Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια ποσο σας καταλαβαινω εγω προς το παρον δεν δουλευω, εχασα τη δουλεια μου περσι οταν τους ανακοινωσα οτι ειμαι εγκυος λογω περικοπων, ετσι ομως οπως μας εχουν καταντησει θελω πρωτα ο θεος του χρονου τετοια εποχη να ψαχνω για δουλεια εκει να με δω που δεν εχω και κανεναν να μου τα κρατησει η πεθερα μου κραταει τα παιδια του μεγαλου της γιου και η μαμα μου ακομα δουλευει, να δουμε τι θα κανω καμια φορα απο τωρα το σκεφτομαι

Μελινάκι μου κρίμα μωρέ σίγουρα ο δικός σου ο άνθρωπος είναι αλλιώς κι εμένα τον κρατάει η μαμά μου σπίτι μου έτσι δεν άλλαξε και περιβάλλον αλλά μη νομίζεις τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ εύκολα, ο παιδικός θα σε βολέψει και με δυο παιδιά και εργαζόμενη μπορεί να βρεις θέση και στο δημόσιο,γιατι όπως λες σωστά έτσι όπως γίναμε μεγάλη πολυτέλεια να κάτσεις σπίτι για να μεγαλώσεις τα παιδιά.:(

zxG9p3.png

owokp3.png

χι χι ναι ρε κορίτσια μώπως το έχουν τα κοριτσάκια και δε βάζουν κ.. κάτω?Θα τους τρελάνουν τους πατεράδες τους!!!

παντως εμενα το αγορακι μου δεν τα βάζει κατω όλο κουνιεται σαν τρελό,,, κατι κλοτσιες και κατι μπουνιες που τρωω καθημερινα, αλλα μου αρεσει.... ειναι η χαρα μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εγώ Αννα θα γυρίσω στη δουλειά κατά τον Ιούνιο μάλλον.. Και ναι η μαμα μου θα το κρατάει...

Όντως ρε κοριτσια αργεί η Μαργαριτα....λέτε να την έβαλαν για εγχείρηση?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ Κάνναβης γυρίσω στη δουλειά κατά τον Ιούνιο μάλλον.. Και ναι η μαμα μου θα το κρατάει...

Όντως ρε κοριτσια αργεί η Μαργαριτα....λέτε να την έβαλαν για εγχείρηση?

δε θελω ουτε να το σκεφτομαι.στα καλα καθουμενα μωρε;μακαρι απλα να κοιμαται κ να ξεκουραζεται ακομη.εγω δεν καταλαβα καλα..σιγουρα ειναι σκωληκοειδιτιδα;;

GjJbp3.png7IWup3.png

δε θελω ουτε να το σκεφτομαι.στα καλα καθουμενα μωρε;μακαρι απλα να κοιμαται κ να ξεκουραζεται ακομη.εγω δεν καταλαβα καλα..σιγουρα ειναι σκωληκοειδιτιδα;;

Δε μας ειπε με σιγουρια, τη ρωτησα εχθες το βραδυ για επιβεβαιωση αν ειναι αλλα δεν ξαναμπηκε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Είχε πάει νοσοκομείο κ θα της έκαναν εξετάσεις. Δεν είναι σίγουρα σκολικοειδιτη αλλά για να αργεί δεν μου αρέσει...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αύριο έχω εγώ γιατρό τελικά, στις 11 του μήνα. Λάθος θυμόμουν στις 10.

Άννα εγώ λόγω θηλασμού δεν μπορούσα να τον αφήσω πουθενά, αφού μέχρι 21 μηνών θήλαζε και το βράδυ. Οπότε τον έπαιρνα παντού μαζί ή μάλλον όπου δεν ήταν απαραίτητο δεν πήγαινα αλλιώς έπρεπε να τρέχω στο αμάξι να θηλάζω. Τον Μάρτη σχεδιάζαμε ταξίδι στην Ιταλία αλλά ο σύζυγος είχε πρόβλημα με την μέση και το ακυρώσαμε. Απρίλη ξεκίνησα δουλειά και έμεινα και έγκυος, οπότε ξεχάσαμε τα ταξίδια. 5 Νοέμβρη έχει ο άντρας μου ορκομωσία (τελίωσε το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο φέτος και παίρνει πτυχίο) στην Πάτρα και αν το επιτρέψει ο γιατρός θα πάω και εγώ μαζί του. Θα είναι μάλλον το τελευταίο μας ταξίδι για 2-3 χρόνια πάλι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγω πιστεύω ότι ο μικρος γιος μου θα είναι πιο φρόνιμος απο τον μεγάλο.. μεγάλος μερα νυχτα δεν καθοτανε ησυχος. συνεχώς κουνιώτανε. τώρα αυτό είναι πιο ήσυχο.

Α! σήμερα μου είπαν ότι θα κάνω κόρη γιατι εκανα ποπο μου είπαν:twisted: Μου φένετε ότι όταν βγεί ο γιος μου θα δίξω σε όλους το πουλάκι για να πειστούν

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μελινάκι μου κρίμα μωρέ σίγουρα ο δικός σου ο άνθρωπος είναι αλλιώς κι εμένα τον κρατάει η μαμά μου σπίτι μου έτσι δεν άλλαξε και περιβάλλον αλλά μη νομίζεις τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ εύκολα, ο παιδικός θα σε βολέψει και με δυο παιδιά και εργαζόμενη μπορεί να βρεις θέση και στο δημόσιο,γιατι όπως λες σωστά έτσι όπως γίναμε μεγάλη πολυτέλεια να κάτσεις σπίτι για να μεγαλώσεις τα παιδιά.:(

ετσι ειναι οπως τα λες μεγαλη πολυτελεια το θεμα ομως ειναι εαν θα βρω δυσκολοι καιροι για πριγκιπες και μεγαλα λογια εαν τα καταφερω ομως η λυση σιγουρα θα ειναι ο σταθμος δεν γινεται διαφορετικα για τον μικρο δεν εχω προβλημα θα ειναι σχεδον 2 χρονων θα προσαρμοστει για το μωρο το σκεφτομαι 8 μηνων θα ειναι θα το προσεχουν αυτα με προβληματιζουν, κοριτσια εαν εχει καμια το τηλεφωνο της δεν την παιρνει και εμενα η σκεψη μου στην μαργαριτα ειναι συνεχεια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Αχ ρε κορίτσια, θα επηρεαστεί το μωρό άραγε? Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Άγχος έχω για την κοπέλα. Έχει καμιά το τηλέφωνό της?

Δεν εχω το τηλ της ελπίζω όμως να είναι καλά.... Ελπίζω να μας ενημερώσει..

Άσχετο,τώρα έβλεπα mega έδειχνε για την Π.Ζηνα που γέννησε με καισαρική κ λέει ήταν μέσα κ ο άντρας της. Εγώ ξέρω ότι στο χειρουργείο δεν μπαίνουν,αυτός γιατί επειδή είναι διάσημοι?? Να τα πάρω τώρα στο κρανίο η μετά????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α το άκουσα πως ήταν μέσα ο Λύρας αλλά νόμιζα πως γέννησε φυσιολογικά! Οι διάσημοι έχουν ειδική μεταχείριση και σε τόσο τρυφερές και ιδιαίτερες στιγμές τελικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...