Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αύριο έχω εγώ γιατρό τελικά, στις 11 του μήνα. Λάθος θυμόμουν στις 10.

Άννα εγώ λόγω θηλασμού δεν μπορούσα να τον αφήσω πουθενά, αφού μέχρι 21 μηνών θήλαζε και το βράδυ. Οπότε τον έπαιρνα παντού μαζί ή μάλλον όπου δεν ήταν απαραίτητο δεν πήγαινα αλλιώς έπρεπε να τρέχω στο αμάξι να θηλάζω. Τον Μάρτη σχεδιάζαμε ταξίδι στην Ιταλία αλλά ο σύζυγος είχε πρόβλημα με την μέση και το ακυρώσαμε. Απρίλη ξεκίνησα δουλειά και έμεινα και έγκυος, οπότε ξεχάσαμε τα ταξίδια. 5 Νοέμβρη έχει ο άντρας μου ορκομωσία (τελίωσε το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο φέτος και παίρνει πτυχίο) στην Πάτρα και αν το επιτρέψει ο γιατρός θα πάω και εγώ μαζί του. Θα είναι μάλλον το τελευταίο μας ταξίδι για 2-3 χρόνια πάλι:)

Σιγα παιδι μου, γιατι να μη σε αφησει να πας Πατρα?? Εγω και στις 3 εγκυμοσυνες πηγαινοερχομαι Πατρα -Αθηνα συν το καραβι.Τη Δευτερα παλι θα παω.Τον Σεπτεμβρη μου ειχε πει μετα την αμνιο μπορω να φυγω την αλλη μερα, αλλο που εγω εφυγα την μεθεπομενη. Το μονο που μου εχει πει να κανω στο αυτοκινητο, οταν φοραω τη ζωνη, ναεχω το χερι μου στο κομματι που ειναι χαμηλα στην κοιλια και να την κραταω ετσι ωστε να μην πιεζει την κοιλια, και σε κανενα φρεναρισμα να μη πιεσει την κοιλια.

Αφου εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σιγουρα θα σε αφησει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ρε κορίτσια, θα επηρεαστεί το μωρό άραγε? Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Άγχος έχω για την κοπέλα. Έχει καμιά το τηλέφωνό της?

Μπηκα στο παρεντς και εχει κοπελες που εκαναν εγχειρηση σκωληκ. στην εγκυμοσ. με λαμπαροσκοπηση και ολα καλα.

Αχ ρε κορίτσια, θα επηρεαστεί το μωρό άραγε? Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Άγχος έχω για την κοπέλα. Έχει καμιά το τηλέφωνό της?

δεν εχω ιδεα..μακαρι να ειναι ολα καλα.κ εγω πολυ την σκεφτομαι..

Α! σήμερα μου είπαν ότι θα κάνω κόρη γιατι εκανα ποπο μου είπαν:twisted: Μου φένετε ότι όταν βγεί ο γιος μου θα δίξω σε όλους το πουλάκι για να πειστούν

ε,μα δεν παλευονται μερικοι βρε παιδι μου!εκανα πωπο για να καθομαι πιο ανετα πες τους!

GjJbp3.png7IWup3.png

κοριτσια για τη ζωνη στο αμαξι,εχει δοκιμασει καμια αυτην την ειδικη ζωνη για την εγκυμοσυνη;βολευει αραγε;κ εγω την κραταω,αλλα μου ειναι λιγακι κουραστικο στα μακρινα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Δεν εχω το τηλ της ελπίζω όμως να είναι καλά.... Ελπίζω να μας ενημερώσει..

Άσχετο,τώρα έβλεπα mega έδειχνε για την Π.Ζηνα που γέννησε με καισαρική κ λέει ήταν μέσα κ ο άντρας της. Εγώ ξέρω ότι στο χειρουργείο δεν μπαίνουν,αυτός γιατί επειδή είναι διάσημοι?? Να τα πάρω τώρα στο κρανίο η μετά????

Δώρα και εμας αφηνουν να είναι μέσα ο πατέρας στην καισαρικη. ξέρω πολλούς πού ήταν μέσα..

Μακαρι να ειναι καλα η Μαργρίτα αλλα για να αργεί να μπει.... ξέρω κοπελα που έκανε πιο σοβαρη επεμβαση στην εγκυμοσύνη με λαπαροσκόπηση. είχε κύστη και κινδύνευε να σπάσει με το μεγάλωμα της μήτρας και να πεθάνει το μωρό...το θέμα είναι γιατι να περασει τωρα αυτή την ταλαιπωρία.. κριμα είναι.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω το τηλ της ελπίζω όμως να είναι καλά.... Ελπίζω να μας ενημερώσει..

Άσχετο,τώρα έβλεπα mega έδειχνε για την Π.Ζηνα που γέννησε με καισαρική κ λέει ήταν μέσα κ ο άντρας της. Εγώ ξέρω ότι στο χειρουργείο δεν μπαίνουν,αυτός γιατί επειδή είναι διάσημοι?? Να τα πάρω τώρα στο κρανίο η μετά????

Εμ!! Ιδιοι ειμαστε, τι νομιζες??

