Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμένα ο αντρας μου δεν με αφηνει να οδηγω τωρα..Εισαι έγκυος λεει!! Κατάλαβες ο κύριος?? Εμεις πουλησαμε και το δικο μου αυτοκινητο και το παλιο του ανδρα μου για αποσυρση και πηραμε καινουριο λιγο πριν μεινω εγκυος και πανω που το εμαθα να το οδηγαω κ αυτο(αφου το δικο μου ηταν μικροτερο),εμαθα για την εγκυμοσύνη και ισα που προλαβα να το παρω λιγες φορες!!Θα ξεχάσω να οδηγω!!χα χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι οπως το περιγραφεις, ειχα και εγω..Μην σου πω και στην αρχη του 4ου..Αυτο βεβαια καθε φορα με το που ξαπλωνα!Ενιωθα μια πιεση και στο σημειο που το ενιωθα εκανε και εξογκωμα!Βεβαια πονο δεν ειχα!Εδω και καιρο σταματησε να το κανει αυτο..Απλα αισθανομαι καποια χτυπηματα χωρις πονο και χωρις εξογκωμα!

Απότι καταλαβαινω, τουλαχιστον τωρα, ειναι το μωρο αυτο που βαραει!

ναι δεν ειναι απαραιτητα συσπαση, μπορει να ειναι η μπουμπουκα! απλα οταν ξανα πας στο γιατρο σου πες του ακριβως τη νιωθεις και να σου εξηγησει πως μπορεις να ξεχωρισεις τη συσπαση απο το μωρο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εμένα ο αντρας μου δεν με αφηνει να οδηγω τωρα..Εισαι έγκυος λεει!! Κατάλαβες ο κύριος?? Εμεις πουλησαμε και το δικο μου αυτοκινητο και το παλιο του ανδρα μου για αποσυρση και πηραμε καινουριο λιγο πριν μεινω εγκυος και πανω που το εμαθα να το οδηγαω κ αυτο(αφου το δικο μου ηταν μικροτερο),εμαθα για την εγκυμοσύνη και ισα που προλαβα να το παρω λιγες φορες!!Θα ξεχάσω να οδηγω!!χα χα χα

Εγω οδηγάω κανονικα.. και στον 1ο μου γιο οδηγούσα μεχρι να γεννησω.. μια φορα με τρακαραν κιολας. σταματησα στο κοκκινο και ο πισω μου πηγαινε ακομα:shock: μολις κατεβηκα και ειδε ότι είμαι εγκυος αλλαξε 10 χρώματα αυτός!! ευτυχως δεν ήταν τίποτε να καταλαβαιτε το δικο μου το αυτοκινητο δεν έπαθε ουτε γρατσουνιά!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι δεν ειναι απαραιτητα συσπαση, μπορει να ειναι η μπουμπουκα! απλα οταν ξανα πας στο γιατρο σου πες του ακριβως τη νιωθεις και να σου εξηγησει πως μπορεις να ξεχωρισεις τη συσπαση απο το μωρο!

Τελευταια φορα που τον ρωτησα του ειπα.."Γιατρε...νιωθω την μπουμπου εδω..κανει και εξογκωμα.."Και μου ειπε οτι ηταν το εντερο μου...:cry::evil:

Κλαψψ εγω μετα που μιλουσα στο εντερο!Και εφτασα αισιως στις 21 εβδ. πλεον για να πω οτι νιωθω το μωρο!Φανταζεσαι να μου πει τπτ του στυλ οτι ειναι το εντερο παλι?Τα περιγραφω και λιγο περιεργα εγω..

Παντως Γωγω, φαε και καμια σοκολατα!Εγω εχθες που εφαγα, χοροπηδουσε!

Δωρα..εστρωσες χαλια τελικα?Εγω εκανα βλακεια!Τα ξεχασα να τα πλυνω το καλοκαιρι και τωρα ανακαστηκα θα πρεπει να παω να τα πλυνουν..150 ευρω θα παρουν!Σκεφτομαι μεσα στην εβδομαδα να τα παω και λογικα θα τα εχω την επομενη!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

κοριτσακια μου την κανω σιγα σιγα!

