Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, ZetaK είπε:

Διάβασα για όλες τις προσπάθειες τος κοπέλας απλά πιστεύω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη! 
      Εγώ την Τρίτη θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο μου!

βαλαμε 2 βλαστοκύστες 5ΒΒ και πήρα θετική χοριακη 🙏

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και ο αντρας μου λεει οτι θα εχει προβλημα με το αλλαγμα..γενικα ομως κανει οτι δουλεια χρειαζεται..δεν μπορω να πω ειναι αστερι!! και παλι καλα γιατι ειμαι τοσο χαλια που μερικες μερες δεν μπορω να κανω τιποτα εκτος απο εμετο.. ενταξει αν οντως δεν την παλευει να το αλλαζει θα δουμε...

αρκει να μην ειμαι εγκυος και εχω ναυτια... εκει νομιζω δεν θα αντεχω! αλλα και παλι ολα ειναι πολυ αγνωστα για μενα! θα δειξει!

Θα τον ξεκινησεις με το μαλακο!!Δηλαδη να αλλαξει το μωρο οταν θα εχει τσισακια! Οταν εξοικειωθει με τις πανες, καποια στιγμη που θα ειναι μονος του στο σπιτι με το μωρο (γιατι εσυ μπορει να εισαι σουπερ μαρκετ που λεει ο λογος), και θα του τειχουν τα κακακια τι θα κανει?Δε θα το αλλαξει?Για ολα υπαρχει μια αρχη!

Πριν τα ζησουμε καποια πραγματα ολοι ειμαστε επιφιλακτικοι.Το μπαν ειναι να τον αφηνεις να συμμετεχει!;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποτε γυριζεις κοριτσακι?? εγω ανυπομονω τρελλα για την αυχενικη... καλα αυτο με το φαι που με εχει πιασει ειναι πολυ περιεργο..εχω ναυτια συνεχεια οπως εχω αναφερει 48.000 φορεσ. οταν τρωω για λιγο αισθανομαι καλυτερα αλλα μετα επανερχεται γρηγορα οποτε ξανατρωω...μα τι βλακεια ειναι αυτη επιτελους??? δηλαδη και θα γινω φαλαινα και δεν ευχαριστιεμαι το φαγητο, απλα ανακουφιζομαι προσωρινα....πρεπει να φρεναρω λιγο κ ας εχω ναυτια.

Ετσι ημουνα και εγω και πηρα 25 κιλα!!

Πραγματικη φαλαινα,χωρις υπερβολες!!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σήμερα κι εγώ ήμουν χάλια. Ειδικά το διάστημα 4-6 ήμουν λες και ταξίδευα με καράβι και είχε 10 μποφόρ! Είχα και πονοκέφαλο. Ευτυχώς που δεν κάνω εμετό.

Ο εργοδότης σου πως λες να σε αντιμετωπίσει όταν του το πεις. Έχω ακούσει τρελές ιστορίες για τον ιδιωτικό τομέα.

δεν θα εχω προβλημα τον ξερω πολλα χρονια απο πριν συνεργαστουμε, ειναι οικογενοιακος φιλος κ ξερει οτι προσπαθω να μεινω εγκυος...κ σιγα μην ρωτησω κιολας δικαιωμα μου ειναι. το θεμα ειναι πως θα αντεξω στο χαλι μου να δουλευω...εχω κ ενα προβλημα επειδη προσληφθηκα τωρα τον ιουλιο δεν θα συμπληρωνω τα 200 ενσημα που χρειαζομαι για τα επιδοματα...τελος παντων ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο..

ελπιζω τουλαχιστον ο γιατρος μου να εχει δικιο κ να συνελθω μετα τον 3ο. αλλιως θα ξεκινησω αδειες...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Θα τον ξεκινησεις με το μαλακο!!Δηλαδη να αλλαξει το μωρο οταν θα εχει τσισακια! Οταν εξοικειωθει με τις πανες, καποια στιγμη που θα ειναι μονος του στο σπιτι με το μωρο (γιατι εσυ μπορει να εισαι σουπερ μαρκετ που λεει ο λογος), και θα του τειχουν τα κακακια τι θα κανει?Δε θα το αλλαξει?Για ολα υπαρχει μια αρχη!

Πριν τα ζησουμε καποια πραγματα ολοι ειμαστε επιφιλακτικοι.Το μπαν ειναι να τον αφηνεις να συμμετεχει!;)

Καλά έγω ξέρω περίπτωση πατέρα που έτρεχε και το πήγαινε στη μάνα του δηλάδη στη γιαγιά για άλλαγμα όταν έλειπε η σύζυγος. Ή ξέρω μπαμπά που το έδινε σε άλλο μπαμπά να το αλλάξει που ήταν περισσότερο εξοικειωμένος με αυτά.

