Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλέ ναι σιγα δεν ξεχνας να οδηγας..αν ειναι δυνατον..Οκ αν τον πιεσω θα μου το δωσει αλλα δεν εχω κ λογο να το παρω δεν παω κ πουθενα...!!!

Μου εχουν πει κ εμενα για την ζωνη αυτη...Ε δεν βλεπω να την χρειαζομαι που θα παμε σιγα... Α,τι λεω ειπαμε να παμε η Γιαννενα Ή θεσ/νικη στα Ικεα... Ε θα συνεχισω να την κραταω κι εγω με το χερι κλασικα!!!

Σκεφτομαι ρε κοριτσια τελικα μηπως παρω απο Ικεα κούνια(θα την δω πρωτα βεβαια απο κοντα) γιατι εχει πολύ μεγαλη διαφορα στην τιμη...

Ναι μωρε, αν δεν οδηγουμε εμεις τι να την κανουμε??Πεταμενα λεφτα θα ειναι.Αυτη πρωφανως ειναι χρησιμη οταν αναγκαστικα οδηγεις εσυ. Καλα τη 1η φορα που ξαναμπαινω μετα στο αυτοκινητο μονη μου νιωθω ελευθερο πουλακι, βαζω και τις μουσικες μου δυνατα, αλλος ανθρωπος!!

:tongue::tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουνιεται και με τον εσπρεσσο?Δεν το εχω ξανακουσει!Με τους χυμους ηξερα!

Βασικα κοιτα..θελει ηρεμια..και εγω σπανια να το καταλαβω αν καθομαι..Αν ξαπλωνω το καταλαβαινω, αλλα και παλι θα πρεπει να πετυχεις το timing που θα ειναι ξυπνιο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα Δωρα!!Τωρα που λες για κουνιες , αυτες του ικεα δεν τις εχω δει απο κοντα αλλα χθες ειδα κατι αυτοκολλητα κ μαλλον σε αυτα θα καταληξουμε...

http://e-casa.gr/2010/el/component/virtuemart/%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%82---stickers/stickers---%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%85-looney-tunes-543/45-616.html?pop=0

Ωραια τα αυτοκολλητακια Σοφη μου!! Εγώ πάλι το σκέφτομαι με πεταλουδίτσες το δωμάτιο...Αν παρει πουθενα το μάτι σου με πεταλουδες πες μου...

Τωρα για την κούνια ειδα μια στον καταλογο του Ικεα και σαν σχεδιο μου αρεσε ειναι ασπρη ομως...Θα δω!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αυτη ειναι η κουνια και σκεφτομαι να την διακοσμησω εγω με ροζ κουνουπιερα και να βάλω αυτοκόλλητα πανω στα πλαινα

www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80418

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κουνιεται και με τον εσπρεσσο?Δεν το εχω ξανακουσει!Με τους χυμους ηξερα!

Βασικα κοιτα..θελει ηρεμια..και εγω σπανια να το καταλαβω αν καθομαι..Αν ξαπλωνω το καταλαβαινω, αλλα και παλι θα πρεπει να πετυχεις το timing που θα ειναι ξυπνιο..

ο γιατρος που εκανα την αυχενικη μου το ειχε πει για τον καφε! μαλλον δεν συγχρονιζομαστε με τη μικρη, ξυπναει οταν δεν μπορω να την καταλαβω φαινεται!:rolleyes:

BJVqp3.png

Καλέ ναι σιγα δεν ξεχνας να οδηγας..αν ειναι δυνατον..Οκ αν τον πιεσω θα μου το δωσει αλλα δεν εχω κ λογο να το παρω δεν παω κ πουθενα...!!!

Μου εχουν πει κ εμενα για την ζωνη αυτη...Ε δεν βλεπω να την χρειαζομαι που θα παμε σιγα... Α,τι λεω ειπαμε να παμε η Γιαννενα Ή θεσ/νικη στα Ικεα... Ε θα συνεχισω να την κραταω κι εγω με το χερι κλασικα!!!