θα μπω ή το βραδυ ή αυριο το πρωι γιατι δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψω.μετα την εξεταση θα παμε στην πεθερουλα να δουμε τον υπερηχο!

σας φιλω στις κοιλιτσες!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγω οδηγάω κανονικα.. και στον 1ο μου γιο οδηγούσα μεχρι να γεννησω.. μια φορα με τρακαραν κιολας. σταματησα στο κοκκινο και ο πισω μου πηγαινε ακομα:shock: μολις κατεβηκα και ειδε ότι είμαι εγκυος αλλαξε 10 χρώματα αυτός!! ευτυχως δεν ήταν τίποτε να καταλαβαιτε το δικο μου το αυτοκινητο δεν έπαθε ουτε γρατσουνιά!!

Και εγω οδηγω κανονικοτατα!Απλα παρατηρησα πως εχω γινει λιγο ζωακι!Και καυχιομουν για την οδηγηση μου...:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Kαλημερουδια συμφορουμιτσες!!!Ξυπνησα κ εκατσα αμεσως να σας διαβασω αλλα ειναι τοσο πολλα!!!Κατάρχην ειδα οτι δεν εχουμε νεα απο την Μαργαριτα μας..Πραγματικα ευχομαι να ειναι ολα καλα κ να παει συντομα σπιτακι της...Σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια Μαργαριτα μου...!

Εγω παντως οδηγω ακομη αλλα οταν ειμαι συνοδηγος κραταω την ζωνη ετσι οπως λετε με το χερι..

Αυτην την ζωνη την εχω δει .Την εχουν στα λητω 47 ευρω αν δεν κανω λαθος..

Εγω ρωτησα την γιατρο αν μπορω να οδηγω κ μου ειπε οκ οσο μπορω κ λεω κ εγω μεχρι τελους θα μπορω μιας κ δεν εχω μεγαλη κοιλια..

Ασχετο αλλα ο αντρας μου κ ο πατερας μου ολο λενε να σταματησω να οδηγω..

Α προχθες γεννησε η κουμπαρα μου στην 37η εβδομαδα κ το μωρακι 2600 .Μικρουλικο ε? Βεβαια μια χαρα υγιεστατο απο οτι μου ειπαν.

Σημερα δε μαγειρευω εχω απο χθες κοκκινιστο με πατατες που ειχε φτιαξει η μαμα κ θα σου κατεβασει κ ενα πιατο φασολαδα η θεια μου που μου αρεσει πολυ..!!Μιαμ μιαμ!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Παντως Γωγω, φαε και καμια σοκολατα!Εγω εχθες που εφαγα, χοροπηδουσε!

QUOTE]

καλε αν με δεις τι σοκολατα τρωω ολη μερα θα μεινεις!:D

ασε που καθε πρωι , οπως κ τωρα δηλαδη , πινω εσπρεσο!!! ελεος, αν δεν κουνιεται κ με τον εσπρεσο τι να πω??:confused:

BJVqp3.png

κοριτσακια μου την κανω σιγα σιγα!

θα μπω ή το βραδυ ή αυριο το πρωι γιατι δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψω.μετα την εξεταση θα παμε στην πεθερουλα να δουμε τον υπερηχο!

σας φιλω στις κοιλιτσες!!!

Λιτσακι μου καλη επιτυχια στον γιατρο καθως και στις υπολοιπες κοπελες...Περιμενουμε νεα απο τα μπεμπεκια σας!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Και εμενα απο εκεινον ξεκιναει το θεμα.Εκεινος δε με αφηνει, ουτε στις αλλες εγκυμοσυνες με αφηνε!

Παντως και εγω νομιζα πως θα το ξεχασω, αλλα οταν μπηκα μεσα μια χαρα το πηγα, σα να μην ειχα σταματησει!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Kαλημερουδια συμφορουμιτσες!!!Ξυπνησα κ εκατσα αμεσως να σας διαβασω αλλα ειναι τοσο πολλα!!!Κατάρχην ειδα οτι δεν εχουμε νεα απο την Μαργαριτα μας..Πραγματικα ευχομαι να ειναι ολα καλα κ να παει συντομα σπιτακι της...Σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια Μαργαριτα μου...!