Jfnqp3.png

Ετσι ημουνα και εγω και πηρα 25 κιλα!!

Πραγματικη φαλαινα,χωρις υπερβολες!!!!!!!!!!!!!!

ωχωχωχωχωχωχωχωχχχχχχχ....... και μετα πως θα τα χασωωωωω θα με χωρισει καλε αυτος ο αδυνατος!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εκεινο παντως που δεν περιμενα απο τον εαυτο μου και τελικα εγινε ηταν να πεταγομαι με καθε κιχ που ακουγα απο το δωματιο του.Φαινεται το εχεις στην εννοια σου ακομη και οταν κοιμασαι!!

Εισαι μανα, γιαυτο τον λογο ακους και το παραμικρο.............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

δεν θα εχω προβλημα τον ξερω πολλα χρονια απο πριν συνεργαστουμε, ειναι οικογενοιακος φιλος κ ξερει οτι προσπαθω να μεινω εγκυος...κ σιγα μην ρωτησω κιολας δικαιωμα μου ειναι. το θεμα ειναι πως θα αντεξω στο χαλι μου να δουλευω...εχω κ ενα προβλημα επειδη προσληφθηκα τωρα τον ιουλιο δεν θα συμπληρωνω τα 200 ενσημα που χρειαζομαι για τα επιδοματα...τελος παντων ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο..

ελπιζω τουλαχιστον ο γιατρος μου να εχει δικιο κ να συνελθω μετα τον 3ο. αλλιως θα ξεκινησω αδειες...

Ναι βρε θα συνέλθεις. Έτσι συμβαίνει συνήθως.

Πάντως μεγάλη υπόθεση να τα βρίσκεις με το αφεντικό σου. Εγώ ξέρω περίπτωση κοπέλας που επειδή δεν μπορούσαν να την απολύσουν (από την ώρα που το ανακοινώνεις νομίζω για δύο χρόνια δεν έχουν δικαίωμα να σε απολύσουν) της έκαναν ψυχολογικό πόλεμο με το να μην της δίνουν δουλειά να κάνει ! Τελικά κάποια στιγμή παραιτήθηκε.

Jfnqp3.png

μα πως ειναι δυνατον να σιχαινεσαι το σπλαχνο σου???? θα τον πνιξω ετσι κ οντως το εννοει!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αρκει να μην ειμαι εγκυος και εχω ναυτια... εκει νομιζω δεν θα αντεχω! αλλα και παλι ολα ειναι πολυ αγνωστα για μενα! θα δειξει!

Εννοεις να ξαναμεινεις εγκυος στο καπακι και να εχεις και να αλλαζεις πανες?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μην ανυσηχεις 4ος-5ος-60ς, ειναι οι πιο ωραιοι μηνες!Ουτε ναυτιες ουτε φοβος για την εγκυμοσυνη,ουτε κουραση,μια χαρα ειναι!

Γιατι μετα αρχιζεις και βαραινεις,ειδικα τους 2 τελευταιους, αστα να πανε!!Εγω ειχα 19 κιλα κοιλια!Μονο κοιλια ειχα κανει!!Πρωτα εστριβε αυτη στη γωνια και μετα εγω!!:)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Σήμερα κι εγώ ήμουν χάλια. Ειδικά το διάστημα 4-6 ήμουν λες και ταξίδευα με καράβι και είχε 10 μποφόρ! Είχα και πονοκέφαλο. Ευτυχώς που δεν κάνω εμετό.

Ο εργοδότης σου πως λες να σε αντιμετωπίσει όταν του το πεις. Έχω ακούσει τρελές ιστορίες για τον ιδιωτικό τομέα.

Πας αργα στη δουλεια σου και καθεσαι μεχρι τις 6?Τι δουλεια αν επιτρεπεται?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι βρε θα συνέλθεις. Έτσι συμβαίνει συνήθως.

Πάντως μεγάλη υπόθεση να τα βρίσκεις με το αφεντικό σου. Εγώ ξέρω περίπτωση κοπέλας που επειδή δεν μπορούσαν να την απολύσουν (από την ώρα που το ανακοινώνεις νομίζω για δύο χρόνια δεν έχουν δικαίωμα να σε απολύσουν) της έκαναν ψυχολογικό πόλεμο με το να μην της δίνουν δουλειά να κάνει ! Τελικά κάποια στιγμή παραιτήθηκε.

α καλα...εχω περασει κ εγω τετοια δουλεια κ χωρις να ειμαι εγκυος.. εμενα μου εδιναν την δουλεια στις 5 το απογευμα οταν σχολαγα...τρελος πολεμος...μα τι ζωα υπαρχουν θεε μου... τελικα αντεξα 8 μηνες εκει αφου εφευγα καθε μερα κατα τις 10 το βραδι. μερικες φορες και 12...χαλια..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...