαλι και θελει να βρει σχεδια απο το ιντερνετ π.χ. πεταλουδες, νεραιδες και να τις ζωγραφισει στον τοιχο.πιανει τ χερι του αλλα σε νοικιασμενο σπιτι, χαμενο θα παει μετα σκεφτομαι

BJVqp3.png

fouskitsa82 είπε:
Μπορεις να μου την στειλεις καπως με mail να την δω?

Αχ! Δωρα μου δεν την εχω στεισει ακομη, ειναι στην αποθηκη!

Θα προσπαθησω να βρω παρομοια στο ιντερνετ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δωρα μου για την ποιοτητα της κουνιας που λες απο τα ικεα δεν ξερω, πηγαινε να την δεις απο κοντα κ θα καταλαβεις(δεν εχεις να χασεις τιποτα θα κανεις κ την βολτα σου..χιχι)

Οσο για τα υπολοιπα σιγουρα με την προικα κ τα αυτοκολλητα θα ολοκληρωθει το συνολο κ θα ειναι πολυ ωραιο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Δειτε λίγο!! Ειναι η ιδια κουνια που σας λεω απλα της συγκεκριμενης σεζον στο ΙΚΕΑ δεν εχει καγκελα στα κεφαλαρια ειναι μονοκομματο... Δειτε τι ωραια την "στολισε" η προικα και έβαλε και το ροζ παντα και εκανε κ κουρτινουλα απο κατω για να μην αφηνει κενο!! Ετσι το εχω φανταστει κι εγω ακριβως!

http://imageshack.us/photo/my-images/26/imgp0937d.jpg/

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

την κουνια θα μου την παρουν δωρο τα πεθερικα. ο κουνιαδος μου το ειπε δηλαδη γιατι μ'αυτους δεν πολυμιλαω οπως εχω ξαναπει.αρχικα ειπα οτι δεν θελω τιποτα αυτους αλλα εφοσον ειδα οτι παει να γινει θεμα, συμφωνησα. κ να σας πω κατι, την πιο ακριβη θα παω να παρω, γιατι οικονομικα ειναι πολυ καλα τα πεθερικα μου αλλα ποτε δεν μας βοηθησαν ουτε καν στον γαμο. ειμαι κακια, ε?:D

BJVqp3.png

taspaa είπε:

Νομιζω ομως , και απο τον αντρα μου που ειναι μηχανικος, οτι το θεμα του να αναπνεει ο τοιχος (προφανως για την υγρασια) εχει να κανει με τοιχο που ειναι εξωτερικος.Αν εσυ τη βαλεις σε τοιχο εσωτερικο που σιγουρα εχει το δωματιο τοτε δεν υπαρχει προβλημα, ρωτα και τον μπογιατζη.Καταλαβες τι εννοω εσωτερικο εε?? Να μη βρεχεται, να συνορευει με αλλο δωματιο.

Αν και παλι δεν τον πεισεις βαλε ταινια γυρω γυρω με διχρωμια.

ωραια είναι η κουνια απο το ικεα δωρα μου και εμενα μου αρεσε με μια ωραια κουνουπιερα και ολα τα σχετικα θα είναι τέλεια....

σοφια μου και εσενα πολύ ωραια η κουνια και η αλλαξιερα, και εγω την προτιμαω σε καφέ αλλα αν βρω ασπρη που να μου αρεσει δεν θα πω οχι, βασικα οταν πήγα σε ενα καταστημα μια ασπρη ειδα αλλα ηταν μια γρηγορη ματια οταν ξανα παω θα δω......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

fouskitsa82 είπε:
Δειτε λίγο!! Ειναι η ιδια κουνια που σας λεω απλα της συγκεκριμενης σεζον στο ΙΚΕΑ δεν εχει καγκελα στα κεφαλαρια ειναι μονοκομματο... Δειτε τι ωραια την "στολισε" η προικα και έβαλε και το ροζ παντα και εκανε κ κουρτινουλα απο κατω για να μην αφηνει κενο!! Ετσι το εχω φανταστει κι εγω ακριβως!

http://imageshack.us/photo/my-images/26/imgp0937d.jpg/

ειναι τελεια!!!!! κ το φως-λουλουδι το εβαλα κ εγω στο ματι οταν πηγα ικεα!!πολυ γλυκουλα η κουνια!!!

BJVqp3.png

ggwgw είπε:
την κουνια θα μου την παρουν δωρο τα πεθερικα. ο κουνιαδος μου το ειπε δηλαδη γιατι μ'αυτους δεν πολυμιλαω οπως εχω ξαναπει.αρχικα ειπα οτι δεν θελω τιποτα αυτους αλλα εφοσον ειδα οτι παει να γινει θεμα, συμφωνησα. κ να σας πω κατι, την πιο ακριβη θα παω να παρω, γιατι οικονομικα ειναι πολυ καλα τα πεθερικα μου αλλα ποτε δεν μας βοηθησαν ουτε καν στον γαμο. ειμαι κακια, ε?:D

Μωρε καλα θα κανεις!! Για το εγγονι τους θα την παρουν αλλωστε!!

Την καλυτερη να παρεις:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...