Εγω παντως οδηγω ακομη αλλα οταν ειμαι συνοδηγος κραταω την ζωνη ετσι οπως λετε με το χερι..

Αυτην την ζωνη την εχω δει .Την εχουν στα λητω 47 ευρω αν δεν κανω λαθος..

Εγω ρωτησα την γιατρο αν μπορω να οδηγω κ μου ειπε οκ οσο μπορω κ λεω κ εγω μεχρι τελους θα μπορω μιας κ δεν εχω μεγαλη κοιλια..

Ασχετο αλλα ο αντρας μου κ ο πατερας μου ολο λενε να σταματησω να οδηγω..

Α προχθες γεννησε η κουμπαρα μου στην 37η εβδομαδα κ το μωρακι 2600 .Μικρουλικο ε? Βεβαια μια χαρα υγιεστατο απο οτι μου ειπαν.

Σημερα δε μαγειρευω εχω απο χθες κοκκινιστο με πατατες που ειχε φτιαξει η μαμα κ θα σου κατεβασει κ ενα πιατο φασολαδα η θεια μου που μου αρεσει πολυ..!!Μιαμ μιαμ!

Αχ!! Καπου εκει το κοβω και το δικο μου αυτη τη φορα, αφου θα παμε πολυ πιο νωρις απο την ημερομ.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εμενα απο εκεινον ξεκιναει το θεμα.Εκεινος δε με αφηνει, ουτε στις αλλες εγκυμοσυνες με αφηνε!

Παντως και εγω νομιζα πως θα το ξεχασω, αλλα οταν μπηκα μεσα μια χαρα το πηγα, σα να μην ειχα σταματησει!

Καλέ ναι σιγα δεν ξεχνας να οδηγας..αν ειναι δυνατον..Οκ αν τον πιεσω θα μου το δωσει αλλα δεν εχω κ λογο να το παρω δεν παω κ πουθενα...!!!

Μου εχουν πει κ εμενα για την ζωνη αυτη...Ε δεν βλεπω να την χρειαζομαι που θα παμε σιγα... Α,τι λεω ειπαμε να παμε η Γιαννενα Ή θεσ/νικη στα Ικεα... Ε θα συνεχισω να την κραταω κι εγω με το χερι κλασικα!!!

Σκεφτομαι ρε κοριτσια τελικα μηπως παρω απο Ικεα κούνια(θα την δω πρωτα βεβαια απο κοντα) γιατι εχει πολύ μεγαλη διαφορα στην τιμη...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εμεις εχουμε μεινει με ενα αυτοκινητο μονο, το δικο μου ενα χιλιαρακι yaris δεκαετιας. αλλα το λατρευω! κ εφοσον οδηγω καθε μερα κ δεν εχω προβλημα , οταν μετα παμε καπου με τον αντρα μου μαλωνουμε ποιος θα οδηγησει!δεν μ'αφηνει αλλα ουτε εγω τον αφηνω στο αυτοκινητο μου! εχουμε γελιο καθε φορα!

BJVqp3.png

Καλημερα Δωρα!!Τωρα που λες για κουνιες , αυτες του ικεα δεν τις εχω δει απο κοντα αλλα χθες ειδα κατι αυτοκολλητα κ μαλλον σε αυτα θα καταληξουμε...

http://e-casa.gr/2010/el/component/virtuemart/%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%82---stickers/stickers---%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%85-looney-tunes-543/45-616.html?pop=0

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

εμεις εχουμε μεινει με ενα αυτοκινητο μονο, το δικο μου ενα χιλιαρακι yaris δεκαετιας. αλλα το λατρευω! κ εφοσον οδηγω καθε μερα κ δεν εχω προβλημα , οταν μετα παμε καπου με τον αντρα μου μαλωνουμε ποιος θα οδηγησει!δεν μ'αφηνει αλλα ουτε εγω τον αφηνω στο αυτοκινητο μου! εχουμε γελιο καθε φορα!

Ενταξει εμεις οταν παμε καπου μαζι τον αφηνω να οδηγω..αλλα τυχαινει κ το αναποδο..!Κατα τ'αλλα εχω το δικο μου αυτοκινητο κ παω οπουδηποτε θελω...τα πρωινα κυριως!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...