Οπως εγω τη 1η φορα που πηγαινα για φυσιολογικη γεννα του εδωσαν, ποδια, σκουφο, και ναυλον για τα παπουτσια του, μπηκε μεσα μαζι μου, και οταν καταληξαμε τελικα χειρουργειο τον εδιωξαν, δεν επιτρεποταν!! Αποτελεσμα, πληρωσαμε χρυσο τον εξοπλισμο του για να μπει μεσα!!!Χα, χα,:tongue::tongue:

Σιγα παιδι μου, γιατι να μη σε αφησει να πας Πατρα?? Εγω και στις 3 εγκυμοσυνες πηγαινοερχομαι Πατρα -Αθηνα συν το καραβι.Τη Δευτερα παλι θα παω.Τον Σεπτεμβρη μου ειχε πει μετα την αμνιο μπορω να φυγω την αλλη μερα, αλλο που εγω εφυγα την μεθεπομενη. Το μονο που μου εχει πει να κανω στο αυτοκινητο, οταν φοραω τη ζωνη, ναεχω το χερι μου στο κομματι που ειναι χαμηλα στην κοιλια και να την κραταω ετσι ωστε να μην πιεζει την κοιλια, και σε κανενα φρεναρισμα να μη πιεσει την κοιλια.

Αφου εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σιγουρα θα σε αφησει.

Κοριτσάκι μου εγώ πρέπει να ταξιδέψω όμως από Κρήτη, που σημαίνει πλοίο ή αεροπλάνο. Αν ήταν οδικώς και μόνο το ταξίδι δεν θα τον ρωτούσα καν:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπηκα στο παρεντς και εχει κοπελες που εκαναν εγχειρηση σκωληκ. στην εγκυμοσ. με λαμπαροσκοπηση και ολα καλα.

Αχ ανακουφίστηκα...Αυτό είχα στο μυαλό μου. Ας τελιώσει όλο αυτό για το Μαργαριτάκι μας σύντομα λοιπόν.

Κοπέλα μου να γυρίσεις σπιτάκι σου σύντομα! Σου στέλνω την αγάπη μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοριτσια για τη ζωνη στο αμαξι,εχει δοκιμασει καμια αυτην την ειδικη ζωνη για την εγκυμοσυνη;βολευει αραγε;κ εγω την κραταω,αλλα μου ειναι λιγακι κουραστικο στα μακρινα.

Αυτη τη ζωνη της εγκυμοσυνης ολο την ακουω αλλα δεν ξερω αν κανει τιποτα.Εχει βαλει καμμια σας, βοηθαει σε τι??Στη χαλαρωση??

Εγώ που οδηγάω πως θα την κρατάω δηλαδή? Και στον γιο μου οδηγούσα μέχρι που γέννησα, οκ εντός πόλεως όχι μακρινά ταξίδια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου εγώ πρέπει να ταξιδέψω όμως από Κρήτη, που σημαίνει πλοίο ή αεροπλάνο. Αν ήταν οδικώς και μόνο το ταξίδι δεν θα τον ρωτούσα καν:tongue:

Καλα, μαλλον δεν εχω ξυπνησει ακομη, το ξεχασα, ειχα στο νου μου την Αθηνα, Καληνυχτα Αννα!!!Χα, χα:tongue:

Αυτη τη ζωνη της εγκυμοσυνης ολο την ακουω αλλα δεν ξερω αν κανει τιποτα.Εχει βαλει καμμια σας, βοηθαει σε τι??Στη χαλαρωση??

Εγώ δεν ανέχομαι ούτε το λάστιχο από το παντελόνι, όχι να βάλω και ζώνη:)

Προφανώς βοηθάει στην χαλάρωση αλλά εμένα χαλάρωσε ελάχιστα την 1η φορά,έκανα και ένα τρίμηνο γυμναστική και ήρθε στα ίσα της αλλά δεν είχα ποτέ θέμα με την κοιλιά μου. Όταν γυμναζόμουν εντατικά μετρούσες κοιλιακούς, αλλά αυτά πάνε και δεν ξανάρχονται:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμ!! Ιδιοι ειμαστε, τι νομιζες??

Οπως εγω τη 1η φορα που πηγαινα για φυσιολογικη γεννα του εδωσαν, ποδια, σκουφο, και ναυλον για τα παπουτσια του, μπηκε μεσα μαζι μου, και οταν καταληξαμε τελικα χειρουργειο τον εδιωξαν, δεν επιτρεποταν!! Αποτελεσμα, πληρωσαμε χρυσο τον εξοπλισμο του για να μπει μεσα!!!Χα, χα,:tongue::tongue:

πληρωνεις κ τα σκουφια;;ιασω ειπαμε;;αχ παναγια μου!!με το βρακι μου θα φυγω απο την κλινικη!!

κ ομως το αεροπλανο ειναι πιο ασφαλες απο οποιοδηποτε αλλο μεσο!αρκει να μην κανεις πολλα ταξιδια νομιζω.μετα τον 7ο μονο θελει χαρτι γιατρου οτι δεν προκειται να γεννησεις τις επομενες 70 περιπου ωρες.

GjJbp3.png7IWup3.png

Εγώ που οδηγάω πως θα την κρατάω δηλαδή? Και στον γιο μου οδηγούσα μέχρι που γέννησα, οκ εντός πόλεως όχι μακρινά ταξίδια.

Εγω γι'αυτο δεν το παιρνω το αυτοκινητο, και για να μην τρομαξω με κανεναν που θα πεταχτει μπροστα μου, γιατι γινονται πολλα και εδω εκτος Αργοστολιου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...