Σκεφτομαι ρε κοριτσια τελικα μηπως παρω απο Ικεα κούνια(θα την δω πρωτα βεβαια απο κοντα) γιατι εχει πολύ μεγαλη διαφορα στην τιμη...

Εγω τις ειδα!Η πολυ φθηνη, ειναι χαλια!Καταρχας το στρωμα ειναι πααααρα πολυ χαμηλα!Θα πρεπει να εισαι η Σκλεναρικοβα για να πιασεις το μωρο..δεν ξερω αν ρυθμιζεται βεβαια!Ειχε και κατι αλλες..Αυτες που ηταν με χρωμα ηταν λες και τις εβαψα εγω με την οζα που μου περισσεψε!Οποτε στην ουσια μια ασπρη νομιζω μενει..που καλη ηταν αλλα δεν ειναι και ουαου..Αυτο που λεμε, οτι δινεις παιρνεις!Φανταζομαι ομως πως με την αναλογη προικια, δεν θα ειναι και τοσο ασχημο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Αυτη ειναι η κουνια και σκεφτομαι να την διακοσμησω εγω με ροζ κουνουπιερα και να βάλω αυτοκόλλητα πανω στα πλαινα

www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80418

Για αυτην ελεγα!Ειναι απλη..Αμα βαλεις καμια ωραια προικα..Λογικα θα δειξει ομορφη!Οπως λεμε κιολας..η προικα κανει την διαφορα!Απο θεμα αντοχης να ειναι ενταξει και ολα κομπλε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εγω τις ειδα!Η πολυ φθηνη, ειναι χαλια!Καταρχας το στρωμα ειναι πααααρα πολυ χαμηλα!Θα πρεπει να εισαι η Σκλεναρικοβα για να πιασεις το μωρο..δεν ξερω αν ρυθμιζεται βεβαια!Ειχε και κατι αλλες..Αυτες που ηταν με χρωμα ηταν λες και τις εβαψα εγω με την οζα που μου περισσεψε!Οποτε στην ουσια μια ασπρη νομιζω μενει..που καλη ηταν αλλα δεν ειναι και ουαου..Αυτο που λεμε, οτι δινεις παιρνεις!Φανταζομαι ομως πως με την αναλογη προικια, δεν θα ειναι και τοσο ασχημο..

Κοιτα δεν λεω γι'αυτες που εχει στα 39? ελεος!! χα χα

Ρυθμίζουν ρε συ στο υψος το στρώμα!! Ναι για την ασπρη λεω..Την ειδα σε ενα site αναλογο με το δικο μας που την ειχε μια μαμα με προικα και κουνουπιερα και αυτοκολλητα και δεν φαινοταν καν οτι ειναι ικεα!! Αν μπορεσω να την βρω την φωτο θα σας την βαλω.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Eιδα κ αυτην την κουνια ..ξετρελαθηκα!!Μαλλον κατι τετοιο θελω σε αυτα τα χρωματα..

K%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B9-SENSIA-little-buddies-ProductMain.jpg

Είναι η ίδια με την δική μου μονο που της δική μου το γυρω γύρω είναι πιο σκούρο καφε!

Πολυ ωραια είναι!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοιτα δεν λεω γι'αυτες που εχει στα 39? ελεος!! χα χα

Ρυθμίζουν ρε συ στο υψος το στρώμα!! Ναι για την ασπρη λεω..Την ειδα σε ενα site αναλογο με το δικο μας που την ειχε μια μαμα με προικα και κουνουπιερα και αυτοκολλητα και δεν φαινοταν καν οτι ειναι ικεα!! Αν μπορεσω να την βρω την φωτο θα σας την βαλω.

Ναι, το στρωμα λογικα πρεπει να ανεβοκατεβαινει.Εχω μια της kitten που ειναι ετσι, για πολυ μωρο το εχεις ψηλα για να μη σκυβεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...