Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγώ που οδηγάω πως θα την κρατάω δηλαδή? Και στον γιο μου οδηγούσα μέχρι που γέννησα, οκ εντός πόλεως όχι μακρινά ταξίδια.

καλε εννοειται οτι αν οδηγας δεν μπορεις να την κρατησεις!χαχαχα

Εγώ δεν ανέχομαι ούτε το λάστιχο από το παντελόνι, όχι να βάλω και ζώνη:)

Προφανώς βοηθάει στην χαλάρωση αλλά εμένα χαλάρωσε ελάχιστα την 1η φορά,έκανα και ένα τρίμηνο γυμναστική και ήρθε στα ίσα της αλλά δεν είχα ποτέ θέμα με την κοιλιά μου. Όταν γυμναζόμουν εντατικά μετρούσες κοιλιακούς, αλλά αυτά πάνε και δεν ξανάρχονται:tongue:

καλε για ποια χαλαρωση λετε;αχ κ εγω δεν επικοινωνω μαλλον.

εγω λεω για ενα εξαρτημα που προσαρμοζεται αν εχω καταλαβει καλα στο αυτοκινητο και σου κραταει τη ζωνη του αυτοκινητου πολυ χαμηλα για να μην πιεζει την κοιλια σου.

δεν ξερω να βαζω κ εικονιτσες να σας δειξω.be safe νομιζω λεγεται.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πληρωνεις κ τα σκουφια;;ιασω ειπαμε;;αχ παναγια μου!!με το βρακι μου θα φυγω απο την κλινικη!!

κ ομως το αεροπλανο ειναι πιο ασφαλες απο οποιοδηποτε αλλο μεσο!αρκει να μην κανεις πολλα ταξιδια νομιζω.μετα τον 7ο μονο θελει χαρτι γιατρου οτι δεν προκειται να γεννησεις τις επομενες 70 περιπου ωρες.

Ναι, Ιασω.

Εχω παει και με το αεροπλανο, ετσι ειναι με αυτο το χαρτι.Εσυ ρωταγες εδω και κανενα μηνα για τον ελεγχο??Σου ειχα απαντησει εγω, μου ειχε πει να μην περναω απο ελεγχο και να τους το λεω.Βεβαια οταν φαινεται η κοιλια στο λενε και απο μονοι τους να σε ελεγξουν με το χερι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κ ομως το αεροπλανο ειναι πιο ασφαλες απο οποιοδηποτε αλλο μεσο!αρκει να μην κανεις πολλα ταξιδια νομιζω.μετα τον 7ο μονο θελει χαρτι γιατρου οτι δεν προκειται να γεννησεις τις επομενες 70 περιπου ωρες.

Μωρέ ναι, δεν αμφιβάλλω πως είναι ασφαλές αλλά οι περισσότερες αεροπορικές έχουν θέμα. Καλά να είμαστε και θα είναι ήδη στον 7ο, περίπου 29-30 εβδομάδων!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλε εννοειται οτι αν οδηγας δεν μπορεις να την κρατησεις!χαχαχα

καλε για ποια χαλαρωση λετε;αχ κ εγω δεν επικοινωνω μαλλον.

εγω λεω για ενα εξαρτημα που προσαρμοζεται αν εχω καταλαβει καλα στο αυτοκινητο και σου κραταει τη ζωνη του αυτοκινητου πολυ χαμηλα για να μην πιεζει την κοιλια σου.

δεν ξερω να βαζω κ εικονιτσες να σας δειξω.be safe νομιζω λεγεται.

Χα,χα!! Καλα ασχετο!! Πρωτη φορα το ακουω αυτο!

Εγω εχω τον καημο μου με τη χαλαρωση κοιλιας και αυτο σκεφτομαι!!:tongue::tongue:

Εμ!! Ιδιοι ειμαστε, τι νομιζες??

Οπως εγω τη 1η φορα που πηγαινα για φυσιολογικη γεννα του εδωσαν, ποδια, σκουφο, και ναυλον για τα παπουτσια του, μπηκε μεσα μαζι μου, και οταν καταληξαμε τελικα χειρουργειο τον εδιωξαν, δεν επιτρεποταν!! Αποτελεσμα, πληρωσαμε χρυσο τον εξοπλισμο του για να μπει μεσα!!!Χα, χα,:tongue::tongue:

Παντως εμενα ήτανε η μαμα μου μεσα. τιποτα δεν της δωσανε να φορεσει.. μπενανα όλοι να με δουν κατα διαστηματα μεχρι να γεννησω΄και ΄μόνο τηνώρα που ήταν να βγει το μωρο φορεσε η γυναικολογος μια αλλη ρομπα .. μολις βγηκε το μωρο πηγε στην παιδιατρο και μονομιας τον εβγαλαν έξω και τον έδωσαν στον άντρα μου κα κανενα 5λεπτο.. ουτε σκουφιες ούτε ναυλον ούτε τίποτε... Μαλλον η κάθε κλινικη εχει την δικη της πολιτικη.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Παντως εμενα ήτανε η μαμα μου μεσα. τιποτα δεν της δωσανε να φορεσει.. μπενανα όλοι να με δουν κατα διαστηματα μεχρι να γεννησω΄και ΄μόνο τηνώρα που ήταν να βγει το μωρο φορεσε η γυναικολογος μια αλλη ρομπα .. μολις βγηκε το μωρο πηγε στην παιδιατρο και μονομιας τον εβγαλαν έξω και τον έδωσαν στον άντρα μου κα κανενα 5λεπτο.. ουτε σκουφιες ούτε ναυλον ούτε τίποτε... Μαλλον η κάθε κλινικη εχει την δικη της πολιτικη.

Μια χαρα σας βρισκω!!:P:p

Άννα τι εννοείς να σε ελέγξουν με το χέρι και που ακριβώς????:) Αχ αχαχα!

Λιτσάκι για άλλη ζώνη μιλάμε εμείς, αυτή που σε προστατεύει από την χαλάρωση και καλά.

Με τούτα και με τ'αλλα δεν έχω βάλει ακόμη σκούπα κοπελιές και κοντεύει 11. Σε λίγο πρέπει να πάω να πάρω το παιδί!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι μα μιλάς για φυσιολογικό τοκετό! Στην καισαρική δεν αφήνουν πολλές κλινικές.

Εμένα δεν μπήκε κανείς μαζί μου όπως έχω ξαναπεί γιατί δεν πρόλαβε και γενικώς μόνο ο άντρας μου ήταν μαζί, οι υπόλοιποι μέχρι να έρθουν είχα γεννήσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άννα τι εννοείς να σε ελέγξουν με το χέρι και που ακριβώς????:) Αχ αχαχα!

Λιτσάκι για άλλη ζώνη μιλάμε εμείς, αυτή που σε προστατεύει από την χαλάρωση και καλά.

Με τούτα και με τ'αλλα δεν έχω βάλει ακόμη σκούπα κοπελιές και κοντεύει 11. Σε λίγο πρέπει να πάω να πάρω το παιδί!!!

Στα πλαινα και καλα σε ελεγχουν, κρατωντας ενα μαραφετι!

Εγω παντως εστρωσα, εβαλα και τα φασολια μου, τωρα θα παω για το πληντυριο.

Ναι, Ιασω.

Εχω παει και με το αεροπλανο, ετσι ειναι με αυτο το χαρτι.Εσυ ρωταγες εδω και κανενα μηνα για τον ελεγχο??Σου ειχα απαντησει εγω, μου ειχε πει να μην περναω απο ελεγχο και να τους το λεω.Βεβαια οταν φαινεται η κοιλια στο λενε και απο μονοι τους να σε ελεγξουν με το χερι.

ναι θυμαμαι!τελικα ολα καλα!τους ειπα οτι ειμαι εγκυος,με χουφτωσε η κυριουλα και ησυχασα!χαχαχα

για θυμισε μου ποτε γεννας;μακαρι να συμπεσουμε!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Στα πλαινα και καλα σε ελεγχουν, κρατωντας ενα μαραφετι!

Εγω παντως εστρωσα, εβαλα και τα φασολια μου, τωρα θα παω για το πληντυριο.

εμενα με ελεγξαν χειροπιαστα παντως!μου 'φεξε!χαχαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

Ναι μα μιλάς για φυσιολογικό τοκετό! Στην καισαρική δεν αφήνουν πολλές κλινικές.

Εμένα δεν μπήκε κανείς μαζί μου όπως έχω ξαναπεί γιατί δεν πρόλαβε και γενικώς μόνο ο άντρας μου ήταν μαζί, οι υπόλοιποι μέχρι να έρθουν είχα γεννήσει.

Ναι για φυσιολογικο τοκετο μιλω αλλα και φιλες μου που γέννησαν με καισσαρικη αφησαν τον πατερα και ηταν μεσα κατα την διαδικασια. στεκοταν πανω απο το κεφαλι της μαμας και δεν έβλεπαν τιποτε με αυτό το παραβαν που βαζουν..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια! καλε ποσα γραψατε παλι? διαβασα στα γρηγορα κ παλι τα ξεχασα!

για τη Μαργαριτα δεν μαθαμε κατι ε? μπορει μεχρι να περασουν γιατροι κ.τλ. να μην ξερει ακομα!

Δωρα τελεια η θερμανση που ελεγες, θελω κ εγω!!!

η ζωνη στο αυτοκινητο δεν με ενοχλει ακομα κ οδηγω κ καθε μερα εκτος πολης για να ρθω δουλεια.

20 βδομαδες σημερα κοριτσια κ ουτε καν εχω καταλαβει το μωρο! ουτε καν μια μικρη υποψια κινησης, τι να πω, δεν με χωνευει μαλλον!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...